ben geldımmmmmm
günaydin kizlarisarkadasi postayi götürmeye gitti odada yanlis kalinca bi bakayim size dedim
gecen haftadan beri tartilmiyorum kac oldum bilmiyorum insallah sizler yavas yavas fazlaliklarinizdan kurtuluyorsunuzdur
sali günü gece uyandim nefes alamadim ölüyorumm sandim esim panikledi beni öyle görünce elim falan titredi ama gecti cok sükür neden öyle oldum onuda anlamadim
benden böyle kizlar cok yogun günler geciriyorum isci eksik isyerinde odada 4 kisi olduk yazamiyorum eve geldimmi aksam oluyor yemek cocuk ev derken yorgun düsüyorum takip edemiyorum sizi ama hep aklimdasiniz
kendinize iyi bakin bademler
selam kızlar
bugün yine sakin bir gün olacak sanırım
kimsecikler yok
hu huuuu topiğin çıtırdak hatunlarııııı nerdesiniz??
Herkese günaydınlaarr,
Tartı sabah sabah canımı sıktı, reglim bu hafta inşallah ondandır diyeceğim, spor da yalan oldu bu hafta.
Yarın tartı şaşırtır umarım beni.
Güzel bir gün diliyorum herkese kaçamaksız, hafif bir gün.
Günaydın azimli hatunlarrrr
İki gündür telden okuyorum
Alıntı yapmadım hepinizi beğeniyorum
Telden begen çok gıcik ta sayfanın basına atıyor
Hepnizi öptüm
Kendinize iyi bakın
Ha unutmadan yarın tartı gunü bugün cıssslardan uzak duralım
menum
sabah 07.15
4 kayısı
1 bardak su
07.30
2 kucuk dılım cavdar ekmegı
1 kucuk dılım kasar
3 zeytın
1 kucuk sosıs
1 buyuk kupa cay
domates salatalık
ara
3 u1 arada
3 form bıskuvı
oglen
yogurt 2.3 yk
karnıbahar yarım tabak
ara
karpuz yada kavun 1 dılım
aksam
corba
bol salata
lahana yemegı
2 bucuk lıtre su
1 bucuk saat spor ( arkadaslar gelmezse )
nasıl acep:18::18::18:
günaydın kızlar nasılsınııııııııııııız.
dün akşam çok şiştim moralim çok bozuktu dayanamadım tartıldım1 kilo kadar vermişim. hemde akşam tartıldığım için daha çokta olabilir moralim düzeldi biraz. demekki kilo veriyorum sorun şişkinlikmiş ama kararımı bozmayacağım. haftaya cumaya kadar tartılmayacağım
sagol canimSelam canım,
Öncelikle geçmiş olsun, umarım önemli bişey değildir. Yoğunluk konusuna gelince, o bizim elimizde olan bişey canım, bak ben de 18'de işten çıkıyorum, eve geldim yemekti falan derken saat 20.-20.30 oluyor. Onu bahane edip spor yapmamak olmaz, mesela jillian 27 dakika sürüyor, aç jillianı geç karşısına, 27 dakikan yok mu kendin için, bunu kendim için yapıyorum diye şartla kendini, muhakkak yaparsın. Biz mutlu olursak, hayatımızda o derece güzel gidiyor.
günaydin hasretcim
gunaydınlar tum kıscelerıme
off neredeyse hergun ısyerınde 3 u 1 arada ıcıyordum
neyse artık 2 sı 1 arada ıcerım
suan bıle ıcıyorum yaa
yarın tartıda ıns hepımız ıstedıgımız rakamları goruruz
ben kendımden cok heveslıyım hastaykene hıc yemek yıyemedım neredeyse
ama bu hafta hıc sporada gıdemedım yaa
bende tembelim pisimya başlayınca hergün yapılıyor aslında ben bir ara 3 hafta yapmıştım ama sorun başlamakta
tembelim tembel
akşamları yemeği yiyip tv karşısına yığılıyorum. mutfağı bile saat 11 de topladım
günaydin zerramGünaydın azimli hatunlarrrr
Hepnizi öptüm
Kendinize iyi bakın
fistik canim benimHoşgeldin.
