Canım güle güle git gel, umarım herşey gönlünce olsun.kızlar ben yarın buyuk ıhtımal gıdıyorumm sızı cokk ozluyecegımm yedıgıme ıctıgıme dıkkat etmeye calısacaım ınsl..70 leri gormem yaaa:18::18:köydre dusensız beslenılıyorr o yusden 6 gun oruc borcum var oncelıkle onu tutacagım cunku sbha kdr oturup oglene kdr uyuyoruz genelde hıc degılseee gece yerımm aksamaca yemem 1 haftda hem de borcumdan arınırım ınsl...sızlerıı cokk sevıyorum fırsatımm olursaa gırerım nete yoksamm benı untmayın olurmu????kuserımm yoksamm sızeeeeeeee ızne cıkmıyorum bakınnnn zorunlu gıdıyorum esım raporlu oldugu ıcınn bana dua edın oluru hem kg ıcn hemde sıze yıyen ıcın ınsl...hehe cunku yıl sonunda dr gorusmemız olucak!!!!!!!!!
ALLAH IMA EMANET OLUNNNN YARIN GELEMEZZEM EGER:)BAYRAMDAN SONRA GORUSURUZZZ HAYDİ HOSCA KALINNN
Çaylar ara yerine geçmiyor canım, az sonra örnek listeyi yayınlayacağım, ordan bakarsın.iyi geceler hanımlar.Herkesin menüsü süper valla.Ekmeksiz nasıl geçiriyorsunuz öğünleri,nerdeyse 1 ay olacak midem biraz küçüldü ama yinede ekmeksiz zor idare ediyorum. mesela dr akşam yemeğime ekmek koymadı çok zor geliyor doymuyorum sanki.aralara sadece çay kahve falan yazmışsınız o şekilde oluyormu?ben olmaz içecek başka yyecek başka diye biliyorum ama.Bugün badem aldım ara öğünlerde 5-6 tane yerim diye düşünüyorum.
Sabah 10.30
1,5dilim uno denge,1kk peynir,1tk bal,biraz salça,Biber kızartması(1tatlı kaşığı z.yağla kavurdum)
Ara yok
Öğle 14.30
5parça fishfinger,salata,1dilim uno denge
Ara
Yarım kase special K çikolatalı sütle
Akşam 19.00
4 yk ıspanak yemeği(çok az pirinç koydum,pirinçsiz kötü olur diye),1 kase yoğut
Ara
1nescafe 3ü1arada,yarım elma,1 armut
3lt su 1brdak form çay bolca çay,yarım saat yürüyüş.nasıl çokmu kötü kızlar akl verin .valla aç geziyom..
Ben dambılı almıştım canım, hepsiburadadan 3 tl ye, onunla yapıyorum. Zıplamalarda kesiliyorum ben biraz ara veriyorum, bir de kalça hareketleri varya dambılla ileri sağa-sola onlarda zorlanıyorum. Devam etmeyi düşünüyorsan dambıl alıver, fiyatı da uygundur yine sanırım.bugün yediklerimin haddi hesabı yok yine
öğleden sonra güne gittim okul çıkışı
akşamda arkadaşa oturmaya gittik
ama jillianı yarım yamalakta olsa yaptım
yaa jilliancı kızlar
bütün hareketleri yapıyormusunuz
ben dambıllı olanları yapmıyorum tam olarak hepsini değilde bazılarını
gücüm yeterse mekik falan çekiyorum o sırada
dambıl olmayınca çok basit oluyor o hareketler
bugün yediklerimin haddi hesabı yok yine
öğleden sonra güne gittim okul çıkışı
akşamda arkadaşa oturmaya gittik
ama jillianı yarım yamalakta olsa yaptım
yaa jilliancı kızlar
bütün hareketleri yapıyormusunuz
ben dambıllı olanları yapmıyorum tam olarak hepsini değilde bazılarını
gücüm yeterse mekik falan çekiyorum o sırada
dambıl olmayınca çok basit oluyor o hareketler
Kahvaltı (15:00) : Peynir,4 zeytin,salatalık,Domates,Bi dilim ekmek,2 yeşil zeytin,2 çatal helva
Akşam (19:00) : 2 Yk Taze fasulye,Salata,Bi kaşık yoğurt,Bi tavuk but,Bi dilim ekmek,Ayran
Gene geç kalktım böyle oldu,Ekmeklerde buğday ekmeği artık aldım sonunda. Beyaz ekmeğe tekrar veda ettim.
evet bakayım canım teşekkür ederimCanım güle güle git gel, umarım herşey gönlünce olsun.
