Senin adına çoook sevindim, darısı bizlerin başınaaaa
harikasın cnm
teşekkür ederim canım
inşallah devamı gelir
ama hamlamışım valla
süper canım
ayy heyecanlandım bende
ölçülerimiz hemen hemen aynı
benimde kalça 100- göbek 88 çıktı
boyumuzda aynıydı sanırım
aynı görünüyoruz demekki
bende gaza geldim valla 2 haftada güzel incelmişsin
ve orantılı
evet aynıymış ölçülerr hemen hemen
ama ben bacağımı ve göbeğimi problem ediorm yaa
bacaklarım çok kalın senin kaçç
boyumda 1.62 bu aradaaa
Bugünkü menüm
sabah
lık suuuu
peynir zeytin 2 grisini yeşil çay
ara elma yoğurt
öğle
çorba 1 kase 3 dilim acılı ekmek soğanlı dm salatalık
ara form çay şekersiz kahve havuç
akşam yemiyorummmmm
3 lt suuuuuuu
Ben çok zor kilo veriyorum canım.Bi süre sporsuz veririm ama sonra durur muhtemelen.
En sonki zayıflama denemem de sporsuz kilo verememiştim malesef. İnşallah bu sefa öyle olmaz.
Doktor kontrolüm var kistim düşmüşse kilo vermem kolaylaşır diye düşünüyorum.
Ahh Jillian yapmayı bile özleyeceğim sanırım.İmrendim sana.Maşallah!
Bende kursa gitmedim bugün. Haftasonu bütünleme sınavım varDers çalışıyorum.
Tamamla beybi sende 4e. Bi zorluğu yok açıköğretimin.
Geçmiş olsun canım. Allah büyük işte! Yaa kendi de az değilmiş ama senle dalga geçerken oda 75 miş yani.
Akşam neden yook..Birde kahvaltıda buğdaylı yada çavdarlı ekmek yemeni tavsiye ederim.
Tok tutar hemde diyet nedeniyle kaybedeceğimiz vitaminleri almamızı sağlar.
Dileeeeeeeeeeeeeeek bu senin için beybiiiii
Öğle (15:00) :Ihlamur, Peynir,4 zeytin,salatalık,Domates,Bi dilim ekmek(Yuvarlak ekmeklerden)(Geç uyandım) :26:
Ara (17:00) :Çok az ekmek arasına 3 yeşil zeytin
Ara (18:00) : Nescafe 3 ü 1 arada
Akşam (19:30) : Karnabahar yemeği tavuk göğüslü , Bi dilim ekmek, Ayran,Çok az kuru soğan
Ekmekler malesef beyaz ekmekti her zamankinden az yedim ama. Yarın ilk işim tam tahıllı ekmek almak olacak.
Bugün bana gaz biraz geç geldi. Ekmek alma fırsatım olmadı
sabah kalkınca cnm bırsey ıstemedı 10 gıbı
1 elma
10 fındık yedım
*30 dk leslıe ve zumba yaptım
ara:1 elma
*25 mekık
*10 sırt mekık
*50 petal
*40 makas hareketı yaptım
ögle cnm bırsey ıstmyrdu
-10 fındık daha yedım
*esımle hafıf yagmur yagıyordu dısarı cıktık 1,5 st yuruduk yavas adımlarlaaa
ara:yok
st40 gıbı aksam yemeıg yedık
-3 yk tavuk sote
-1 dılım kepek ekmegi
-2 kasık sehrıye corbası
saat:18:00 gıbı
-1 muz
saat00 gıbı
-1 avuc cekırdek
*15 mekık
25 petal yaptımm gunu kapattım nasıl kızlarr
1 lt su
2 upa yesıl cay
sporda yukarıda yazıyorr
ınsl beyenrsınız?**
yarında melekete gıtme ıhtımalımız var eger dıkıslerı alınırsaa tabiii!!!!!!!!!
bitki çayı 9 hayat cayı içiyorum ama sık sık değil aklıma gelirse günde bi kaç bardak aklıma gelmezsede içmiyorum. çay 5 6 bardak içerim şekersiz. ıhlamur içerim belki 1 belki hi. ama zayıflama adına içtiğim düzenli bir çay yok. zaten kabız olmuşum sanırım
biliyorum havuc demiştiniz ama gündüz az yiyorum zaten ondan bir küçük havucun zararlı olacagını düşünmüyorurm :) ama yememeye özen göstereceğim cnm sağol.
valla gayet gzel hatta ben karamellisini çikolatalısını ve meyvelisini çokkk seviyorum :)
bugünki menümbiraz abartılı olabilir bu çanta kendime
sabah
1.5 haşlanmış yumurta. 1 dilim buğday ekmeği. 1 küçük domates.
ara
elma
öğlen
(arkadaşımın diş bulguru vardıyidimmm dayamadım ama hepsini değil.)
