70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin adına çoook sevindim, darısı bizlerin başınaaaa

tşk ederim ablacımmm inş... herkezz emeklerinin karşılığını alıırr

tşkler canımmmm

evet aynıymış ölçülerr hemen hemen

ama ben bacağımı ve göbeğimi problem ediorm yaa

bacaklarım çok kalın senin kaçç

boyumda 1.62 bu aradaaa

günaydın diyecegim ama öglen olmuş valla unuttum aklım çok yoğun kafam dalgın biraz
evet arkadslar diyet menüm sebze ve proteine dayalı
1. gün sınırsız protein
2. gün karısık sebze çorbası bunun içinde olmazsa olmazlarım lahana olacak digerlerini kafama göre ayarlayacagım
3. gün sınırsız protein bu sınırsız demek istediğim tüm tavuk olabaılır yagsız ve büyük ihtimal haslama ve sabahları iki yumurtadan ibaret olacak
4. gün yine sebze ve bu böyle 7 gün gidecek egerki istediğim gibi güzel giderse 8. gün bana özel bir gün olacak abartmadan o günü diyet dısında geçirecegım karbonhitrat kullanmamaya çalışacagım bunun yanında günlük 1 saat dans yani göbek atma da diyebilirz böyle kurtlarımı dökecegım de kardeşim mp3 götürmüş onunla dans ediyorum ferakat ettim danstan yarın baslıcam kızlar ben kolayı çok içiyorum layt olanını bir rüya gördüm doktor bana diyordiki kemik erimesi var aslında kilonda fazla yok 5.6 kilo fazlan var ama doktorun mu bana ilgisi vardı yoksa benimmi tam hatırlayamıyorum her fırsaata yanlız kaldıgımda sanki yaklaşmaya çalısıyordu garip garip seyler

evet aynıymış ölçülerr hemen hemen

ama ben bacağımı ve göbeğimi problem ediorm yaa

bacaklarım çok kalın senin kaçç

boyumda 1.62 bu aradaaa

canım ben evde ölçü aldım
bikağıda not ettim tam hatırlamıyorum o yüzden
50li bişeydi ama
benim boyumda 165 canım
valla bende kalçayı ve bacakları sorun ediyorum
dün jillianı yaparken dedim bikaç saat yapsakta hemen incelse
doğumdan dolayı göbeğimi çok takmıyorum
yani doğum yapan çoğu kadının göbeği var
ama benim kalçam çok çıkıyor
50li kilolarda bile lopez derlerdi xxlarge diye dalga geçerdi kızlar

Sabah sabah alacanın yazdıklarını okuyunca canım sıkıldı
Allah yardımcın olsun diyecek başka bisey bulamıyorum
Bugün pek giremicem
İsyerim değişecek demiştim ya iste bugün gidip odamı filan ayarlamam gerekiyor
Pzt yeni is yeni hayat yeni insanlar....
Telden giriyorum gıcik bi durum

Melojjjj harikasin tatlım
Su isleri düzene sokayım bende spora başlıcam insalllah

Fadimecim tefriciyeyi rahatlıkla herzaman okuyabilirsin
Salâtlar hadisi şeriflerde gecen Dualar okunabilir
Kuranda gecmiyorsa okunabiliyor

Aksam ne yedim ne yedim
Benim niyetim sadece salata yemekti salata armut kavun yedim
Aksam esim çığ köfte getirmiş yeni bir yerden almış
İlla bir tane ye dedi yok dedim ısrar etti
Neyse tadına bakayım dedim himmmm güzeldi
Bir tane bir tane derken altı tane oldu
Sabah beklenen son bir önceki güne göre 500 gr artidayim

günaydın kalın çubuk kkrakerler nasılsınız bakelim
cumaya 2 gün kala kilolar gidiyormu
meloj ölçülerin çok güzel 2 haftada incelmen süper olmuş tebrikler canım
yalnız ideal kilon 58 mi yoksa daha aşağımı çekecen çünkü 1.62 göre 52 -55 arası olman gerekir tatlım

