o tarz sıkıntılar herkesin başına gelebiliyor zaman mzamanselam kızlar nasılsınız;
iki gunden berı nedendır bılınmez gelemedım bır turlu....canım hiç bir şey yapmak ıstemıyor.bende uzun zamandan berı işsizim.aslında bebeğimin büyüdüğünü görmek onunla oyunlar oynamak çok eğlenceli ve güzel.eğer çalışsaydım bütün bunlara tanık olamayacaktım.o zamanda anneliğimi sorgulayacak ıcımde onarımı mümkün olmayan bir yara açılacaktı.ama gel gör ki şu dönemlerde eşimin aldığı maaş yetmemeye başladı aldığım işsizlik maaşı bitti ve biz ne kendimize nede cocuğa yetebılıyoruz.dışarıya cıktıgımızda bırsey ıstedıgı zaman alamamak çok içimi acıtıyor.hayatımın hiç bir dönemimde başkalarının kazançları beni ilgilendirmedi.hiç bir zaman mevki düşkünü olmamışımdır.ta ki son dönemlere kadar.neden bende yok neden ben iş bulamıyorum o benden daha iyi değil gibi bir takım komplekslere kapıldım bu beni oldukça rahatsız ediyor.her zaman yüce rabbime şükür etmişimdir verdiği nimetlerden dolayı.ama şu dönemler yani 1-2 haftadan beri bu durum beni oldukça rahatsız ediyor.biliyorum hepsi geçecek bu günler bu sıkıntılar yerini güzel günlere bırakacak.ama zaman beklemek bazen çok can sıkıcı.şükürler olsun ki bu parasızlık evimizin neşesini huzurunu bozmadı.ve butun bunlara ragmen bugunde evımde yemek pişiyor ve çocugum eşim sağlıklı.içimde bir çok kasırgalar kopsada eşimi her eve geldiğinde güler yüzle karşılıyorum.keza kendısıde oyle.poliyannacılık oynuyoruz bir nevi.sıkıntılarımızı kuzumuza yansıtmamaya çalışıyoruz.işte benim durumda böyle.tanımıyorum sizleri ama neşeli günlerimde de böyle karamsar günlerimde de içimde yaşananları sizinle paylaştığım için şanslıyım.iyi ki varsınız.......
bu arada diyet işi hafta sonun ki bir tabak kısır ve 4 adet baklava haricindegüzel gidiyor
bugün toparladım.3 gün protein yapıcam
işte bugun kü menüm
sabah
salam sosis kaşar .domates
1 kupa yeşil çay
1 kupa nescafe
ara
1 avuç üzüm
öğle
haşlanmış tavuk
salata
1 bardak ayran
ara
2 adet ceviz
akşam
haşlanmış tavuk
salata
1 bardak ayran
ilavele:3-3,5 lt su,1 kupa yeşil çay,belki bir porsiyon meyve....1 saat aerobik....
Günaydın kızlar,umarım herkes iyidir,Oğluşum hasta nezle oldu sanırım sürekli hapşuruyor,burnu akıyor.gecedetıkanıyor rahat uyuyamıyor,uykusuzum yorgunum çok. Bişey sorcm sizlere.Kestanenin kalorisi çok mu?bilen varmı.Dün kaynattım 1-2tane tadına baktım ama yemek istiyorum .çokta severim kestaneyi.
cnm benm öyle bi sorunum yok pcden veya net hızından kaynaklanıo olabilir
düzeldi kızlar sağolunbendede öyle bir problem yok canım..
aynen katılıyorum canımben açıkçsı diyet olayına kilo aldırcak şeyleri tamammen hayatımdan çıkarcak şekilde bakmıyorum..
hayat boyu börek pasta vs sevdiğim şeylerden uzak kalamam
onlardanda yiyorum ama sonraki öğün yada günlerde dengeleyerek
hiç bişeyde aşrıya kaçmadan
abarttığım zamanlarda oldu ama sonrası dengeledim
ve 9 aydır aynı kılo da sayılırım yani kilomu koruyorum..