1 servis kaşıgı patates salatası. haşlanmış brokoli. küçük 1 ıssırık börek. buğday, fındık üzüm vardı ama toplasan 1 avuç etmez.
ara
yok
akşam
3 4 çatal salata. 2 3 çatal bezelye
bu kadar çokkk mu abartııı??
yarında benim oğlumun diş bulguru var 2 dişimiz biranda çıktı
ama şunuda belirtmek istiyorum çokkk mutlu oldumdoğumdan sonra hiçbir pantolonum bacagımdan yukarı çıkmıyor bugün denedim karnımı içime cekince biraz düğmesi bile kapanıyor acayip sevindim az daha sıksam boğazımı olcak hepsi inşallahhhhh böyle işte.
bugünki menümü yazıyım
11:canm kahvaltı yapmak istemedi akşamdan kalan 1 bageti yedim
14:dışardaydım sadece tavuk döner ve yeşillik yedim ekmek yok 1 bardakda ayran
18:yumurtalı fasülye kavurması,2 dilim ekmek,4 lahana sarma,salata1 bardak ayran
21:3yk dondurma:26::26::26:
4 bardak su
spor yok
merhabalar kizlar
bu gece o kadar doluyumki sizinle biraz dertlesmek istedim belki bazilariniz bilir benim 5.5 yasinda bir oglum var yaklasik iki yasinda epilepsi tanisi konuldu fakat nedeni bir turlu bulunamadi sozde buranin en iyi doktorlarina goturuyordum ama sonuc yok en son mart sonunda ankaraya goturdum orda 5 gunde tehsis konuldu beynin konusma bolgesinde kivrim bozuklugundan dolayi cocuk bu hale gelmis neyse bize ilac verdi ve zamanla gecer dedi nisandan beri kullaniyoruz ilacin faydalari olmaya basladi oglumun konusmasi degisti kelime sayisi arti daha bir guzel anliyor bizi bu duruma anlatilmaz bir sekilde mutlu oluyorum fakat hareketliligi fazla degismedi surekli disarda gezmek istiyor ustelik beli takintilari var disarda oonlari yapmasam kendini yere atior beni cekiyor gucum yetmiyor evde kalsak durmuyor isyan ediyor cikmak icin kapi pencereleri dovuyor komsularla surekli kavga ediyorum yani evde kalsam agliuuorum disari ciksamda agliyorum nasilki martan beri caresizlikten, kendisiyle bas edemiyorum diye iki defa turkiyeye gitim ama ordada annemler hem kendi tarim isleri hem oglumla ugrasmaktan mahfoluyorlardikayimbabamlar kalabalik ama onlar ogluma baktiklarinda arkamdan ben kendilerine is yapmiyorum dedikodularini daha cok seyler soylemelerinden dolayi onlarda kalmiyordum benim zorumla ara sira cocugu goturuyorlardi yani istemedn mecbur kaldiklari icin nasil cigerse bunlarinki .. bide yolculuklarim cok kotu geciyor ben havada anne gidek gidek diye agliyor oturmuyor hostes kabini hic bir er birakmiyor gelip gidene kadar hem o hem ben aglasiyoruz yani nereye gitsem caresizim kac yildir yasamayi unutum hayati unutum... bugun kuzenimin esi aradi yaniizdaki kommeksiyale gitmek icin bize geldi sonra beraber gitik tabi bizimki basladi beni saga solla cekmeye macdoya oyun oynamay, cikolat,asansur, yuruyen merdiven dha neler neler tabi savas halindeyiz ben kan ter icinde kalmisim eve geldiyom butun kemiklerim agriyor yine savas... durumunundan dolayi 3 yasinda baslaasi gereken okula hayla gidemiuor. aslinda biraz farkli ortamlarda dursa cocuklarla zaman gecirse bu kadar ters olmaz gun boyu tanidigi cocuklarin ismini soyluyor "anne roza gidek, jiyan gedek alican gidek " bide dayisina ve arabya cok duskun surekli anne dayi tutut tu tut diyor .. alslinda oglumun rehabilitasiyon merkezine ihtiyaci var ama bulun dugumuz bolgede yok bizde yatiliya basvurduk eyer kabul olursa onu icin hem iyi hemde zor olacak aslinda benim icin daha zor olacak o yuzden ben dosyasi kabul olursa oraya tasinip cocugu gunduzleri goturup aksamlari getirim diyorum cunku hayata dayanaman zorda olsa onsuz bir gun gecirmeye .. okulun bundugu bolge kiralar bakimindan cok pahali ben suan 70 metre karelik evde isitmasiyla beraber aylik 875euro'ya oturuyorum ama orda 30 metre karelik bir oda sirf kira 900euro biraz zorlanacagiz ama mecburen katlanacm..