Evde bari bi gir bi kaç bişeyler yaz Suzim merak ettim bende seni.
Geçmiş olsun tekrar olursa dr a bi görün bence.:26:
Oda da cümbür cemaat olmanızda kötü olmuş.
Kuşum araların max. kalorisi 100 olmalı.
Esin paylaşmış 3 ü 1 aradanın kalorisi 98 miş ( aklımda kaldıgı kadarıyla )
3 bisküvi diosun. 1 paket limonlu light bisküvide 250 cal olması gerek. :26:
Yani aran fazla olmuş.Diğerleri güzel.
Regl falan olacaksan ondan şişkinlik olabilir canım ya:26:
Bende buraya yazmıştım gazwoman gibin dolaşıyorum diye 1.5 hafta önceden regl olmuştum.:26:
Mine dün demişti rezene falan iç belki iyi gelir.:26:
Kilo vermene sevindim
Tembel kedi, tembel kediiiiiiiiiiya başlayınca hergün yapılıyor aslında ben bir ara 3 hafta yapmıştım ama sorun başlamakta
tembelim tembel
akşamları yemeği yiyip tv karşısına yığılıyorum. mutfağı bile saat 11 de topladım
Günaydın canım,Günaydın azimli hatunlarrrr
Hepnizi öptüm
Kendinize iyi bakın
Anaaaam ekmek yapma makinesi ha, yandın kızım senHoşgeldin.
Evde bari bi gir bi kaç bişeyler yaz Suzim merak ettim bende seni.
Geçmiş olsun tekrar olursa dr a bi görün bence.:26:
Oda da cümbür cemaat olmanızda kötü olmuş.
Günaydın canım sabah sabah gene fatura ödedim bide anneme ekmek yapma makinesi aldım.
Sonumu kendi ellerimle hazırladım galiba.
Sen nasılsın??
Günaydın Fadime abla
Reglden sonra gider o fazlalıklar sıkma canını.
İnşaallah kaçamaksız bitiririz.
Günaydın canımGunaydin kizlar:) bugun dun burda paylasimda bulundugumdan olsa gerek guzel ve enerjik basladim:) Ben artik su 2 yildir veremedigim 5 kiloyu verecegime cok inaniyorum.sonuclari sizinle de paylasacagim.birbirini hic tanimayan insanlarin benim yanimda oldugunu bilmek cok guze,Ben de manevi olarak herkesin yanindayim
Sana ceza olarak 30 dakika spor veriyorum, jillian olursa iyidirGünaydın kızlar
Akşam pilav yedim 2 kaşık kadar.
Bide bizim bıdığın çikolarından.
Pişmanım.
Bugün yemicem cısss sabah kahvaltı etmek istemiodum ama zorla yidim.
Öğlene de bezelye + salatam var gene.
Akşama çorba + yoğurtla geçiştircem
Ders olsun bana.
valla şartlasamda olmuyor
yani önüme gelince hiç diyet falan kalmıyor
kahvaltımı yaptım geldim okula, öğretmenler odasındayım şuan ve burnumun dibinde sıkma var veli getirdi sıcacık
ama yemiycem
Kahvaltı (15:00) : Peynir,4 zeytin,salatalık,Domates,Bi dilim ekmek,2 yeşil zeytin,2 çatal helva
Akşam (19:00) : 2 Yk Taze fasulye,Salata,Bi kaşık yoğurt,Bi tavuk but,Bi dilim ekmek,Ayran
Gene geç kalktım böyle oldu,Ekmeklerde buğday ekmeği artık aldım sonunda. Beyaz ekmeğe tekrar veda ettim.
iyi geceler hanımlar.Herkesin menüsü süper valla.Ekmeksiz nasıl geçiriyorsunuz öğünleri,nerdeyse 1 ay olacak midem biraz küçüldü ama yinede ekmeksiz zor idare ediyorum. mesela dr akşam yemeğime ekmek koymadı çok zor geliyor doymuyorum sanki.aralara sadece çay kahve falan yazmışsınız o şekilde oluyormu?ben olmaz içecek başka yyecek başka diye biliyorum ama.Bugün badem aldım ara öğünlerde 5-6 tane yerim diye düşünüyorum.
