70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar

bugunku menumu paylasıp kocam ve minik oğlumla alışverişe çıkacağım...kendınıze çok iyi bakın görüşmek ümidiyle.................

sabah
2 adet parmak sosis
2 dilim salam
3 tel çeçil peyniri
1 kupa sütlü şekersiz nescafe.

ara
1 poriyon ananas
1 kupa yeşil çay

öğle

1 adet kaşarlı tavuk pirzola
1 adet elma dilim haşlanmış patates
2 yk makarna :26::26::26::26::26:

ara
1 adet erik

akşam

4 yk biber tarator
1 dilim uno denge light ekmeği
salata
belki bir bardak fanta

ilaveler: 3,5 lt su,1 kupa yeşil çay,1 kupa form çay..çok çok acıkırsam 1 adet meyve yıyebılırım .kendınıze ıyı bakın..........

merhaba arkadaslar az önce eve girdime hemen sizin yanınıza geldim alıntı yapamıyorum tabletten girdim çok zor oluyor yazdığım seyler karışıyor falan neyse
Kilo veren arkadaslarımı imrenerek ve alkışlayarak tebrik ediyorum
Bugün oruç borçlarıma başladım 10 gün tutacağım kismetse o yüzden

İftarda
kurufasulye roka salatası ve cacik yemegi planlıyorum

Bir saat sonra da mandalina ve bı kac badem

2 litrede su icerim

Sahurda yeşillik peynir biraz da cavdar ekmegi yesil çay

Sizce nasil?

Bende bu protein ve sebze yapmak İstiyorum bana biraz aciklar mı yapan arkadaslar?

Bu arada ben kilo bildirimi yapmadım zira zaten 2 gün oldu katilali kilomda aynı üstelik haftaya bildiririm bende insaallah bende sizler gibi veririm :18:

Selam bayanlar...Giremedim bugün.

Bizde damat bohçası hazırlıkları var... Onunla uğraşıyorum yarında bohça götürüyoruz yine giremicem fazla..

Yediklerime dikkat ediyorum.

Ama tartılmadım kaç kilo olduğumu bilmiyorum bi süre tartılmak istemiyorum. Bildirim yapmıcam bi iki hafta.

Slm kızlar çok kötüyüm cıs yedim acayip pişmanım hemde 1 değil 3 çeşit.
akşam yemek yemiycem artık yoğurt meyve idare edicem
Sabah
1kocaman bardaksu,1kupa şekersiz çay,3küçümencik haşlanmış patates sosladım,1dilim peynir,1,5dilim uno denge
Öğle
1kepçe çorba,2yk ıspanak,1büyük havuç 1tk zyağla kavurup yoğurtladım,1dilim uno denge
Ara
Misafirliğe gitmiştim bırakmadılar yemeden,2çatal mantı,yarım poğça,1dilim kek
Akşam yemiycem artık.Zaten bunları geç yedim hiç aç değilim.İdare edebilirim sanırım.en doğrusu bu dimi kızlar?

anladım cnm öğlenleri kaçırdıgım için akşaları geçiştiriyorum bu yanlış yani. öğlen kaçırsamda akşam yiyeyim mi?

bi akşam uymuyorum o zaman. gün içinde salata falan yapmaya cidden cogu zaman zamanım olmuyor. çünkü bebeğim bir canavar sürekli ağlııyor kolik cünkü. kucagımda tek elle de yapamıyorum ama deneyeceğim.

merabalar kızlar bende geçen sene bu zamanlar bu topikte sizlerle yoğun bir çaba içerisindeydim :) :) ah ne zor bi dönem değilmi ..
benim denemediğim yol kalmamıştı zayıflamak uğruna neler içtim neler :) aç kaldım ..
ama ben başaramadım 3-5 kilo en fazla 8-9 kilo verip geri alıyordum

bu sene kendiliğinden iştahım kesildi aç kalmıyorum rejim yapmıyorum ama doyduğumda dur diyorum kendime miğdemin sözünü dinliyorum :)

bide malesef eşime şekerli tatlı unlu hamur işi kalorili ve yağlı şeyler yasak
e tabi o yemeden bende yemiyorum
evimizde bu tarz şeyler unutuldu 10 aydır
ben sadece bu şekilde kendimi hiç zorlamadan kilo verdim daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum..

