70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim öncelikle çok geçmiş olsun ve emin ol geçecek.zor bir süreç..benim halam da epilepsi hastasıydı.içimde hep bir sızıdır onun hastalığı ve ona yardım edememek.çok geç kalmıştık onun için.uzun zamandan berı nobet geçiriyormuş fakat kocası hiç ilgilenmemiş boşandıklarında babamın haberi olmuştu ama doktora götürdüğümüzde çok geç kalınmış durduramayız ama yavaşlatırız demişlerdi.öylece onun için hiç bir şey yapamamıştık.ama komşumuzun kızı da epilepsi oldu.tanısı konulduğunda 4 yaşındaydı.devlet hastanesinde bir nöröloga götürdüler ilaç tedavisine başladılar.ilaçlarını çok düzenli kullandı hergün aynı saatte saatini 1 dk.bile atlamadılar.ve şimdi kızımız 17 yaşında tanısı koyulduğundan beri bir kez nöbet geçirdi o da küçükken.geçenlerde aylık kontrolünde doktor hiçbir şeyi kalmadığını artık ilaçlarını kullanmamasını söylemiş yanı dıyecegım o ki evet çok yorulacaksın ama bu süreçte sana muhtaç.eger sureklı nöbet gecırmıyorsa yarım gun krese verebılıyorsan ver .şuan hastalıgından dolayı kendını ıfade edemediği için etrafa saldırıyordur emınım.birde kendın ıcın bır psıkologtan yardım al.cok ıyı gelecek çok rahatlayacaksın.tarafsız bir kişinin olaya bakması sana iyi gelecek.biz burda senın ıcın uzuluruz destek olmaya calısırız ama uzmanın ki başka.kendıne çok ıyı bak yuce rabbim sana ogluna ve ailene mutluluk sağlık ve huzur versin.................

buguünkü menüm arkadaslar bu arada ilk defa çoklu alıntı yaparak yazdım baya pratik oluyormuş yawwww..

sabah

salam sosis
peynir
1 kupa sütlü nescafe

ara
2 kaşık tavuk suyu çorba(bebğe çorba ıstırken ısınmışmı diye baktım olmadı ama neyse

öğlen
150 gr.tavuk ızgara
1,5 bardak ayran
salata

ara
5 adet fındık

akşam
hamsi tava
salata
1 bardak ayran yada lıght kola

ılaveler.3,5 lt su ,1 kupa form cayı ,2 kupa yeşil çay..........................

kendınıze ıyı bakın............

Valla çok iyi olur tatlım :) şimdi öğle yemeğimi yedim aksama misafirim varmış esim aradı yaaaaa yine yemek yapcam o bicim gelde yeme hoouuffff
Acaba ne yapsam yemek hem hafif hem gösterişli?
Yardım edin kizlaaarrrrrrr:44::44:

Kacta yatıyorsun peki?

Canım ben 4:30 falandı yattığımda..

Kısçem napayım yaa..Stresten stresten uyuyamıyorum..

Son düzenleme:

Nazik cevabin icin cok tesekkur ederim uzun suredir uyeyim ama yazmak yerine okumayi tercih ettim hep.
Ozel diyetisyene de gittim GATA daki diyetisyenede..Ozel diyetisyende 10 kiloyu verdim ama dedigim gibi 0 5 aptal kilo gitmiyor

Sabah saat 09:30 da kahvalti
sekersiz cay
Beyaz peynir
salatalik,domates,yesillik
2 dilim etimek

ara ogun saat 11:00
1 porsiyon meyve(armut;nekatarin)

Saat 13:30 oglen yemegi

8 kasik sebze yemegi
yogurt
salata
ekmek yok

saat 16:00 ara
1 porsiyon meyve yada 1 avuc findik

aksam 18:30

genelde beyaz et,yagsiz haslama yada izgara
salata

yatmadan once 1 bardak yagsiz sut

gunde 2 litre su,ve bi suru bitki cayi
her gun 20 dk pilates,1.5 saat yuruyus

olay bu.yani diyetisyene gore de yemek stilim sahane.ama gel gor ki gr inmiyorum.72 oluyorum geri 70 iniyorum.ama 69u gormuyorum.

canim pedometre sayiyor adimlarimi.dukan denedim 15 gun 1 kilo gitti.ben bi yerde yanlis yapiyorum ama inan nerde bilmiyorum.pilates sayesinde inceldim spor sayesinde fitim:) tek faydasi bu.hatta evde yapiyorum ebru salliyla pilatesi.gyemedgim ne kadar kiyafet varsa giriyorum.ama mesele kilo olunca iri gorunuyosun.fit ama iri.

