Aglamak istiyoruuuuuuum.Yillarca 50 kilo olan ben,yasadigim uzucu bi olay sonrasinda 2 sene once 80 kiloyu gordum.Annem de kilolu ve diyetisyenin ona verdigi 2000 kalorilik diyeti ailece yaptik ve ben 10 kilo verdim.70 kiloyum 1.5 senedir.istedigim sadece 5 kilo daha vermek.ama ne mumkun kizlar.bi suru diyet denedim.iiiih.70 de cakiliyim.aaaaa yeter diyip yiyorum 71i goruyorum.neyse dikkat diyorum 70e iniyorum:))) 69 diiil 70!!!. sonra her gun 1.5 saat tempolu yuruyus baska bir deyisle 12bini aktif olmak uzere gunde 18 bin adim atiyorum.6 ogun de beslendim olmadi.az da yedim olmadi.en son bunda bi tuhaflik var diyip dra gittim.kan testlerim yapildi ama hormonlarda sunda bunda bi anormallik yok.diyetisyene yonlendirdi,bana hareket mantigimi degistirmem gerektigini soyledi.diyeti yasam sekli haline getirdigimi bunun cok iyi oldugunu ama vucudumun pilates ve yuruyuse alistigini anlatti.tamam dedim.jillian michaels diye bi kadinin dvdsini aldim.25 dakika kardiyo ve gercekten terliyosunuz.eee sonuc ne oldu dersiniz.1 ayda 1 kilo bile gitmedi.gercekten aglamak istiyorum.5 kiloyu nasil verecegim ben?ac mi kalayim onu da yaptim.eee spor tamam.nedir 70in olayi anlamadim:)) yardim bekliyorum
allah yardımcın olsun canım. yazacak birşey bulamadım inan :26:
günaydın kızlar iş yeinde net yok. işlerimde yoğun. evde de giremiyorum fırsat bulup ayrı kaldım sizden.
kızlar çok kötü şişkinliğim var. karnım o kadar şişki eğileniyorum otururken. öneriniz var mı. sabahtan beri ölüyorum. adaçayı falan içtim ama fayda etmedi ne yapsam ki
kızlar okadar üzgünümki şuan
eşi şehit olan arkadaşımı aradım
hergün arıyorumda bugün uzun konuştuk
o anlattı ben burada ağladım
oğlunun yaptıklarını, eşiyle yaşananlara, şehit olduğunu nasıl öğrendiğini falan
çok etkilendim
küçücük oğlu babasız kaldı çokta düşkündü babasına
allah yardımcıları olsun ama dünyanın en zor şeylerinden birisi
insan evladının durumundan dolayı acısını bile yaşayamıyorum
hatta onun tepkileri acısını kat kat arttırıyor
hayır canım protein + sebze yapıcam bende de hipotroid var hemen azıcık kacırsam kilo alıyorum verirken cok zorlandımı söyleyemem ama irede sıfır diyebilirimhosgeldın canım aynı kg dayız bakalım kim daha hızlı verecek varmısın aynı sayıldımız için söyluyorum bende bugun baslıyorum dıkkat etmeye düne kadar tatlılar hava sonrada mıdemde uçustu
Hosbulduk tatlim ben varim ama pko luyum benyani cok zor veriyorum dezavantajim var
Sen Sadece protein mı yapıyorsun?
bakalım zar zor yuvarlana yuvarlana devam edecem imş
Ay ayy herkes jillian yapiyo ben de baslayayim
Ben ancak 9 dan sonra yapabilirim oglum uyuyunca:26:
Oglen uykusunda ancak yemek vs yapiyorum
En iyisi 9 diye adini koymak duzen istikrar getiririr dgl mi ama
jilian neymiş bende merak ettim bir araştırayım bakalım
Menüler harika yaaa
Ben çok yiyormusum bide niye kilo aliyom diyom
Akşam ne yedinnnnn
Aynen benim de:18: :18:
Tabii ki canım, hoşgeldin.
biraz da yaşla alakalı, 30 u geçtin mi metabolizma yavaşlıyor
Geçmiş olsun canım, kıskananlar çatlasın
Menülerini yazmaya başla, zamanla kısarsın, listemizi falan görünce gaza gelirsin.
Kııız, seni varya, ne zaman düzene koycan sen menülerini bakayım tombiş gelin.