ve EN ÖNEMLİSİ KİLO ÇİRKİNLİK DEĞİLDİR bunu söylemek istiyorum
sadece kendiziiyi hissetmek için zayıflayalım bence
kısa zamanda olmayacağınıda bilelim bunun sonra hüsrana uğrayan biz oluyoruz
vücudumuz isyan bayrağını çekiveriyor:):)
bence yaza kadar 15 kilo vermek hayal değil yaza 8 ay var ayda 1.5-2 kilo vererek yazın muhteşem görünebiliriz :):)

hı birde şunu eklemek istiyorum içtiklerimi yazmıyorum ama gün içerisinde hergün 2 3 bardak herbalife çayı, 1 2 bardak 9 hayat cayı, 10 15 bardak su, 6 7 bardak normal çay, 1 2 soda, kahvaltılarda da 1 bardak yarım yaglı süt içiyorum. hergün aynı 1 az 1 fazla olur en fazla.

bugünki menüm
sabah 1 dilim tb ekmeği. 1.5 haşlanmış yumurta. ykk peynir

ara
3 badem.yarım ceviz :)

öğlen
1 tabak yağsız tuzsuz makarna.salata bol domatesli

ara
2 pirinç patlagımı ne ondan yedim mavi yeşil varya light

akşam
4 5 yk kuru fasülye

canım benim çok üzüldüm durumunuza. ama arkadaşlarda yazmış aynı şeyleri tekrarlamayayım. benim diyeceğim eğer tüm kalbinle evet demiyorsan şüphelerin varsa işleri zamana bırak. çünkü erkekler evlendikten sonra değişiyor. sevgiliyken ki ilgi alaka sevgi saygı gidiyor. yani şuan ki kötü özelliklerini en az 2 ile çarp hakkınızda hayırlısı olsun canım.
bird anne babalar inan birşeyleri daha iyi görüyor onları dine derim
ben 3 levellisini yapmıştım. 2 levelli 3-5 gün yapıp pes etmiştim seninki farklı sanırım:26:
youtube de jullian ile yoga diye birşey buldum bende onu yapmayı düşünüyorum ama linki bir türlü bulamadım yaaaa biraz arayayım bakalım
canım bende de var bu sıralar bir tembellik. mutfağı bile saat 22 23 gibi topluyorum. çamaşırlar makineden çıkıyo 2 saat asılmayı bekliyo.
ne oldu bana bilmiyom iyice tembelleştim
her akşam spor yapacam diyorum ama nerdeeeeeeee tv karşısında toto yayıyom
bence de protein çok etkili ya. ben en iyi kiloyu dukanla verdim sebebide sanırım bol proteindi. yarın markete gidip yumurta süt tavuk alacam önümüzdeki hafta bol protein yapacam

slm kızlaaaaaaaar nasılsınııııııııııız ben yine hastayım yaaaaaaaaaa
eşim ne zaman bir yere gitse ben hasta oluyorum psikolojik mi ne anlamadım
midem çok kötü bugünkü menüyü yazayım anlarsınız durumumu
menü:
sabah: yarım dilim kek, 2 zeytin
öğle: 1 activia yoğurt
ara: 2 elma
akşam yarım tabak makarna yağsız ama ne yazık ki yarım saat geçmeden kustum
şimdi: 1 elma bir muz doğradan yavaş yavaş yemeye çalışıyorum midem çok fena gaz deseniz felaket çok feci üşütmüşüm çoooooooook

[sıze=3]ben gıdıyorum allah ıma emanetsınızzz dongudumdee gusel haberlerle karsılamak ve karsılasmak umıdı ıle ınsl...[/sıze]
hayırlı yolculuklar canım. inşallah eksilerle dönersin

slm 71.4 kg ıle aranıza katılmak ıstıorum ..banada yer var mı? :))
elbette hoşgeldin
proteinle beslenmek istiyorsan dukan dieti nin kitabını yada nette kısa açıklamaları var onları okumanı tavsiye ederim. fikir verir sana.
süt yoğurt peynir ama yağsız yada yağ oranı en az olanlardan olacak.
yine yağsız et ve tavuk ızgara yada haşlama olarak tabii balıkta
ve yumurta bunların hepsi proteinin ana kaynağı. onun dışında da yeşil yapraklı sebzeler tüket. meyveyi günde 2-3 taneden fazla tüketme.
bol bol su ve yeşil çayı da unutma
slm fıstık kız gelde konuşak özledim valla . anlatsana damat bohçasına neler koyuyorsunuz
hoşgeldin tekrar o zaman EN ÖNEMLİSİ KİLO ÇİRKİNLİK DEĞİLDİR bu lafını çok sevdim.
bence de değil ama bunu diğer insanlara da anlatmak gerek
70 kiloluk biri olarak bende aranıza katılmak isterim fakat,neler yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok
hoşgeldin buraya sık sık gel. menülerini yaz. arkadaşların menülerine bak.yorum yapar fikir veririz