ilk defa bu kadar cok konustum gerci sizlerle hep sohbet etmek istiyorum ama durumum bu bu yuzden burada fazla yazamiyorum ama sizleri hep takip ediyorum
İnsaallah canım insaallah :)
Ben bu aralar yogunun ama elimden geldiğince girmeye ve yazmaya çalışacağım
Kahvaltılarım evet geç oluyor ona dikkat edeceğim
Dün ki menümü yazayım hemen
Sabah
Peynir
Roka,maydanoz,yesilsogan,domates,salatalık
4 tane zeytin
1 dilim ekmek
Ara
Çay ve bı kac bisküvi
Öğlen
Bir tabak piyasa yemeği
Yarım dilim ekmek
Aksam biraz geç oldu hemde güya salatayla gecistirecektim ama esim mantı yapmış ( yani buzluktan çıkarıp)
Dayanamadım yidim
Ama daha dikkatli olacağım beni lütfen uyarın kızlar bir türlü veremiyorum sok diyetlere sarilmaktan korkuyorum yaaaaa:26:
Spor olarak 5 km yürüdüm 1 saatte az mı sizce?
Herkese günaydınlarrr,
Cumaya 2 kala umarım keyifler yerindedir
kızlaaaarrr günayyddıınnnn
sabah sabah ilk işim ölçülerimi almak olduuuu
hemen sizede yazayım dedimmmm sonuçlarımıı
iştee 2 haftalık jillian ve diyet sonunda öncesi sonrası ölçüleriimmm
26.Eyl.12
kalça 101
bel 78
göbek 92
üst bacak 61
kol 30
10 ekim .12
kalça 98 ____ fark 3 cm
bel 74 ______ fark 4 cm
göbek 89 ____ fark 3 cm
üst bacak 58 __ fark 3 cm
kol 28 _______ fark 2 cm
günaydın diyecegim ama öglen olmuş valla unuttum aklım çok yoğun kafam dalgın biraz
evet arkadslar diyet menüm sebze ve proteine dayalı
1. gün sınırsız protein
2. gün karısık sebze çorbası bunun içinde olmazsa olmazlarım lahana olacak digerlerini kafama göre ayarlayacagım
3. gün sınırsız protein bu sınırsız demek istediğim tüm tavuk olabaılır yagsız ve büyük ihtimal haslama ve sabahları iki yumurtadan ibaret olacak
4. gün yine sebze ve bu böyle 7 gün gidecek egerki istediğim gibi güzel giderse 8. gün bana özel bir gün olacak abartmadan o günü diyet dısında geçirecegım karbonhitrat kullanmamaya çalışacagım bunun yanında günlük 1 saat dans yani göbek atma da diyebilirz böyle kurtlarımı dökecegım de kardeşim mp3 götürmüş onunla dans ediyorum ferakat ettim danstan yarın baslıcam kızlar ben kolayı çok içiyorum layt olanını bir rüya gördüm doktor bana diyordiki kemik erimesi var aslında kilonda fazla yok 5.6 kilo fazlan var ama doktorun mu bana ilgisi vardı yoksa benimmi tam hatırlayamıyorum her fırsaata yanlız kaldıgımda sanki yaklaşmaya çalısıyordu garip garip seyler
Sabah sabah alacanın yazdıklarını okuyunca canım sıkıldı
Allah yardımcın olsun diyecek başka bisey bulamıyorum
Bugün pek giremicem
İsyerim değişecek demiştim ya iste bugün gidip odamı filan ayarlamam gerekiyor
Pzt yeni is yeni hayat yeni insanlar....
