hoşgeldin aramıza a.s.bende 74 kiloyum banada yardm edin,
hadi bakalım rakibem benim de hedefim ramazanda maksimum kiloyu vermek karpuz detoksunu yapacağım ben bi de ramazandan önce bir kere daha yapacağım ramazanda da regl olduğum hafta yoğurt çorbası yaparım diyorum bakalım hayırlısı allah sağlık verirse bayrama bir beden incelmek istiyorum süprizzzzzbenim işlerim yeni bitti çok iş yaptım pazartesi günleri öyle oluyo bende spor yapmış gibi oluyo
karpuz peynir ve ikikerede kepekli yağsız beyaz peynirli tost yedim nsecafeyle şimdi yine karpuz peynir yedim sanırım geç yatarsam 1 kere daha yerim ama su içmedim bugün su içince rahat iş yapamıyom şiş oluyom şimdi nohutumla mercimek haşlanıyo yarın yapcam yoğurt çorbasını 3 gün hafta sonu gelmeden birde kiraz detoksu yapcam o gün kiraz ve su içcem sadece ramazan gelmeden birkere daha yaparım önümüzdeki hafta hepsini yine ramazandada regli olduğum zaman yapcam aynısını herhal bayrama inerim 70 lere ramazandada çok dikkat ederim tatlı krizini sütlü tatlılarla geçiştiririm
kimsecikler yok yine 19 16 da yedim en son karpuz şimdi peynirsiz yicem 1 dilim arada nescafe içtim yine kızlar nescafe tok tutuyo beni günde 3 defa normal rejimde içiyom mutlaka sizide tok tutuyomu birde 1 fincan şekersiz, yarım çay bardağı yağsız sütle yapılan nescafede ne kadar kalori vardır bilen varmı
bende 74 kiloyum banada yardm edin,
iyi geceler.. bende bugün başladım karpuz diyetine.. zor oluyor ya acıkılmıyor ama sadece karpuz yemek zor.. bugünü atlattım.. biraz açıktım ama yemicem bişey.. nese kimsecikler yok.. iyi geceler herkese
hoşgeldin aramıza a.s.
hadi bakalım rakibem benim de hedefim ramazanda maksimum kiloyu vermek karpuz detoksunu yapacağım ben bi de ramazandan önce bir kere daha yapacağım ramazanda da regl olduğum hafta yoğurt çorbası yaparım diyorum bakalım hayırlısı allah sağlık verirse bayrama bir beden incelmek istiyorum süprizzzzz
benim bildiğim kafeinli içecekler diyetlerde pek verilmiyo selülit yapıyomuş benide tok tutuyo ama sonra da miden bozulmasın öyle sık sık aç karna kahve içerken
canımsadece karpuzmu yedin yoksa başka şeylerde yedinmi birde başlamadan önce baktınmı kilona yani karpuz rejiminde ne kadar verdiğini merak ediyom
Günaydın kızlar,,
bende akşam halama ev hayırlamaya gittik, kek yapmış börek yapmış
az da olsa yedim, ama çook pişman oldum...
günaydın canım bugün çok az yiyip hareeti çoğaltırsan bir sorun olmaz daha dün akşamdan bahsediyoruz arada olur böyle şeyler ben sana haftasonu yediklerimi anlatayım pişman falan olmasın kendi yaptıkların için bu yüzden sıkma canını :)
tatlı ihtiyacınıda karşılıyor vücudun aynı zamanda :)) bende adet olucam bakalım ne zaman bel ağrısı başladı çok şişmeden ağrı çekmeden geçer inşallahsabah zaten sirkeli ballı su içtim o tıkıyor benii,,, birde bugün regl oldumm..
ooo kıymetcim süpersin valla bende bugün başladım sabah kahvaltımı yaptım şidmide çorbamı içtim geldim tadı kötü değil ama biraz tuz olsa güzel olurdu yaaa inşallah kilo verebilirizgünaydın fıstıklar bugün tekrar başladım çorba dietime bakalım 12 den itibaren içcem 10 da kahvaltımı yaptım kuşburnu çayımla öncesi 5 li çayımı içtim 1 kilo suyumda bitti 3 km yürümek istiyom bakalım artık
kızlar karpuz detoksuna başladım bende bugün 1kg karpuz fena halde şişirdi beni bitki çayımı hazırladm şimdide regl olmama rağmen kilo veririm inş bu haftada öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?