70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende menümü yazayım güzeller

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
domates, biber
1 kk beyaz peynir
1 yemek kaşığı kadar kavrulmuş lor

ara
1 küçük elma

öğlen
1 dilim çavdar ekmeği
6-7 kaşık zaytinyağlı patlıcan
2 küçük yeşil biber (buraya kadar tamam)

ara
1 kupa neskafe (kalorisi yüksek diye bişey yemiyorum, yiyecek meyve bulursam kahve içmem)

ara
1 meyve

akşam
köfte yapmayı düşünüyorum
3-4 köfte 2-3 ince dilim patates (fırında)
salata, yoğurt

birazdan beslenme saati başlıycak ve arkadaşlar yine bişeyler yiyecekmiş
bugün kısır varmış ben yemeyi düşünmüyorum allah sabır nefsime güç versin
bide kızlar çavdar ekmeği 1 dilim diyorum ama bu pakette olanların dilimleri büyük sanki
1 dilimi bitiremiyorum
normalde migrostan alıp dilimletiyordum onlar bukadar uzun değil
dilimlenmiş hazır pakette olanlar büyük sanki
siz hangisinden yiyorsunuz?

canım sıkılıyo :2::2::2:

kac aydır pazara gıtmedım bugun pazar carsı gezecegım ıns

bır tane alısverıs merkezımız vardı oda gecen ay yandı
ıns en kısa surede acılır ozledım

Çok haklısın .yavaş yavaş elimden geleni yapıyorum.

2 de kalkıyordum kendimi zorladım 12 de kalktım. Daha da erken olacak inşallah.

Nişan kıyafeti aradığımdaki gibi gelinlik aramak istemiyorum Nişan fotoğraflarımda fazlalıklarımı incelediğim gibi

Gelinlik giyince çıkan fazlalıklarımı da görmek istemiyorum En kısa zamanda toparlanmalıyım

benım kayınvaldemde lor kavuruyo guzel oluyor mu acaba dıye dusunuyordum
hıc yemedım cunku bırde o ıcıne bıber de koyuyor
menun genel olarak guzel bende
nescafelerımız harıc

bende bende
marta kadar kesınlıkle 60 yada altı olmalıyım
martta arayısa gırecegım allahım ıns yardımcımız olur
yoksa cok takarım mutsuz olurum en mutlu olmam gereken gunde

Güzel menü şekerim...Ekmeğe gelince ben normalde uno premium yiyorum ama babama al diyince ucuzlarından alıyo.

Yuvarlak buğday ekmeğinden. Onunda orta kısmındaki dilimler büyük. En güzeli kare dilimler.

Uno premiumu tavsiye ediyorum hem çok lezzetli hemde besleyici.

Ayyy alışveriş merkezi benim kurtarıcı mekanlarım. İnşallah açılır canım.İnsan iyi kafa dağıtıyo orda valla.

bende bende
marta kadar kesınlıkle 60 yada altı olmalıyım
martta arayısa gırecegım allahım ıns yardımcımız olur
yoksa cok takarım mutsuz olurum en mutlu olmam gereken gunde

Evet bende mutsuz olurum. İncecik olsam şöyyylee salına salına dolansam ortalıkta. Çekingen çekingen durcağıma...

nişanlı arkadaşlar inş. düğününüze kadar istediğiniz kiloya düşersiniz
tığ gibi gelinler olursnz

benım kayınvaldemde lor kavuruyo guzel oluyor mu acaba dıye dusunuyordum
hıc yemedım cunku bırde o ıcıne bıber de koyuyor
menun genel olarak guzel bende
nescafelerımız harıc
canım ben çok seviyorum
hatta eşime bugün al dedim kaşar loru alıyoruz güzel oluyor ben biber koymuyorum
tarif edeyim sana yaparsan eğer
1 küçük soğanı doğrayıp kavuruyorum ama yağı biraz fazla olacak soğanın üzeri örtülecek yanii
o kavrulunca loru ekliyorum
sonra maydanoz, pul biber nane ve tuz
bukadar
3-4 kaşık kavuruyorum 1 hafta gidiyor
ben uno premium bulamadım canım yaaa
migrostan alıyoruz dilimletiyoruz onun dilimleri daha makul
bu sefer şoktan hazır paketlerden aldım ortasındaki dilimler kocaman

Sağol canım inşallah Amiiiiiiiiiiiin

Hımm sanırım seninkide yuvarlak ekmek gibi. Benimde ortasında ki dilimler kocaaamaan.

