70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fıstıklar herkese meraba

haftasonu maalesef bende cozutanlardanım ...ama hemen toparladım kendimi...bugün karbonhidrat almamaya çalışıcam

güzel bi hafta olur inşallah hepimiz için

Herkese merhaba,
Tek tip bir diyete girmektense "Herşeyden ye, az ye." modelini benimsemeye karar verdim. Arada da bitkisel çaylar içip vücudumu temizlemeye çalışacağım.
2 günlük detoks diyeti de aklımda kaldı ama tatildeyken yapmak zor, önümüz Ramazan zaten oruç zamanı hiç yapamam. Artık sonraya bıraktım detoks hevesimi.
ınşallah bir aksilik olmazsa bu akşam yola çıkacağım annemle. Ertesi günden itibaren hareket etmeye ve 5i 1 yerde çayından içmeye başlayacağım. kaydirigubbakcemile2
Kilo kaybedenleri okudukça heveslendim, umarım ben de bir an önce zayıflamaya başlar ve paylaşırım sizlerle.
Herkese güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

günaydın kızlar ben bugün başlayamadım detoksa çünkü pazartesi temizlik günüm oluyo ve aynı anda çamaşır yıkanması ve asılması sonra toplanması birde bahçeleri süpürcem yıkıcam aslında yapılabilinir ama kahve içmeden duramam böyle zamanlarda ve 10 da aslışverişe de çıktım o yüzden dedim yarın hiçbir işim olmuyo ütünün dışında yani yarın ama bugün sabah karpuz peynir 11 30 da alışverişten geldikten sonra kepekli tost ve nescafe içtim bugün karpuz peynir nescafe ve tostda yerim bitane daha o kadar yarından itibaren eğer aksilik olmazsa cumaya kadar detoks yapcam çünkü ben biryere gitmiyom evdeyim ve yapabiliyom ve benim pazartesi yaptığım temizliğin dışında evim hiç kirlenmiyo ve işte olmuyo yani kolay benim için neyse kilom 78 800 yani 300 geri zaten hemen arkasından normalde yesen alınıyo ama sıkı rejim yapmak ve sporuda bırakmamak gerekiyo biz napıyoz peşinden hafta sonu geliyo ister istemez yiyoz sporda olmuyo alınıyo üüüffffff sıkıldım neyse geçmişi okim dönerim

BURSEFA kuzum nereye hoşçakalın falan umarım hoşçakalın öylesine denmiştir. canımcım çıtır olmadan gitmek yok hem bak kirazcımda söylemiş paylaş dertlerini bizle sorunlar konuştukça azalır
güzelim bekliyoz seni çabuk dön yuvanaaaaa

Herkese merhabaaaa.s.
Umarım hepiniz iyisinizdir arkadaşlar
Benden iyilik bu hafta da bir kilo verdim ve 67 oldummmmkaydirigubbakcemile2zemuszemus
Yavaş da olsa emin adımlarla ilerliyorum hedefe doğru.
Off arasıra çok da bunalıyorm ama kendimi bırakmıyorm.
Umarm herkes kilolarından kurtulurr
İyi haftalarropuyorumnanaktan

arkadaşlar allah rızası için biri şu kilo tablosu nasıl yapılıyor yardımcı olabilri mi? bu 4. kez soruşum kimse beni kaile alıp cevap vermediii....:umursamaz:

arkadaşlar allah rızası için biri şu kilo tablosu nasıl yapılıyor yardımcı olabilri mi? bu 4. kez soruşum kimse beni kaile alıp cevap vermediii....:umursamaz:

canım diyet gupları bölümünde kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bi topik var...orda çok güzel resimli anlatılmış...bi bak istersen

ben geldim kızlar
nasılsınız nasıl gidiyo diyetler
benimde evdeki son haftam haftaya işe başlıyorum o yüzden son hastane kontrollerimi yaptırıyorum hepinizi öpüyorum

ben geldim kızlar
nasılsınız nasıl gidiyo diyetler
benimde evdeki son haftam haftaya işe başlıyorum o yüzden son hastane kontrollerimi yaptırıyorum hepinizi öpüyorum

hayırlısı olsun canım :)

ben öğle yemeğpimi yedim işyerinde cozutma imkanı bol oluyor malesef neyse sıkıcam dişimi artık napıym :))))) acayip başım ağrıyo gidip nescafe içicem umarım herkes iyidir
şulecim şimdi tatilde ohhhh ayvalığın serin sularında yüzüyordur keşke bende bi kaç günlüğüne gidebilsem düğün sünnet derken yaz bitio bide ramazan offffffff

merhaba hanımlar yarın karpuz detoksuna baslıam 3gn varmı benden baska yapan

kıraz detoksunda gÜzel sonuclar almıstım ama yasadıgım tatlı krızını cıkolatala ÇÖzmÜŞ olmam 1 hafta boyunca bana 1 kıloya maal oldu

ben yapmayı düşünüyorum canım ama yemekten zevk alan bi kocişim var onunla ne kadar dayanabilirim bilmiyorum delikafadulden sabah ve öğlen herşey normal oluyor akşamları bazen ben de yiyorum onunla dayanabilirsem kararlıyım yapmaya ramazandan önce ikinci üç gün de bitmiş oluyor zaten belki çakılan kilomu yerinden oynatırım :jeyyar:

kirazdetoksunu istedim ama yapamamıştım kısmetse yarın karpuz detoksuna başlayacağım bende yanındayım yani

bugünki menüm

kahvaltı : 1 kase eti müsli (çok az lıght sütle)

ara : 6 - 7 ad kuru kayısı
1 kupa yeşil çay

öğle : 1 parça tavuk
büyük bi tabak salata

ara : 1 bardak lıght süt
küçük paket mavi yeşil peynirli bisküvi

3 kupa yeşil çay ,3 litre su

akşam yemeğimde belli değil ama hafif bişeyler yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…