günaydın kızlar
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiylee
günaydınnnn
akşam giremedim kaynnamlar geldi akşam yemeğine
sonrasında erkenden yattm çok yorgundum
menümü yazym
sabah:3 yk menemen,1 bardak çay 1 tk tahin pekmez,2 dilim ekmek
öğlen:1 kepçe yogurtlu çorba,bugur pilavı tavuk,ayran,
akşam:bulgur pilavı,tavuk 2 dilim kelek turşusu,1 büyük bardak ayran
ara:1 hazır türk kahvesi,yanında çeyrek coco star:18::18:
7 bardak su
spor yok
günaydın arkidisleeerrrr
Ya ben hala yataktayim kalkamıyorum
Gece çok tuhaf rüyalar gördüm 50 kere kalktım hayırlara gitsin insaallah :26:
günaydın güzeller
mis gibi bir hava var yazdan kalma
umarım güzel bir hafta olur
Heh heh, biz adama böyle hatırlatırız
sonuncu olmakta varmış
vay vay bu hallere düşecek adammıydım beeeeen
nerelere vuram başımı
canım bildiğim kadarıyla etin 3te1i ihtiyacı olanlara dağıtılıyor 3te 1ini kendine ayırıyorsun 3te 1inide eş dostla yiyorsun
yanlışım olan düzeltsin
bende ajvar yaptım bu sene
ama ajvarı blendırdan geçiriyorsun yaaa
geçirmeden önceki hali yemek olarak yenebilir yeni bişey öğrenmiş oldum
aynı biz
hoş geldin canımm
süpersin yaaa 58 kiloda kalmışsın
ah bir göreydim 59u
tebrikler
hmm kötü olmuş
işsizlikte kötü hayırlısı olsun canım hakkınızda
sende aynı yerde çalışıyordun sanırım
bıraktınmı? aynı yerdemisin?
günaydın fıstık
körler sağırlar misali sonuncu olmuşuz orti yaaa
haftasonu unutuyorum bu kilo olayını
nekadarda mutluyum
Ahhhh o havalar mahvetti beni.günaydın güzeller
mis gibi bir hava var yazdan kalma
umarım güzel bir hafta olur
Günaydın canım geçmiş olsun.gunaydin kizlar
haftanin illk gunu ve ben cok yorgun hisediyorum kendimi regl oldum ikinci gunum butun vucudum sis cumaya bakalim ne olacak....
iyi günler kızlar .
yine sıkıcı bir pazartesi
hemen cuma olsa da kurtulsak işten
Herkese günaydınlarrr,
2 gündür hastaydım, gelemedim. Geçmişi de okuyamadım, umarım herkesler iyidir.
Hasta olanlara acil şifalar, derdi olanlara devalar, herkese de huzurlu, mutlu, bol kahkahalı günlerrrrrr diliyorum
Rabbim kimseyi darda koymasın inşallah.
Ehhheh, kız Mine ha ben sonuncuyum ha sen ne farkeder, hiç sorun değil, ikimiz de sonuncu olmuşuz ex ortim,
Evet canım, eline sağlık, sorun olmaz tabiikine de. Bir de patlıcan-kırmızı biber közleyip, onları soyarak mı buzluğa koyuyorsun, bir de patlıcanların tadı nasıl oluyor?
Evet canım, çok fena grip oldum, hatta cumartesi işe bile gidemedim. Sabahları çok soğuk, gün içinde sıcak, havalar çok değişiyo buralarda, tam hastalık havası.
bugün
sabah
1 dilim tb ekmeği.1 haşlanmış yumurta. 4 zeytin
ara
1 küçük güllaç
öğlen
3 tavuk köfte. 1 dilim beşamel soslu karnıbahar.
ara
1 küçük elma. 2 ceviz.
akşam
muhtemelen 2 tavuk köfte. biraz bezelye biraz çorba içerim.
Slm güzeller,jillianımı yaptımda geldim.bugün 4.gün bitti.Bugünkü menüm
Sabah 2bardak su
2dilim uno denge,1 haşlanmış yumurta,salça,birazda reçel
Öğle
1 dilim ekmek,1kepçe çorba,5yk kapuska,1kase cacık
Ara
Sade nescafe şekersiz,1paket kepekli çubuk kraker(karnım çok acıkmıştı),4 adet nestle çikolatalı parmak bisküvi
Akşam
Sosis(yağsız tavada kızarmış),salata
Ara
1 elma,1 mandalin
2,5 3 litre su jilian,50mekik,50pedal çevirme hareketi
NAsıl kızlar sizce,çokmu fena.akşam sadece salata mı yesem acep??????
ale Üniversitesi’ne göre, yediklerimize sağlıklı ya da sağlıksız, kilo aldırır yada hasta eder düşüncemiz ve niyetlerimizin, o besini yedikten sonra vücudun ona olan fizyolojik tepkisini etkilediğini ve bu sayede metabolizmamızı değiştiğini klinik çalışmaları ile kanıtladı.
