70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltı (15:00) : Peynir,4 zeytin,salatalık,Domates,Bi dilim ekmek,2 yeşil zeytin,2 çatal helva

Akşam (19:00) : 2 Yk Taze fasulye,Salata,Bi kaşık yoğurt,Bi tavuk but,Bi dilim ekmek,Ayran

Gene geç kalktım böyle oldu,Ekmeklerde buğday ekmeği artık aldım sonunda. Beyaz ekmeğe tekrar veda ettim.

Son düzenleme:
Nescafe 3 ü 1 arada Kalorisi :

Nescafe 3'ü 1 arada (PAKET) 'i için kalori değeri 78 kal.

Karbonhidrat (15.1 gr)Protein (0.5 gr)Yağ (1.7 gr)Kalsiyum (0 gr)Mineral (0 gr)
Bilgi : 1 Paket 18 Gramdır.

Son düzenleme:
Canım güle güle git gel, umarım herşey gönlünce olsun.

Çaylar ara yerine geçmiyor canım, az sonra örnek listeyi yayınlayacağım, ordan bakarsın.
Ben dambılı almıştım canım, hepsiburadadan 3 tl ye, onunla yapıyorum. Zıplamalarda kesiliyorum ben biraz ara veriyorum, bir de kalça hareketleri varya dambılla ileri sağa-sola onlarda zorlanıyorum. Devam etmeyi düşünüyorsan dambıl alıver, fiyatı da uygundur yine sanırım.

Herkese günaydınlaarr,
Tartı sabah sabah canımı sıktı, reglim bu hafta inşallah ondandır diyeceğim, spor da yalan oldu bu hafta.
Yarın tartı şaşırtır umarım beni.
Güzel bir gün diliyorum herkese kaçamaksız, hafif bir gün.

Bunlar da kaçamakların için, saç baş kalmadı anacım başında yeter gari Diyoruum da ben de düzensiz besleniyorum canım yaaa, bir oturtamadık. Buraya yazmaya şartlarsak kendimizi belki o zaman düzelir menülerimiz.

evet bakayım canım teşekkür ederim
fiyatının uygun olduğunu biliyorumda
yapmam ortada durur diye hiç almayı düşünmedim
bidüzene oturtayım bakalım alırım mutlaka
bende sabah artıydım hemde çok
valla şartlasamda olmuyor
yani önüme gelince hiç diyet falan kalmıyor
kahvaltımı yaptım geldim okula, öğretmenler odasındayım şuan ve burnumun dibinde sıkma var veli getirdi sıcacık
ama yemiycem

selam kızlar
bugün yine sakin bir gün olacak sanırım
kimsecikler yok
hu huuuu topiğin çıtırdak hatunlarııııı nerdesiniz??

Son düzenleme:
20 ayda 117 kilodan 70 kiloya düşen temizlik işçisi Demet Dedeoğlu, Obezite ile Mücadele Kampanyası’nın yüzü oldu. Dedeoğlu, “Hedefime ulaşmak için 5 kilom daha kaldı” dedi.

SAĞLIK Bakanlığı’nda temizlik işçisi olarak çalışan Demet Dedeoğlu (30), hastalıklarla mücadele etmek zorunda kalınca, zayıflamaya karar verdi. 117 kilodan 70 kiloya düşerek herkesi şaşırtan Dedeoğlu, sağlık bakanlığı’nın “Obezite ile Mücadele Kampanyası”nda rol aldığı kamu spotuyla kilolu insanların zayıflama umudu olacak. Dedeoğlu, “Bebekken topaçtım, çocukken toplu, ergenlikte balık etli. Benim hep böyle sıfatlarım oldu. Patates şakalarına maruz kaldım. Bunun için eskiden giydiğim bir pantolonumu bile saklamadım” dedi. Dedeoğlu Hürriyet’e şunları söyledi:

Kiloyu kader zannederdim

“Çocukluğumdan beri kiloluydum. Kiloyu bir anda alsanız kendinize yediremezsiniz ama doğduğunuzda bile iri bir bebekseniz, kiloyu kaderiniz gibi görmeye başlıyorsunuz. Okul döneminde hep patates şakalarının mağduruydum. Çocukken de kilo vermek istiyordum, bütün obez insanlar gibi nasıl kilo verileceğini biliyordum ama uygulayamıyordum. İnsan her zaman kendinin doktoru olmalı. Hasta olurdum 5 ayrı bölüme giderdim tek yanıt alırdım ‘kilo ver’ derlerdi. Ben obezitenin tüm sıkıntılarını yaşıyordum. Şeker, tansiyon, polikistik over, hormonal bozukluk hepsi ben de vardı. 30 yaşımda bir torba ilaç içiyordum. Bir gün şekerim çok yükseldi. Ben bir anneyim ve çocuğuma karşı sorumluluğum var. O nedenle aniden kilo vermeye karar verdim.”