slm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun

blackcat bi hastaneye gitsen kan tahlili versen kansızlık,b12 eksikliği varsa bundan dolayıda halsiz düşüyo olabilirsin canm

menümü yazym

11:1 tavada yumurta,3 zeytin,7 bardak çay,2 dilim ekmek
13:1 mandalina
16:1 kepçe şehriye çorbası,6yk patlıcan yemeği,1 kase cacık,1 dilim ekmek
18:1 mandalina
19:5 yk patlıcan yemeği,6 yk kabak salatası,1.5 dilim kadar ekmek

9 bardak su
1 yeşil çay
spor yok

ababacm durumuna üzüldüm benm yazıcaklarımıda arkadaşlar yazmışlar
bencede sen babanla konuş son kararını öyle ver
hakkında hayırlısı olsn cnm

blackcat bencede ılk ısın kan vermek olsun..bende senın gıbıydım bı halsızlık bı yorgunluk vs kan verdım ve ferrıtın 3 ( dr şok gecrdı sen bu durumda nasıl ayakta durabılıosun dıe ( ılac basladık ılaclarda bıraz ıstah acıo ama mecbur yapcak bısey yok.. ( benımde ıstah acıldı hoooppp buraya damladım) bıraz motıvasyona ıhtıyacım var..

Bende özledim valla Canım pek bişey yok aslında biz bohça yapılmamasına karar vermiştik karşılıklı olarak.

Ama onlar bişeyler getirdi yinede. Bizde mecbur işte

Ben aldıklarımı yazayım : 3 gömlek ,3 triko , kemer, cüzdan ,ayakkabı ,terlik ,pijama ,tıraş takımı ,parfüm ,3 kravat ,

iç çamaşırları,havlu,minik bi sandık traş takımı için , çorap,kol düğmesi 2 takım aşkımın bohçası bu kadar.

Kardeşe : Bi gömlek,parfüm,havlu,çorap Anneye: Bluz,Havlu,çorap,parfüm Babaya :gömlek,çamaşır,çorap,havlu,parfüm

Böyle işte...Hiiç gelenekleri uygulamadım istediğim gibi süsledim aşkımın bohçasını. Lacivert kurdeleyle gümüş tonlarında çokta güzel oldu

selam yawrular naber

Aaaaaaaaaa Minderim nerelerdesin sen kısçem. Hoşgeldin

günaydın kızlarr herkese güzel bi hafta sonu olsun
birazdan pazara gidicem eğer kaldıysa domates alıcam menemenlik yapıcm 10 şişe sade yapmıştım bi 10 şişede yeşil biberli yapıcam

Canim bitki cayi o kadar fazla icme bence zarli bi yerden sonrasi
3 kupa ideali.
günaydın kızlarr herkese güzel bi hafta sonu olsun
birazdan pazara gidicem eğer kaldıysa domates alıcam menemenlik yapıcm 10 şişe sade yapmıştım bi 10 şişede yeşil biberli yapıcam

Kalmistir canim
Ben yaz basi yaptim kurtardim menemen, rende sos ve kahvaltilik..
Menemen cok isime geliyo benim bi 15-20 sise yapmisimdir
Ben bol bol boncuk ayse yaptim da bamya ve patlican musakkalik kizartmayi az yaptim
Daha fazla kizartmicam useniyorum..guzel oluyo ama agir oluyo misafirlere yaparim yada cok skisirsam
Palamut alip atiyorum bu ara buzluga
Kis gelince cocukla bi yere cikilmiyo elinin altinda biseyler olunca cok rahat oluyo

Usenmesem patlican kizartirim bulursam bamya alirim diyodum ama hastaliktan nefes alamadim
Esim gozunden ameliyat oldu surekli damlalar yapiyorum git gel basim donuyo artik o derece:)
Oglan da hasta 2 cepheden surundum resmen on gundur
Nasip degilmis diyorum ne yapayim

Bu arada yazarken kislik planimi da yaptim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…