evet canım hem o var hemde bence çok çok az yiyyosun
genellikle akşam öğünlerini geçiştirisun pek sağlıklı olmadığını ben ve arkadaşlarda söledik
ama değiştirmedin sebze yemesende tahıl baklagil yemen lazım
bu şekilde ilerleyen zamanlarda kilo verimin durabilir :26:
Yazayım canım.
Kilo vermek için ne az ne çok yiyeceksin. Önemli olan mideni çalıştıracak besinlerden alman.
Ben bi dönem diyetisyen yardımı aldım. İlk başta kendi kendime vermeye çalıştıgımda tek çeşit besleniyordum.
Az yemeyi iyi bişi zannediyordum gene de gıdım gıdım gidiyordu kilolar.
Sabah:
1-2 dilim bugday ekmeği, domates, salatalık, yeşillik, 1 dil peynir, haftada 2-3 kere haşlanmış yumurta + bitki çayı mutlaka olmalı.
Aralarda:
Badem, ceviz, 2 tane diyet bisküvi, fındık, 1 tane meyve bunlardan biri yenmeli
Öğlen:
Ya 5-6 yk sebze yemegi + salata + yogurt
Ya da
3 köfte + salata + yoğurt.
Akşamla öglen hemen hemen aynı.
Salata mideyi calıstırmana yardımcı olur zaten.
Yoğurdun da yağ yakıcı özelliği var. Ana öğünlerde mutlaka 2-3 yk yenmeli.
Bitki çaylarını es geçmiyoruz günde 3 kupa içilmeli.
Bu şekilde yersen hem tok olursun hemde hızla kilolarını verebilirsin.
Tecrübeyle sabit. 86 kilodan 60 a kadar düştüm.
Sen napmışsın ama ondan az bundan az yemişsin ama diyete dair faydalı bir yiyecek yok.
Bunun için olmaz dedim.
Protein kilo vermek icin cidden cok etkili.
anladım cnm öğlenleri kaçırdıgım için akşaları geçiştiriyorum bu yanlış yani. öğlen kaçırsamda akşam yiyeyim mi?
bi akşam uymuyorum o zaman. gün içinde salata falan yapmaya cidden cogu zaman zamanım olmuyor. çünkü bebeğim bir canavar sürekli ağlııyor kolik cünkü. kucagımda tek elle de yapamıyorum ama deneyeceğim.
canım benim çok üzüldüm durumunuza. ama arkadaşlarda yazmış aynı şeyleri tekrarlamayayım. benim diyeceğim eğer tüm kalbinle evet demiyorsan şüphelerin varsa işleri zamana bırak. çünkü erkekler evlendikten sonra değişiyor. sevgiliyken ki ilgi alaka sevgi saygı gidiyor. yani şuan ki kötü özelliklerini en az 2 ile çarpben ayrılamıyorum zaten şu anda çok zorlanıyorum ama çevremdekiler de diyor evlendikten sonra pişman olmak daha kötü..
ne yapcam bilmiyorum hayırlısı ona da kıyamıyorum üzmek istemiyorum..
babamla konuşup mantıklı bi karar almam lazım şu anda mantığım çalışmıyor
belki de bu dertli halim yüzünden yiyip yiyip ona rağmen kilo almıyorum
sen de verirsin tatlım ya yapmadığın şey mi sanki moralini bozma sakın
ben 3 levellisini yapmıştım. 2 levelli 3-5 gün yapıp pes etmiştim seninki farklı sanırım:26:kızlaarr bu hafta jillianın 3. leveli yapıyorumm
2. ye bu ne böyleee demiştimmm amaa değiştirdim fikrimii
3. level ne kdr zorrr titreye titreye türüdüm akşaammm
tamamen bacak ve karın ağırlıklı ama bacak daha yoğunnn
4. yü bekliyorummm bakalımmm
jilliancılar sizin nasıl gidioo
canım bende de var bu sıralar bir tembellik. mutfağı bile saat 22 23 gibi topluyorum. çamaşırlar makineden çıkıyo 2 saat asılmayı bekliyo.genemi pasta börek kek
of ye bakalım pis boğaz
bana da gönder canım çekti şimdi bak
bu aralar canım bişey yapmak istemiyor minecim ya
çok tembelleştim
iyimi kötümü bilmiyorum ama
bende çok severim hamur işi kek pasta çörek yapmasını
ama şimdi canım çektiği halde üşenip yapamıyorum
sadece yemek konusunda değil
camlar silincek kir pas içinde beni bekliyor
bir yığın ütü var
giyecek bişey kalmadı dağ gibi oldular ütülemiyorum
çok tembel oldum
ya havalrdan yada ben tembelim üşengeçlik geldi bu aralar
bence de protein çok etkili ya. ben en iyi kiloyu dukanla verdim sebebide sanırım bol proteindi. yarın markete gidip yumurta süt tavuk alacam önümüzdeki hafta bol protein yapacamYazayım canım.
