70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

betulcum sevgilinle noldu bilmiyorum canim ama hakkinizda hayirlisi olsun tatlim..

birikmiş küçük küçük olaylar canım
inşallah hayırlı bi karar alabilirim.. teşekkür ederim canım benim..

o öyle değil canım ya.. şu anda soğuk davranıyorum normal davranamıyorum çünkü.. ve o arada normal davranmaya çalışıyordu.. ben ilgi göstermedikçe aşkım filan yazmaya devam ediyor. şu sıralar anca soğuk gibi davranıyor ama onun benden başka arkadaşı neredeyse hiç yok eğer ben ayrılırsam çok yalnız kalcak..
ve ben böyle asosyal birini de istemiyorum sonuçta sevgilimden ayrı bi hayatım da olmalı bi insan ömrünü sadece bir insanla geçiremez ki bi çevresi de olmalı :26:
bekliyorum sadece bayram gelse de eve gitsem

hakkınızı helal edin cidden siz de sadece derdimi anlatmaya geliyormuş gibi oluyorum ama hiç diyet havamda değilim kusuruma bakmayın

Form ay icmedim
3yk bamya 3 yk yogurt 1 dilm cavdar ekm ilave

Cok mu oldu ne

Sabahlari dunku menumu yaziciiim bundan sonra:26:

Gecmis olsun cnm
Ayy herkes hasta :2:
Sana da geçmiş olsun, bugün nasılsın? Ben biraz daha iyiyim ama hala kırgınlık var üzerimde, işteyim ama hiç çalışcak gibi hissetmiyom kendimi. Allah çalışan her kadının yardımcısı olsun, ev-iş-çocuk bünye kaldırmıyor belli bir süre sonra.

Son düzenleme:
1. Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıdaaldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı)

2- Ara öğünü muhakkakyapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemekleresaldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tanegaleta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balıkveya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemekkaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak içinyardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemekkaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemeksaatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litresu içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır.İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarakbırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıpkarıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızdaçıkan kilodur.

Evet canim Allah kolaylik versin.. Gene gonlune gore isin varsa sukret bence.
Benim oglum 2 yasinda iyi bi uniden iyi bi ortalamayla mezunum ama gonlume gore is bulamadim. KriDe mezun oldum dayisiz olunca acikta kaldik..oglum dogunca asik oldum esimin isi de hamdolsun iyi ve sartlar gerektirmedikce 4 yasina kadar calismayi dusunmuyorum.
2014 kpss b ye calisicam nasipse memuriyet istiyrm
Saatleri belli olsun istyrm.

olur mu canım he zaman gel. moralin ne zaman bozuk olursa gel içini dök. çok önemli aylaşmak biz hep buradayız

günaydın kızlar

Canım bir bayan için zaten çok önemli iş, memurlukta dediğin gibi bütün hakların olur, özel sektördeyim ben, maalesef ne iznimiz tam veriliyor, ne maaşımız aldığımızdan yatıyor, her yönden biz zararlıyız yani, onun için ne yap yap çalışmak istiyorsan devlette bir işe gir derim ben. Şimdiki aklım olsaydı kesinlikle ben de devlet için hazırlanırdım ama maalesef yaş 36 ve çoğu yerde 35 yaş şartı var. Neyse buna da şükür tabiii ki, işsiz olmaktan iyidir, en azından gününde alıyoruz maaşımızı, eşim kay aydır maaş alamıyor.

günaydın kızlar
sayfa okadar yavaşkii alıntı yapamıyorum
dün sizindemi öyle diye sormuştum ama
caba yazılarımdamı görünmüyor diye düşünmeye başladım
böyle olursa nasıl takip edeceğim bu sayfayı hiç bilmiyorum
ben hızlı yazıyorum harfler arkamdan geliyor
bituşa basıyorum 1-2 saniye geçiyor harfin görünmesi
uyuz oldum ben bu duruma
2 gündür böyle
ne yapmam lazım bilen varmı? başka sitelerde sorun yok!!!

geçmiş olsun canım hem hastalık hem iş hen ev zor Allah kolaylık versin..

kesinlikle kamuda çalışmak çok iyi
ama rabbim aldığımızı hakedenlerden etsin
yattığı yerden maaş alan çok insan var maaalesef

cnm benm öyle bi sorunum yok pcden veya net hızından kaynaklanıo olabilir

dün yeni işyerimde başladım
dün epey problem vardı
bugün çok şükür iyi
arada girer okurum bazen yazabilirimde :)

Günaydın kızlar,umarım herkes iyidir,Oğluşum hasta nezle oldu sanırım sürekli hapşuruyor,burnu akıyor.gecedetıkanıyor rahat uyuyamıyor,uykusuzum yorgunum çok. Bişey sorcm sizlere.Kestanenin kalorisi çok mu?bilen varmı.Dün kaynattım 1-2tane tadına baktım ama yemek istiyorum .çokta severim kestaneyi.