Premiumu bende zor buluyorum bazen olmuyo. Canım sende yarısını ye dilimlerin.

Ben öyle yapıcam ortaya kısmına gelince

Lor peyniri besleyici değeri en yüksek olan peynirmiş meğerse.İçerisinde bol miktarda protein ve kalsiyum barındırıyormuş.özellikle Whey protein denilen,peynir altı suyu proteini içerdiği için sporcuların tercihleri arasındaymış.Çocukların kemik gelişimlerinde ise çok etkiliymiş.

tarif verelim

4-5 yemek kaşığı lor peyniri
2 yemek kaşığı zeytinyağı (yağlı olursa daha güzel oluyor)
1 küçük soğan
maydanoz (ben kullanmadım)
tuz, pulbiber, nane

soğanı ufak doğrayıp zeytinyağında kavuruyoruz
soğanı yakmadan loru ekliyoruz ve karıştırıyoruz
doğradığımız maydanozları ekleyip karıştırmaya devam ediyoruz
baharatları ekledikten sonra lorumuz kahvaltı için hazır.
afiyet olsun...

Otomobillerin, asansörlerin, betonların arasında sürüp giden büyük şehirdeki yaşam, egzersiz yapmak için özel zaman ayırmayı gerekli hale getirdi

Ancak,yine aynı şehir yaşamı,özellikle çalışan kişiler için, böyle bir egzersiz programı için düzenli zaman ayırmayı zorlaştırmakta.

• Eğer siz de kapsamlı bir egzersiz programı için zaman ayıramıyor iseniz çözümsüz değilsiniz.Sizi forma sokmasını beklediğiniz egzersiz programını gün içinde hem de günlük programınızı değiştirmeye gerek kalmadan küçük bölümler halinde hayata geçirebilirsiniz. Nasıl mı?

İşte size küçük zamanlar ayırarak 100 kalori birden harcayabileceğiniz 10 öneri.

İp atlayın
• İp atlamak; çocukluğumuzdaki vazgeçilmez oyunlarından birisiydi. Yeniden çocukluğunuza dönmeye ne dersiniz?
• Boş bir zaman diliminde 10 dakika süre ile saniyede iki kez zıplayarak ip atlamak 100 kalori yakmanız için yeterli. Eğer bunu tek ayak ile veya değişik ip atlama şekillerini deneyip yaparsanız daha kolay ve fazla kalori yakmabilirsiniz.

Merdiven çıkın
• Günlük hayatınızda mutlaka merdiven yerine asansör kullanıyorsunuzdur. Durun. Sakın asansöre doğru yönelmeyin. Çünkü hızlı bir biçimdede 7 dakika süre ile merdiven tırmanıp tam 100 kalori yakabilirsiniz. İnerken asansör kullanmanızda bir mahzur yok; çünkü size getireceği bir fayda da yok.

Koşun
• Evinizdeki koridorunun uzunluğunu ölçün. Size bir mil yani 1.852 metrelik bir mesafe gerekiyor. Önce koridorunuzu kaç kere katetmeniz gerektiğini belirleyin. Sonra bu mesafeyi koşarak tamamlamaya çalışın. Bu size 100 kalori yakma olanağı verir. Koşarken kollarınızı sallamanız ise yakılan kalori miktarını artırır.

Bisiklet sürün
• 10 dakika süreyle hızlı bir şekilde bisiklet sürmeniz size 100 kalori yaktırır. Bisikletiniz yoksa yere uzanarak bacaklarınızla pedal çevirme hareketi yapabilirsiniz. Ancak bu yolu deniyorsanız hızınızın çok yüksek olması gerekir..

Tempolu yürüyün
• Yaklaşık 15 dakika tempolu olarak bir mil yani 1.862 metre yürürseniz 100 kalori yakabilirsiniz. Bu size basit görünebilir. Ancak tempolu yürümek ve aynı tempoyu sürdürmek gerekir. Yavaş yürürseniz kalori yakamazsınız.

Yoga yapın
• 25 dakika süresince yapılan yoga hareketleriyle 10 kalori yakmanız mümkün. Bu hareketler için bir yoga DVD'sinden yararlanabilir ya da kitap kullanabilirsiniz. Yoga, hem kalori yakmanıza hem de tüm kaslarınızı güçlendirmenize yardımcı olur. Kaslarınızı geliştirirken dayanıklılığınızı da

Jimnastik yapın
• 15 dakika süreyle sanki beden eğitimi dersindeymiş gibi egzersiz yaparsanız 100 kalori harcarsınız. Sözünü ettiğimiz mekik gibi basit hareketler, eğilip kalkmalar, vücut esnetmeler ve benzerleri. Bunlar aynı zamanda çok kalori yaktıran hareketlerdir.