hava çok güzel bugün hadi basket takımı kuralım oyun oynayalım

Aglamak istiyoruuuuuuum.Yillarca 50 kilo olan ben,yasadigim uzucu bi olay sonrasinda 2 sene once 80 kiloyu gordum.Annem de kilolu ve diyetisyenin ona verdigi 2000 kalorilik diyeti ailece yaptik ve ben 10 kilo verdim.70 kiloyum 1.5 senedir.istedigim sadece 5 kilo daha vermek.ama ne mumkun kizlar.bi suru diyet denedim.iiiih.70 de cakiliyim.aaaaa yeter diyip yiyorum 71i goruyorum.neyse dikkat diyorum 70e iniyorum:))) 69 diiil 70!!!. sonra her gun 1.5 saat tempolu yuruyus baska bir deyisle 12bini aktif olmak uzere gunde 18 bin adim atiyorum.6 ogun de beslendim olmadi.az da yedim olmadi.en son bunda bi tuhaflik var diyip dra gittim.kan testlerim yapildi ama hormonlarda sunda bunda bi anormallik yok.diyetisyene yonlendirdi,bana hareket mantigimi degistirmem gerektigini soyledi.diyeti yasam sekli haline getirdigimi bunun cok iyi oldugunu ama vucudumun pilates ve yuruyuse alistigini anlatti.tamam dedim.jillian michaels diye bi kadinin dvdsini aldim.25 dakika kardiyo ve gercekten terliyosunuz.eee sonuc ne oldu dersiniz.1 ayda 1 kilo bile gitmedi.gercekten aglamak istiyorum.5 kiloyu nasil verecegim ben?ac mi kalayim onu da yaptim.eee spor tamam.nedir 70in olayi anlamadim:)) yardim bekliyorum

gunaydin kizlar.
tek tek alinti yapamadim ama hepinize ayri ayri iyi dileklerinizden dolayi cok cok tesekur ederim...

gunaydin kizlar.
tek tek alinti yapamadim ama hepinize ayri ayri iyi dileklerinizden dolayi cok cok tesekur ederim...

Grissini yerine 2 dilim uno denge ekmeği yemen daha mantıklı sanki.:26:
Öğlende sebze veya et, tavuk falan.:26:

Neyime güveniyosam iktisatı seçtim.
Bakalım calısmak gerek artık.
Sporsuz kilo verememen kötüymüş.:26: Hain bünye.

Nescafe içcek fırsatın olmuş ama Hemde 3 ü 1 arada dombili gelin adayı.
Güzel genede ekmekler dışında canım.

Beğenmedim... Canının istememsi ayrı bi olay ama begenilcek bi menü de değil.
Mideyi aç bırakmak bi sonraki öğün icin yağ depolamaya davet gibi bişi canım.

Akşam güzel toparlamışsın da akşam sebze yemeklerini 5-6 kaşık yiyebilirsin kendini kasma çatalla falan.
Ben menülerimde genelde 5-6 kaşık sebze yemeği yerim 20 üstü kilo verdim.

Güzelmiş
Akşam hem lahana sarma hem ekmek olmamış o ayrı.

Allah yardımcın olsun canım...
Biliyordum bu derdini... Allah sabrını versin inşaallah bu rehabilitasyon merkezi çocugun icin iyi olur para falan filan bi şekilde bulunur da rahata erersin.
O canın sonuçta onsuz yapamazsın.
Senden başka kimse bu kadar fedakar olamaz.. Annelik bambaşka bişi yaa anne olmadım ama çevremden gördügüm kadaıryla en basiti kendi annemden görüyorum.. Allah yüzüne gülsün artık canım.

Vlla güzel dicektim akşamı gördüm olmadı.
Akşam akşam hamurişi hee

Herkese günaydınlarrr,
Cumaya 2 kala umarım keyifler yerindedir

Günaydın canım
Ben iyiyim seni sormalı?

Süpersin Emeklerinin karşılıgını almışsın farklar çok bariz

Hadi bakalım kolay gelsin.

