70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam tatlım özlettin kendini
eşinle görüşmene sevindim.. Allah kavuştursun tekrardan inşallah..
sen dikkat ettin mi iyi veriyorsun üzülme gider o gelenler de ama dikat et tabii
daha sık gelsek iyi olcak artık buraya ben de ne zamandır gelmiyordum:26:
bu arada yakında olsaydık da bana da ders verseydin üds'de napcam bilmiyorum

senin eşin nereliydi canım?
mersine gidecek diyordun yalnızmısın?
geçen senede gelmişti değilmi yanlış hatırlamıyorum
busefer canını sıkmamıştır umarım
konyalı canım. evet mersine gitti birz önce aradı ulaşmış
yalnız takılıyom yine evde
slmmmmmmmmmm kız nerelerdesin. gel gel bende aldım kiloları geldim 2 haftadır sözde dietteyim
canım ben kokoreç hiç sevmem. bir ara bir yurtta kalmıştım 1 ay kadar. tam odamın altında kokoreççi vardı sabaha kadar tak tak tak kesiyordu ve tüm koku odadaydı tiksindim iyice sanırım

yemedim :26::26::26::26:

yağsız güzel olmuyor amaaa

ohhh boğaza karşıııı
süper valla
ama hiç gelmiyorsun burayaaa
alıntıyı yanlış yaptımsanırım ya neyse turşu harikaydı bu ara

sabahtan olmamış zaten
şöyle sabah güzel peynir zeytin yumurta domates salatalık yeşillkle ve iki diim tam buğday veya çavdar ekmeğiyle kahvaltını yap

arada meyve kuru meyve fındık vs ceviz ölçülü abartmadan ye..
öğlen sebzen etin yoğurt veya çorba olabilir
akşam yemeklerindede mümkün olduğunca k. hidrat içeren yiceklerden uzak durmak lazım
öğlen yiyince eritm şansımız var ama akşam yiyince löp löp yağ olarak dönüyor..
akşamları yemeğin yanına kocaman bi tabak salata doymana yardımcı olur ama yağı çok çok az olsun canım..

Son düzenleme:
canım ben kokoreç hiç sevmem. bir ara bir yurtta kalmıştım 1 ay kadar. tam odamın altında kokoreççi vardı sabaha kadar tak tak tak kesiyordu ve tüm koku odadaydı tiksindim iyice sanırım

bende çok fazla yiyemem bi süre sonra bayıyor da bazen de canım çok çekiyor engel olamıyorum dün olduğu gibi
ama istanbul gece bi ayrı güzelmiş

kızlar bilgisayarı değiştirdim anlamadım alıntı yapamıyorum:26::26:

abababa canım çok saol inşallah...
bence de ya burası olmadan alıyoruz biz kiloları ama sen çok almamışsın yine maşallah diyelim
yemek yeme ye de alışınca az yemeye dönüş çok koyuyor ya
ahh yakın olsak veriridim ben sana ders, diyet kardeşliği yapardık hem

blackkk bacım ne etcez biz böyle yaaaaa...
sen en azından sözde mözde diyettesin ben gece 2lerde yemek yiyorummmm

bende çok fazla yiyemem bi süre sonra bayıyor da bazen de canım çok çekiyor engel olamıyorum dün olduğu gibi
ama istanbul gece bi ayrı güzelmiş

bizde okuldayken gece üsküdar sahile kaçmıştık birgün.gee dediiğimde saat 22-23 falan. yurttan korkumuzdan o kadarcık çıkabilmiştik

iyi akşamlar kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefa geldinz
menümü yazıym
10:1 yk menemen,3 siyah zeytin,yarm dilim ekmek,6 bardak çay
12:1 mandalina
13:haşlama tavuk göğsü, yoğurtlu havuç salatası,1 dilim ekmek
19:1 kepçe şehriye çorbası,6 kaşık güveçte pişmiş az yağlı patlıcan yemeği,1 dilim ekmek,1 bardak ayran
21:az şekerli türk kahvesi

veeee koşu bandında 1 saat yürüdüm
9 bardak su

alttaki çizelge kaaaç hafta öncesine ait canım.. 63 civarıyım işte sanırım şu anda ama deli gibi yiyorum çok şükür yine pek almadım..
daha sık uğramak gerek buraya
valla ders versen süper olurdu 40 doğru yapsam yeter ve ben tam bi ingilizce özürlüyüm

bizde okuldayken gece üsküdar sahile kaçmıştık birgün.gee dediiğimde saat 22-23 falan. yurttan korkumuzdan o kadarcık çıkabilmiştik

bizim yanımızda 2 tane erkek vardı yoksa gecenin 4ünde istiklale gidemezdik ki ona rağmen korktuk yarıdan geri döndük
güzel ya öğrencilik

kız istanbulda yaşayıp nasıl çıkmazsın boğaza falan
ben istanbulda okudum ama7-8 senedir gitmedim çok özledim istanbulu çooooooooooooooook

öyle olmuyor kedıcık ıste bende 15-16 sene yasadım hıc gıtmesdım ısım dusmedıkceee calısmaktan okumaktan vakıtde olmazdı zatenn ama sımdık aklım olsaaane kaa gezerdımm hhehehe

neyse kızlar ben yarın gıdyorumm cıss lardan kacmaya calısacagımm kg bıldırımını yaparım sbh ınsl..meloj a dımı genee ınslll bıldırımm

kızlarrr ben neden alıntı yapamıyorummm yaaa alıntı yapıyorum yaptığım alıntının yarısı çıkmıyor
ve ben altına bişey yazamıyorumm:26::26: bilgisayardan anlayan bi el atıversinnnn
dilekkkk gel de bi el atıver

arkadaşlar bende 70 kiloyum ev hanımıyım pek çıkamıyorum dışarı henüz çocuğum yok diyete başlayım diyorum evde spor yapayım diyorum ama bi türlü başlayamıyorum bi yerden yaaa ((( fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ...

yiyip kilo almamak hayal gibi bişey benim için
azcık çalış yaparsın 40 doğru canım ya tıp okuyorsun sen ingilizce korksun senden

ama öğlen yedim diye yemedim yalnışmı şimdi bu? böyle dersen yirim yirim durduramazsın beni ctesi gün var o gün ki menüme ne dicen bakem çok yedin demeeee ama :)

bugünki menüm :) gene kızacaksınız kanımca :)

sabah
1 dilim tam bugday ekmeği. 1.5 haşlanmış yumurta.

ara
şekersiz yakın türk kahvesi.

öğlen
yoğurtlu patates püresi 1 dilim. 1 servis kaşıgı kısır bol yeşillikli.

ara
1 kaşık bulgur pilavı

akşam
yarım elma.

yiyip kilo almamak hayal gibi bişey benim için
azcık çalış yaparsın 40 doğru canım ya tıp okuyorsun sen ingilizce korksun senden

ben ondan korkuyorum ya
bizim arkadaşlar girdi anlatıyorlar da zorlanmışlar.. gerçi onlar hiç çalışmamıştı..
bi kitap alayım diyorum bende marta daha çok var zaten.. yaparız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…