Ağırlık kaldırın
• 35 dakika boyunca 3,5 kilogramlık bir dambıl, yani ağırlıkla yapacağınız çalışma size 100 kalori yaktırır. Ancak ağırlık kaldırırken belinizin rahat yaslanacağı bir şekilde oturup, belinizi dik tutun. Çünkü ağırlığı vücudunuzla değil kollarınıza vererek çalışmanız gerekiyor.

Bahçe işleri
• Bahçeniz varsa şanslısınız. Hem zevkli zaman geçirmek hem de eğlenmek için bahçe işleri birebir. Çiçeklerin topraklarını havalandırmak, onları sulamak, kurumuş dallarından ayırmak derken yarım saat uçup gider ve siz tam 100 kalori vermiş olursunuz.

Ne güzel bi dua böle
Amiiiinnnn.

Hala acılmadı mı yaa o kadar büyükmüydü yangın.:26:

Menün güzel kısırdan götürmediysen.
Ben uno denge ekmeği yiyorum ekmek yediğim zaman son 1 haftadır ekmek yemiorum.

Günaydın benim bütün tombiklerim

Kendimi bugün çok iyi hissediyorum...Gerçi 12 de uyandım ama olsun...

önceden 2 de uyanıyodum. 2 saat çekmeyi başardım

İnşallah 10-11 e de düşerim

Bu da bi başarı.
İnşaallah 10 da olur zamanla

Sabah:
1 domates,
1 dilim peynir,
Bol maydanoz,
Yeşil çay

Ara:
3 tane minnak ceviz,
Yeşil çay

Öğlen:
5-6 yk tavuklu bezelye,
Göbekli salata

Ara:
2 tane eti form limonlu bisküvi

Akşam:
1 tabak kapuska,
2 yk yoğurt.

Sabah niye ekmek yemedin kuzu sen. Hiç olmazsa bi dilim yiyeyin iyiydi. Ekmekteki besinlerde gerekli.

Ay inşallah canım 10 da olacak

oh oh afiyet olsun olsunda yağlar bakıyorumda fazla konuluyo

evet kızlar geri geldim
laptopumun şarzı az kalmış
ne kdr giderse oturcam biraz

bende bildirim öncesi son menümü yazayım
sabah 8:30 kahvaltı
3 köz yeşil biber
2 dilim ttb ekmeği
1 domates
1 dilim pastırma
1 yumurta
ıhlamur,yeşil çay
arada 10-11 tane kdr finduk

öğlen 12:00 de çıkıcam diye erken yedim azcık
1 kase tarhana çor
1 kase yoğrt 6-7 yk semizotu
6-7 yk semizotu

15:30 küçük bi elma,küçük bi armut çok acıktım niyeyse

akşam 7 den önce yicem inşallah
tavuklu salata ayran
yeşil fasulye pişiyor şimdi mis gibi kokular geliyor burnuma
ondanda 3 kaşık kdr yiyebilirim...

sagolun kızlarr ınsl..kg almayacagım dıkkt etmeye calısacagım en zından ve kurbann kavurmalarr mangallar bırde ıkı tane dugun var bızım bayram da ve onumuzdekı hafta...bılmıyorumm dugunyemelerıne ınslldayanbılırım amann dıkkt edecegım ınsl.baskada elımden gelen olmaycak zaten sureklı ıs guc olacagı ıcın spora gerekkalmadann kalorı gıdecekbende cunkukayınbabısler varr hızmet tam!!!!!!!olmalı

bu arada esım arabaya yenı lastık alacagı ıcndaha gıdemedıkk bır turlu alamadıda daha heheheh

sımdıden hayılrı kurban bayramlarınız olsun ınsl..rabbım kabul etsın kurban larınızıı muckkkkk

selam canlarım nabersiniz..
dün gece arkadaşlarla karar verdik ve 1 gibi yola çıktık istanbula gittik boğaza karşı kokoreç yeyim geldik
ondan önce de 4 gibi istiklalde yürüyüp korku dolu anlar yaşadık tabii
çok güzeldi her şey..
diyet miyet cozuttum valla nolcak bilmiyorum.. bi size bakayım dedim..
öptüm tatlılarım hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…