Telden giriyorum gıcik bi durum
Melojjjj harikasin tatlım
Su isleri düzene sokayım bende spora başlıcam insalllah
Fadimecim tefriciyeyi rahatlıkla herzaman okuyabilirsin
Salâtlar hadisi şeriflerde gecen Dualar okunabilir
Kuranda gecmiyorsa okunabiliyor
Aksam ne yedim ne yedim
Benim niyetim sadece salata yemekti salata armut kavun yedim
Aksam esim çığ köfte getirmiş yeni bir yerden almış
İlla bir tane ye dedi yok dedim ısrar etti
Neyse tadına bakayım dedim himmmm güzeldi
Bir tane bir tane derken altı tane oldu
Sabah beklenen son bir önceki güne göre 500 gr artidayim
günaydın kalın çubuk kkrakerler nasılsınız bakelim
cumaya 2 gün kala kilolar gidiyormu
meloj ölçülerin çok güzel 2 haftada incelmen süper olmuş tebrikler canım
yalnız ideal kilon 58 mi yoksa daha aşağımı çekecen çünkü 1.62 göre 52 -55 arası olman gerekir tatlım
hava çok güzel bugün hadi basket takımı kuralımoyun oynayalım
Aglamak istiyoruuuuuuum.Yillarca 50 kilo olan ben,yasadigim uzucu bi olay sonrasinda 2 sene once 80 kiloyu gordum.Annem de kilolu ve diyetisyenin ona verdigi 2000 kalorilik diyeti ailece yaptik ve ben 10 kilo verdim.70 kiloyum 1.5 senedir.istedigim sadece 5 kilo daha vermek.ama ne mumkun kizlar.bi suru diyet denedim.iiiih.70 de cakiliyim.aaaaa yeter diyip yiyorum 71i goruyorum.neyse dikkat diyorum 70e iniyorum:))) 69 diiil 70!!!. sonra her gun 1.5 saat tempolu yuruyus baska bir deyisle 12bini aktif olmak uzere gunde 18 bin adim atiyorum.6 ogun de beslendim olmadi.az da yedim olmadi.en son bunda bi tuhaflik var diyip dra gittim.kan testlerim yapildi ama hormonlarda sunda bunda bi anormallik yok.diyetisyene yonlendirdi,bana hareket mantigimi degistirmem gerektigini soyledi.diyeti yasam sekli haline getirdigimi bunun cok iyi oldugunu ama vucudumun pilates ve yuruyuse alistigini anlatti.tamam dedim.jillian michaels diye bi kadinin dvdsini aldim.25 dakika kardiyo ve gercekten terliyosunuz.eee sonuc ne oldu dersiniz.1 ayda 1 kilo bile gitmedi.gercekten aglamak istiyorum.5 kiloyu nasil verecegim ben?ac mi kalayim onu da yaptim.eee spor tamam.nedir 70in olayi anlamadim:)) yardim bekliyorum
gunaydin kizlar.
tek tek alinti yapamadim ama hepinize ayri ayri iyi dileklerinizden dolayi cok cok tesekur ederim...
