70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beyaz dantelli tayt hemde
valla diyorumki feci hasta olsamda gidemesem düğüne
o derece sinir oldum

ben korkuyorum tartılmaya
1 gün bile dikkat edemedim bu hafta

aman allah korusun canımm inş. orta yolu bulursunuzzz

ayyy bende bütün hafta dikkat ettim ama çok krkuyorummm
ya emeklerimin karşılığını alamazsam dieee :18::18::18:

saatt kaç olmuşşşş kimsecikler yokk

ben spor yapıp yatıcam artıkk

bol eksili bildirimlerrr herkeseeee

beyaz dantelli tayt hemde
valla diyorumki feci hasta olsamda gidemesem düğüne
o derece sinir oldum

ben korkuyorum tartılmaya
1 gün bile dikkat edemedim bu hafta

iyi geceler fıstıklar bende yatıyorum. ben de yarın tartılmayacağım 15 ekime kadar tartılmayacağım. ilk tartıya çıkışta 2-3 kilo gitmiş görmek istiyorum
regl olacam sanırım çok şişim kesin artı çıkarım moralim bozulur en iyisi beklemek.
YATTIIIIIIIIIIIM BAAAAAAAAAAAY

bu gün boş günümdü evdeydim geç kahvaltı yaptım
12:00 da 8 zeytin, 2 dilim kepek ekmek, 1kk peynir, yarım domates, 4 banım pekmez

ara bie elma, bir erik, beyaz leblebi

akşam 18:30 4yk kabakyemeği,
2 köfte, 4 dilim patates fında 3 kaşık yoğurt, yarım ekmek

su az içtim evde olunca az su içiyorum anca 1 litre olmuştur
2 fincan yeşilçay bolca şekersiz çayy, 3 mil lesli yaptım biraz önce ve duşumu aldım bniraz sonrada gidip yatacam

herkese iyi geceler

fıstık gibiydin bebem
yoksa sende kilo alıpta tombul fındık olanlardanmısın? biz gibi...

yok çok almadım da işte biraz boğazım açıldı...
sadece bu akşam yediğim çiko ve fıstıkların haddi hesabı yok
benden fıstık olmayacağını anladım fıstıkları yemeğe başladım

hoşgeldin canıııııııııım

hoşbuldum tatlım

ababa hoş geldinnnn

umay çok güldüm yaww tayt olayına ,
doğru söylemişsin hemde alırken yanındaymış erkekler işte arıza çıkarmasalar olmazz

neyse yarın görüşürüz gerçi benim için çok yoğun olacak akşam evde olmaya biliriz ama bildirmimi yapaıp

hoşbuldum canım

Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 61,5 kg
bu hafta kilo :61,4 kg
giden:100 gr.
toplamda giden :9,2 kg.
hedef kilo : 55 kg

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım,

daha akşam yemeğimi yemedim :) yerine 1 minnak havuç, 10 iğde yedim. ilerleyen saatlerdede çorba yada dediğim gbi elma yerim
Akşamları çorba-salata-yoğurt ya da sebze yemeği-salata-yoğurt yemen gerekiyor canım, elma ile havuç ile akşam yemeği olmaz.

Arada olur öyle kaçamaklar, akşam patlıcan ve cacık yiyebilirdin, çorba ağırsa yememen gerekirdi, geçti artık ne yaptın bilmiyorum ama.

Meloj düzeltmiş, yanlış yazmış dicektim ben de.

Haftaya düzenli menülerini bekliyoruz senden.

Çaylardan ara olmuyor canım, 10 adet badem-fındık yiyebilirsin, ya da 1 meyve, ya da 1-2 incir-3-4 hurma olabilir, akşam yemeğinin de göremedim.
Ahhh ah hepimizde aynı dert var desene, ben kapalı olduğum halde eşim karışır bana, ne yapacaksın.
en iyisi o anda hehe diceksin, sonra da bildiğini okuyacaksın sanırım

Dilek arkadaşımızın listesini sunuyorum, özellikle yeni gelenlere ve öğünlerini geçiştirenlere ithaf erdiyorum

1.
Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıdaaldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı)

2- Ara öğünü muhakkakyapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemekleresaldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tanegaleta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balıkveya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemekkaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak içinyardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemekkaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemeksaatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litresu içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır.İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarakbırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıpkarıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızdaçıkan kilodur.