Sabah 10.30
1,5dilim uno denge,1kk peynir,1tk bal,biraz salça,Biber kızartması(1tatlı kaşığı z.yağla kavurdum)
Ara yok
Öğle 14.30
5parça fishfinger,salata,1dilim uno denge
Ara
Yarım kase special K çikolatalı sütle
Akşam 19.00
4 yk ıspanak yemeği(çok az pirinç koydum,pirinçsiz kötü olur diye),1 kase yoğut
Ara
1nescafe 3ü1arada,yarım elma,1 armut
3lt su 1brdak form çay bolca çay,yarım saat yürüyüş.nasıl çokmu kötü kızlar akl verin .valla aç geziyom..
slm hanımlar nasılsınız.görüşemedik bir türlü
akşam yağsız tavada köfte yaptım gayetde iyi oldu . bundan sonra böyle yapacağım köftemi. tost makinesinde çok kirleniyordu etraf.
eşim yarın mersine gidiyor 1 hafta yalnızım.
eve hiç ekmek almadan sadece bol proteinle besleneyim diyorum vücudu bir şoka sokayım. birde akşamları spora üşeniyorum en azından hareket edeyim diyorum. 100 mekik çekeceğim. fayda faydadır değil mi
öğlen yedimdiye akşam öyle yedim cnm
ewet mis vallabizdede diş hediği diyorlar
sorma sorma bende diyom su içsem yarıyor ama değilmiş öyle boğazı tutunca su mu yaramıyor. :)
bugün ki menüm hanımlar :)
sabah
1 dilim buğday ekmeği. 5 6 çatal peynirli yumurta. 1 bardak yarım yağlı süt.
ara
yok
öğlen
1 kase diş hediği :) ince bir dilim kek :) 2 yemek kaşığı patates püresi. 1 kaşık yogurt.
ara
yok
akşam
elma ( öğlen yedim diye yemedim :)
bugünkü menüm
sabah uyanır uanmaz ılık suuuu
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta ile salata dom salatalık
ara
1 elma
öğle
6 sıkım mercimekli köfte lahana salatası yeşil salata bool
ara yeşil çayyy şekersiz kahve
akşam 6 gb:
1 kase çoba
günü kapttııımmm
3 lt suuu bisiklet sürdüm 20 dak egzersez yaptım şimdi de jullian yapmak istiyorummm
Nazik cevabin icin cok tesekkur ederimuzun suredir uyeyim ama yazmak yerine okumayi tercih ettim hep.
Ozel diyetisyene de gittim GATA daki diyetisyenede..Ozel diyetisyende 10 kiloyu verdim ama dedigim gibi 0 5 aptal kilo gitmiyor
Sabah saat 09:30 da kahvalti
sekersiz cay
Beyaz peynir
salatalik,domates,yesillik
2 dilim etimek
ara ogun saat 11:00
1 porsiyon meyve(armut;nekatarin)
Saat 13:30 oglen yemegi
8 kasik sebze yemegi
yogurt
salata
ekmek yok
saat 16:00 ara
1 porsiyon meyve yada 1 avuc findik
aksam 18:30
genelde beyaz et,yagsiz haslama yada izgara
salata
yatmadan once 1 bardak yagsiz sut
gunde 2 litre su,ve bi suru bitki cayi
her gun 20 dk pilates,1.5 saat yuruyus
olay bu.yani diyetisyene gore de yemek stilim sahane.ama gel gor ki gr inmiyorum.72 oluyorum geri 70 iniyorum.ama 69u gormuyorum.