Çaylar ara yerine geçmiyor canım, az sonra örnek listeyi yayınlayacağım, ordan bakarsın.
Ben dambılı almıştım canım, hepsiburadadan 3 tl ye, onunla yapıyorum. Zıplamalarda kesiliyorum ben biraz ara veriyorum, bir de kalça hareketleri varya dambılla ileri sağa-sola onlarda zorlanıyorum. Devam etmeyi düşünüyorsan dambıl alıver, fiyatı da uygundur yine sanırım.
bende sabah artıydım hemde çokHerkese günaydınlaarr,
Tartı sabah sabah canımı sıktı, reglim bu hafta inşallah ondandır diyeceğim, spor da yalan oldu bu hafta.
Yarın tartı şaşırtır umarım beni.
Güzel bir gün diliyorum herkese kaçamaksız, hafif bir gün.
valla şartlasamda olmuyor
Bunlar da kaçamakların için, saç baş kalmadı anacım başında yeter gari Diyoruum da ben de düzensiz besleniyorum canım yaaa, bir oturtamadık. Buraya yazmaya şartlarsak kendimizi belki o zaman düzelir menülerimiz.
ah mine ya her akşam yapacam diyorum spor ama toto kalkmıyor
bende netbook koyuyordum ekranının olduğu yere
ama yinede zor geliyordu
boşunada yer kaplıyordu sattım gitim valla
amiiin canım
çok sağol
giden gidiyorda işte
olan kalanlara oluyor allah sabrınıda verirde işte...
bence aktara bak canım
iş yerinde sallamasını içersin ama aktardaki daha etkili
ben hep yağsız tavada yada fırında yapıyorum
cızbız köfteeee
jillian yap bacım ben 2 gündür yapıyorum
unuturmuyuz kız aşkolsun
güle güle git, güle güle gel
ıspanağı ben yoğurtlu yapıyorum hiç prinçle denemedim
bayılırım yoğurtlu ıspanağa ımmmmm
3ü 1 arada olmamış onun dışında iyi
ben içiyorum neskafe ama akşam içmemeye çalışıyorum
çok güzel yazmış aslında. her sabah 2 durak yürümek bile ne kadar önemli. ben ne yapıyom. araba ile işe araba ile eve. 5 kattayım merdiven bile kullansam olur ama tembelim tembellllllll20 ayda 117 kilodan 70 kiloya düşen temizlik işçisi Demet Dedeoğlu, Obezite ile Mücadele Kampanyasının yüzü oldu. Dedeoğlu, Hedefime ulaşmak için 5 kilom daha kaldı dedi.
SAĞLIK Bakanlığında temizlik işçisi olarak çalışan Demet Dedeoğlu (30), hastalıklarla mücadele etmek zorunda kalınca, zayıflamaya karar verdi. 117 kilodan 70 kiloya düşerek herkesi şaşırtan Dedeoğlu, sağlık bakanlığının Obezite ile Mücadele Kampanyasında rol aldığı kamu spotuyla kilolu insanların zayıflama umudu olacak. Dedeoğlu, Bebekken topaçtım, çocukken toplu, ergenlikte balık etli. Benim hep böyle sıfatlarım oldu. Patates şakalarına maruz kaldım. Bunun için eskiden giydiğim bir pantolonumu bile saklamadım dedi. Dedeoğlu Hürriyete şunları söyledi:
Kiloyu kader zannederdim
Çocukluğumdan beri kiloluydum. Kiloyu bir anda alsanız kendinize yediremezsiniz ama doğduğunuzda bile iri bir bebekseniz, kiloyu kaderiniz gibi görmeye başlıyorsunuz. Okul döneminde hep patates şakalarının mağduruydum. Çocukken de kilo vermek istiyordum, bütün obez insanlar gibi nasıl kilo verileceğini biliyordum ama uygulayamıyordum. İnsan her zaman kendinin doktoru olmalı. Hasta olurdum 5 ayrı bölüme giderdim tek yanıt alırdım kilo ver derlerdi. Ben obezitenin tüm sıkıntılarını yaşıyordum. Şeker, tansiyon, polikistik over, hormonal bozukluk hepsi ben de vardı. 30 yaşımda bir torba ilaç içiyordum. Bir gün şekerim çok yükseldi. Ben bir anneyim ve çocuğuma karşı sorumluluğum var. O nedenle aniden kilo vermeye karar verdim.
