canım benim üzülme herşey olacağına varır. elbet çözülür sorunlar. eğer mutsuzsan çok düşünme derim.
kimseye kıyamamazlık falan da yapma. bu senin hayatın mutluluk en doğal hakkın. eğer o insan mutlu değilsen bitir ilişkiyi. ona üzüldüğün için olmaz bu işler.
birde erkekler emin o çok çabuk atlatıyor böyle şeyleri. yanlış anlama sakın ayrıl demiyorum canım bu senin vereceğin bir karar. ama sakın aman başkaları üzülmesin diye kendini mutsuzluğa sürükleme. hayat senin hayatın.Allahın izni ile bir kez evleneceksin ve bunun doğru insan olması çok önemli. evlendikten 2-3 ay sonra boşanmaya giden ilişkiler oluyor. o yüzden evet demeden önce çok iyi düşünmen gerek.
betulcum sevgilinle noldu bilmiyorum canim ama hakkinizda hayirlisi olsun tatlim..inşallah dediğin gibi olur canım.. inan onun mutluluğunu kendiminkinden çok düşündüm.. inşallah hemen toparlanır. sağlıksız bi evliliğim olsun elbette ki istemem ama bu zamana kadar geldi kimseyi üzmek istemediğim için sabrediyorum ve sanırım kötü ediyorum... en hayırlı kararı alabilirim inşallah.
inşallah dediğin gibi olur canım.. inan onun mutluluğunu kendiminkinden çok düşündüm.. inşallah hemen toparlanır. sağlıksız bi evliliğim olsun elbette ki istemem ama bu zamana kadar geldi kimseyi üzmek istemediğim için sabrediyorum ve sanırım kötü ediyorum... en hayırlı kararı alabilirim inşallah.
alışkınım bozulmaz
bugün ki menüm.
sabah
1 tm ekmeği. 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin.
ara
1 küçük simit
öğlen
1 2 çay kaşığı patates salatası. 1 küçükun kurabiyesi
ara
2 tavuk köfte
akşam
1 kase mercimek çorbası. 2 tavuk köfte.
Günaydın canım, Bu ne enerji böyle, dökül bakayım,:119::119::119:Günaydın kızlar:119::119::119:
Hayırlı, güzel haftalar bizlerin olsun inşaallah.:124::82:
Günaydın canım, Bu ne enerji böyle, dökül bakayım,
Neler oldu hafta sonu
Herkese günaydınlarrr,
2 gündür hastaydım, gelemedim. Geçmişi de okuyamadım, umarım herkesler iyidir.
Hasta olanlara acil şifalar, derdi olanlara devalar, herkese de huzurlu, mutlu, bol kahkahalı günlerrrrrr diliyorum
Rabbim kimseyi darda koymasın inşallah.
Gunaydin kizlarrrrr
Gunaydin dilekcm
Dunku menum
Sabah 1 kupa turk kahvesyle pismis sut (icim bisey almadi rahatszm azck)
Ara 1 kase sutlu sehriyeli tarhana corbasi
Kayisili firm 1 kupa
Oglen 1 kase corba 1 elma ve bir mandinadan meye salatasi
Ara bi turk kahvesi
Aksam paateslivtavuklu bamya 5 yk
Zeytinyagli cacik 1 kase
2 dilim cavdar ekmegi
2 lt su
YAtarken1 tane b komplex vitamin
Ehhheh, kız Mine ha ben sonuncuyum ha sen ne farkeder, hiç sorun değil, ikimiz de sonuncu olmuşuz ex ortim,
bizi takiip etmen yeterli canım
melojjum eline sağlık
ama benim sonuncu olmam gerekiyordu sanırım
ftemizin hakkını yemeyelim
dün şişkinlik vardı
bugün eksiyim ayrıca
Evet canım, eline sağlık, sorun olmaz tabiikine de. Bir de patlıcan-kırmızı biber közleyip, onları soyarak mı buzluğa koyuyorsun, bir de patlıcanların tadı nasıl oluyor?
rica ederimmm :)
vayy hamaratt kızlara bakın heleee
bende melemen yaptım 15 kavanoz kadarr
yine domates aldım 50 kuruşa buldum alayım dedim boş kavanozumda var koyarımm
yazdan fasülye bezelye koydum
patlıcan kırmızı biber közleyip koydumm
barbunyada koymak istiyorum ama buzluğum doluyoo
hamur ilerini tüketmek gerek yer açılsın dieee de kime yedirsemmm ehehe
günaydınn :)
verirsinnn canımmm bende başladıımda senin kilondaydımm 78 kg
58 e düşmüştüm amaa gel gör kiii yazın dikkat etmeden şuursuzca yiyince geri aldım
ama yine vericemmm yapıcam olucakkk
rica ederim canımmm inş.. ilk üçte görürüz seniii
geçmişolsun bu arada hepinizee ailecekkk atlatmışınız sanırım dahada gelmesin hastalıkk inşş..
tartıyla aranızdaki elektriklenme aşka dönüşür mü aceepppp
anaaammm minemmm evet yaa sıralama hatası olmuş son sıradaa
ama fadime abla bunu sorun etmez sanırımm kusura bakmaz herhall
hadi sende iisin bi sıra yukarı çıkmışınnnn
Evet canım, çok fena grip oldum, hatta cumartesi işe bile gidemedim. Sabahları çok soğuk, gün içinde sıcak, havalar çok değişiyo buralarda, tam hastalık havası.Günaydın canım
Bişi olduğu yok valla.Geçmiş olsun çok grip falan mı oldun?