Gecekiler olmasaydı iyiymiş de,yine de güzel canım. Dün sana bir soru sormuştum görmedin sanırım, adetli iken salatı tefriciye okunur mu?
Amin canım, Allah iyilerle karşılaştırsın.
Geeeel canım daha fazla gel buraya.
Umarım bişey yememişsindir.
İlk günden akşam çozutmuşuz, akşam en önemli öğünümüz ne kadar hafif geçiştiririsen o kadar iyi canım, gerisi güzel ama.
kızlaaaarrr günayyddıınnnn
sabah sabah ilk işim ölçülerimi almak olduuuu
hemen sizede yazayım dedimmmm sonuçlarımıı
iştee 2 haftalık jillian ve diyet sonunda öncesi sonrası ölçüleriimmm
26.Eyl.12
kalça 101
bel 78
göbek 92
üst bacak 61
kol 30
10 ekim .12
kalça 98 ____ fark 3 cm
bel 74 ______ fark 4 cm
göbek 89 ____ fark 3 cm
üst bacak 58 __ fark 3 cm
kol 28 _______ fark 2 cm
Grissini yerine 2 dilim uno denge ekmeği yemen daha mantıklı sanki.:26:
Öğlende sebze veya et, tavuk falan.:26:
Neyime güveniyosam iktisatı seçtim.
Bakalım calısmak gerek artık.
Sporsuz kilo verememen kötüymüş.:26: Hain bünye.
Nescafe içcek fırsatın olmuş amaHemde 3 ü 1 arada dombili gelin adayı.
Güzel genede ekmekler dışında canım.
Beğenmedim... Canının istememsi ayrı bi olay ama begenilcek bi menü de değil.
Mideyi aç bırakmak bi sonraki öğün icin yağ depolamaya davet gibi bişi canım.
Akşam güzel toparlamışsın da akşam sebze yemeklerini 5-6 kaşık yiyebilirsin kendini kasma çatalla falan.
Ben menülerimde genelde 5-6 kaşık sebze yemeği yerim 20 üstü kilo verdim.
Güzelmiş
Akşam hem lahana sarma hem ekmek olmamış o ayrı.
Allah yardımcın olsun canım...
Biliyordum bu derdini... Allah sabrını versin inşaallah bu rehabilitasyon merkezi çocugun icin iyi olur para falan filan bi şekilde bulunur da rahata erersin.
O canın sonuçta onsuz yapamazsın.
Senden başka kimse bu kadar fedakar olamaz.. Annelik bambaşka bişi yaa anne olmadım ama çevremden gördügüm kadaıryla en basiti kendi annemden görüyorum.. Allah yüzüne gülsün artık canım.
Vlla güzel dicektim akşamı gördüm olmadı.
Akşam akşam hamurişi hee
Günaydın canım
Ben iyiyim seni sormalı?
SüpersinEmeklerinin karşılıgını almışsın farklar çok bariz
Hadi bakalım kolay gelsin.
Muckkkkkkkkkkk
Bunlarda çiğ köfte için.
Günaydın Neslimmm
İyiyiz sen nasılsınn?
Ben bugün bayagı yürüdüm valla kahvaltıda yalan oldu sabah erken cıktım yollarda geçti ömrüm.
Selam kızlar
Geçmişe bakmadan yazamadım gene o kaa menü yazıyosunuz yorumsuz kalsın istemedim.
Aöf başvurdum nihayetinde.İktisat seçtim fazla zormuş.
Neyse okucaz artık.
Kahvaltı yalan oldu sabah geç kaldım
Sonrasıda yollarda geçti.
1 pogaca aldım yarısını yedim.
11 gibi geldim şirkete 3 tane etiform bisküvi yedim.
Öğlenede taze fasulye + salatam var.
kizllar oglum bugun erken kalktigi icin gunduz uykusuna erken yati su an rahatim ama birazdan kalkar gezmeyeye gideriz.. kac gundur menulerime dikat ediyorum insalah cumaya kadar artilarimdan kurtulurum....
oğlunun yaptıklarını, eşiyle yaşananlara, şehit olduğunu nasıl öğrendiğini falan
çok etkilendim
koşu bandı oluncada insanın canı sıkılıyorSelam kizlarr
Motivasyon eksikligi yasiyorum ya
Bi baslasam arkasi gelicek..