selam kızlar nasılsınız;

iki gunden berı nedendır bılınmez gelemedım bır turlu....canım hiç bir şey yapmak ıstemıyor.bende uzun zamandan berı işsizim.aslında bebeğimin büyüdüğünü görmek onunla oyunlar oynamak çok eğlenceli ve güzel.eğer çalışsaydım bütün bunlara tanık olamayacaktım.o zamanda anneliğimi sorgulayacak ıcımde onarımı mümkün olmayan bir yara açılacaktı.ama gel gör ki şu dönemlerde eşimin aldığı maaş yetmemeye başladı aldığım işsizlik maaşı bitti ve biz ne kendimize nede cocuğa yetebılıyoruz.dışarıya cıktıgımızda bırsey ıstedıgı zaman alamamak çok içimi acıtıyor.hayatımın hiç bir dönemimde başkalarının kazançları beni ilgilendirmedi.hiç bir zaman mevki düşkünü olmamışımdır.ta ki son dönemlere kadar.neden bende yok neden ben iş bulamıyorum o benden daha iyi değil gibi bir takım komplekslere kapıldım bu beni oldukça rahatsız ediyor.her zaman yüce rabbime şükür etmişimdir verdiği nimetlerden dolayı.ama şu dönemler yani 1-2 haftadan beri bu durum beni oldukça rahatsız ediyor.biliyorum hepsi geçecek bu günler bu sıkıntılar yerini güzel günlere bırakacak.ama zaman beklemek bazen çok can sıkıcı.şükürler olsun ki bu parasızlık evimizin neşesini huzurunu bozmadı.ve butun bunlara ragmen bugunde evımde yemek pişiyor ve çocugum eşim sağlıklı.içimde bir çok kasırgalar kopsada eşimi her eve geldiğinde güler yüzle karşılıyorum.keza kendısıde oyle.poliyannacılık oynuyoruz bir nevi.sıkıntılarımızı kuzumuza yansıtmamaya çalışıyoruz.işte benim durumda böyle.tanımıyorum sizleri ama neşeli günlerimde de böyle karamsar günlerimde de içimde yaşananları sizinle paylaştığım için şanslıyım.iyi ki varsınız.......

bu arada diyet işi hafta sonun ki bir tabak kısır ve 4 adet baklava haricinde güzel gidiyor
bugün toparladım.3 gün protein yapıcam

işte bugun kü menüm

sabah
salam sosis kaşar .domates
1 kupa yeşil çay
1 kupa nescafe

ara
1 avuç üzüm

öğle
haşlanmış tavuk
salata
1 bardak ayran

ara
2 adet ceviz

akşam
haşlanmış tavuk
salata
1 bardak ayran

ilavele:3-3,5 lt su,1 kupa yeşil çay,belki bir porsiyon meyve....1 saat aerobik....

Selam canım,
Bende yok öyle bir problem, her zamanki gibi çalışıyor.

Sağol canım, aminnn.

dün yeni işyerimde başladım
dün epey problem vardı
bugün çok şükür iyi
arada girer okurum bazen yazabilirimde :)
İnşallah hep gelebilirsin.

Kalorisepeti.com'a bakabilirsin canım, kestaneyi ben de severim, ama fazla yememek lazım, kalorili diye biliyorum.

Ah canım canım.
Yaşadığımız dünya o kadar dengelerin alt üst olduğu bir dünya ki, çoğu zaman neden diye sorgulamamak çoook zor, bakıyorsun bir yanda trilyonlar harcayanlar, bir yanda açlıktan ölenler. Gerçekten o kadar dengesiz ki artık herşey, şükretmek lazım evet bugünümüze, yanıbaşımızda savaş, insanlar rezil-perişan, böyle bir dünyada benim neden şunum yok, benim neden bunum yok sorgulaması yapmak anlamsız, yarın ne olacağını kimse bilemiyor, herşey bir anlık, bir bakıyorsun depremle yıkılmış hayartlar, yarın kimse için garanti değil. İnsanoğlu olarak tabii ki yapımızda var şükürsüzlük, ben de çoğu zaman yapıyorum, ama sonra da tüm bunları düşününce şükür diyorum Rabbime. İnşallah canım, sende gönlüne göre bir iş bulursun ve de herşey düzelir, bugünler hep geride kalır. Rabiim kimseyi darda koymasın.

oğluna da geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin.

bendede öyle bir problem yok canım..

geçmiş olsun kuzuna...

burdan ayrı kalınca olmuyo kilolar geliveriyor
şimdi pek vermesemde en azından sabitim diye seviniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…