Araştırmacılar 46 gönüllüye içmeleri için 2 milkshake vereceklerini söylediler. İlk testte, yağsız sadece 140 kalori olan "sağlıklı" bir milkshake deneyecekleri söylendi. Ayrı bir testte ise, aynı grup üyelerine daha "toleranslı" ama kendilerini suçlu hissettirebilecek 620 kalorilik, yağ oranı yüksek bir milkshake ile ödüllendirildikleri söylendi.
Testte bir hile vardı. Aslında her iki milkshake de tıpatıp aynıydı ve 360 kalori içermekteydi.
Sadece tanımlamalar ve de etiketler farklıydı.Doygunluk hissini ghrelin (açlık hormonu ) seviyesindeki değişiklikleri gözlemleyerek ölçtüler. Ghrelin seviyelerini ölçebilmek için gönüllülerden milkshake içmeden önce,içerken ve de içtikten sonra kan örnekleri alındı.
Sonuçlar göstermiştir ki, katılımcılar "sağlıklı" milkshake'i içtiklerinde ghrelin seviyeleri nerdeyse aynı seviyede kaldı ya da çok az yükseldi. Ama "toleranslı" karışımı içtikten sonra, ghrelin seviyeleri önemli derecede düştü. Başka bir deyişle, ne yedikleri konusundaki algılamaları vücutlarının farklı tepkiler vermesine neden oldu.
Aynı karışım fakat farklı fizyolojik tepkiler. Bu çalışma geçen ay "Sağlık Psikolojisi Dergisi"nde yayınladı.Yediğiniz besinlerde esas sorun yanlış şeyi yiyiyor olmanız değil, ama yedikleriniz hakkında yanlış düşünmenizdir.
Zararlı ,yağlı ,şekerli , yüksek kalorili yiyecekleri yedikleri halde ideal bedende yaşayan milyarlarca insan var. Sekiz senedir zayıflar ve kilolular arasındaki araştırmalarımda şunu gördüm.
Aynı yiyeceklerden beslendikleri halde ,bazıları kilolu bazıları zayıf ….Neden diye bu soruyu uzun yıllar hem kedime hem de her gördüğüm insana sordum ? Neden aynı şeyleri yediklerimiz halde kimimizin bedeni zayıf kimisinin bedeni şişman ? Aldığım klasik cevap metobolizma, genetik ,troid vb açıklamalar oldu.Sonunda bir konuyu çok iyi anladım. Yediklerimizi yani hamburgeri ,muzu ,milkshkei , elmayı birer resim görüntüsü olarak algılıyor zihnimiz.Gözlerimizle gördüğümüz yiyecekler kafamızın arkasında resim olarak zihnimizde görüyoruz…
Canlı bir fareyi ilk defa gören çocuk için fare hiçbir şey ifade etmez ,hatta gider onunla oynar..Fareyi gören anne korkarak avazı çıktığı kadar bağırırsa,Çocukta fare resminin üzerine korkması gerektiğini anlamını koyar . Resimlerle tanıştığımız ilk anlarda durumdaki kişiden hangi niyeti takmamız gerektiğini öğreniriz.Resme taktığımız niyet bir ömür boyu bize o yönde hizmet etmesine sebep olur.Fareye korkuyu katan kişi bir ömür boyu fareden korkar.Yiyeceklerde aynı sistemde çalışıyor. Yediklerinize hangi niyeti koyduysanız , o yiyecekler niyetiniz doğrultusunda size hizmet ediyor.
O yüzdende aynı yiyecek kimilerinde kilo aldırıyor ,kimlerinde kilo aldırmıyor…Sizce her şeyi yiyip içerek ideal bedende yaşamak için ne yapmak lazım ?
İki şükran bir sevgilerimle.. Deniz EGECE den alıntıdır..
ya valla ben bu düşünce gücüyle zayıf kalmaya inanmıyorum maaleseff
ilk kilo almaya başladıığımda düşünce gücümde bi değişiklik olmadıı
eskiden ne düşünüosam yada ne düşünmüyosam öyleydim ama aldımm
sonradanda kilo almam devam ettiii bünye meselesii tamamennn diye düşünüyorumm
tabikii negatif bpozitif enerji didye bişide var amaa mallaeseff bununla bitmiyoo
emek olmadan ne düşünürsen düşün zayıf kalınmazz tamamen hormonlarla alakalııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?