Kilo vermek için ne az ne çok yiyeceksin. Önemli olan mideni çalıştıracak besinlerden alman.
Ben bi dönem diyetisyen yardımı aldım. İlk başta kendi kendime vermeye çalıştıgımda tek çeşit besleniyordum.
Az yemeyi iyi bişi zannediyordum gene de gıdım gıdım gidiyordu kilolar.
Sabah:
1-2 dilim bugday ekmeği, domates, salatalık, yeşillik, 1 dil peynir, haftada 2-3 kere haşlanmış yumurta + bitki çayı mutlaka olmalı.
Aralarda:
Badem, ceviz, 2 tane diyet bisküvi, fındık, 1 tane meyve bunlardan biri yenmeli
Öğlen:
Ya 5-6 yk sebze yemegi + salata + yogurt
Ya da
3 köfte + salata + yoğurt.
Akşamla öglen hemen hemen aynı.
Salata mideyi calıstırmana yardımcı olur zaten.
Yoğurdun da yağ yakıcı özelliği var. Ana öğünlerde mutlaka 2-3 yk yenmeli.
Bitki çaylarını es geçmiyoruz günde 3 kupa içilmeli.
Bu şekilde yersen hem tok olursun hemde hızla kilolarını verebilirsin.
Tecrübeyle sabit. 86 kilodan 60 a kadar düştüm.
Sen napmışsın ama ondan az bundan az yemişsin ama diyete dair faydalı bir yiyecek yok.
Bunun için olmaz dedim.
Protein kilo vermek icin cidden cok etkili.
hayırlı yolculuklar canım. inşallah eksilerle dönersin[sıze=3]ben gıdıyorum allah ıma emanetsınızzz dongudumdee gusel haberlerle karsılamak ve karsılasmak umıdı ıle ınsl...[/sıze]
elbette hoşgeldinslm 71.4 kg ıle aranıza katılmak ıstıorum ..banada yer var mı? :))
proteinle beslenmek istiyorsan dukan dieti nin kitabını yada nette kısa açıklamaları var onları okumanı tavsiye ederim. fikir verir sana.merhaba arkadaslar az önce eve girdime hemen sizin yanınıza geldim alıntı yapamıyorum tabletten girdim çok zor oluyor yazdığım seyler karışıyor falan neyse
Kilo veren arkadaslarımı imrenerek ve alkışlayarak tebrik ediyorum
Bugün oruç borçlarıma başladım 10 gün tutacağım kismetse o yüzden
İftarda
kurufasulye roka salatası ve cacik yemegi planlıyorum
Bir saat sonra da mandalina ve bı kac badem
2 litrede su icerim
Sahurda yeşillik peynir biraz da cavdar ekmegi yesil çay
Sizce nasil?
Bende bu protein ve sebze yapmak İstiyorum bana biraz aciklar mı yapan arkadaslar?
Bu arada ben kilo bildirimi yapmadım zira zaten 2 gün oldu katilali kilomda aynı üstelik haftaya bildiririm bende insaallah bende sizler gibi veririm :18:
slm fıstık kız gelde konuşak özledim valla . anlatsana damat bohçasına neler koyuyorsunuzSelam bayanlar...Giremedim bugün.
Bizde damat bohçası hazırlıkları var... Onunla uğraşıyorum yarında bohça götürüyoruz yine giremicem fazla..
Yediklerime dikkat ediyorum.