Tatlım hormonlarına baktırdın mı peki ? Belki bir rahatsızlığın vardır gözden kacan?!

canimm benim baktirdim hormonlarda bi sorun yok.yalniz diyetisyen tiroitine bakmamislar dedi.bi iki gun icinde bu sefer bi dahiliye uzmanina gidicem.endokrindeki dr 6 ogun besleniyorum diyince dalga gecti.ac kalmak gerekiyomus zayiflamak icin diye..diyetisyen 6 ogun der bu 3 ogun az ye der

bugünkü menüm
sabah uyanır uanmaz ılık suuuu
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta ile salata dom salatalık
ara
1 elma
öğle
6 sıkım mercimekli köfte lahana salatası yeşil salata bool
ara yeşil çayyy şekersiz kahve
akşam 6 gb:
1 kase çoba
günü kapttııımmm
3 lt suuu bisiklet sürdüm 20 dak egzersez yaptım şimdi de jullian yapmak istiyorummm

öğlen yedimdiye akşam öyle yedim cnm
Akşam güzel toparlamışsın da akşam sebze yemeklerini 5-6 kaşık yiyebilirsin kendini kasma çatalla falan.
Ben menülerimde genelde 5-6 kaşık sebze yemeği yerim 20 üstü kilo verdim.
:

ewet mis valla bizdede diş hediği diyorlar
hayırlı olsun cnm bızdede dıs hedıgı derler mısır haslarlar fılann ohh mıssssss

sorma sorma bende diyom su içsem yarıyor ama değilmiş öyle boğazı tutunca su mu yaramıyor. :)
Menüler harika yaaa
Ben çok yiyormusum bide niye kilo aliyom diyom

bugün ki menüm hanımlar :)
sabah
1 dilim buğday ekmeği. 5 6 çatal peynirli yumurta. 1 bardak yarım yağlı süt.

ara
yok

öğlen
1 kase diş hediği :) ince bir dilim kek :) 2 yemek kaşığı patates püresi. 1 kaşık yogurt.

ara
yok

akşam
elma ( öğlen yedim diye yemedim :)

öğlen yedimdiye akşam öyle yedim cnm
Akşam güzel toparlamışsın da akşam sebze yemeklerini 5-6 kaşık yiyebilirsin kendini kasma çatalla falan.
Ben menülerimde genelde 5-6 kaşık sebze yemeği yerim 20 üstü kilo verdim.
:

ewet mis valla bizdede diş hediği diyorlar
hayırlı olsun cnm bızdede dıs hedıgı derler mısır haslarlar fılann ohh mıssssss

sorma sorma bende diyom su içsem yarıyor ama değilmiş öyle boğazı tutunca su mu yaramıyor. :)
Menüler harika yaaa
Ben çok yiyormusum bide niye kilo aliyom diyom

bugün ki menüm hanımlar :)
sabah
1 dilim buğday ekmeği. 5 6 çatal peynirli yumurta. 1 bardak yarım yağlı süt.

ara
yok

öğlen
1 kase diş hediği :) ince bir dilim kek :) 2 yemek kaşığı patates püresi. 1 kaşık yogurt.

ara
yok

akşam
elma ( öğlen yedim diye yemedim :)

slm hanımlar nasılsınız.görüşemedik bir türlü
akşam yağsız tavada köfte yaptım gayetde iyi oldu . bundan sonra böyle yapacağım köftemi. tost makinesinde çok kirleniyordu etraf.
eşim yarın mersine gidiyor 1 hafta yalnızım.
eve hiç ekmek almadan sadece bol proteinle besleneyim diyorum vücudu bir şoka sokayım. birde akşamları spora üşeniyorum en azından hareket edeyim diyorum. 100 mekik çekeceğim. fayda faydadır değil mi

kızlar ben yarın buyuk ıhtımal gıdıyorumm sızı cokk ozluyecegımm yedıgıme ıctıgıme dıkkat etmeye calısacaım ınsl..70 leri gormem yaaa:18::18:köydre dusensız beslenılıyorr o yusden 6 gun oruc borcum var oncelıkle onu tutacagım cunku sbha kdr oturup oglene kdr uyuyoruz genelde hıc degılseee gece yerımm aksamaca yemem 1 haftda hem de borcumdan arınırım ınsl...sızlerıı cokk sevıyorum fırsatımm olursaa gırerım nete yoksamm benı untmayın olurmu????kuserımm yoksamm sızeeeeeeee ızne cıkmıyorum bakınnnn zorunlu gıdıyorum esım raporlu oldugu ıcınn bana dua edın oluru hem kg ıcn hemde sıze yıyen ıcın ınsl...hehe cunku yıl sonunda dr gorusmemız olucak!!!!!!!!!