Tembel kedi, tembel kediiiiiiiiii
Anaaaam ekmek yapma makinesi ha, yandın kızım sen
Günaydın canım
Sana ceza olarak 30 dakika spor veriyorum, jillian olursa iyidir
Hadi hep beraber akşam jillian yapcaz. Haftaya herkes 5'er cm.incelmiş olacak, nasıllll?
geçen hafta regliydim yeni bitti canım. karnım öyle böyle değil felaket şiş.gece yattığımda bile göbeğim dağ gibi oluyor
rezene de bulamadım ama gece yatmadan bitki yağı karışımım vardı onunla karnımı ovdum sanki iyi geldi biraz. ama hala felaket şişim.
burada hava birden soğudu sanırım farketmeden üşüttüm.akşam sıcak su torbası falan yapıp belimi ayağımı iyice ısıtacam. birde rezene aramaya çıkacam aktar çok uzak ama başka marketlere bakayım.
bugünkü menüm:
sabah: 1 çatal yumurta, 1 çorba kaşığı domates sosu, 2 dilim ekmek, 1 zyetin
ara: 1 elma
öğle: 2-3 tane elma( elma gaza iyi geliyormuş bugün böyle yapayım diyorum belki şişim iner)
ara: elma
akşam: çorba, yoğurt , 1 dilim ekmek
sagol canimevet aslinda hakklisin canim basalmak var
günaydin hasretcimbende cok seviyorum onlari 3ü1 aradalari
bende tembelim pisim
günaydin zerram
fistik canim benimgecmise gitmeden geldimmi kendimi suclu hissediyorum
tesekkür ederim dilegimbugün gidecem dün ugradim doktora kadin yarin gel bugün cok kalabalik dedi
geldi zaten geri casuz gibiler
öptüm kizlar tekrar hepinizi yine gelirim kendinize dikkat edin iyi bakin
okur bitirirsin dilekcim bi bakmışın bitmiş bile..Selam kızlar
Geçmişe bakmadan yazamadım gene o kaa menü yazıyosunuz yorumsuz kalsın istemedim.
Aöf başvurdum nihayetinde.İktisat seçtim fazla zormuş.
Neyse okucaz artık.
Kahvaltı yalan oldu sabah geç kaldım
Sonrasıda yollarda geçti.
1 pogaca aldım yarısını yedim.
11 gibi geldim şirkete 3 tane etiform bisküvi yedim.
Öğlenede taze fasulye + salatam var.
kilo vermek için gece 11-3 arası ydı sanırım saatlerde biraz oynama olabilir uyumak gerekiyormuşSelam bayanlar ben yine kalktım bu saatte
Yok olmuyo geceden ne kadar kendime sözler versem de 12 den önce kalkamıyorum.
Pazar günü sınavım var. Erken kalkıp gidicem. Gecede erken yatarım muhtemelen.Sanırım o zaman düzene girer uykum.
Başka şansım yok şuan önümde.
Bi kaç gün idare edicem böyle. Ben gidiyim de kahvaltı yapayım artık kahvaltı denirse...
canım kilo almadan dön geriiii..kızlar ben yarın buyuk ıhtımal gıdıyorumm sızı cokk ozluyecegımm yedıgıme ıctıgıme dıkkat etmeye calısacaım ınsl..70 leri gormem yaaa:18::18:köydre dusensız beslenılıyorr o yusden 6 gun oruc borcum var oncelıkle onu tutacagım cunku sbha kdr oturup oglene kdr uyuyoruz genelde hıc degılseee gece yerımm aksamaca yemem 1 haftda hem de borcumdan arınırım ınsl...sızlerıı cokk sevıyorum fırsatımm olursaa gırerım nete yoksamm benı untmayın olurmu????kuserımm yoksamm sızeeeeeeee ızne cıkmıyorum bakınnnn zorunlu gıdıyorum esım raporlu oldugu ıcınn bana dua edın oluru hem kg ıcn hemde sıze yıyen ıcın ınsl...hehe cunku yıl sonunda dr gorusmemız olucak!!!!!!!!!
ALLAH IMA EMANET OLUNNNN YARIN GELEMEZZEM EGER:)BAYRAMDAN SONRA GORUSURUZZZ HAYDİ HOSCA KALINNN
yemene dikkat ediyorsan gider canım ödemdir o ödem...Herkese günaydınlaarr,
Tartı sabah sabah canımı sıktı, reglim bu hafta inşallah ondandır diyeceğim, spor da yalan oldu bu hafta.
Yarın tartı şaşırtır umarım beni.