Hedefim 65 kilo
DEMET Dedeoğlu nasıl 47 kilo verdiğini anlattı: Bütçe olarak da zaman olarak da spor salonuna para ayıramazdım. Bu nedenle işe giderken birkaç durak yürümeye başladım. Kendimi hiç sıkmadan, her şeyden ama az yiyerek sürekli yürüyüş yaparak, 20 ayda 47 kilo verdim. Şimdi 1.71 boyunda 70 kilo bir kadınım. 65 kiloya kadar ineceğim. Temizlik işçisinin alacağı kadar maaş alıyorum. Kıyafetlerimi daraltarak giydim. Eski haliyle bir pantolon bile saklamadım. İçimdeki narin insanı besleyip yağları aç bıraktım.
20 ayda 117 kilodan 70 kiloya düşen temizlik işçisi Demet Dedeoğlu, Obezite ile Mücadele Kampanyası’nın yüzü oldu. Dedeoğlu, “Hedefime ulaşmak için 5 kilom daha kaldı” dedi.
SAĞLIK Bakanlığı’nda temizlik işçisi olarak çalışan Demet Dedeoğlu (30), hastalıklarla mücadele etmek zorunda kalınca, zayıflamaya karar verdi. 117 kilodan 70 kiloya düşerek herkesi şaşırtan Dedeoğlu, sağlık bakanlığı’nın “Obezite ile Mücadele Kampanyası”nda rol aldığı kamu spotuyla kilolu insanların zayıflama umudu olacak. Dedeoğlu, “Bebekken topaçtım, çocukken toplu, ergenlikte balık etli. Benim hep böyle sıfatlarım oldu. Patates şakalarına maruz kaldım. Bunun için eskiden giydiğim bir pantolonumu bile saklamadım” dedi. Dedeoğlu Hürriyet’e şunları söyledi:
Kiloyu kader zannederdim
“Çocukluğumdan beri kiloluydum. Kiloyu bir anda alsanız kendinize yediremezsiniz ama doğduğunuzda bile iri bir bebekseniz, kiloyu kaderiniz gibi görmeye başlıyorsunuz. Okul döneminde hep patates şakalarının mağduruydum. Çocukken de kilo vermek istiyordum, bütün obez insanlar gibi nasıl kilo verileceğini biliyordum ama uygulayamıyordum. İnsan her zaman kendinin doktoru olmalı. Hasta olurdum 5 ayrı bölüme giderdim tek yanıt alırdım ‘kilo ver’ derlerdi. Ben obezitenin tüm sıkıntılarını yaşıyordum. Şeker, tansiyon, polikistik over, hormonal bozukluk hepsi ben de vardı. 30 yaşımda bir torba ilaç içiyordum. Bir gün şekerim çok yükseldi. Ben bir anneyim ve çocuğuma karşı sorumluluğum var. O nedenle aniden kilo vermeye karar verdim.”
Hedefim 65 kilo
DEMET Dedeoğlu nasıl 47 kilo verdiğini anlattı: “Bütçe olarak da zaman olarak da spor salonuna para ayıramazdım. Bu nedenle işe giderken birkaç durak yürümeye başladım. Kendimi hiç sıkmadan, her şeyden ama az yiyerek sürekli yürüyüş yaparak, 20 ayda 47 kilo verdim. Şimdi 1.71 boyunda 70 kilo bir kadınım. 65 kiloya kadar ineceğim. Temizlik işçisinin alacağı kadar maaş alıyorum. Kıyafetlerimi daraltarak giydim. Eski haliyle bir pantolon bile saklamadım. İçimdeki narin insanı besleyip yağları aç bıraktım.”
Ayyy işin çoook zor, ben de dayanamam öyle önüme gelince. En iyisi o zaman hem yiyip, hem de sporu düzenli yapmak, jilliana devam.
evet bakayım canım teşekkür ederim
fiyatının uygun olduğunu biliyorumda
yapmam ortada durur diye hiç almayı düşünmedim
bidüzene oturtayım bakalım alırım mutlaka
bende sabah artıydım hemde çok
valla şartlasamda olmuyor
yani önüme gelince hiç diyet falan kalmıyor
kahvaltımı yaptım geldim okula, öğretmenler odasındayım şuan ve burnumun dibinde sıkma var veli getirdi sıcacık
ama yemiycem
Günaydın canım, hadi gözünaydın.ah mine ya her akşam yapacam diyorum spor ama toto kalkmıyor
çok güzel yazmış aslında. her sabah 2 durak yürümek bile ne kadar önemli. ben ne yapıyom. araba ile işe araba ile eve. 5 kattayım merdiven bile kullansam olur ama tembelim tembellllllll
günaydın kızlar nasılsınııııııııııııız.