Aglamak istiyoruuuuuuum.Yillarca 50 kilo olan ben,yasadigim uzucu bi olay sonrasinda 2 sene once 80 kiloyu gordum.Annem de kilolu ve diyetisyenin ona verdigi 2000 kalorilik diyeti ailece yaptik ve ben 10 kilo verdim.70 kiloyum 1.5 senedir.istedigim sadece 5 kilo daha vermek.ama ne mumkun kizlar.bi suru diyet denedim.iiiih.70 de cakiliyim.aaaaa yeter diyip yiyorum 71i goruyorum.neyse dikkat diyorum 70e iniyorum:))) 69 diiil 70!!!. sonra her gun 1.5 saat tempolu yuruyus baska bir deyisle 12bini aktif olmak uzere gunde 18 bin adim atiyorum.6 ogun de beslendim olmadi.az da yedim olmadi.en son bunda bi tuhaflik var diyip dra gittim.kan testlerim yapildi ama hormonlarda sunda bunda bi anormallik yok.diyetisyene yonlendirdi,bana hareket mantigimi degistirmem gerektigini soyledi.diyeti yasam sekli haline getirdigimi bunun cok iyi oldugunu ama vucudumun pilates ve yuruyuse alistigini anlatti.tamam dedim.jillian michaels diye bi kadinin dvdsini aldim.25 dakika kardiyo ve gercekten terliyosunuz.eee sonuc ne oldu dersiniz.1 ayda 1 kilo bile gitmedi.gercekten aglamak istiyorum.5 kiloyu nasil verecegim ben?ac mi kalayim onu da yaptim.eee spor tamam.nedir 70in olayi anlamadim:)) yardim bekliyorum
Selam kızlar
Geçmişe bakmadan yazamadım gene o kaa menü yazıyosunuz yorumsuz kalsın istemedim.
Aöf başvurdum nihayetinde.İktisat seçtim fazla zormuş.
Neyse okucaz artık.
Kahvaltı yalan oldu sabah geç kaldım
Sonrasıda yollarda geçti.
1 pogaca aldım yarısını yedim.
11 gibi geldim şirkete 3 tane etiform bisküvi yedim.
Öğlenede taze fasulye + salatam var.
çok saol canm menü yorumun benm için çok önemli
merhabalar kizlar
bu gece o kadar doluyumki sizinle biraz dertlesmek istedim belki bazilariniz bilir benim 5.5 yasinda bir oglum var yaklasik iki yasinda epilepsi tanisi konuldu fakat nedeni bir turlu bulunamadi sozde buranin en iyi doktorlarina goturuyordum ama sonuc yok en son mart sonunda ankaraya goturdum orda 5 gunde tehsis konuldu beynin konusma bolgesinde kivrim bozuklugundan dolayi cocuk bu hale gelmis neyse bize ilac verdi ve zamanla gecer dedi nisandan beri kullaniyoruz ilacin faydalari olmaya basladi oglumun konusmasi degisti kelime sayisi arti daha bir guzel anliyor bizi bu duruma anlatilmaz bir sekilde mutlu oluyorum fakat hareketliligi fazla degismedi surekli disarda gezmek istiyor ustelik beli takintilari var disarda oonlari yapmasam kendini yere atior beni cekiyor gucum yetmiyor evde kalsak durmuyor isyan ediyor cikmak icin kapi pencereleri dovuyor komsularla surekli kavga ediyorum yani evde kalsam agliuuorum disari ciksamda agliyorum nasilki martan beri caresizlikten, kendisiyle bas edemiyorum diye iki defa turkiyeye gitim ama ordada annemler hem kendi tarim isleri hem oglumla ugrasmaktan mahfoluyorlardikayimbabamlar kalabalik ama onlar ogluma baktiklarinda arkamdan ben kendilerine is yapmiyorum dedikodularini daha cok seyler soylemelerinden dolayi onlarda kalmiyordum benim zorumla ara sira cocugu goturuyorlardi yani istemedn mecbur kaldiklari icin nasil cigerse bunlarinki .. bide yolculuklarim cok kotu geciyor ben havada anne gidek gidek diye agliyor oturmuyor hostes kabini hic bir er birakmiyor gelip gidene kadar hem o hem ben aglasiyoruz yani nereye gitsem caresizim kac yildir yasamayi unutum hayati unutum... bugun kuzenimin esi aradi yaniizdaki kommeksiyale gitmek icin bize geldi sonra beraber gitik tabi bizimki basladi beni saga solla cekmeye macdoya oyun oynamay, cikolat,asansur, yuruyen merdiven dha neler neler tabi savas halindeyiz ben kan ter icinde kalmisim eve geldiyom butun kemiklerim agriyor yine savas... durumunundan dolayi 3 yasinda baslaasi gereken okula hayla gidemiuor. aslinda biraz farkli ortamlarda dursa cocuklarla zaman gecirse bu kadar ters olmaz gun boyu tanidigi cocuklarin ismini soyluyor "anne roza gidek, jiyan gedek alican gidek " bide dayisina ve arabya cok duskun surekli anne dayi tutut tu tut diyor .. alslinda oglumun rehabilitasiyon merkezine ihtiyaci var ama bulun dugumuz bolgede yok bizde yatiliya basvurduk eyer kabul olursa onu icin hem iyi hemde zor olacak aslinda benim icin daha zor olacak o yuzden ben dosyasi kabul olursa oraya tasinip cocugu gunduzleri goturup aksamlari getirim diyorum cunku hayata dayanaman zorda olsa onsuz bir gun gecirmeye .. okulun bundugu bolge kiralar bakimindan cok pahali ben suan 70 metre karelik evde isitmasiyla beraber aylik 875euro'ya oturuyorum ama orda 30 metre karelik bir oda sirf kira 900euro biraz zorlanacagiz ama mecburen katlanacm..