Kosu bandi alma karari verdim
Sporu seviyorum
Zayiflamak degil de fit ski olmak icin 2. El temiz bisi alcm
Diyete bi adapte olsam basaririm ama yok hep bi mazeretim var
2 yil oldu dogum yapali 15 kg verebildim..
Bir yildir 78 civariyim
63 olsam esim cok cook istedgm biseyin vaadini verdi
Adamcagiz ne kadar istiyo anlayin yani
Ayyy yavrular tavsiyede bulunun bana yaa
Herseyi bosverin bu kgda olmak mutsuz ediyo beni ama bikkinlik var surekli diyete adapte olmaya calismaktan..
Ne yapayim yahu protein mi yapayim ne yapayim
zaten bikaç kişi rüya görmüşAllah rahmet eylesin ic yakici bisey
Arkadasinin tek tesellisi esinin erdigi mertebeyi dusunmek olacaktir sanirim
Allah sabir versin yardimcisi olsun
Sağol canım benim menunun saatleri biraz sorunlu malesef
Canım yemeyi düzene sokuyorum da şu uyku işi herşeyi mahvediyo gerçekten.
Süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer. Jillian gerçekten inceltiyor.
Valla bende azcık kilo verebilirsem doktoru dinlimicem hafif hafif yapıcam yani.
Nescafeyi uykum açılsın diye içtim şekercim. Ders çalışmak için. Ben gün içinde pek çıkmam dışarı.
İnanılmaz evci bi insan oldum. Babama da söylemek istemiyorum şunu al bunu al diye. İlk fırsatta ekmeğimi ve yeşilçayımı alıcam.
Öğlen menünün güzelmiş beybi.Belki bende fasulye yerim anacığım dün temizliyodu
İnşallah canım. Ve tabi umarım bugün ki gezmeniz sorunsuz geçerÖp benim yerime oğluşunu da
Çok zor çook...Tahmin edebiliyorum. Turgay hakkaride askerken bile ben burda neler yaşadım.
Orda şehit olanların aileleri napar bilemiyorum. Akıl almaz bi acı olsa gerek.
Saçma sapan şeyler için bu ülkenin insanları ölüyor. Artık haber izlemeye bile dayanamıyorum
Bende suan kosu bandindayim(null)
canım benım rabbım cok ca sabır versın sen ve senın gıbı aılelereee,ınsl..ıyıolur kısa zamanda rabbım mucızesını ostersın ınsll sana ve tummm aılelereemerhabalar kizlar
bu gece o kadar doluyumki sizinle biraz dertlesmek istedim belki bazilariniz bilir benim 5.5 yasinda bir oglum var yaklasik iki yasinda epilepsi tanisi konuldu fakat nedeni bir turlu bulunamadi sozde buranin en iyi doktorlarina goturuyordum ama sonuc yok en son mart sonunda ankaraya goturdum orda 5 gunde tehsis konuldu beynin konusma bolgesinde kivrim bozuklugundan dolayi cocuk bu hale gelmis neyse bize ilac verdi ve zamanla gecer dedi nisandan beri kullaniyoruz ilacin faydalari olmaya basladi oglumun konusmasi degisti kelime sayisi arti daha bir guzel anliyor bizi bu duruma anlatilmaz bir sekilde mutlu oluyorum fakat hareketliligi fazla degismedi surekli disarda gezmek istiyor ustelik beli takintilari var disarda oonlari yapmasam kendini yere atior beni cekiyor gucum yetmiyor evde kalsak durmuyor isyan ediyor cikmak icin kapi pencereleri dovuyor komsularla surekli kavga ediyorum yani evde kalsam agliuuorum disari ciksamda agliyorum nasilki martan beri caresizlikten, kendisiyle bas edemiyorum