70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kıymetcim hatta tünaydın mı demeliydim bilmem sabahın yedisinden beri ayaktayım oğlan sağolsun uyandı erkenden babası uyusun diye salona gittik kahvaltıya kadar oğluşumla vakit geçirdim şimdi de uyuttum keratayı kahvaltı bulaşıklarını topladım bi bakayım dedim kimler var diye ama malesef benden başka kimse yok benneyaptımki
umarım herkesin pazar günü güzel geçer opuyorumnanaktan

Herkese merhaba,
Birkaç gündür forum sayfalarını okuyup duruyorum, sonunda ben de katılmaya karar verdim. 16 kg gibi büyük bir fazlam var. mafoldumben Umarım kendimi toparlayıp verebilirim bütün bunları, kendimi gerçekten ağır hissetmeye başladım.
Başlangıç için önerebileceğiniz şeyler var mı? Beşibiryerde çayıyla ilgili kısım dikkatimi çekti, yarın gidip bakayım bir nasıl birşeymiş...

merhabalar,iyi pazarlar arkadaşlar...
cuma günü simit diyetine başladım ama çokta sadık kaldım sayılmaz,
meyve yoktu bi güzel 3 aradada yedim...
ramazana kadar 69 olmak istiyorum malesef ben ramazanda kilo alanlar grubundanım
bugün tartıldım 3.günümdü ve 72.600 gösterdi baskülüm,çok sevindim... :lepi:

zaten öyle 6 kilo falan düşünmüyorum çünkü çok uymuyorum ama 1 kilo daha verirsem en azından yolum biraz daha kısalmış olacak...
cumaya zaten kilo bildiriminde bulunamayacağım,çünkü gidiyorum 10-15 gün kadarlığına ama asla taviz vermeyeceğim diyetimden...
çarşamba sabah birde tartılıcam burayada yazarım simit diyetinin sonuçlarını :)
en azından 5.günlük sonucunu yani
kilo çizelgemi düzeltiyorum cumadan önce birde çarşamba tartılıp düzeltirim,burda olmayacağım için

Son düzenleme:
sevgili olgunvedolgun,öncelikle hoşgeldin ve 16 kilo çokra öyle abartılacak gibi değil bence,burda
ne 16 kilolar vermiş arkadaşlarımız var,herşeyden önce inanın kendinize ve başlayın,
çok zor değil aslında göreceksiniz :)

Hoşbulduk :) Altın madenine düşmüş gibi oldum bu siteyi bulunca, hangi başlığa bakıp hangi yöntemleri uygulayacağımı şaşırdım desem yeridir. kaydirigubbakcemile2

evet kendinize en uygun olanı tercih edin daha doğrusu,diyette gibi hissetmemeniz kendinizi,
sağlıklı beslenmeye geçeceksiniz hepsi bu,bende zorlandım öyleki babam sürekli dalga geçiyordu ve bunu herkesin içinde yapıyordu
bende vericem bu kiloları görürsünüz dedim ama içimden,bozulduğumu anlasınlar istemedim
ve bismillah deyip martın sonunda başladım,acele etmeden yavaşca,öyleki ayda sadece 2 kilo verdiğimde oldu ama yılmadım herşeyimide yedim fakat çok isteyince bu siteyide bulunca aklıma takılanları burada buldum ve uyguladım,şimdi yılmadan devam ediyorum edeceğimde,önce 69 sonra 65 e kadar ineceğim...