ALLAH IMA EMANET OLUNNNN YARIN GELEMEZZEM EGER:)BAYRAMDAN SONRA GORUSURUZZZ HAYDİ HOSCA KALINNN

iyi geceler hanımlar.Herkesin menüsü süper valla.Ekmeksiz nasıl geçiriyorsunuz öğünleri,nerdeyse 1 ay olacak midem biraz küçüldü ama yinede ekmeksiz zor idare ediyorum. mesela dr akşam yemeğime ekmek koymadı çok zor geliyor doymuyorum sanki.aralara sadece çay kahve falan yazmışsınız o şekilde oluyormu?ben olmaz içecek başka yyecek başka diye biliyorum ama.Bugün badem aldım ara öğünlerde 5-6 tane yerim diye düşünüyorum.
Sabah 10.30
1,5dilim uno denge,1kk peynir,1tk bal,biraz salça,Biber kızartması(1tatlı kaşığı z.yağla kavurdum)
Ara yok
Öğle 14.30
5parça fishfinger,salata,1dilim uno denge
Ara
Yarım kase special K çikolatalı sütle
Akşam 19.00
4 yk ıspanak yemeği(çok az pirinç koydum,pirinçsiz kötü olur diye),1 kase yoğut
Ara
1nescafe 3ü1arada,yarım elma,1 armut

3lt su 1brdak form çay bolca çay,yarım saat yürüyüş.nasıl çokmu kötü kızlar akl verin .valla aç geziyom..

bilmezmiyim o kğy yemeklerini bende gideceğim 1 hafta sonra gelsın tatlılar gıtsın börekler ....ufffffffffffffff tam moda sokuyorum kendımı hoppp birsey cıkıyor.nese suzan cım inşallah kılo almadan dönersin alsanda önemli değil azimle veririz inşalllahh kendine iyi bak..hayırlı yolculuklar...........

selam canım

evet ekmeksiz olmuyor ama uno dengeden her ana öğün de 1-2 adet yiyebilirsin.birde aralarda sadece içecek önermiyorlar ben bazen es geçiyorum ama doğru yapmıyorum ya baden yada 1 porsiyon muz hariç yiyebilirsin.birde 3 ü bir arada içmişsin.bence onun yerine sütlü sekersiz nescafe yada bitki çayı içebilirsi. çünkü 3 ü 1 arada 4 dilim beyaz ekmeğe eşdeğer diye biliyorum.yanılıyorsam arkadaşlar düzeltsin lütfen:26::26::26::26::26:

onun dışındakiler de bir sorun yok sanırım:

Ya komşuma gitmiştim 3ü1 aradayı orda içtim oda çok ısrar etti.okadar kalori varmıymış be.şaştım valla.bidaha kesinlikle içmem.

Bende suan kosu bandindayim
İnsanın canı sıkılıyor gercekten ama ya tv karşısına alın yada benim gibi bı tablet edinin film falan izleyin o zaman zamanın nasil geçtiğini unutuyorsunuz
bende netbook koyuyordum ekranının olduğu yere
ama yinede zor geliyordu
boşunada yer kaplıyordu sattım gitim valla
Allah geride kalanlara sabır versin derim hep.
Ölen gidiyor ama geride kalanlar işte....
Allah sabrını versin dayanacak güç versin canım..
amiiin canım
çok sağol
giden gidiyorda işte
olan kalanlara oluyor allah sabrınıda verirde işte...
sağol canım. markete bakayım rezene bitki çayı var mı ?
bence aktara bak canım
iş yerinde sallamasını içersin ama aktardaki daha etkili
ben hep yağsız tavada yada fırında yapıyorum
cızbız köfteeee
jillian yap bacım ben 2 gündür yapıyorum
unuturmuyuz kız aşkolsun
güle güle git, güle güle gel
ıspanağı ben yoğurtlu yapıyorum hiç prinçle denemedim
bayılırım yoğurtlu ıspanağa ımmmmm
3ü 1 arada olmamış onun dışında iyi
ben içiyorum neskafe ama akşam içmemeye çalışıyorum

bugün yediklerimin haddi hesabı yok yine
öğleden sonra güne gittim okul çıkışı
akşamda arkadaşa oturmaya gittik
ama jillianı yarım yamalakta olsa yaptım

yaa jilliancı kızlar
bütün hareketleri yapıyormusunuz
ben dambıllı olanları yapmıyorum tam olarak hepsini değilde bazılarını
gücüm yeterse mekik falan çekiyorum o sırada
dambıl olmayınca çok basit oluyor o hareketler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…