diye iki defa turkiyeye gitim ama ordada annemler hem kendi tarim isleri hem oglumla ugrasmaktan mahfoluyorlardikayimbabamlar kalabalik ama onlar ogluma baktiklarinda arkamdan ben kendilerine is yapmiyorum dedikodularini daha cok seyler soylemelerinden dolayi onlarda kalmiyordum benim zorumla ara sira cocugu goturuyorlardi yani istemedn mecbur kaldiklari icin nasil cigerse bunlarinki .. bide yolculuklarim cok kotu geciyor ben havada anne gidek gidek diye agliyor oturmuyor hostes kabini hic bir er birakmiyor gelip gidene kadar hem o hem ben aglasiyoruz yani nereye gitsem caresizim kac yildir yasamayi unutum hayati unutum... bugun kuzenimin esi aradi yaniizdaki kommeksiyale gitmek icin bize geldi sonra beraber gitik tabi bizimki basladi beni saga solla cekmeye macdoya oyun oynamay, cikolat,asansur, yuruyen merdiven dha neler neler tabi savas halindeyiz ben kan ter icinde kalmisim eve geldiyom butun kemiklerim agriyor yine savas... durumunundan dolayi 3 yasinda baslaasi gereken okula hayla gidemiuor. aslinda biraz farkli ortamlarda dursa cocuklarla zaman gecirse bu kadar ters olmaz gun boyu tanidigi cocuklarin ismini soyluyor "anne roza gidek, jiyan gedek alican gidek " bide dayisina ve arabya cok duskun surekli anne dayi tutut tu tut diyor .. alslinda oglumun rehabilitasiyon merkezine ihtiyaci var ama bulun dugumuz bolgede yok bizde yatiliya basvurduk eyer kabul olursa onu icin hem iyi hemde zor olacak aslinda benim icin daha zor olacak o yuzden ben dosyasi kabul olursa oraya tasinip cocugu gunduzleri goturup aksamlari getirim diyorum cunku hayata dayanaman zorda olsa onsuz bir gun gecirmeye .. okulun bundugu bolge kiralar bakimindan cok pahali ben suan 70 metre karelik evde isitmasiyla beraber aylik 875euro'ya oturuyorum ama orda 30 metre karelik bir oda sirf kira 900euro biraz zorlanacagiz ama mecburen katlanacm..
ilk defa bu kadar cok konustum gerci sizlerle hep sohbet etmek istiyorum ama durumum bu bu yuzden burada fazla yazamiyorum ama sizleri hep takip ediyorum
cok sukur ıyyıdır bguun esmın dıkıslerı almaya gıttık yenı gedıık ogle yemegı yedıkk yarında yozgata gıdıyoruz ınsl...bayrama kadar yokumm kg lerıme oruc tutarakk korumaya calısacagım ınslllHerkese günaydınlarrr,
Cumaya 2 kala umarım keyifler yerindedir
supersın bendede bayagı ıse yaramıstı cnm tekgobek kaldı sımdık bend e oda gıtsınn baskada yokk hehekızlaaaarrr günayyddıınnnn
sabah sabah ilk işim ölçülerimi almak olduuuu
hemen sizede yazayım dedimmmm sonuçlarımıı
iştee 2 haftalık jillian ve diyet sonunda öncesi sonrası ölçüleriimmm
26.Eyl.12
kalça 101
bel 78
göbek 92
üst bacak 61
kol 30
10 ekim .12
kalça 98 ____ fark 3 cm
bel 74 ______ fark 4 cm
göbek 89 ____ fark 3 cm
üst bacak 58 __ fark 3 cm
kol 28 _______ fark 2 cm
dondurmalar olmasa süpermiş yinede hala süper dengeli olmuş canım hep böyle ol inş arkası gelicek nasılsa mutlulukları bizlerde oynayacagız...