hayırdır canım ne gibi problemler??dün yeni işyerimde başladım
dün epey problem vardı
bugün çok şükür iyi
arada girer okurum bazen yazabilirimde :)
üüüüf çok zor valla özellikle evladının istediği bişeyi alamamak kısmı beni çok etkilediselam kızlar nasılsınız;
iki gunden berı nedendır bılınmez gelemedım bır turlu....canım hiç bir şey yapmak ıstemıyor.bende uzun zamandan berı işsizim.aslında bebeğimin büyüdüğünü görmek onunla oyunlar oynamak çok eğlenceli ve güzel.eğer çalışsaydım bütün bunlara tanık olamayacaktım.o zamanda anneliğimi sorgulayacak ıcımde onarımı mümkün olmayan bir yara açılacaktı.ama gel gör ki şu dönemlerde eşimin aldığı maaş yetmemeye başladı aldığım işsizlik maaşı bitti ve biz ne kendimize nede cocuğa yetebılıyoruz.dışarıya cıktıgımızda bırsey ıstedıgı zaman alamamak çok içimi acıtıyor.hayatımın hiç bir dönemimde başkalarının kazançları beni ilgilendirmedi.hiç bir zaman mevki düşkünü olmamışımdır.ta ki son dönemlere kadar.neden bende yok neden ben iş bulamıyorum o benden daha iyi değil gibi bir takım komplekslere kapıldım bu beni oldukça rahatsız ediyor.her zaman yüce rabbime şükür etmişimdir verdiği nimetlerden dolayı.ama şu dönemler yani 1-2 haftadan beri bu durum beni oldukça rahatsız ediyor.biliyorum hepsi geçecek bu günler bu sıkıntılar yerini güzel günlere bırakacak.ama zaman beklemek bazen çok can sıkıcı.şükürler olsun ki bu parasızlık evimizin neşesini huzurunu bozmadı.ve butun bunlara ragmen bugunde evımde yemek pişiyor ve çocugum eşim sağlıklı.içimde bir çok kasırgalar kopsada eşimi her eve geldiğinde güler yüzle karşılıyorum.keza kendısıde oyle.poliyannacılık oynuyoruz bir nevi.sıkıntılarımızı kuzumuza yansıtmamaya çalışıyoruz.işte benim durumda böyle.tanımıyorum sizleri ama neşeli günlerimde de böyle karamsar günlerimde de içimde yaşananları sizinle paylaştığım için şanslıyım.iyi ki varsınız.......
düzeldi kızlar sağolun
aynen katılıyorum canım
pasta börek olmadan hayat düşünemiyorum
ee yememeye alışırsak bu sefer yediğimizde hemen kilo alırız onun için dengelemek şart
hayırdır canım ne gibi problemler??
üüüüf çok zor valla özellikle evladının istediği bişeyi alamamak kısmı beni çok etkiledi
tamam evladına bakmak büyüdüğünü görmek her annenin hakkı ama onun geleceği için çalışmak gerekiyor
çalışmak istiyorsan öyle düşünme bence
ben 7 aylıktı bıraktım ama 2-3 saat ayrı kalıyorduk 1,5 yaşından beri tam zamanlı çalışıyorum yani 6 saat görmüyoruz birbirimizi
ama içimde şüphe yok çünkü ben kim için çalışıyorum kızım için
günaydın kızlar
sayfa okadar yavaşkii alıntı yapamıyorum
dün sizindemi öyle diye sormuştum ama
caba yazılarımdamı görünmüyor diye düşünmeye başladım
böyle olursa nasıl takip edeceğim bu sayfayı hiç bilmiyorum
ben hızlı yazıyorum harfler arkamdan geliyor
bituşa basıyorum 1-2 saniye geçiyor harfin görünmesi
uyuz oldum ben bu duruma
2 gündür böyle
ne yapmam lazım bilen varmı? başka sitelerde sorun yok!!!
dün yeni işyerimde başladım
dün epey problem vardı
bugün çok şükür iyi
arada girer okurum bazen yazabilirimde :)
sabah
bir haş yumurta
domates salatalık yeşil biber
1 kk kdr beyz peynir
1 çatal reçel
yarım poğaca ben yapmıştım yumurta kdr anca vardı
1 dilim kızarmış tam tah ekmek
ıhlamur
arada 10 fındık
öğlen tembellik ettim yine kahvaltı
salatalık domates yumurta peynir biber maydonoz ve bir tanecik poğaca
arada 1 elma yicem
akşama karar veremedim evde hiç bişey yok
:44::44::44::44::44::44::44:
iyi canım sevindim çözülmesineiyi sevindim canım düzelmesine...
tayin olayı canım
aslında perşembe günü sözleşme imzaladım pazartesi resmi olarak başlıcam diye
e devlet olayı varya orda ismim görünmüyormuş
bilgisayar programında sıkıntı vardı
çok şükür çözüldü hepsi..