Güzel bir gün diliyorum herkese kaçamaksız, hafif bir gün.
senin işinde zor be tatlım..
evet bakayım canım teşekkür ederim
fiyatının uygun olduğunu biliyorumda
yapmam ortada durur diye hiç almayı düşünmedim
bidüzene oturtayım bakalım alırım mutlaka
bende sabah artıydım hemde çok
kahvaltımı yaptım geldim okula, öğretmenler odasındayım şuan ve burnumun dibinde sıkma var veli getirdi sıcacık
ama yemiycem
kadınlar yeterki kafaya koysun....20 ayda 117 kilodan 70 kiloya düşen temizlik işçisi Demet Dedeoğlu, Obezite ile Mücadele Kampanyası’nın yüzü oldu. Dedeoğlu, “Hedefime ulaşmak için 5 kilom daha kaldı” dedi.
SAĞLIK Bakanlığı’nda temizlik işçisi olarak çalışan Demet Dedeoğlu (30), hastalıklarla mücadele etmek zorunda kalınca, zayıflamaya karar verdi. 117 kilodan 70 kiloya düşerek herkesi şaşırtan Dedeoğlu, sağlık bakanlığı’nın “Obezite ile Mücadele Kampanyası”nda rol aldığı kamu spotuyla kilolu insanların zayıflama umudu olacak. Dedeoğlu, “Bebekken topaçtım, çocukken toplu, ergenlikte balık etli. Benim hep böyle sıfatlarım oldu. Patates şakalarına maruz kaldım. Bunun için eskiden giydiğim bir pantolonumu bile saklamadım” dedi. Dedeoğlu Hürriyet’e şunları söyledi:
Kiloyu kader zannederdim
“Çocukluğumdan beri kiloluydum. Kiloyu bir anda alsanız kendinize yediremezsiniz ama doğduğunuzda bile iri bir bebekseniz, kiloyu kaderiniz gibi görmeye başlıyorsunuz. Okul döneminde hep patates şakalarının mağduruydum. Çocukken de kilo vermek istiyordum, bütün obez insanlar gibi nasıl kilo verileceğini biliyordum ama uygulayamıyordum. İnsan her zaman kendinin doktoru olmalı. Hasta olurdum 5 ayrı bölüme giderdim tek yanıt alırdım ‘kilo ver’ derlerdi. Ben obezitenin tüm sıkıntılarını yaşıyordum. Şeker, tansiyon, polikistik over, hormonal bozukluk hepsi ben de vardı. 30 yaşımda bir torba ilaç içiyordum. Bir gün şekerim çok yükseldi. Ben bir anneyim ve çocuğuma karşı sorumluluğum var. O nedenle aniden kilo vermeye karar verdim.”
Hedefim 65 kilo
DEMET Dedeoğlu nasıl 47 kilo verdiğini anlattı: “Bütçe olarak da zaman olarak da spor salonuna para ayıramazdım. Bu nedenle işe giderken birkaç durak yürümeye başladım. Kendimi hiç sıkmadan, her şeyden ama az yiyerek sürekli yürüyüş yaparak, 20 ayda 47 kilo verdim. Şimdi 1.71 boyunda 70 kilo bir kadınım. 65 kiloya kadar ineceğim. Temizlik işçisinin alacağı kadar maaş alıyorum. Kıyafetlerimi daraltarak giydim. Eski haliyle bir pantolon bile saklamadım. İçimdeki narin insanı besleyip yağları aç bıraktım.”
canım arada gir selam çak özlüyoruzzzzzzz..günaydin kizlarisarkadasi postayi götürmeye gitti odada yanlis kalinca bi bakayim size dedim
gecen haftadan beri tartilmiyorum kac oldum bilmiyorum insallah sizler yavas yavas fazlaliklarinizdan kurtuluyorsunuzdur
sali günü gece uyandim nefes alamadim ölüyorumm sandim esim panikledi beni öyle görünce elim falan titredi ama gecti cok sükür neden öyle oldum onuda anlamadim
benden böyle kizlar cok yogun günler geciriyorum isci eksik isyerinde odada 4 kisi olduk yazamiyorum eve geldimmi aksam oluyor yemek cocuk ev derken yorgun düsüyorum takip edemiyorum sizi ama hep aklimdasiniz
Selam canım,
Öncelikle geçmiş olsun, umarım önemli bişey değildir. Yoğunluk konusuna gelince, o bizim elimizde olan bişey canım, bak ben de 18'de işten çıkıyorum, eve geldim yemekti falan derken saat 20.-20.30 oluyor. Onu bahane edip spor yapmamak olmaz, mesela jillian 27 dakika sürüyor, aç jillianı geç karşısına, 27 dakikan yok mu kendin için, bunu kendim için yapıyorum diye şartla kendini, muhakkak yaparsın. Biz mutlu olursak, hayatımızda o derece güzel gidiyor.
