70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa kimsecikler yok bugün
ne oldu kızlar nerdesiniz
yoksa herkes kaçamak yapmaya mı gitti
ben karpuz detoksunu yapıyorum bugün ilk günüm biraz zorlanıyorum ama inat ettim yapıcam
bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum

kimseler yok benim iyi gidiyo ayran çorbası sporumu yapamadım sıcak çok ama akşam yaparım peşinden 10 daki çorbamıda içerim yatarım zeynacım denizm sizde karpuz diyeti yapıyosunuzda sadece karpuzmu başka şeylerde yiyomusunuz merak ettim ben perşembede yaparım diyodum çorbayı ama denemediğim kiraz kalmıştı onu perşembe deniğim cuma çorbayı yine yaparım

kızlar bitirdi bu karpuz beni sabahtan beri tuvalete taşınıyorum yoruldum valla çok acıktım ama yok bu sefer kararlıyım dönmek yok yarı yoldanlmaz:

ben bundan1 ay önce 65 lik cilloptumzemuszemus.ama şimdi 77 lik şişkoyuum:sinifsinif:.haydinn hepberaberkaydirigubbakcemile

evet kıymetcim sadece karpuz yeşil çay ve şekersiz bitki çayları biraz zor oluyo ama ben azmettim bu sefer

günaydın kızlar
kandiliniz mübarek olsun
bugün detoksta ikinci günüm gece yatarken karnım gurulduyordu ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi kahvaltı karpuzumu yemedim henüz ben kahvaltıyı bazen meyveyle yaptığım için garip gelmedi bu durum herkesin kaçamaksız bir gün geçirmesini diliyorum opuyorumnanaktan

zeynacım dünle bugün arası kaç kilo verdin baksaydın yazsaydın canım benim 2 günüm ayran çorbası 5 li çayımı içtim birazdan kahvaltımı yapcem 200 gram gitmiş 78 .700 düm dün sabah yine hafta sonu almışım 200 gramı 78 .500 şimdi aslında anladım niye 2 kere ayda sadece çünkü vücut aca doluyo haftada yapınca dolmuyoki çok kilo kaybıda olmuyo aslında hayal kırıklığına uğradım sabah ama yapcam yinede bugün

arkadaşklar 78 kıloyum zayıflyamıyorum ne kdar dıyet yapsamda artık tek çarem akapuntur yaptırcam cuma görüşmeye gıdıcem bakalım akapuntur hakkında bılgıısı olan arkadaşlar yardımlarınızı beklıyorummm:kedi:cokacimcoook

evvet ilk gün başarıylageçti detoksta dünle bugün arasında 200 gr fark oldu yarın da bi 200 gr olursa nerdeyse yarım kilo bu da bişeydir yerimseniben

ben geçen yaz akupunktr yaptırmıştım ama öyle pek profesyonel bi yer değildi.gerekli ölçümleri bile pek yapmadılar yağ oranıdır falandır mesela onları yapmadılar.2 haftada bir gidiyodum adam değiştiriyodu akupunktru ilk 2 haftada 3kilo verdim sonrada çok yavaşladı ve durdu.yani sadece ilk seferde verdim.kışın da olduğu gibi geri aldım kiloları.ama daha profesyonel yerlerde iyi sonuçlar alınıyor sanırım internetten araştırmıştım.sen gidicen yeride bi araştır sonra git derim

valla canım dün baktım baktım çıktım bende kimsecikler yoktu valla :))) bütün gün karpuz çok zor geliyor bana ne güzel yapabiliosun sen bakalım sonuç ne olacak
bende başladım karpuz detoksuna bugüüüün
topikçe detokstayız galiba kaydirigubbakcemile5
hayırlısı olsun canım seninde detoksun bende dün başladım ama ayranlı çorbaya gerçi akşam bozdum o ayrı
kıymetcim süpersin ama aralıklarla yapman lazım ki kilo veresin bence ben dün başladım akşam yemek yedim bozdum bugünde sabah tost yedim yapamadım anlıyacağın zor geldi belki öpleden akşama kadar yaparım birazcık farkedermiki :sm_cool: :)

ben bundan1 ay önce 65 lik cilloptumzemuszemus.ama şimdi 77 lik şişkoyuum:sinifsinif:.haydinn hepberaberkaydirigubbakcemile
morak bozmak yok ama merak ettim bir aydanasıl bu kadar kilo aldın? ona göre bişiler yapmak lazım
hayırlı kandiller canım detoks iyi gidio anlaşılan
bence bugün yapma haftaya denersin vücut alışmıştır az yemene

moral bozmakla ollmaz bu işler kilo vermeye karar ver gerisi kolay akapunktur kolay bişi değil rejim yapman için yardımcı açlığını kontrol ediyor ama sana myhteşem bir liste veriyorlarki ben hayatta yapamam yani o yasak bu yasak onu yemem demekle rejim yapamam en güzeli ne yememiz gerekli ne gerekli değil kendimize göre bir program yapmak vede spor yapmak :)

selam kızlar herkesin kandili mübarek olsun benim detoks patladı akşam yemek yedim sabahta tostla kahvaltı yaptım öğleden itibaren çorbaya devam ederim belki bu haftada kilo veremicem hatta aldım 65 çıktım sabah gene offfffff nasıl 60a düşücem ben yaaa ((

şu adrestekıne gıtmeyı düşünüyorum arkadaşlar bır bakarmısınız 10 kılo versem yeter
Mersin Akupunktur Tedavi Merkezi

bence akapuntura gidip kilo verip bırakmak yeterli değil akapunturdan sonra yeme şeklini düzeltmezsen aynen geri alıyorsun kiloları iyice bir araştırıp giden kişilere sormak gerek bence akapunturla ilgili bir başlık vardır topikte araştır ordan yardım al bence

evvet ilk gün başarıylageçti detoksta dünle bugün arasında 200 gr fark oldu yarın da bi 200 gr olursa nerdeyse yarım kilo bu da bişeydir yerimseniben

umarım yarın sabaha daha çok farkeder şahsen sadece 20 gr vermek için bütüngün karpuz yemiş olmak benim için felaket olurdu yaa pek karpuzu sevmemde :)

günaydın kızlar karpuz detoksu 2.günüm dünden iyi başladı ama henüz tartılmadım bugünüde geçireyim hayırlısıyla bu arada herkesin kandili mübarek olsunopuyorumnanaktan

benim tartım mekanik o yüzden kaç gr verdim bilemeyeceğim ama bugün kendimi halsiz hissetmeye başladım normaldir sanırım bu durum çünkü hiç bu kadar sıkı bi diyet yapmamıştım
kendimi kötü hissetmeye başlarsam devam etmeyeceğim biliyorsunuz oğlum var, benim ayakta olmam gerek
bu detoksta aklıma takılan bişi var şimdi yarım kilo karpuzu bi seferde yiyorsun miden kocaman oluyo sonra da saatlerce bişicik yemiyosun sadece su ve bitki çayı bana göre ikiside yanlış vücut kıtlık var diye yakmıyorsa midenin de genişlemesi cabası olursa üstüne akşam eşim baya kafamı karıştırdı bu konuda sizce kızlar :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…