70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uyandıktan sonra şekersiz türk kahvesi

sabah

2 yk kasıgı kavrulmus kıyma
2 zeytın
1 çk.bal
1 çk.böğürtlen reçeli
3 tel çeçil peyniri
1 ç.bardağı sekersiz çay

ara

1 avuç beyaz leblebi

öğlen
dışardaydım çok geç yemek yedim 4 gibi

1 tabak mevsim salata
2 yk.haslamıs tavuk
2 yk.biber tarator
4 yk.makarna

ara
1 porsiyon meyve

aksam

öğle yemeğini gec yedıgım ıcın sanırım meyve ıle falan gecısıtırıcem eger oyle degılde yemek yersem vay halımeeeeeee.

bu arada dubden berı canım acayıp tatlı ıstıyor .:18::18::18::18::18::18::18::18:ırademe sahıp olamassam hıc affetmıyecegım valla yeyıceğım............:18::18::18::18::18::18:

herkese ıyı hafta sonları...............

Ya ben ben biliyorum lutenitsayi çok güzel oluyor ama yapmadım ajvar yaptım oda kozlenmis k.biber ve patlicandan oluyor makarna sosu olarak da kullanıyorum

İnsaallah canım insaallah veririz ve aynı kiloda kalırız insaallahhhh
Ben dolapta ki hamur islerini pisirip komşulara dağıttım

tuylerım dıken dıken oldu hıc bırsey soyleyemıyorum gercekten
allahım bızlerı ve yeryuzundekı tum muslumanları korusun
tum ınsanlara akıl versın dogru yolu gostersın amın

Vahset... Bu nasil biseydir aklim almiyo!
Allah tum muslumanlari korusun...

Bunlar insan degil...
Bunlari yapabilmesi icin bi insanin vicdani akli imaninin olmamasi lazim
Yok bunlar insan olamaz

evet ya ben evde de yalnızım eşim yok daha sıkıcı
evi temizledim markete gidilecek birde ütüler var ama oturdum çay içiyorum

Hofff benim esim var da noluyo
Canımı sıktı
O bı bilgisayarda ben bı bilgisayarda gençliğimi çürütüyom
Çok sıkıldım

efendimiz (s.a.v) "Nerede bir kötülük görürsen elinle düzelt, elinle düzeltemiyorsan dilinle düzelt, dilinle de düzeltemiyorsan kalbinizle buğzedin" demiş elimizde; vakiflar araciligi ile maddi..
dilimizle; sizin yaptığınız gibi Emr-i bi'l ma'rûf ve nehy-i anil münker (ki emirdir)..
Kalbimizle de bugz edelim kahrukahr etmeleri icin dua edelim
Sizden Allah razı olsun kardesim
Oralarda ki mümin kardeslerimize de Rabbim acilen ve acilen yardım buyursun
Ölenleri şehit yazsın insaallah

Beni de aranıza alırmısınız?bu kulübe yeni katıldım.ben 72 kiloyum.sizin kilo takibi olayınızı cok begendim.hırslanacagımı düşünüyorum.bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz?öğretirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
ewet bu hafta 2.3 gitti ama onu düzene sokacagım. çok sağlıklımı dersen ben normaldede sağlıklı beslenen biri değilim. mesela sebze yemem et yemem yogurt mogurt yemem ama diyetteyim diye yiyorum yogurdu tarcınla falan :) böyle yani. ama iyi ya bir an önce versem süper olur :) ben böyle veremem sanıyordum pkos hastasıyım insüline direncim var normalde diyetisyenle ayda 4 kiloyu zor vermiştim akapunktur falan. ama bu düzenim iyi her hafta böyle gitse iyi olur ama gitmez sanmıyorum

bugünki menüm kendimi ödüllendirdim güne gittim

sabah
1 dilim tb ekmeği. 3 zeytin 1 haşlanmış yumurta.

ara
yok

öğlen
2 dilim küçük börek peynirli. 1.5 sk patates salatası. 4 adet sosyete mantısı. 1 küçük dolma. domates salatalık. 1 biiber.

ara
yok

akşam
6 adet kızarmış kanat.

ödülü de abarttım bugün sanıyorum..
öküz gibi yedim affedersiniz. yemekte hiç sınırım yok ya. bir insan yemek yemeği bu kadar severmi anlamadım. normal biri değilim ama buna karar verdim :) tüü bana ödülde bile cozuttum bir daha ödül müdül yok bana 65 e düşene kadar.

Son düzenleme:

Beni de lütfen , dogum yapalı altı ay oldu 96 kiloyla doguma girdim, şimdi 77 İdim geçen hafta bu hafta tartılamadım, iki kilo vermiş olmayı umuyorum, hedefim şimdilik 65 tabi devam edicem inş. bu topigi ve digerlerini takip edip feyz aliyordum, bilgsyrm yok telefonla biraz zor oluyor ama şiddetle aranizda olmak istedim :) Allahin izniyle amacımiza ulaşiriz inş...

Yaa harika haftada 2.3 bende pkoliyim insuline direncim var naptinda verdin a kardeşlik

Hosgeldin saremiss
Allah bağışlansın bebisini Rabbim bana ve tum isteyenlere de versin insaallahhhh
6 ayda 19 kilo süper insaallah hedefine de varırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…