bende dün akşam yine 3 kaşık pirinç piavı yedimGünaydın kızlar
Pişmanım.
Ders olsun bana.
Günaydın canım,
Yeni yerin nasıl, umarım alışabileceğin güzel bir yer olur.
Günaydın canım
Hadi hep beraber akşam jillian yapcaz. Haftaya herkes 5'er cm.incelmiş olacak, nasıllll?
Günaydın canım,
Yeni yerin nasıl, umarım alışabileceğin güzel bir yer olur.
Günaydın canım
Aynen canım yaaaah mine ya her akşam yapacam diyorum spor ama toto kalkmıyor
çok güzel yazmış aslında. her sabah 2 durak yürümek bile ne kadar önemli. ben ne yapıyom. araba ile işe araba ile eve. 5 kattayım merdiven bile kullansam olur ama tembelim tembellllllll
günaydın kızlar nasılsınııııııııııııız.
dün akşam çok şiştim moralim çok bozuktu dayanamadım tartıldım1 kilo kadar vermişim. hemde akşam tartıldığım için daha çokta olabilir moralim düzeldi biraz. demekki kilo veriyorum sorun şişkinlikmiş ama kararımı bozmayacağım. haftaya cumaya kadar tartılmayacağım
hoşgeldinben geldımmmmmm
geçmiş olsun canımmmgünaydin kizlarisarkadasi postayi götürmeye gitti odada yanlis kalinca bi bakayim size dedim
nefsin çok küvvetli olacak vallaAyyy işin çoook zor, ben de dayanamam öyle önüme gelince. En iyisi o zaman hem yiyip, hem de sporu düzenli yapmak, jilliana devam.
bende içiyorum neskafe şekerli
suan bıle ıcıyorum yaa
daha sık gel canım yaaaGünaydın azimli hatunlarrrr
Hepnizi öptüm
Kendinize iyi bakın
iyiyim canım neolsun işteGünaydın canım sabah sabah gene fatura ödedim bide anneme ekmek yapma makinesi aldım.
Sonumu kendi ellerimle hazırladım galiba.
Sen nasılsın??
aynen öyle birbirimizi tanımıyoruz ama herkonuda desteğizGunaydin kizlar:) bugun dun burda paylasimda bulundugumdan olsa gerek guzel ve enerjik basladim:) Ben artik su 2 yildir veremedigim 5 kiloyu verecegime cok inaniyorum.sonuclari sizinle de paylasacagim.birbirini hic tanimayan insanlarin benim yanimda oldugunu bilmek cok guze,Ben de manevi olarak herkesin yanindayim
acaba düzeninimi değiştirmen lazımyediklerimi saymıyorum ama dıkkat edıyorum kızlar.sadece saatlere dıkkat etmıyorum.kahvaltı yapmıorum cogu zaman.aksam 8 den önce yıyıyorum.aksamları 5 mil yuruyorum pilates yapıyorum.tartılıyorum maximum 100 gram oynuyor haftada.en zoru bu bızım kılo aralıgımız galıba.sıkılaştıgımı göruyorum ama kg degısmıyor.hatayı nerde yapıyorum?ekmek yok seker yok hayatmda .su içiyorum.az yiyiorum spor da var ustelık her gun 5 kat inip çıkıyorum. artık umutsuzluga kapılıyorum cabalarım bosa mı
bende pişmanımGünaydın kızlar
Pişmanım.
