kimseler yok benim iyi gidiyo ayran çorbası sporumu yapamadım sıcak çok ama akşam yaparım peşinden 10 daki çorbamıda içerim yatarım zeynacım denizm sizde karpuz diyeti yapıyosunuzda sadece karpuzmu başka şeylerde yiyomusunuz merak ettim ben perşembede yaparım diyodum çorbayı ama denemediğim kiraz kalmıştı onu perşembe deniğim cuma çorbayı yine yaparım
arkadaşklar 78 kıloyum zayıflyamıyorum ne kdar dıyet yapsamda artık tek çarem akapuntur yaptırcam cuma görüşmeye gıdıcem bakalım akapuntur hakkında bılgıısı olan arkadaşlar yardımlarınızı beklıyorummm:kedi:cokacimcoook
valla canım dün baktım baktım çıktım bende kimsecikler yoktu valla :))) bütün gün karpuz çok zor geliyor bana ne güzel yapabiliosun sen bakalım sonuç ne olacakaa kimsecikler yok bugün
ne oldu kızlar nerdesiniz
yoksa herkes kaçamak yapmaya mı gitti
ben karpuz detoksunu yapıyorum bugün ilk günüm biraz zorlanıyorum ama inat ettim yapıcam
bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum
hayırlısı olsun canım seninde detoksun bende dün başladım ama ayranlı çorbaya gerçi akşam bozdum o ayrıbende başladım karpuz detoksuna bugüüüün
topikçe detokstayız galiba kaydirigubbakcemile5
kıymetcim süpersin ama aralıklarla yapman lazım ki kilo veresin bence ben dün başladım akşam yemek yedim bozdum bugünde sabah tost yedim yapamadım anlıyacağın zor geldi belki öpleden akşama kadar yaparım birazcık farkedermiki :sm_cool: :)kimseler yok benim iyi gidiyo ayran çorbası sporumu yapamadım sıcak çok ama akşam yaparım peşinden 10 daki çorbamıda içerim yatarım zeynacım denizm sizde karpuz diyeti yapıyosunuzda sadece karpuzmu başka şeylerde yiyomusunuz merak ettim ben perşembede yaparım diyodum çorbayı ama denemediğim kiraz kalmıştı onu perşembe deniğim cuma çorbayı yine yaparım
morak bozmak yok ama merak ettim bir aydanasıl bu kadar kilo aldın? ona göre bişiler yapmak lazımben bundan1 ay önce 65 lik cilloptumzemuszemus.ama şimdi 77 lik şişkoyuum:sinifsinif:.haydinn hepberaberkaydirigubbakcemile
hayırlı kandiller canım detoks iyi gidio anlaşılanevet kıymetcim sadece karpuz yeşil çay ve şekersiz bitki çayları biraz zor oluyo ama ben azmettim bu sefer
günaydın kızlar
kandiliniz mübarek olsun
bugün detoksta ikinci günüm gece yatarken karnım gurulduyordu ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi kahvaltı karpuzumu yemedim henüz ben kahvaltıyı bazen meyveyle yaptığım için garip gelmedi bu durum herkesin kaçamaksız bir gün geçirmesini diliyorum opuyorumnanaktan
bence bugün yapma haftaya denersin vücut alışmıştır az yemenezeynacım dünle bugün arası kaç kilo verdin baksaydın yazsaydın canım benim 2 günüm ayran çorbası 5 li çayımı içtim birazdan kahvaltımı yapcem 200 gram gitmiş 78 .700 düm dün sabah yine hafta sonu almışım 200 gramı 78 .500 şimdi aslında anladım niye 2 kere ayda sadece çünkü vücut aca doluyo haftada yapınca dolmuyoki çok kilo kaybıda olmuyo aslında hayal kırıklığına uğradım sabah ama yapcam yinede bugün
arkadaşklar 78 kıloyum zayıflyamıyorum ne kdar dıyet yapsamda artık tek çarem akapuntur yaptırcam cuma görüşmeye gıdıcem bakalım akapuntur hakkında bılgıısı olan arkadaşlar yardımlarınızı beklıyorummm:kedi:cokacimcoook
şu adrestekıne gıtmeyı düşünüyorum arkadaşlar bır bakarmısınız 10 kılo versem yeter
Mersin Akupunktur Tedavi Merkezi
evvet ilk gün başarıylageçti detoksta dünle bugün arasında 200 gr fark oldu yarın da bi 200 gr olursa nerdeyse yarım kilo bu da bişeydir yerimseniben
umarım yarın sabaha daha çok farkeder şahsen sadece 20 gr vermek için bütüngün karpuz yemiş olmak benim için felaket olurdu yaa pek karpuzu sevmemde :)
ya aslında benim içinde az 200 gr. ama uzun süredir kilomhep sabitti o yüzden sevindim :)
zeynacım dünle bugün arası kaç kilo verdin baksaydın yazsaydın canım benim 2 günüm ayran çorbası 5 li çayımı içtim birazdan kahvaltımı yapcem 200 gram gitmiş 78 .700 düm dün sabah yine hafta sonu almışım 200 gramı 78 .500 şimdi aslında anladım niye 2 kere ayda sadece çünkü vücut aca doluyo haftada yapınca dolmuyoki çok kilo kaybıda olmuyo aslında hayal kırıklığına uğradım sabah ama yapcam yinede bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?