Sabah olmamış.:26:
Arada çorba mı içilirmiş bea
Günaydın canım, nerelerdesin, ev taşımışsın sanırım, yeni evin güzeldir umarım.günaydın kızlar
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiylee
Günaydın canım
Bişi olduğu yok valla.Geçmiş olsun çok grip falan mı oldun?
Sabah olmamış.:26:
Arada çorba mı içilirmiş bea
Ehhheh, kız Mine ha ben sonuncuyum ha sen ne farkeder, hiç sorun değil, ikimiz de sonuncu olmuşuz ex ortim,
Evet canım, eline sağlık, sorun olmaz tabiikine de. Bir de patlıcan-kırmızı biber közleyip, onları soyarak mı buzluğa koyuyorsun, bir de patlıcanların tadı nasıl oluyor?
Evet canım, çok fena grip oldum, hatta cumartesi işe bile gidemedim. Sabahları çok soğuk, gün içinde sıcak, havalar çok değişiyo buralarda, tam hastalık havası.
Herkese günaydınlarrr,
2 gündür hastaydım, gelemedim. Geçmişi de okuyamadım, umarım herkesler iyidir.
Hasta olanlara acil şifalar, derdi olanlara devalar, herkese de huzurlu, mutlu, bol kahkahalı günlerrrrrr diliyorum
Rabbim kimseyi darda koymasın inşallah.
Günaydın canım, nerelerdesin, ev taşımışsın sanırım, yeni evin güzeldir umarım.
Bu arada tebrik ederim kilo almamışsın.
sonuncu olmakta varmış
anaaammm minemmm evet yaa sıralama hatası olmuş son sıradaa
ama fadime abla bunu sorun etmez sanırımm kusura bakmaz herhall
hadi sende iisin bi sıra yukarı çıkmışınnnn
canım bildiğim kadarıyla etin 3te1i ihtiyacı olanlara dağıtılıyor 3te 1ini kendine ayırıyorsun 3te 1inide eş dostla yiyorsuncanım palamut nasıl oluyor buzlukta. tadı değişmiyor mu:26:
ben buzluğu komple boşalttım kurbana hazırlıkilk kez kurban etimiz olacak hep tamamını bağışlıyorduk bu sene ilk kez eve et gelecek.
nasıl paylaştıracam bilen varmı kızlar. ne kadarını dağıtmak lazım:26:
bende ajvar yaptım bu seneYa ben ben biliyorum lutenitsayi çok güzel oluyor ama yapmadım ajvar yaptım oda kozlenmis k.biber ve patlicandan oluyor makarna sosu olarak da kullanıyorum
aynı bizHofff benim esim var da noluyo
Canımı sıktı
O bı bilgisayarda ben bı bilgisayarda gençliğimi çürütüyom
Çok sıkıldım
hoş geldin canımmhosbulduk tatlimnaber,nasil gidiyor?ev tasidim,kac aylardir ev ariyodum o yuzden cok giremedim foruma..keyifler nasil kizlar?ben 58-59 arasi gidip geliyorum tabi tartim yanlis tartmiyorsa
hmm kötü olmuşgunaydın naılsınız
ben hıc ıyı degılım sevdıcek ıs yerınde bı arkadasıyla kapısmıs arkadasıda demek ıstemıyorum
daha 2 gun once ıse gırın bırıyle
beyfendı sureklı benımkısının yaptıgı ıslere goz dıkıyormus benım evdıceme sormadan
eleman alıyormus onun yuzunden ıs yerınde bır suru
sey karısmıs sevdıcemde dayanamamıs tartısırken gırmısler bırbırlerıne
sevdıcemde ısı bırakıp geldı eve o bırakıncada tum calısanlar bırakmıs ısı
sımdı fırmanın sahıbı aradı herkes donsun ısıne dıye
sevdıcem de dondu ama calısmam o burada calıstıgı surecede dıyor
bencede calısmasın bakalım nolcak
korkuyorum ıssız kalmaktan
ınsanlardan da nefret edıyorum bazen
vee bu kendını bırsey sanan yaratık daha dun benım sevdıcegın arkasında dolanıyordu ıs ıcın
günaydın fıstık:119::119::119:Günaydın kızlar:119::119::119:
Hayırlı, güzel haftalar bizlerin olsun inşaallah.:124::82:
körler sağırlar misali sonuncu olmuşuz orti yaaaEhhheh, kız Mine ha ben sonuncuyum ha sen ne farkeder, hiç sorun değil, ikimiz de sonuncu olmuşuz ex ortim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?