Selam kızlarr,
Hadiyin bildirimleri dökülün bakalım, kimler neler yaptı görelim? Ben de pek bişey farketmemiş, kaslarım şişmiş sanırım, yoksa yaptığım kaçamakların hiç etkisi yoktur sanki Artık menülerimi de düzenlemenin vakti sanırım:18: :18:

günaydın kızlar
kilo verenleri şimdiden tebrik ederim. ben tartılmadım regl olacam şimdi artı çıkıp moralimibozamam. 15 ekime kadar sabredecem
topiğimize bir tablo mu yapsak her gün menü ve yapılan sporları gösterir şekilde. yada menü yazarken bir öncekilerin menülerini alıntılayıp peşpeşe ekleyerek mi yayınlasak .
durumumuz daha deri toplu görünür

günaydınlarr,hemen dünkü menümü yazıp kilo bildiriminde bulunup kaçıyorum yine,evi şöyle bi toplayayım ,annnem gelecek,kuzulara bakacak,dr. randevum var,adet düzensizliği varda hormon tahlili yapılacak,ona gideceğim.
sabah:1 bardak sütlü tatalnadırıcılı nescafe
öğle:1 ufak karnıyarık,1 dilim ekmek

dün mutfağı temizliyordum,bi sürü kalorifer böceği çıktı valla,acayip tiksindim bişey yiyemedim.
dondurma aldım regl olmuşum acayip cnm tatlı istedi,500 gr ın dibini bulmuşum ,daha da bişey yemedim.
3 ltden fazla su içtim.

kiloma gelince
başlangıç:82
geçen hafta:73 tü sanırım.
bu hafta:72.6 çıktım

adetliyim dediğim gibi ama ben fazla su tutumuyorum sanırım pek bi değişiklik olmuyor bitince

kiloyu böyle yazmıyoruz galiba ama bilmiyorum ya,fazla da girmediğim için,haftaya buralardayım inş,bi bitse şu işler,bu arada ilaçlama şirketiyle görüştüm gelip evi ilaçlayacaklar,inş son olur ya

günaydın kızlaaarrrr

bildirimmm

balangıç : 66.7

geçen hafta:63.4

bu hafta :62.3

giden : 1.100

toplam giden : 4.4

hedef : 58

günaydın kızlaaarrrr

bildirimmm

balangıç : 66.7

geçen hafta:63.4

bu hafta :62.3

giden : 1.100

toplam giden : 4.4

hedef : 58
Tebrikler şekerim

Jillianın linki var mı indirebileceğim, akşam evden yapıyordum, kaç kere internet gitti gitti geldi, sinir oldum yaaa. Daha önce burdan indirmiştim, şimdi o link çalışmıyor.

günaydin kizlar

artik eskisi gibi aktif olamazamda herzaman sizi takip edecem okiycam firsat buldukca bugün gibi isarkadasi 1-2 saat gec gelecek firar eder sohbete katilirim listeye girmim zaten herzaman gelemiycem ama ara ara yazarim kac oka ciktim diye mesela bugün tarti 73,9 gösterdi arti 200 gramm gecen haftaya bakalak ama hormon haplari da kulaniyorum reglim düzensiz diye insallah fazla genislemem

BETÜLÜMM fistik kiz beni unutma oldumu hem ben seneye senin dügününe gelcem allah kismet eder de izinimi denk getirirsem

görüsürüz yine kizlar kocamancik öptüm

merhabalr gunaydın
cok hastayım kızlar basımı kaldıracak halım yok
sabaha kadar canım annemı sayıklımısım
bır usuyordum bır terlıyordum sımdıde basım agrıyo
mıgdem kotu
ıse geldım bu halde allah yardımcım olsun ıns

bende bıldırım yapayım artık

baslangıc :87.7
gecen hafta : 69.6
bu hafta :69
gıden : 0.6
toplam gıden :18.7

hasrettt ftemiz ve kilo veren bütün kizlari tebrik ediyorum az da olsa gitsin dimi veremeyenler haftaya insallah alanlarada artik ne diyeyim
kactim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…