ilk defa bu kadar cok konustum gerci sizlerle hep sohbet etmek istiyorum ama durumum bu bu yuzden burada fazla yazamiyorum ama sizleri hep takip ediyorum
hosgeldın canım aynı kg dayız bakalım kim daha hızlı verecek varmısın aynı sayıldımız için söyluyorum bende bugun baslıyorum dıkkat etmeye düne kadar tatlılar hava sonrada mıdemde uçustu
kızlar merhaba
hafta sonu gectı bıttıı.yenıden dıyete devam
bayrama kadar 3 kg hedeflemıstım ama boyle gıderse olmayacak gıbı neyse kac olursa olsun vereyım kılolarıda.bugun yanı 4 gun proteın dıyetı yapıcam.dılekcım fı tarıhınde bana bır proteın dıyetı vermıstın onu yappıcam.bugun bıraz menunu dısına cıktım cunku evde yeterlı malzeme yok ama neyse ..bu arada ılk tanısma umarım ıyı gıtmıstır...yavas yavas evlılık moduna gırıyorsun hadı bakalım hayırlısı.ve menum..
ne kadar gitse kardır deyip yapalım ne olursa olsun 100 gr gitse kardır bizim için ha gayret çok gaza geldim yahu
sabah
sosıs ,salam
1 yumurta beyazı
1 kupa sutlu sekersız nescafe.....
ara (yok kahvaltı gec yaptıım.)
öğlen
1-2 adet haslanmıs tavuk butu
1 bardak ayran
ara
1 bardak ayran
1 dilim peynır
aksam
haslanmıs tavuk gogsu
1 bardak ayran
ıleaveler..:3-3,5 lt su form cayı ve yesıl cay
kendınıze ıyı bakın by by ....................
diyetin güzel lakin salam ve sosis tavsiye etmiyorum yag oranı yüksek sanıryorum protine dayalı bir diyet yanlız protein diyeti yag bakmından zayıf olmalı onları bence cıkartırsan daha iyi olacagına eminim basarılar arkadsım sende kendine çok iyi bak
:13:
Hosbulduk tatlim ben varim ama pko luyum benyani cok zor veriyorum dezavantajim var
Sen Sadece protein mı yapıyorsun?
ayyy
üzüldüm şimdi :26::26::26::26:
çok çok zor bir durum
allah sabır versin
oğlunada şifa versin
acaba sakinleştirici ilaçlar falan olmuyormu?
diyecek fazla bişey yok gözümün önünde canlandı tüm yazdıkların
allah yardımcınız olsun
teşekkür ederim canım
inşallah devamı gelir
ama hamlamışım valla
1 tabak derken? 5-6 kaşık olacak canım
mantıda umarım az yemişsindir
ben bunlara çok dikkat edemiyorum ama yeni başlayanlar için pilav, mantı, makarna YASAK
sporda iyi bence 5 km daha ne olsun
inşallah canım yaaa
ölçülerimizde aldım bakalım
bana sormamışsın canım ama düşüncemi söyleyeyim
ben okunur diye biliyorum
dua çünkü
süper canım
ayy heyecanlandım bende
ölçülerimiz hemen hemen aynı
benimde kalça 100- göbek 88 çıktı
boyumuzda aynıydı sanırım
aynı görünüyoruz demekki
bende gaza geldim valla 2 haftada güzel incelmişsin
ve orantılı
Vlla güzel dicektim akşamı gördüm olmadı.
Akşam akşam hamurişi hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?