Ders olsun bana.
evet bakayım canım teşekkür ederim
fiyatının uygun olduğunu biliyorumda
yapmam ortada durur diye hiç almayı düşünmedim
bidüzene oturtayım bakalım alırım mutlaka
bende sabah artıydım hemde çok
ama yemiycem
selam kızlar
bugün yine sakin bir gün olacak sanırım
kimsecikler yok
hu huuuu topiğin çıtırdak hatunlarııııı nerdesiniz??
ben geldımmmmmm
günaydin kizlarisarkadasi postayi götürmeye gitti odada yanlis kalinca bi bakayim size dedim
suan bıle ıcıyorum yaa
menum
sabah 07.15
4 kayısı
1 bardak su
07.30
2 kucuk dılım cavdar ekmegı
1 kucuk dılım kasar
3 zeytın
1 kucuk sosıs
1 buyuk kupa cay
domates salatalık
ara
3 u1 arada
3 form bıskuvı
oglen
yogurt 2.3 yk
karnıbahar yarım tabak
ara
karpuz yada kavun 1 dılım
aksam
corba
bol salata
lahana yemegı
2 bucuk lıtre su
1 bucuk saat spor ( arkadaslar gelmezse )
nasıl acep:18::18::18:
Günaydın kızlar
Pişmanım.
Ders olsun bana.
Seni bu sıkmalar mahvetti.
Akşam ekmek yemeyeydin iyiydi.
Aralarda 10 badem 10 fındık 3 ceviz yiyebilirsin hepsinden değil tabüü birini seçcen.
Bazı kısçeler kahve veya çayla geçiştirio ben ona katılmıyorum.
Dediğin gibi içecek başka yiyecek başka.
Seninde sabahki aranda bişi yok.
Öğleden sonra ki arada tırt.
Akşam abartmışın zaten.
Aralarda badem fındık falan ye bence bi aç aç dolandım demişsin.
Bence sebze yemeği ye ana ögünlerde.
5-6 yk ideal olan. Bide muhakkak salatan olsun.
Yemeklere başlamadan öncede 2 bardak su iç.
Fazla proteinde başağrısı yapabilio yaa.
Çok az.
Güzel yemişsin.
Bende hemen hemen bu şekilde besleniyorum kilo gidio.
okur bitirirsin dilekcim bi bakmışın bitmiş bile..
senin elinden kurtulamaz..
kilo vermek için gece 11-3 arası ydı sanırım saatlerde biraz oynama olabilir uyumak gerekiyormuş
canım sende uyku saatlerine dikkat edebilirsen iyi olur
yemende düzene girer..
canım kilo almadan dön geriiii..
yemene dikkat ediyorsan gider canım ödemdir o ödem...
senin işinde zor be tatlım..
Allah sabırlar versin
minenin nefsiyle imtihanı..
kadınlar yeterki kafaya koysun....
canım arada gir selam çak özlüyoruzzzzzzz..
bende dün akşam yine 3 kaşık pirinç piavı yedim
aslında çocuklara yapmıştım tavuk suyuyla
üzerine haşlanmış tavık dayanamadım
tanıştım çalışcağım kişilerle ama arada gruplaşma olmuş her iki grupta kendini haklı görüyor
mecbur birine dahil olcam aslında seçimimide yaptım kafamda hayırlısı olur inşallah..
birazdan çıkıcam resmileşcek
pzt de artık orda çalımaya başlıcam
bu arada başka bi kuruma başvurdum muvafakat alabilirsem oraya geçicem
küçük bi ihtimal ama olsun
bu tarz çatışmaların olduğu yerler bana göre değil
kimseyi kıramıyorum ozamanda kendim kırılıyorum ama kendim için orta yolu bulmam lazım..
niye alıntıladım bilemedim yaaaaDün yedikten sonra 60-70 tane yarım mekik çekmişimdir.
Yerde yatıp 40 sağ 40 sol bacagı indirip kaldırmışımdır.
Bu akşamda ip atlamaya başlıcam.
heheheeeesenin işinde zor be tatlım..
Allah sabırlar versin
minenin nefsiyle imtihanı..
bencede yapar ama google amca daha iyi bilir tabiii
kız dilek elma gaz mı yapıyo bende iyi geliyor biliyotdum dur google amcaya sorayım
ayy tırsma kuzum yaaa:26::26::26: Niye bana bunlardan() yaptın ki tırstımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?