70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar karpuz detoksunu soruyonuz ama onda peynir yenmez dahası karpuzdan başka bişey yenmez ve su içilir sadece birde bitki çayları şekersiz

benim işlerim yeni bitti çok iş yaptım pazartesi günleri öyle oluyo bende spor yapmış gibi oluyo
karpuz peynir ve ikikerede kepekli yağsız beyaz peynirli tost yedim nsecafeyle şimdi yine karpuz peynir yedim sanırım geç yatarsam 1 kere daha yerim ama su içmedim bugün su içince rahat iş yapamıyom şiş oluyom şimdi nohutumla mercimek haşlanıyo yarın yapcam yoğurt çorbasını 3 gün hafta sonu gelmeden birde kiraz detoksu yapcam o gün kiraz ve su içcem sadece ramazan gelmeden birkere daha yaparım önümüzdeki hafta hepsini yine ramazandada regli olduğum zaman yapcam aynısını herhal bayrama inerim 70 lere ramazandada çok dikkat ederim tatlı krizini sütlü tatlılarla geçiştiririm

Off ya arkadaşlar ya çok canım sıkkın vala saah ne güzel mutlu olmuştm 67 oldum diye ama sinirlerimi bozduar sonra bir sürü şey yedim şiştim şu an
Off ya tam herşey bi düzene giriyo aniden batıyo sonra
off yarın çokk az yemem lazıım

kimsecikler yok yine 19 16 da yedim en son karpuz şimdi peynirsiz yicem 1 dilim arada nescafe içtim yine kızlar nescafe tok tutuyo beni günde 3 defa normal rejimde içiyom mutlaka sizide tok tutuyomu birde 1 fincan şekersiz, yarım çay bardağı yağsız sütle yapılan nescafede ne kadar kalori vardır bilen varmı

bende 74 kiloyum banada yardm edin,
hoşgeldin aramıza a.s.
hadi bakalım rakibem benim de hedefim ramazanda maksimum kiloyu vermek karpuz detoksunu yapacağım ben bi de ramazandan önce bir kere daha yapacağım ramazanda da regl olduğum hafta yoğurt çorbası yaparım diyorum bakalım hayırlısı allah sağlık verirse bayrama bir beden incelmek istiyorum süprizzzzz

benim bildiğim kafeinli içecekler diyetlerde pek verilmiyo selülit yapıyomuş benide tok tutuyo ama sonra da miden bozulmasın öyle sık sık aç karna kahve içerken

iyi geceler.. bende bugün başladım karpuz diyetine.. zor oluyor ya acıkılmıyor ama sadece karpuz yemek zor.. bugünü atlattım.. biraz açıktım ama yemicem bişey.. nese kimsecikler yok.. iyi geceler herkese

iyi geceler.. bende bugün başladım karpuz diyetine.. zor oluyor ya acıkılmıyor ama sadece karpuz yemek zor.. bugünü atlattım.. biraz açıktım ama yemicem bişey.. nese kimsecikler yok.. iyi geceler herkese

canımsadece karpuzmu yedin yoksa başka şeylerde yedinmi birde başlamadan önce baktınmı kilona yani karpuz rejiminde ne kadar verdiğini merak ediyom

canım ben normalde zaten kahveye alışkın biriyim tam tersi midemi daha rahatlatıyo ama çay içersem aç olduğum için fena oluyom yarın ayran çorbası beni bekliyo kahvenin verdiği enerji yüzünden uyuyamıyom şimdide

canımsadece karpuzmu yedin yoksa başka şeylerde yedinmi birde başlamadan önce baktınmı kilona yani karpuz rejiminde ne kadar verdiğini merak ediyom

sadece karpuz yedim canım.. siyah çay içilmiomuş şimdi okudum siyah çay içtim.. bide 3 bardak yeşil çay.. ewet canım..ben her gün tartılıyorum saten başlamadan önce de tartıldım..bakalım kaç kilo vercem..sendemi yapıyomusun karpuz diyetini

hosbulduk herkese selamlar ben önceden cabuk kilo veriyodum ama smdi kolay kolay veremiyorum al ver bıktım artık diyete baslıyacam dediğim zaman beynm yoruluyor smdi yeni yöntem elma sirkesi içyorum 3 kilo verdm fakat selilute ck iyi geliyor brde kepekli ekmek yıyorm dyet yapmayı ackcası gözüm yemiyor

Günaydın kızlar herkese iyi sabahlar nette sorun vardı bir türlü bağlanamadım bende bugün çorba diyetine başladım bakalım biraz değşiklik yaptım ama normal yoğurttan yaptım bugün bir denicem bide sabah gevrek yedim çeyrek kepek ekmeği yoktu da :) bakalım bugün nasıl geçicek az kalorili günlker herkese haftasonu cozuttuk şimdi sıkmak lazım şahsen verdiğim 1 kiloyu geri almış görünüyorum

Günaydın kızlar,,
bende akşam halama ev hayırlamaya gittik, kek yapmış börek yapmış
az da olsa yedim, ama çook pişman oldum...

günaydın canım bugün çok az yiyip hareeti çoğaltırsan bir sorun olmaz daha dün akşamdan bahsediyoruz arada olur böyle şeyler ben sana haftasonu yediklerimi anlatayım pişman falan olmasın kendi yaptıkların için bu yüzden sıkma canını :)

sabah zaten sirkeli ballı su içtim o tıkıyor benii,,, birde bugün regl oldumm..

günaydın fıstıklar bugün tekrar başladım çorba dietime bakalım 12 den itibaren içcem 10 da kahvaltımı yaptım kuşburnu çayımla öncesi 5 li çayımı içtim 1 kilo suyumda bitti 3 km yürümek istiyom bakalım artık

kızlar karpuz detoksuna başladım bende bugün 1kg karpuz fena halde şişirdi beni bitki çayımı hazırladm şimdideregl olmama rağmen kilo veririm inş bu haftada öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

sabah zaten sirkeli ballı su içtim o tıkıyor benii,,, birde bugün regl oldumm..
tatlı ihtiyacınıda karşılıyor vücudun aynı zamanda :)) bende adet olucam bakalım ne zaman bel ağrısı başladı çok şişmeden ağrı çekmeden geçer inşallah
ooo kıymetcim süpersin valla bende bugün başladım sabah kahvaltımı yaptım şidmide çorbamı içtim geldim tadı kötü değil ama biraz tuz olsa güzel olurdu yaaa inşallah kilo verebiliriz
kızlar karpuz detoksuna başladım bende bugün 1kg karpuz fena halde şişirdi beni bitki çayımı hazırladm şimdideregl olmama rağmen kilo veririm inş bu haftada öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

bir günde 1 kilo şahane valla :) darısı başıma bütün gün karpuz yemek nasıl bir duygu yanına biraz peynir olsa bare:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…