dün akşam çok şiştim moralim çok bozuktu dayanamadım tartıldım1 kilo kadar vermişim. hemde akşam tartıldığım için daha çokta olabilir moralim düzeldi biraz. demekki kilo veriyorum sorun şişkinlikmiş ama kararımı bozmayacağım. haftaya cumaya kadar tartılmayacağım
Günaydın canım, inşallah.günaydınn kızlarrr yarın tartıda herkesin yüzü güler inş.
Hoşgeldinnnnnnben geldımmmmmm
Selam canım,günaydin kizlarisarkadasi postayi götürmeye gitti odada yanlis kalinca bi bakayim size dedim
gecen haftadan beri tartilmiyorum kac oldum bilmiyorum insallah sizler yavas yavas fazlaliklarinizdan kurtuluyorsunuzdur
sali günü gece uyandim nefes alamadim ölüyorumm sandim esim panikledi beni öyle görünce elim falan titredi ama gecti cok sükür neden öyle oldum onuda anlamadim
benden böyle kizlar cok yogun günler geciriyorum isci eksik isyerinde odada 4 kisi olduk yazamiyorum eve geldimmi aksam oluyor yemek cocuk ev derken yorgun düsüyorum takip edemiyorum sizi ama hep aklimdasiniz
kendinize iyi bakin bademler
günaydin kizlarisarkadasi postayi götürmeye gitti odada yanlis kalinca bi bakayim size dedim
gecen haftadan beri tartilmiyorum kac oldum bilmiyorum insallah sizler yavas yavas fazlaliklarinizdan kurtuluyorsunuzdur
sali günü gece uyandim nefes alamadim ölüyorumm sandim esim panikledi beni öyle görünce elim falan titredi ama gecti cok sükür neden öyle oldum onuda anlamadim
benden böyle kizlar cok yogun günler geciriyorum isci eksik isyerinde odada 4 kisi olduk yazamiyorum eve geldimmi aksam oluyor yemek cocuk ev derken yorgun düsüyorum takip edemiyorum sizi ama hep aklimdasiniz
kendinize iyi bakin bademler
günaydınn kızlarrr yarın tartıda herkesin yüzü güler inş.
ah mine ya her akşam yapacam diyorum spor ama toto kalkmıyor
çok güzel yazmış aslında. her sabah 2 durak yürümek bile ne kadar önemli. ben ne yapıyom. araba ile işe araba ile eve. 5 kattayım merdiven bile kullansam olur ama tembelim tembellllllll
günaydın kızlar nasılsınııııııııııııız.
dün akşam çok şiştim moralim çok bozuktu dayanamadım tartıldım1 kilo kadar vermişim. hemde akşam tartıldığım için daha çokta olabilir moralim düzeldi biraz. demekki kilo veriyorum sorun şişkinlikmiş ama kararımı bozmayacağım. haftaya cumaya kadar tartılmayacağım
selam kızlar
bugün yine sakin bir gün olacak sanırım
kimsecikler yok
hu huuuu topiğin çıtırdak hatunlarııııı nerdesiniz??
Nescafe 3 ü 1 arada Kalorisi :
Nescafe 3'ü 1 arada (PAKET) 'i için kalori değeri 78 kal.
Karbonhidrat (15.1 gr)Protein (0.5 gr)Yağ (1.7 gr)Kalsiyum (0 gr)Mineral (0 gr)
Bilgi : 1 Paket 18 Gramdır.
Selam canım,
Öncelikle geçmiş olsun, umarım önemli bişey değildir. Yoğunluk konusuna gelince, o bizim elimizde olan bişey canım, bak ben de 18'de işten çıkıyorum, eve geldim yemekti falan derken saat 20.-20.30 oluyor. Onu bahane edip spor yapmamak olmaz, mesela jillian 27 dakika sürüyor, aç jillianı geç karşısına, 27 dakikan yok mu kendin için, bunu kendim için yapıyorum diye şartla kendini, muhakkak yaparsın. Biz mutlu olursak, hayatımızda o derece güzel gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?