70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım kahvaltısız olmazki ama.Kalsiyum yağ yakımında önemli rol oynar. Peynir,yoğurt,ayran özellikle tüketmen gerekenler.

Akşam güzelmiş. Ama geceki muz hiç olmamış
sut urunlerı ıle aram yok bayb yaa sbh peynırı zor yıyorum yanı belırlı seyler aslındaa hepsı var ama yogut tas gıbı olup kokmayacak peynır de tas gıb ı olup kokmayacaksa yerım ancak!!!!!!!!!!! yoksa sut urunumu ıyy hamılelıkde kendımı dusunemıyorummm sade yumurta yerım heraldee heheh

hayırlı olsun cnm bızdede dıs hedıgı derler mısır haslarlar fılann ohh mıssssss

sac bas kalmayacak bır menun var ustelık sporada yokkkkk nıye yaa spor barı yapsaydınnn kahvaltını yapkı metobozlızman uyansın cnm
iyi geceler kızlar. bugün pek gelemedim :)
diet için yine rezil bir gündü :)
ayy cnm ıradee lutfennn ırda deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kedıcık

kızlar sizinde benim gibi uykunuz mu kaçtı........,

ya mine birşey dicem neden bugun nefis yemekler sitesinden bahsettin ki aklıma düştü sana yalan gelir belki ama gecenın bu saatınde yanı tam 1 saatten beri agzım sulana sulana senın ve ordakı arkadaşların yemeklerine bakıyorum ..karnım aç .............neden yaptın ki sen bana böyle bir kötülüğü....

karnından acayip gurultu sesleri geliyor ..gidip en iyisi yatım ben.yoksa mutfağa dalcam şimdi......:18::18::18::18::18::18:zaten meto 12-2 arası calısıyormus uykuda oyle demişlerdi.doğruluğu arsa da bu gece benimki çalışmayacak anlaşılan.........

merhabalar kizlar
bu gece o kadar doluyumki sizinle biraz dertlesmek istedim belki bazilariniz bilir benim 5.5 yasinda bir oglum var yaklasik iki yasinda epilepsi tanisi konuldu fakat nedeni bir turlu bulunamadi sozde buranin en iyi doktorlarina goturuyordum ama sonuc yok en son mart sonunda ankaraya goturdum orda 5 gunde tehsis konuldu beynin konusma bolgesinde kivrim bozuklugundan dolayi cocuk bu hale gelmis neyse bize ilac verdi ve zamanla gecer dedi nisandan beri kullaniyoruz ilacin faydalari olmaya basladi oglumun konusmasi degisti kelime sayisi arti daha bir guzel anliyor bizi bu duruma anlatilmaz bir sekilde mutlu oluyorum fakat hareketliligi fazla degismedi surekli disarda gezmek istiyor ustelik beli takintilari var disarda oonlari yapmasam kendini yere atior beni cekiyor gucum yetmiyor evde kalsak durmuyor isyan ediyor cikmak icin kapi pencereleri dovuyor komsularla surekli kavga ediyorum yani evde kalsam agliuuorum disari ciksamda agliyorum nasilki martan beri caresizlikten, kendisiyle bas edemiyorum diye iki defa turkiyeye gitim ama ordada annemler hem kendi tarim isleri hem oglumla ugrasmaktan mahfoluyorlardikayimbabamlar kalabalik ama onlar ogluma baktiklarinda arkamdan ben kendilerine is yapmiyorum dedikodularini daha cok seyler soylemelerinden dolayi onlarda kalmiyordum benim zorumla ara sira cocugu goturuyorlardi yani istemedn mecbur kaldiklari icin nasil cigerse bunlarinki .. bide yolculuklarim cok kotu geciyor ben havada anne gidek gidek diye agliyor oturmuyor hostes kabini hic bir er birakmiyor gelip gidene kadar hem o hem ben aglasiyoruz yani nereye gitsem caresizim kac yildir yasamayi unutum hayati unutum... bugun kuzenimin esi aradi yaniizdaki kommeksiyale gitmek icin bize geldi sonra beraber gitik tabi bizimki basladi beni saga solla cekmeye macdoya oyun oynamay, cikolat,asansur, yuruyen merdiven dha neler neler tabi savas halindeyiz ben kan ter icinde kalmisim eve geldiyom butun kemiklerim agriyor yine savas... durumunundan dolayi 3 yasinda baslaasi gereken okula hayla gidemiuor. aslinda biraz farkli ortamlarda dursa cocuklarla zaman gecirse bu kadar ters olmaz gun boyu tanidigi cocuklarin ismini soyluyor "anne roza gidek, jiyan gedek alican gidek " bide dayisina ve arabya cok duskun surekli anne dayi tutut tu tut diyor .. alslinda oglumun rehabilitasiyon merkezine ihtiyaci var ama bulun dugumuz bolgede yok bizde yatiliya basvurduk eyer kabul olursa onu icin hem iyi hemde zor olacak aslinda benim icin daha zor olacak o yuzden ben dosyasi kabul olursa oraya tasinip cocugu gunduzleri goturup aksamlari getirim diyorum cunku hayata dayanaman zorda olsa onsuz bir gun gecirmeye .. okulun bundugu bolge kiralar bakimindan cok pahali ben suan 70 metre karelik evde isitmasiyla beraber aylik 875euro'ya oturuyorum ama orda 30 metre karelik bir oda sirf kira 900euro biraz zorlanacagiz ama mecburen katlanacm..
ilk defa bu kadar cok konustum gerci sizlerle hep sohbet etmek istiyorum ama durumum bu bu yuzden burada fazla yazamiyorum ama sizleri hep takip ediyorum

