ben ondan korkuyorum ya
bizim arkadaşlar girdi anlatıyorlar da zorlanmışlar.. gerçi onlar hiç çalışmamıştı..
bi kitap alayım diyorum bende marta daha çok var zaten.. yaparız inşallah
canımmmm
bence menün çok çok az
ben 6 kaşıkla bile zor doyuyorum
kahvaltın yok gibi bişey
araların yok
neden böyle kendine zarar veriyorsun?
gerçi 2 saatte bir yemişsin ona dikkat etmemişim, pardon
ama yinede az
15 saatten fazla bişey yemiyorsun
dolayısıyla meto çalışmıyor
hahahah o açıdan bakmamıştımmben ondan korkuyorum ya
bizim arkadaşlar girdi anlatıyorlar da zorlanmışlar.. gerçi onlar hiç çalışmamıştı..
bi kitap alayım diyorum bende marta daha çok var zaten.. yaparız inşallah
sağol canım iyidir yine burdayız döndük buraya..zerra ablacım teşekkür ederim
nasılsın iyisindir umarım...
ama öğlen yedim diye yemedimyalnışmı şimdi bu? böyle dersen yirim yirim durduramazsın beni ctesi gün var o gün ki menüme ne dicen bakem çok yedin demeeee ama :)
bugünki menüm :) gene kızacaksınız kanımca :)
sabah
1 dilim tam bugday ekmeği. 1.5 haşlanmış yumurta.
ara
şekersiz yakın türk kahvesi.
öğlen
yoğurtlu patates püresi 1 dilim. 1 servis kaşıgı kısır bol yeşillikli.
ara
1 kaşık bulgur pilavı
akşam
yarım elma.
çokmu yedim ne yardımmmm???????????????????
Sabah
uyanınca ılık suuu kahvaltı yarım yumurta yeşil çay misafirliğe gideceğim için apaa topar yola çıktım mecburen 1 saatlik yool
12 gb:şekersiz kahve
1 kupa kaynar bool cevizli içtim:26::26::26:
4 kaşık döğme pilavı 2 fırında tavuk 5 kaşık yüzük çorbası 2 lokma ekmek:26::26::26: Turşu
ara yarım erik 4 5 tane üzüm
akşam yemedim çoook yediğimi hissediyorummmm
3 lt suuu 3 bardak form yeşil çayy içtim
sizce nasıl yaaaaa
onun için burdayız tatlımmm:)kızlar yaaa ben zayıflamak istiyorum yaSizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
arkadaşlar yoğun ve yorgunum
geçmişi okuyamadım, bildirimi kime yapacağız , sevabına biri söylesinnn
onun için burdayız tatlımmm:)
sanırım yine melojj yapıcak
:44:
arkadaşlar şubat ayına kadar ben kaç kilo verebilirim sizcee iyice kafayı yedim ben kilo ile oda kalorilidir dimi oda kilo yapar ne yasem acaba
Görümcem gelecek 65 olsam ne güzelll olur dimi dimi yaaa ayy ne güzel olur vaalla ne olur bünyem zayıfla yaaa ne olur duy sesimi
bol cevizli derken?
öğlen geç yediysen bişey diyemicem ama normal vaktinde yediysen akşam sebze yemeği +yoğurt veya buna benzer bişey yiyebilirdin.
Sabah zaten kötü ama mazeretin varmış
arkadaşlar şubat ayına kadar ben kaç kilo verebilirim sizcee iyice kafayı yedim ben kilo ile oda kalorilidir dimi oda kilo yapar ne yasem acaba
Görümcem gelecek 65 olsam ne güzelll olur dimi dimi yaaa ayy ne güzel olur vaalla ne olur bünyem zayıfla yaaa ne olur duy sesimi
benimde ing çalışmam lazım ama neredn başlayacam bilmiyorum. nerede ise sıfır düzeydeyim
hahahah o açıdan bakmamıştımm
tıp zor ingilizce vız gelir tırıs gider açısından bak sen deçalışmadan olmaz tabi
3 gb yedim ama hiç bu kadar kendimi dolu hissetmemiştim cnm yaa inş yarın + çıkmaz.akşam da yiyemedim su içmekten çok şiştim
neden canım sen de mi sınava gircen??
genel olarak öğrenmek istiyorsan konuşmak için filan kursa git bence daha iyi olur..
ben sınavı kurtarsam yeter diye bakıyorum
ilgi meselesi bebeğim ya tıpı sevdiğim için okuyorum da ingilizceyi hiç sevmiyorum ben
çalışcaz artık eli mahkum yoksa uzmanlık sınavına giremiyorum
çizelgen doğruysa şubata kadar 10 kilo rahat verirsin
motivasyonunu düşürme moral bozmaya gerek yok zayıfladığını farkettikçe daha bi azimlenceksin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?