kızlar hafta sonu pekte iyi gitmiyo ya neyse birazdan lahmacun yicem canım çok çekti ama ne yapim
yarın tekrar detoks var ama dicenizki olmaz öle hem ye hem detoks ama canım çok çekti napiiimmm
arkadaşlar sakın kendinizi bırakmayın benim de motivasyon bozulmaya hazır halde bekliyo zaten
genelde insanlar yoruldukça iştahı azalır kendini uykuya verir benim tam tersi oluyo yorgunluktan temelli uyuyamaz oldum uyuyamadıkça da karnım acıkıyo garip zamanlarda
resmen kendimle savaş içersindeyim :1ninca:
hayırdır canım yaa bizi nie bırakıon ara ara uğra buraya merak ederiz seni :)merhaba arkadaşlar.. ben bu günlere fazla giremiyorum nete işler ve bazı problemler yüzünden... diyeti bırakmıyorum ama bu ara sporda yapamıyorum... yeniden görüşene dek hoşçakalın.........
inşallah canım bakalım cozuttum yeme işini bir an önce 60a düşmem lazım sıkıldım vallabaşladığımda beri ayda bir kilo verseydim daha zayıftım valla :):roflol:gunaydın arkadaslar.herkese ıyı bır hafta dılıyorum.
magrentacım ıns.basarıyla yaparsın detoksu,benım gıbı yarım bırakmayın dakaydirigubbakcemile3
kızlar allah yardımcıları olsun valla 4 gün çok zor olucak benim ne iş yerime ne de evime denk gelmedi 4 gün bu zamanda çok zorgünaydın arkadaşlar ben de herkesin yeni haftasının güzel ve kaçamaksız geçmesini diliyorum
asuum haklısın canım pes etmek yoklmaz:
arkadaşlar izmirde bizim oturduğumuz semt ve birçok yerde bugünden itibaren dört gün suları kestiler ne yapacağız bilmem bu sıcakta :uhm:
merhaba arkadaşlar.. ben bu günlere fazla giremiyorum nete işler ve bazı problemler yüzünden... diyeti bırakmıyorum ama bu ara sporda yapamıyorum... yeniden görüşene dek hoşçakalın.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?