canım herzamn 4.4 olamayız arada bir kacamaklarmız belkıde uzun vadeli olabilmemizi saglıyor kimbilir b arada birazdan kendime hazırladıgım listeyi sizlere de sunacagım tabiki yazma işim biterse
dogru konuya degınmısın tatlım aynen öyle yenilenme işi gece 12 ile 02.03 gibi oluyormus
canımcım seni çok iyi anlıyorum düşündüklerinde çok gercekci evet maddiyatlar herzamn belimizi büküyor ama sabırla üstesinden gelebilecegine eminim çok güçlü bir annesin sen ALLAHIM yar ve yardımcın olsun inş bu günleri atlattıgının haberlerini bizlere vereceksin öpüyorum seni kocaman
tebrikler canım masallah cok sevindim senin adına darısı bana allah
bence gayet güzel hep böyle kal canım bugünde güzel menü bekliyoruz
mrb canım güzel bir baslangıc olmus zor olan asıl sporu hayata gecırmek zaten bellı bır sure sonra yemek yemeyıde kesebılecegını düşünüyorum bu arada gecenlerde çok arastırmalarım sonucunda 18 saatte 1 kg veriliyormus yürüyüşle ama korkmayın 18 saat deyince bu 18 satin için metobolizma hızlnaması sonucu ile bu saat 12 saate iniyor yani 6 saat spor yaparsak yarım kg yagları yakarak gidiyor biraz zor olsada 2yada 3 günlük ekleyerek bu rakamı yakalayabiliriz
evet canım gayet güzel devamını bekliyoruz:)
hosgeldin canımcım bende bir 2 gün oluyor buraya geleli tabiki ben eski zayıflayıp geri aldıklarımı saymassak kendime gülesim geldi valla tekrardan hosgeldın canım
tebrikler canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
çok haklısın arkadsım hersey iradede bitiyor
hosgeldın canım aynı kg dayız bakalım kim daha hızlı verecek varmısın aynı sayıldımız için söyluyorum bende bugun baslıyorum dıkkat etmeye düne kadar tatlılar hava sonrada mıdemde uçustu
sizinkiler gidiyrsa sende gidebilirsin canım
ızın versee ahh bensız bır yere gıtmes kııııkızlar merhaba
hafta sonu gectı bıttıı.yenıden dıyete devam
bayrama kadar 3 kg hedeflemıstım ama boyle gıderse olmayacak gıbı neyse kac olursa olsun vereyım kılolarıda.bugun yanı 4 gun proteın dıyetı yapıcam.dılekcım fı tarıhınde bana bır proteın dıyetı vermıstın onu yappıcam.bugun bıraz menunu dısına cıktım cunku evde yeterlı malzeme yok ama neyse ..bu arada ılk tanısma umarım ıyı gıtmıstır...yavas yavas evlılık moduna gırıyorsun hadı bakalım hayırlısı.ve menum..
ne kadar gitse kardır deyip yapalım ne olursa olsun 100 gr gitse kardır bizim için ha gayret çok gaza geldim yahu
sabah
sosıs ,salam
1 yumurta beyazı
1 kupa sutlu sekersız nescafe.....
ara (yok kahvaltı gec yaptıım.)
öğlen
1-2 adet haslanmıs tavuk butu
1 bardak ayran
ara
1 bardak ayran
1 dilim peynır
aksam
haslanmıs tavuk gogsu
1 bardak ayran
ıleaveler..:3-3,5 lt su form cayı ve yesıl cay
kendınıze ıyı bakın by by ....................
diyetin güzel lakin salam ve sosis tavsiye etmiyorum yag oranı yüksek sanıryorum protine dayalı bir diyet yanlız protein diyeti yag bakmından zayıf olmalı onları bence cıkartırsan daha iyi olacagına eminim basarılar arkadsım sende kendine çok iyi bak
:13:
bende farkındayım ama can ıste uff o yusden elma yedımmm bgunde dıkatlı yemeye calıstım menumu yazmaya erınıyorum sımdıkdee ufff...........ark.dogum yaptı ona gıdecegım bgn de topl.da45 dk yurumus olacagım ınsll baskda henus sporum yokkkk yarında yozgat a gdyrmm bayram sonuna kadar.........Grissini yerine 2 dilim uno denge ekmeği yemen daha mantıklı sanki.:26:
Öğlende sebze veya et, tavuk falan.:26:
Neyime güveniyosam iktisatı seçtim.
Bakalım calısmak gerek artık.
Sporsuz kilo verememen kötüymüş.:26: Hain bünye.
Nescafe içcek fırsatın olmuş amaHemde 3 ü 1 arada dombili gelin adayı.
Güzel genede ekmekler dışında canım.
Beğenmedim... Canının istememsi ayrı bi olay ama begenilcek bi menü de değil.
Mideyi aç bırakmak bi sonraki öğün icin yağ depolamaya davet gibi bişi canım.
Akşam güzel toparlamışsın da akşam sebze yemeklerini 5-6 kaşık yiyebilirsin kendini kasma çatalla falan.
Ben menülerimde genelde 5-6 kaşık sebze yemeği yerim 20 üstü kilo verdim.
Güzelmiş
Akşam hem lahana sarma hem ekmek olmamış o ayrı.
Allah yardımcın olsun canım...
Biliyordum bu derdini... Allah sabrını versin inşaallah bu rehabilitasyon merkezi çocugun icin iyi olur para falan filan bi şekilde bulunur da rahata erersin.