Son düzenleme:
jillian yaptım
elim kolum bacağım hala titriyor
yeşilçayımıda içtim
şimdiye kadarki tek vukuatım 1 tane halley
valla bunada şükür diyorum
aklımdan neler geçiyor ama bir bilseniz

ooo canımm hayırlı olsun ilk jillian günün

devamıı gelsiinn lütfeeennn

canım beniimmm çok üzüldümm oğlunun durumunada senin çektiğin zorluklara da

Annelik böyle bi duygu iştee ne zorluklar çeksendee canın ciğerinnn

onun iyileşmesi için bilee zorluklarına rağmen ayrı kalmaya dayanılmıyorrr

Allah'ım yavrunaaa şifalaar sanadaa sabırrr versiinn işte bunun için anneler cennetlikk

Naptın Pisim neden diet bakımından kötü bi gündü neler yedin bakalım

Sen yinede az çok tüketmeye çalış canım. Peynir konusunda aynıyız. Peynirim taş gibi olmalı.

Yoğurtta sıfır kaymak pütür pütür şeyler bile olmamalı. Ama ayran da sıkıntı yaşamıyorum.Hazır ayranlarda kokuda olmuyor.

Ayran içmeyi dene en azından

Ah canım nasıl üzüldüm okurken gözümün önünde canlandı herşey.

Allah sana sabır versin herşeyden önemlisi. Sonra da tabiki yardımını esirgemesin.

İnşallah kısa sürede atlatırsınız.

kahvaltı için geç kalmışsın canım
bideeee 69luk topiğe geçmeyi istemeyeceksin inan bana
burada 59u göreceğiz inşallah

İnsaallah canım insaallah :)
Ben bu aralar yogunun ama elimden geldiğince girmeye ve yazmaya çalışacağım
Kahvaltılarım evet geç oluyor ona dikkat edeceğim
Dün ki menümü yazayım hemen

Sabah
Peynir
Roka,maydanoz,yesilsogan,domates,salatalık
4 tane zeytin
1 dilim ekmek

Ara
Çay ve bı kac bisküvi

Öğlen
Bir tabak piyasa yemeği
Yarım dilim ekmek

Aksam biraz geç oldu hemde güya salatayla gecistirecektim ama esim mantı yapmış ( yani buzluktan çıkarıp )
Dayanamadım yidim

Ama daha dikkatli olacağım beni lütfen uyarın kızlar bir türlü veremiyorum sok diyetlere sarilmaktan korkuyorum yaaaaa:26:

Spor olarak 5 km yürüdüm 1 saatte az mı sizce?