Ama tartılmadım kaç kilo olduğumu bilmiyorum bi süre tartılmak istemiyorum. Bildirim yapmıcam bi iki hafta.
hoşgeldin tekrar o zaman EN ÖNEMLİSİ KİLO ÇİRKİNLİK DEĞİLDİR bu lafını çok sevdim.merabalar kızlar bende geçen sene bu zamanlar bu topikte sizlerle yoğun bir çaba içerisindeydim :) :) ah ne zor bi dönem değilmi ..
benim denemediğim yol kalmamıştı zayıflamak uğruna neler içtim neler :) aç kaldım ..
ama ben başaramadım 3-5 kilo en fazla 8-9 kilo verip geri alıyordum
bu sene kendiliğinden iştahım kesildi aç kalmıyorum rejim yapmıyorum ama doyduğumda dur diyorum kendime miğdemin sözünü dinliyorum :)
bide malesef eşime şekerli tatlı unlu hamur işi kalorili ve yağlı şeyler yasak
e tabi o yemeden bende yemiyorum
evimizde bu tarz şeyler unutuldu 10 aydır
ben sadece bu şekilde kendimi hiç zorlamadan kilo verdim daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum..
ve EN ÖNEMLİSİ KİLO ÇİRKİNLİK DEĞİLDİR bunu söylemek istiyorum
sadece kendiziiyi hissetmek için zayıflayalım bence
kısa zamanda olmayacağınıda bilelim bunun sonra hüsrana uğrayan biz oluyoruz
vücudumuz isyan bayrağını çekiveriyor:):)
bence yaza kadar 15 kilo vermek hayal değil yaza 8 ay var ayda 1.5-2 kilo vererek yazın muhteşem görünebiliriz :):)
hoşgeldin buraya sık sık gel. menülerini yaz. arkadaşların menülerine bak.yorum yapar fikir veririz70 kiloluk biri olarak bende aranıza katılmak isterim fakat,neler yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok
hayırlı yolculuklar canım. inşallah eksilerle dönersin
elbette hoşgeldin
proteinle beslenmek istiyorsan dukan dieti nin kitabını yada nette kısa açıklamaları var onları okumanı tavsiye ederim. fikir verir sana.
süt yoğurt peynir ama yağsız yada yağ oranı en az olanlardan olacak.
yine yağsız et ve tavuk ızgara yada haşlama olarak tabii balıkta
ve yumurta bunların hepsi proteinin ana kaynağı. onun dışında da yeşil yapraklı sebzeler tüket. meyveyi günde 2-3 taneden fazla tüketme.
bol bol su ve yeşil çayı da unutma
slm fıstık kız gelde konuşak özledim valla . anlatsana damat bohçasına neler koyuyorsunuz
hoşgeldin tekrar o zaman EN ÖNEMLİSİ KİLO ÇİRKİNLİK DEĞİLDİR bu lafını çok sevdim.
bence de değil ama bunu diğer insanlara da anlatmak gerek
hoşgeldin buraya sık sık gel. menülerini yaz. arkadaşların menülerine bak.yorum yapar fikir veririz
selam yawrular naber
Canim bitki cayi o kadar fazla icme bence zarli bi yerden sonrasihı birde şunu eklemek istiyorum içtiklerimi yazmıyorum ama gün içerisinde hergün 2 3 bardak herbalife çayı, 1 2 bardak 9 hayat cayı, 10 15 bardak su, 6 7 bardak normal çay, 1 2 soda, kahvaltılarda da 1 bardak yarım yaglı süt içiyorum. hergün aynı 1 az 1 fazla olur en fazla.
bugünki menüm
sabah 1 dilim tb ekmeği. 1.5 haşlanmış yumurta. ykk peynir
ara
3 badem.yarım ceviz :)
öğlen
1 tabak yağsız tuzsuz makarna.salata bol domatesli
ara
2 pirinç patlagımı ne ondan yedim mavi yeşil varya light
akşam
4 5 yk kuru fasülye
günaydın kızlarr herkese güzel bi hafta sonu olsun
birazdan pazara gidicem eğer kaldıysa domates alıcam menemenlik yapıcm 10 şişe sade yapmıştım bi 10 şişede yeşil biberli yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?