Muckkkkkkkkkkk
Bunlarda çiğ köfte için.

Günaydın Neslimmm
İyiyiz sen nasılsınn?
Ben bugün bayagı yürüdüm valla kahvaltıda yalan oldu sabah erken cıktım yollarda geçti ömrüm.

Selam Hoşgeldin aramıza
Yediklerini paylaş nerde ne yapıyorsun bakalım bence. Diyetisyene gittim demişsin özele mi devlete mi gittin?
Eğer devletse pek ilgilenmiyor :26: Geneli öyle yani. Özel diyetisyen ise muhakkak bi beslenme düzeni vermeliydi sana.
Hareketliliğe alıştı diye vücut kilo vermemesi ve en önemlisi bi dr un böyle baştan savmasına sinirlendim.
Ben 20 üstü kilo verdim hareket etmişliğimde nadirdir.
Yeme düzenlerimi değiştirdim 5 veya 6 ögün yemege calısıyorum.
Yemekleri sırayla yiyorum yiyemesemde ana ögünlerimde mutlaka salata + yogurt oluyor.

gunaydin kizlar.

Günaydın abla

Selam kızlar
Geçmişe bakmadan yazamadım gene o kaa menü yazıyosunuz yorumsuz kalsın istemedim.

Aöf başvurdum nihayetinde. İktisat seçtim fazla zormuş.
Neyse okucaz artık.

Kahvaltı yalan oldu sabah geç kaldım
Sonrasıda yollarda geçti.
1 pogaca aldım yarısını yedim.
11 gibi geldim şirkete 3 tane etiform bisküvi yedim.

Öğlenede taze fasulye + salatam var.

slmlar anlattıkların cok güzel günde 18 bin adım mutesem birsey yanlıs sade tek adımı 1 sayacaksın arkadsım acaba burda bir ayagını atıp digerıne gecınce 2 adımmı sayıyorsun
bundan emin ol eger bu sekilde yapıyorsan 9 bin adım eder buda ortalama 250 yada 300 kalori yakar bunu hesapla bunn yanında 2000 kalorilik diyet fazla olur 70 kg ye ben 78 kg yim test yaptırdım ve benim maksumuum almam gereken kalori miktarı 1400 oldu ki bu çok az metobolizma sorunum olmasa idi 2000 civarı idi metobolizmanda sorun yoksa
1500 asla geçme eksradan da sporunu yaparsan bence değişim olacaktır birde vucunu şaşırtmayı dene dukan diyetini kısa bir süre dene bak bakalım değişim olacakmı çünki günde bir kg kadar verilebiliyor en azından 1 gün dene basarılı olursa ertesi gün benim yaptıgım gibi sebze sorbası yada sebzeyle ilgili beslen ama vudunu mutlaka dene cünki
bunuda alıskanlık haline getirmek dogru olmaz bende önce fazlalımı atayım hemen normal diyete dönecegım daha önceki dukan diyetim de günde 1.100 gr veriyordum lakin dayanamadım 3 sonra bıraktım bende karar verdim bunu dönüsümlü olarak yapmaya bak bakalım nasıl olucak basarılar bol sanslar arkadsım:13:

çok saol canm menü yorumun benm için çok önemli

kizllar oglum bugun erken kalktigi icin gunduz uykusuna erken yati su an rahatim ama birazdan kalkar gezmeyeye gideriz.. kac gundur menulerime dikat ediyorum insalah cumaya kadar artilarimdan kurtulurum....

allah yardımcın olsun canım. yazacak birşey bulamadım inan :26:

günaydın kızlar iş yeinde net yok. işlerimde yoğun. evde de giremiyorum fırsat bulup ayrı kaldım sizden.
kızlar çok kötü şişkinliğim var. karnım o kadar şişki eğileniyorum otururken. öneriniz var mı. sabahtan beri ölüyorum. adaçayı falan içtim ama fayda etmedi ne yapsam ki

Valla yerken 5-6 kasık gibi gelmedi bana
Tamam bugün daha dikkatli olurum insaalllaaaahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…