Hedefim 65 kilo

DEMET Dedeoğlu nasıl 47 kilo verdiğini anlattı: “Bütçe olarak da zaman olarak da spor salonuna para ayıramazdım. Bu nedenle işe giderken birkaç durak yürümeye başladım. Kendimi hiç sıkmadan, her şeyden ama az yiyerek sürekli yürüyüş yaparak, 20 ayda 47 kilo verdim. Şimdi 1.71 boyunda 70 kilo bir kadınım. 65 kiloya kadar ineceğim. Temizlik işçisinin alacağı kadar maaş alıyorum. Kıyafetlerimi daraltarak giydim. Eski haliyle bir pantolon bile saklamadım. İçimdeki narin insanı besleyip yağları aç bıraktım.”

ah mine ya her akşam yapacam diyorum spor ama toto kalkmıyor
çok güzel yazmış aslında. her sabah 2 durak yürümek bile ne kadar önemli. ben ne yapıyom. araba ile işe araba ile eve. 5 kattayım merdiven bile kullansam olur ama tembelim tembellllllll

günaydın kızlar nasılsınııııııııııııız.
dün akşam çok şiştim moralim çok bozuktu dayanamadım tartıldım 1 kilo kadar vermişim. hemde akşam tartıldığım için daha çokta olabilir moralim düzeldi biraz. demekki kilo veriyorum sorun şişkinlikmiş ama kararımı bozmayacağım. haftaya cumaya kadar tartılmayacağım

azmin elinden ne kurtulurki helal olsun hatuna

günaydin kizlar isarkadasi postayi götürmeye gitti odada yanlis kalinca bi bakayim size dedim
gecen haftadan beri tartilmiyorum kac oldum bilmiyorum insallah sizler yavas yavas fazlaliklarinizdan kurtuluyorsunuzdur
sali günü gece uyandim nefes alamadim ölüyorumm sandim esim panikledi beni öyle görünce elim falan titredi ama gecti cok sükür neden öyle oldum onuda anlamadim
benden böyle kizlar cok yogun günler geciriyorum isci eksik isyerinde odada 4 kisi olduk yazamiyorum eve geldimmi aksam oluyor yemek cocuk ev derken yorgun düsüyorum takip edemiyorum sizi ama hep aklimdasiniz
kendinize iyi bakin bademler

Ayyy işin çoook zor, ben de dayanamam öyle önüme gelince. En iyisi o zaman hem yiyip, hem de sporu düzenli yapmak, jilliana devam.

Günaydın canım, hadi gözünaydın.

günaydınn kızlarrr yarın tartıda herkesin yüzü güler inş.
Günaydın canım, inşallah.

ben geldımmmmmm
Hoşgeldinnnnnn

Selam canım,
Öncelikle geçmiş olsun, umarım önemli bişey değildir. Yoğunluk konusuna gelince, o bizim elimizde olan bişey canım, bak ben de 18'de işten çıkıyorum, eve geldim yemekti falan derken saat 20.-20.30 oluyor. Onu bahane edip spor yapmamak olmaz, mesela jillian 27 dakika sürüyor, aç jillianı geç karşısına, 27 dakikan yok mu kendin için, bunu kendim için yapıyorum diye şartla kendini, muhakkak yaparsın. Biz mutlu olursak, hayatımızda o derece güzel gidiyor.

günaydınn kızlarrr yarın tartıda herkesin yüzü güler inş.

selam kızlar
bugün yine sakin bir gün olacak sanırım
kimsecikler yok
hu huuuu topiğin çıtırdak hatunlarııııı nerdesiniz??

Nescafe 3 ü 1 arada Kalorisi :

Nescafe 3'ü 1 arada (PAKET) 'i için kalori değeri 78 kal.

Karbonhidrat (15.1 gr)Protein (0.5 gr)Yağ (1.7 gr)Kalsiyum (0 gr)Mineral (0 gr)
Bilgi : 1 Paket 18 Gramdır.

gunaydınlar tum kıscelerıme
off neredeyse hergun ısyerınde 3 u 1 arada ıcıyordum
neyse artık 2 sı 1 arada ıcerım
suan bıle ıcıyorum yaa
yarın tartıda ıns hepımız ıstedıgımız rakamları goruruz
ben kendımden cok heveslıyım hastaykene hıc yemek yıyemedım neredeyse
ama bu hafta hıc sporada gıdemedım yaa

ya başlayınca hergün yapılıyor aslında ben bir ara 3 hafta yapmıştım ama sorun başlamakta
tembelim tembel
akşamları yemeği yiyip tv karşısına yığılıyorum. mutfağı bile saat 11 de topladım

menum
sabah 07.15
4 kayısı
1 bardak su

07.30
2 kucuk dılım cavdar ekmegı
1 kucuk dılım kasar
3 zeytın
1 kucuk sosıs
1 buyuk kupa cay
domates salatalık

ara

3 u1 arada
3 form bıskuvı

oglen

yogurt 2.3 yk
karnıbahar yarım tabak

ara

karpuz yada kavun 1 dılım

aksam

corba
bol salata
lahana yemegı

2 bucuk lıtre su
1 bucuk saat spor ( arkadaslar gelmezse )

nasıl acep:18::18::18:

Günaydın azimli hatunlarrrr

İki gündür telden okuyorum
Alıntı yapmadım hepinizi beğeniyorum
Telden begen çok gıcik ta sayfanın basına atıyor

Hepnizi öptüm
Kendinize iyi bakın

Ha unutmadan yarın tartı gunü bugün cıssslardan uzak duralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…