70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben ondan korkuyorum ya
bizim arkadaşlar girdi anlatıyorlar da zorlanmışlar.. gerçi onlar hiç çalışmamıştı..
bi kitap alayım diyorum bende marta daha çok var zaten.. yaparız inşallah

benimde ing çalışmam lazım ama neredn başlayacam bilmiyorum. nerede ise sıfır düzeydeyim

canımmmm
bence menün çok çok az
ben 6 kaşıkla bile zor doyuyorum
kahvaltın yok gibi bişey
araların yok
neden böyle kendine zarar veriyorsun?

gerçi 2 saatte bir yemişsin ona dikkat etmemişim, pardon
ama yinede az
15 saatten fazla bişey yemiyorsun
dolayısıyla meto çalışmıyor

Canım valla doyuyorum böyle sık sık yiyince aslında pekte acıkmıyorumki.

Normalde aralara dikkat ederim ama inan yiyecek bişey bulamadım arada.

Ama öğün aralarının 4 saati geçmemesi için elimden geleni yapıyorum.

ben ondan korkuyorum ya
bizim arkadaşlar girdi anlatıyorlar da zorlanmışlar.. gerçi onlar hiç çalışmamıştı..
bi kitap alayım diyorum bende marta daha çok var zaten.. yaparız inşallah
hahahah o açıdan bakmamıştımm
tıp zor ingilizce vız gelir tırıs gider açısından bak sen de çalışmadan olmaz tabi

çokmu yedim ne yardımmmm???????????????????
Sabah
uyanınca ılık suuu kahvaltı yarım yumurta yeşil çay misafirliğe gideceğim için apaa topar yola çıktım mecburen 1 saatlik yool
12 gb:şekersiz kahve
1 kupa kaynar bool cevizli içtim:26::26::26:
4 kaşık döğme pilavı 2 fırında tavuk 5 kaşık yüzük çorbası 2 lokma ekmek:26::26::26: Turşu
ara yarım erik 4 5 tane üzüm
akşam yemedim çoook yediğimi hissediyorummmm
3 lt suuu 3 bardak form yeşil çayy içtim
sizce nasıl yaaaaa

zerra ablacım teşekkür ederim
nasılsın iyisindir umarım...
sağol canım iyidir yine burdayız döndük buraya..

arkadaşlar yoğun ve yorgunum

geçmişi okuyamadım, bildirimi kime yapacağız , sevabına biri söylesinnn

bol cevizli derken?
öğlen geç yediysen bişey diyemicem ama normal vaktinde yediysen akşam sebze yemeği +yoğurt veya buna benzer bişey yiyebilirdin.
sabah zaten kötü ama mazeretin varmış

arkadaşlar şubat ayına kadar ben kaç kilo verebilirim sizcee iyice kafayı yedim ben kilo ile oda kalorilidir dimi oda kilo yapar ne yasem acaba
Görümcem gelecek 65 olsam ne güzelll olur dimi dimi yaaa ayy ne güzel olur vaalla ne olur bünyem zayıfla yaaa ne olur duy sesimi

canım niye bu kdr strese girdin şubata kdr 10 kilo rahatlıkla verirsin yalnız düzenli menü olması şartıyla..
ayda 2.5 kg haftada 600-700 gr arasıki metonda bi sıkıntı yoksa verebilirsin

bol cevizli derken?
öğlen geç yediysen bişey diyemicem ama normal vaktinde yediysen akşam sebze yemeği +yoğurt veya buna benzer bişey yiyebilirdin.
Sabah zaten kötü ama mazeretin varmış

3 gb yedim ama hiç bu kadar kendimi dolu hissetmemiştim cnm yaa inş yarın + çıkmaz.akşam da yiyemedim su içmekten çok şiştim

canım niye bu kdr strese girdin şubata kdr 10 kilo rahatlıkla verirsin yalnız düzenli menü olması şartıyla..
ayda 2.5 kg haftada 600-700 gr arasıki metonda bi sıkıntı yoksa verebilirsin

benimde ing çalışmam lazım ama neredn başlayacam bilmiyorum. nerede ise sıfır düzeydeyim

neden canım sen de mi sınava gircen??
genel olarak öğrenmek istiyorsan konuşmak için filan kursa git bence daha iyi olur..
ben sınavı kurtarsam yeter diye bakıyorum

hahahah o açıdan bakmamıştımm
tıp zor ingilizce vız gelir tırıs gider açısından bak sen de çalışmadan olmaz tabi

ilgi meselesi bebeğim ya tıpı sevdiğim için okuyorum da ingilizceyi hiç sevmiyorum ben
çalışcaz artık eli mahkum yoksa uzmanlık sınavına giremiyorum

çizelgen doğruysa şubata kadar 10 kilo rahat verirsin
motivasyonunu düşürme moral bozmaya gerek yok zayıfladığını farkettikçe daha bi azimlenceksin zaten

oooo şubata kadar tığ gibi olursun canım. pes etmeden dietine devam edersen ayda en az 3 kilo gidiyor.
o değil ben 1 ay sonra arkadaşıma gidecem ama bu kilo ile hiç gidesim yok.
komedi halim ya kilo almışsın diyen olacak diye evden çıkmayacam utanmasam

3 gb yedim ama hiç bu kadar kendimi dolu hissetmemiştim cnm yaa inş yarın + çıkmaz.akşam da yiyemedim su içmekten çok şiştim

evet canım su şişiriyor ...
inşallah çıkmayızda ben az önce yaramazlık yaptım hiç yoktan yere artı çıkabilirim...

kv yaprak pişirmiş göndermiş kızım yiyordu sadece bi anecik tadına bakayım dedim...
ağlamak istiyorum

hem konuşmak için hemde kendimi geliştirmek için istiyorum yabancı dil.
birde maaşa 20 tl zam geliyo kpds mi ne ona girmek lazım daha adını bilmiyorum sınavın
ya aslında belki ilerde iş konusunda ilerlememe de faydası olur diye düşünüyorum
ama sıfır düzeydeyim. kursa gitsem 1 kurdan başlatacak 3-5 kur dünyanın parası eder. azıcık kendim temel atayım diyorum ama bir başlayamadım gitti

zerra kaçar
iyi geceler hepinize
yüzüm olursa bildirim için girerim siteye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…