O canın sonuçta onsuz yapamazsın.
Senden başka kimse bu kadar fedakar olamaz.. Annelik bambaşka bişi yaa anne olmadım ama çevremden gördügüm kadaıryla en basiti kendi annemden görüyorum.. Allah yüzüne gülsün artık canım.
Vlla güzel dicektim akşamı gördüm olmadı.
Akşam akşam hamurişi hee
Günaydın canım
Ben iyiyim seni sormalı?
SüpersinEmeklerinin karşılıgını almışsın farklar çok bariz
Hadi bakalım kolay gelsin.
Muckkkkkkkkkkk
Bunlarda çiğ köfte için.
Günaydın Neslimmm
İyiyiz sen nasılsınn?
Ben bugün bayagı yürüdüm valla kahvaltıda yalan oldu sabah erken cıktım yollarda geçti ömrüm.
hehe esler u benımkıde 83 kg deyken 65 ol dıl ebnden ne dılersen demmıstı ehlıyet ıstıyorum yan cızıyorr sımdıkde heheheheSelam kizlarr
Motivasyon eksikligi yasiyorum ya
Bi baslasam arkasi gelicek..
Kosu bandi alma karari verdim
Sporu seviyorum
Zayiflamak degil de fit ski olmak icin 2. El temiz bisi alcm
Diyete bi adapte olsam basaririm ama yok hep bi mazeretim var
2 yil oldu dogum yapali 15 kg verebildim..
Bir yildir 78 civariyim
63 olsam esim cok cook istedgm biseyin vaadini verdi
Adamcagiz ne kadar istiyo anlayin yani
Ayyy yavrular tavsiyede bulunun bana yaa
Herseyi bosverin bu kgda olmak mutsuz ediyo beni ama bikkinlik var surekli diyete adapte olmaya calismaktan..
Ne yapayim yahu protein mi yapayim ne yapayim
Ben de iphonu alir muzik acarim diyorumBende suan kosu bandindayim
İnsanın canı sıkılıyor gercekten ama ya tv karşısına alın yada benim gibi bı tablet edinin film falan izleyin o zaman zamanın nasil geçtiğini unutuyorsunuz
canım benım rabbım cok ca sabır versın sen ve senın gıbı aılelereee,ınsl..ıyıolur kısa zamanda rabbım mucızesını ostersın ınsll sana ve tummm aıleleree
cok sukur ıyyıdır bguun esmın dıkıslerı almaya gıttık yenı gedıık ogle yemegı yedıkk yarında yozgata gıdıyoruz ınsl...bayrama kadar yokumm kg lerıme oruc tutarakk korumaya calısacagım ınslll
bu arada tefrıcıye dua oldugu ıcın regl zamannındada okunabılırr besmele cekmeden baslaa olurmu canımm dua larda allahu ekber tekbırı yeter yanı tefrıcıye ıcın tekbır gerekmez ama subhaneke kunut duaları vb.dualar ıcın ınsll anlatabılmısımdır cnm
supersın bendede bayagı ıse yaramıstı cnm tekgobek kaldı sımdık bend e oda gıtsınn baskada yokk hehe
ay yok benimki yapardondurmalar olmasa süpermiş yinede hala süper dengeli olmuş canım hep böyle ol inş arkası gelicek nasılsa mutlulukları bizlerde oynayacagız...
