Herkese merhaba,
Tek tip bir diyete girmektense "Herşeyden ye, az ye." modelini benimsemeye karar verdim. Arada da bitkisel çaylar içip vücudumu temizlemeye çalışacağım.
2 günlük detoks diyeti de aklımda kaldı ama tatildeyken yapmak zor, önümüz Ramazan zaten oruç zamanı hiç yapamam. Artık sonraya bıraktım detoks hevesimi.
İnşallah bir aksilik olmazsa bu akşam yola çıkacağım annemle. Ertesi günden itibaren hareket etmeye ve 5i 1 yerde çayından içmeye başlayacağım. kaydirigubbakcemile2
Kilo kaybedenleri okudukça heveslendim, umarım ben de bir an önce zayıflamaya başlar ve paylaşırım sizlerle.
Herkese güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
arkadaşlar allah rızası için biri şu kilo tablosu nasıl yapılıyor yardımcı olabilri mi? bu 4. kez soruşum kimse beni kaile alıp cevap vermediii....:umursamaz:
canım diyet gupları bölümünde kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bi topik var...orda çok güzel resimli anlatılmış...bi bak istersen
ben geldim kızlar
nasılsınız nasıl gidiyo diyetler
benimde evdeki son haftam haftaya işe başlıyorum o yüzden son hastane kontrollerimi yaptırıyorum hepinizi öpüyorum
yapamıyorum yaa
merhaba hanımlar yarın karpuz detoksuna baslıam 3gn varmı benden baska yapan
kİraz detoksunda gÜzel sonuclar almıstım ama yasadıgım tatlı krİzİnİ cİkolatala ÇÖzmÜŞ olmam 1 hafta boyunca bana 1 kİloya maal oldu
yaşasın olduuu
yaptımmm kızlarrrr...
merhaba hanımlar yarın karpuz detoksuna baslıam 3gn varmı benden baska yapan
kİraz detoksunda gÜzel sonuclar almıstım ama yasadıgım tatlı krİzİnİ cİkolatala ÇÖzmÜŞ olmam 1 hafta boyunca bana 1 kİloya maal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?