kızlar hafta sonu pekte iyi gitmiyo ya neyse birazdan lahmacun yicem canım çok çekti ama ne yapim
yarın tekrar detoks var ama dicenizki olmaz öle hem ye hem detoks ama canım çok çekti napiiimmm

kızlar hafta sonu pekte iyi gitmiyo ya neyse birazdan lahmacun yicem canım çok çekti ama ne yapim
yarın tekrar detoks var ama dicenizki olmaz öle hem ye hem detoks ama canım çok çekti napiiimmm

kıymeycım madem canın cok cektı 1 tane ye fazla yeme bu saatte,nasıl erıtceksın.bende sana soyluyorum ama bugun 1 yufkadan gozleme yedım,pısman degılım:jeyyar:az oncede 2 saatlık bır yuruyus yaptım arkadasla,cok rahatlamıs hıssedıyorum kendımı

arkadaşlar sakın kendinizi bırakmayın benim de motivasyon bozulmaya hazır halde bekliyo zaten
genelde insanlar yoruldukça iştahı azalır kendini uykuya verir benim tam tersi oluyo yorgunluktan temelli uyuyamaz oldum uyuyamadıkça da karnım acıkıyo garip zamanlarda
resmen kendimle savaş içersindeyim :1ninca:

eewt çok haklısın..ben 2 gün baya kaybettim kendimi.. bugün biraz toparladım gibi ama.. 2 hafta önceki enerjim yok.. yedikçe yiyen bi insanım kendimi durduramıyorum.. benimde uyku problemim var yaşadığın şeyleri bende aynen yaşıyorumm.. ama savaşı kazanalım pes etmeyelim Çok üzgünüm çoook

merhaba arkadaşlar.. ben bu günlere fazla giremiyorum nete işler ve bazı problemler yüzünden... diyeti bırakmıyorum ama bu ara sporda yapamıyorum... yeniden görüşene dek hoşçakalın.........
hayırdır canım yaa bizi nie bırakıon ara ara uğra buraya merak ederiz seni :)

günaydın kızlar iyi haftalar herkese cuma cmrt çalışmadım işleri toparlamam lazım bende haftasonu cozutanlardanım ii yedim içtim verdiğim 1 kiloyu geri aldım bence yarın detoksa başlıyorum bakalım görüşürüz

gunaydın arkadaslar.herkese ıyı bır hafta dılıyorum.

magrentacım ıns.basarıyla yaparsın detoksu,benım gıbı yarım bırakmayın dakaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar ben de herkesin yeni haftasının güzel ve kaçamaksız geçmesini diliyorum

asuum haklısın canım pes etmek yok lmaz:

arkadaşlar izmirde bizim oturduğumuz semt ve birçok yerde bugünden itibaren dört gün suları kestiler ne yapacağız bilmem bu sıcakta :uhm:

gunaydın arkadaslar.herkese ıyı bır hafta dılıyorum.

magrentacım ıns.basarıyla yaparsın detoksu,benım gıbı yarım bırakmayın dakaydirigubbakcemile3
inşallah canım bakalım cozuttum yeme işini bir an önce 60a düşmem lazım sıkıldım vallabaşladığımda beri ayda bir kilo verseydim daha zayıftım valla :):roflol:
sende tekrar dene belki bu sefer yapabilirsin benim böle şeylere ihtiyacım var yoksa bişi yapmadan kilo veremiyorum ben
kızlar allah yardımcıları olsun valla 4 gün çok zor olucak benim ne iş yerime ne de evime denk gelmedi 4 gün bu zamanda çok zor

merhaba arkadaşlar.. ben bu günlere fazla giremiyorum nete işler ve bazı problemler yüzünden... diyeti bırakmıyorum ama bu ara sporda yapamıyorum... yeniden görüşene dek hoşçakalın.........

canım neyin var...işteki problemler herzaman olan şeyler,takma kafana...başka problemler nedir bilmiyorum ama umarım can sıkıcı bişey değildir....ayrıca biz burda seviçlerimizide,üzüntülerimizide paylaşıyoruz...birbirimize destek olmaya çalışıyoruz

ayrıca hoşçakalın falan demişsin...burdaki çoğu kişinin ve elbette benim motive kaynağımsın...ben seni hep burda görmek istiyorum...sıkıntılarında paylaştıkça azalır biliyosun....ben seni herzaman dinlemeye hazırım

hem kışa birlikte çıtır giricez....yok öyle biyere gitmek..BEKLıYORUZ CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…