canım herzamn 4.4 olamayız arada bir kacamaklarmız belkıde uzun vadeli olabilmemizi saglıyor kimbilir b arada birazdan kendime hazırladıgım listeyi sizlere de sunacagım tabiki yazma işim biterse
dogru konuya degınmısın tatlım aynen öyle yenilenme işi gece 12 ile 02.03 gibi oluyormus
canımcım seni çok iyi anlıyorum düşündüklerinde çok gercekci evet maddiyatlar herzamn belimizi büküyor ama sabırla üstesinden gelebilecegine eminim çok güçlü bir annesin sen ALLAHIM yar ve yardımcın olsun inş bu günleri atlattıgının haberlerini bizlere vereceksin öpüyorum seni kocaman
tebrikler canım masallah cok sevindim senin adına darısı bana allah
bence gayet güzel hep böyle kal canım bugünde güzel menü bekliyoruz
mrb canım güzel bir baslangıc olmus zor olan asıl sporu hayata gecırmek zaten bellı bır sure sonra yemek yemeyıde kesebılecegını düşünüyorum bu arada gecenlerde çok arastırmalarım sonucunda 18 saatte 1 kg veriliyormus yürüyüşle ama korkmayın 18 saat deyince bu 18 satin için metobolizma hızlnaması sonucu ile bu saat 12 saate iniyor yani 6 saat spor yaparsak yarım kg yagları yakarak gidiyor biraz zor olsada 2yada 3 günlük ekleyerek bu rakamı yakalayabiliriz
evet canım gayet güzel devamını bekliyoruz:)
hosgeldin canımcım bende bir 2 gün oluyor buraya geleli tabiki ben eski zayıflayıp geri aldıklarımı saymassak kendime gülesim geldi valla tekrardan hosgeldın canım
tebrikler canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
çok haklısın arkadsım hersey iradede bitiyor
hosgeldın canım aynı kg dayız bakalım kim daha hızlı verecek varmısın aynı sayıldımız için söyluyorum bende bugun baslıyorum dıkkat etmeye düne kadar tatlılar hava sonrada mıdemde uçustu
sizinkiler gidiyrsa sende gidebilirsin canım
ızın versee ahh bensız bır yere gıtmes kıııı
bende farkındayım ama can ıste uff o yusden elma yedımmm bgunde dıkatlı yemeye calıstım menumu yazmaya erınıyorum sımdıkdee ufff...........ark.dogum yaptı ona gıdecegım bgn de topl.da45 dk yurumus olacagım ınsll baskda henus sporum yokkkk yarında yozgat a gdyrmm bayram sonuna kadar.........
hehe esler u benımkıde 83 kg deyken 65 ol dıl ebnden ne dılersen demmıstı ehlıyet ıstıyorum yan cızıyorr sımdıkde hehehehe
Ben evela zayiflayayim da yapmazsa yaptiirim
çok etkilendim
Sağol canım benim menunun saatleri biraz sorunlu malesef
Canım yemeyi düzene sokuyorum da şu uyku işi herşeyi mahvediyo gerçekten.
Süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer. Jillian gerçekten inceltiyor.
Valla bende azcık kilo verebilirsem doktoru dinlimicem hafif hafif yapıcam yani.
Nescafeyi uykum açılsın diye içtim şekercim. Ders çalışmak için. Ben gün içinde pek çıkmam dışarı.
İnanılmaz evci bi insan oldum. Babama da söylemek istemiyorum şunu al bunu al diye. İlk fırsatta ekmeğimi ve yeşilçayımı alıcam.
Öğlen menünün güzelmiş beybi.Belki bende fasulye yerim anacığım dün temizliyodu
İnşallah canım. Ve tabi umarım bugün ki gezmeniz sorunsuz geçerÖp benim yerime oğluşunu da
Çok zor çook...Tahmin edebiliyorum. Turgay hakkaride askerken bile ben burda neler yaşadım.
Orda şehit olanların aileleri napar bilemiyorum. Akıl almaz bi acı olsa gerek.
Saçma sapan şeyler için bu ülkenin insanları ölüyor. Artık haber izlemeye bile dayanamıyorum
Selam bayanlar ben yine kalktım bu saatte
Yok olmuyo geceden ne kadar kendime sözler versem de 12 den önce kalkamıyorum.
Pazar günü sınavım var. Erken kalkıp gidicem. Gecede erken yatarım muhtemelen.Sanırım o zaman düzene girer uykum.
Başka şansım yok şuan önümde.
Bi kaç gün idare edicem böyle. Ben gidiyim de kahvaltı yapayım artık kahvaltı denirse...
olur valla ama dediğim gibi pkoliyim benBen de iphonu alir muzik acarim diyorum
Muzik oldugu surece sklmam ben
Ayni kilodayiz hemn hemen rakibe olalim mi
İtekleyici bisey olsun
olur valla ama dediğim gibi pkoliyim benzor veriyorum
Bu arada iPhone a program yukleyip te film de izleyebilirsin ben dizileri öyle yapıyorum iPad e atıp koşuyorum
sağol canım. markete bakayım rezene bitki çayı var mı ?
rezene iç
bendede çok olur
yürümekte bile zorlanırım kasığıma batar
rezene çok iyi geliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?