Ya ben ben biliyorum lutenitsayi çok güzel oluyor ama yapmadım ajvar yaptım oda kozlenmis k.biber ve patlicandan oluyor makarna sosu olarak da kullanıyorumSagol canim ya.. Zor ya herseyin basi saglik..
Ben barbunya attim da az geliyo gozume :/
Nohut dinlendirip hasladim pilavlik yemeklik ayirip koydum
Gecen sene esim kuru fasulyevalmis 5 kg var onlari da bekletip haslicam dolaba kaldiricam daha barbunya almam bu yuzden herhalde..
Ben dimates menemeni kahvaltiligi kavanoza yemekligi dondurucuya yapiyorum.
Kislik sos ben edirneliyim balkan kahvaltiligi yapariz biz
Lutenitsa diye arat netten cikar ttlim havuclu olani yapican
Ben baktim tam olcu yok
Bulurum alsama kadar yazarim burdan
Kime tatirdiysam asik oldu
Enfes olur :) zahmetlidir ama superdir
rica ederimmm :)
vayy hamaratt kızlara bakın heleee
bende melemen yaptım 15 kavanoz kadarr
yine domates aldım 50 kuruşa buldum alayım dedim boş kavanozumda var koyarımm
yazdan fasülye bezelye koydum
patlıcan kırmızı biber közleyip koydumm
barbunyada koymak istiyorum ama buzluğum doluyoo
hamur ilerini tüketmek gerek yer açılsın dieee de kime yedirsemmm ehehe
günaydınn :)
verirsinnn canımmm bende başladıımda senin kilondaydımm 78 kg
58 e düşmüştüm amaa gel gör kiii yazın dikkat etmeden şuursuzca yiyince geri aldım
ama yine vericemmm yapıcam olucakkk
rica ederim canımmm inş.. ilk üçte görürüz seniii
geçmişolsun bu arada hepinizee ailecekkk atlatmışınız sanırım dahada gelmesin hastalıkk inşş..
tartıyla aranızdaki elektriklenme aşka dönüşür mü aceepppp
anaaammm minemmm evet yaa sıralama hatası olmuş son sıradaa
ama fadime abla bunu sorun etmez sanırımm kusura bakmaz herhall
hadi sende iisin bi sıra yukarı çıkmışınnnn
Hosgeldin
Kimsecikler yok çok sıkıcı
arkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar..ismailağa ve arakan yazarsanız googleden siteyi bulabilirsiniz..ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım..gidip savaşamayız ama maddi yardım yapabiliriz
arkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar..ismailağa ve arakan yazarsanız googleden siteyi bulabilirsiniz..ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım..gidip savaşamayız ama maddi yardım yapabiliriz
evet ya ben evde de yalnızım eşim yok daha sıkıcı
evi temizledim markete gidilecek birde ütüler var ama oturdum çay içiyorum
Beni de aranıza alırmısınız?bu kulübe yeni katıldım.ben 72 kiloyum.sizin kilo takibi olayınızı cok begendim.hırslanacagımı düşünüyorum.bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz?öğretirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.
meloj cum ellerine sağlık liste güzel olmuşş.....
yalnız bir haftada 2,3 kgşaştım ben bu işe....sağlıklıdır inşallah.......
hasretçim çok üzüldüm pazartesi günü kabul edecekler mi bari eger kabul ederlerse harıka olur .
Beni de aranıza alırmısınız?bu kulübe yeni katıldım.ben 72 kiloyum.sizin kilo takibi olayınızı cok begendim.hırslanacagımı düşünüyorum.bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz?öğretirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Hosgeldin nehir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Buradan yapabilirsin
Yaa harika haftada 2.3 bende pkoliyim insuline direncim var naptinda verdin a kardeşlikewet bu hafta 2.3 gitti ama onu düzene sokacagım. çok sağlıklımı dersen ben normaldede sağlıklı beslenen biri değilim. mesela sebze yemem et yemem yogurt mogurt yemem ama diyetteyim diye yiyorum yogurdu tarcınla falan :) böyle yani. ama iyi ya bir an önce versem süper olur :) ben böyle veremem sanıyordum pkos hastasıyım insüline direncim var normalde diyetisyenle ayda 4 kiloyu zor vermiştim akapunktur falan. ama bu düzenim iyi her hafta böyle gitse iyi olur ama gitmez sanmıyorum
bugünki menüm kendimi ödüllendirdimgüne gittim
sabah
1 dilim tb ekmeği. 3 zeytin 1 haşlanmış yumurta.
ara
yok
öğlen
2 dilim küçük börek peynirli. 1.5 sk patates salatası. 4 adet sosyete mantısı. 1 küçük dolma. domates salatalık. 1 biiber.
ara
yok
akşam
6 adet kızarmış kanat. fast food
ödülü de abarttım bugün sanıyorum..
öküz gibi yedim affedersiniz. yemekte hiç sınırım yok ya. bir insan yemek yemeği bu kadar severmi anlamadım. normal biri değilim ama buna karar verdim :) tüü bana ödülde bile cozuttum bir daha ödül müdül yok bana 65 e düşene kadar.
Beni de lütfen , dogum yapalı altı ay oldu 96 kiloyla doguma girdim, şimdi 77 İdim geçen hafta bu hafta tartılamadım, iki kilo vermiş olmayı umuyorum, hedefim şimdilik 65 tabi devam edicem inş. bu topigi ve digerlerini takip edip feyz aliyordum, bilgsyrm yok telefonla biraz zor oluyor ama şiddetle aranizda olmak istedim :) Allahin izniyle amacımiza ulaşiriz inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?