Son düzenleme:

kahvaltı için geç kalmışsın canım
bideeee 69luk topiğe geçmeyi istemeyeceksin inan bana
burada 59u göreceğiz inşallah

Canim ya Allah kolaylık versin anneliği hiç tatmadım ama zorluğunu anlayabiliyorum
İnsaallahen kısa zamanda hersey yoluna girer
Dua et

Menüler harika yaaa
Ben çok yiyormusum bide niye kilo aliyom diyom

jillian yaptım
elim kolum bacağım hala titriyor
yeşilçayımıda içtim
şimdiye kadarki tek vukuatım 1 tane halley
valla bunada şükür diyorum
aklımdan neler geçiyor ama bir bilseniz
OOOOOvv, süpersin, hadi bakalım devamını da getirirsin inşallah. Ben dün de yapamadım, üşütmüşüm, mevsim değişikliği.

Canım işin çok zor, Allah yardımcın olsun, boool sabırlar versin.

arkadaşa yemeye gitmiştim öğlen ne varsa doldurmuş masayı
masaya oturduğumu hatırlıyorum gerisi yok...
anlaşılan bu akşamı çoooookkkk hafif geçirmem lazımmmmm:
Akşam ne yedinnnnn

kızzz mine az önce tariflerinin olduğu siteye baktım..
o kdr tokumki karnı m ağzıma değiyor mama yinede ağzımın sularına hakim olamadım...
Aynen benim de:18: :18:

Merhaba arkadaşlar.

Bende aranıza katılmak bu kilolardan kurtulmak istiyorum... Bana yer varmı acaba? :)
Tabii ki canım, hoşgeldin.

Ben sporsuz zayıfladım bünye meselesi ama spor yapmıyorum zayıflayamam diye de düşünme canım.:26:
biraz da yaşla alakalı, 30 u geçtin mi metabolizma yavaşlıyor

Geçmiş olsun canım, kıskananlar çatlasın

Menülerini yazmaya başla, zamanla kısarsın, listemizi falan görünce gaza gelirsin.

Kııız, seni varya, ne zaman düzene koycan sen menülerini bakayım tombiş gelin.

Gecekiler olmasaydı iyiymiş de,yine de güzel canım. Dün sana bir soru sormuştum görmedin sanırım, adetli iken salatı tefriciye okunur mu?
Amin canım, Allah iyilerle karşılaştırsın.

Geeeel canım daha fazla gel buraya.

Umarım bişey yememişsindir.

İlk günden akşam çozutmuşuz, akşam en önemli öğünümüz ne kadar hafif geçiştiririsen o kadar iyi canım, gerisi güzel ama.

günaydın kızlarrrr

haklısn cnm daha dikkatl olurm

öncelikle çok geçmiş olsun allah şifa versin oğluna ,sana ve eşinede güç kuvvet versin çok zor bi durum yakn arkadaşımın çocuğuda epilpsi anlattıklarının aynını yaşıyor, efe 7 yaşnda bu yıl okula başladı ama beyninin yorulmaması gerekiomuş okulda kriz geçirmiş çok sıkıntı çekiolar ..az çok anlıyorum seni canm yaşadığn zorlukları
inş. herşey düzelir yoluna girer dualarını eksk etme cnm

kızlaaaarrr günayyddıınnnn

sabah sabah ilk işim ölçülerimi almak olduuuu

hemen sizede yazayım dedimmmm sonuçlarımıı

iştee 2 haftalık jillian ve diyet sonunda öncesi sonrası ölçüleriimmm

26.Eyl.12

kalça 101

bel 78

göbek 92

üst bacak 61

kol 30

10 ekim .12

kalça 98 ____ fark 3 cm

bel 74 ______ fark 4 cm

göbek 89 ____ fark 3 cm

üst bacak 58 __ fark 3 cm

kol 28 _______ fark 2 cm

Son düzenleme:

harikasın cnm

dondurmalar olmasa süpermiş yinede hala süper dengeli olmuş canım hep böyle ol inş arkası gelicek nasılsa mutlulukları bizlerde oynayacagız...
canım herzamn 4.4 olamayız arada bir kacamaklarmız belkıde uzun vadeli olabilmemizi saglıyor kimbilir b arada birazdan kendime hazırladıgım listeyi sizlere de sunacagım tabiki yazma işim biterse
dogru konuya degınmısın tatlım aynen öyle yenilenme işi gece 12 ile 02.03 gibi oluyormus
canımcım seni çok iyi anlıyorum düşündüklerinde çok gercekci evet maddiyatlar herzamn belimizi büküyor ama sabırla üstesinden gelebilecegine eminim çok güçlü bir annesin sen ALLAHIM yar ve yardımcın olsun inş bu günleri atlattıgının haberlerini bizlere vereceksin öpüyorum seni kocaman
tebrikler canım masallah cok sevindim senin adına darısı bana allah
bence gayet güzel hep böyle kal canım bugünde güzel menü bekliyoruz
mrb canım güzel bir baslangıc olmus zor olan asıl sporu hayata gecırmek zaten bellı bır sure sonra yemek yemeyıde kesebılecegını düşünüyorum bu arada gecenlerde çok arastırmalarım sonucunda 18 saatte 1 kg veriliyormus yürüyüşle ama korkmayın 18 saat deyince bu 18 satin için metobolizma hızlnaması sonucu ile bu saat 12 saate iniyor yani 6 saat spor yaparsak yarım kg yagları yakarak gidiyor biraz zor olsada 2yada 3 günlük ekleyerek bu rakamı yakalayabiliriz
evet canım gayet güzel devamını bekliyoruz:)
kutluyorum senıı eltını suratını merak ettım verırsın cnm haa gayret ınsll

Merhaba arkadaşlar.

Bende aranıza katılmak bu kilolardan kurtulmak istiyorum... Bana yer varmı acaba? :)
hosgeldin canımcım bende bir 2 gün oluyor buraya geleli tabiki ben eski zayıflayıp geri aldıklarımı saymassak kendime gülesim geldi valla tekrardan hosgeldın canım
tebrikler canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
çok haklısın arkadsım hersey iradede bitiyor
merhaba arkadaslar bende 78 kiloyum ve zayıflamak istiyorum artikin günde su kadar yazma zorunluluğu yoksa aranıza beni de alır misinizzzz nolur nolur noooluuuurrr :)
hosgeldın canım aynı kg dayız bakalım kim daha hızlı verecek varmısın aynı sayıldımız için söyluyorum bende bugun baslıyorum dıkkat etmeye düne kadar tatlılar hava sonrada mıdemde uçustu
sizinkiler gidiyrsa sende gidebilirsin canım

ayyy
üzüldüm şimdi :26::26::26::26:
çok çok zor bir durum
allah sabır versin
oğlunada şifa versin
acaba sakinleştirici ilaçlar falan olmuyormu?
diyecek fazla bişey yok gözümün önünde canlandı tüm yazdıkların
allah yardımcınız olsun

ooo canımm hayırlı olsun ilk jillian günün

devamıı gelsiinn lütfeeennn

[/I]
teşekkür ederim canım
inşallah devamı gelir
ama hamlamışım valla
1 tabak derken? 5-6 kaşık olacak canım
mantıda umarım az yemişsindir
ben bunlara çok dikkat edemiyorum ama yeni başlayanlar için pilav, mantı, makarna YASAK
sporda iyi bence 5 km daha ne olsun
OOOOOvv, süpersin, hadi bakalım devamını da getirirsin inşallah. Ben dün de yapamadım, üşütmüşüm, mevsim değişikliği
inşallah canım yaaa
ölçülerimizde aldım bakalım
Gecekiler olmasaydı iyiymiş de,yine de güzel canım. Dün sana bir soru sormuştum görmedin sanırım, adetli iken salatı tefriciye okunur mu?
bana sormamışsın canım ama düşüncemi söyleyeyim
ben okunur diye biliyorum
dua çünkü

süper canım
ayy heyecanlandım bende
ölçülerimiz hemen hemen aynı
benimde kalça 100- göbek 88 çıktı
boyumuzda aynıydı sanırım
aynı görünüyoruz demekki
bende gaza geldim valla 2 haftada güzel incelmişsin
ve orantılı
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…