bende 64le hamile kalmıştım 82yle doğuma gitmiştimmrblar kıslaarrrr
ben son günlerde akşam öğününden sonra kendimi zor tutuyorum
açlık krizine griyorum resmen zorda olsa tutuyorum kendimii
inş. geçici bi durumdurrr
spora devam ediyorum dün jillian 3. level 4. günü yaptıımm
4. levelin sonuna gelebilseydim hayırlısıyla
pöööff şu göbeğim aşırı canımı sıkıyoo yaa 80 fln olsa ne güzel olur
amaa çoookkkkk var 80 cm e peeeffffff
2013 başı gibi 2. çocuk çalışmalarına başlamayı düşünüyoruzz
2. hamaileliğime kilolu başlamak istemiyorum ilkindede kilolu değildim ama
çok fazla aldım 63 le başlayıp 82 le bitirdimmm bu seferrr daha az kiloyla başlayıp
daha az kilo almak istiyorummm
2 çocuk yeterli die düşünüyoruzz doğum sonrası tamamen kendim için zayıflayıp
hayatım boyu zayıf fit kalmak istiyorum çok mu şey istiyorummmm
iyi canım sevindim çözülmesine
bende 64le hamile kalmıştım 82yle doğuma gitmiştim
yeniden hamile kalmak fikri nedense uzak bana
hamileliğimde doğumumda çok rahat geçti ama kilo almaktan korkuyorum
çok kolay alan bir yapım var çünkü
ben 3 yaşını doldurmasını bekliyorum
4 yaşında olursa ideal diye düşünüyorum okula başlayıncaya kadarda küçük kendini toplar
tabii allah kısmet ederse bakalım
Canim ben de memuriyet istiyorum nasipse..Canım bir bayan için zaten çok önemli iş, memurlukta dediğin gibi bütün hakların olur, özel sektördeyim ben, maalesef ne iznimiz tam veriliyor, ne maaşımız aldığımızdan yatıyor, her yönden biz zararlıyız yani, onun için ne yap yap çalışmak istiyorsan devlette bir işe gir derim ben. Şimdiki aklım olsaydı kesinlikle ben de devlet için hazırlanırdım ama maalesef yaş 36 ve çoğu yerde 35 yaş şartı var. Neyse buna da şükür tabiii ki, işsiz olmaktan iyidir, en azından gününde alıyoruz maaşımızı, eşim kay aydır maaş alamıyor.
Canim ayyynen dedigin gibiselam kızlar nasılsınız;
bu arada diyet işi hafta sonun ki bir tabak kısır ve 4 adet baklava haricindegüzel gidiyor
bugün toparladım.3 gün protein yapıcam
işte bugun kü menüm
sabah
salam sosis kaşar .domates
1 kupa yeşil çay
1 kupa nescafe
ara
1 avuç üzüm
öğle
haşlanmış tavuk
salata
1 bardak ayran
ara
2 adet ceviz
akşam
haşlanmış tavuk
salata
1 bardak ayran
ilavele:3-3,5 lt su,1 kupa yeşil çay,belki bir porsiyon meyve....1 saat aerobik....
Ben de hep oyle dusunuyordum
aslında doğum yaptıktan beriii hep araları çok olmassınn düşüncem vardı
arkadaş gibi olsunlar hem bi taneye bakıyorken ikincide arada gide nasılsa
diye düşünüyodumm aslında düşüncem hiç değişmedii ama gel gelelim kilo
bari dedim zayıflayım kilom sabitlensinn senin gibii sırf kilodan korktuum için erteledik
ama yıl başından sonra ben çalışmalara bşlarımmm artık ne zmn olursaa
aralıkta 2 yaşını doldurucak benmki 2.de olsun doğsun diyene kdr
3 dolar herhaldee kısacası daha fazla ara vermek istemiorm
nasılsa 2. bebek son diye düşünüorz daha yaşım gençken olsun aradan çıksın
diye düşünüyorum hem bu seferr kilodan iicee ağzım yandııı
hamilelik olursa inş... çok dikkat etmeyi düşünüyorum ahh 55 le hamile kalsamm
12 kilo alsamm ne güzel olur ama bakalım nasıl olucaakkkk
Allah herkese hayırlısınıu nasip etsin banadaaa inş.
küçükler daha ama yaaaa
bari dedim zayıflayım kilom sabitlensinn senin gibii sırf kilodan korktuum için erteledik
kardeşsizde olmaz canım ama yaaaaCanim ben de memuriyet istiyorum nasipse..
Canim ayyynen dedigin gibi
Kimseye muhtac degilsen saglikliysan dunya senin zaten..
İstemenin sonu yok ki insan olana...
Yaslari acilmasin cok diye ama hem kilo hem de artik calismak istedigim icin vazgectim bu isten
Yasim 26 hele bi Allahin izniyle kamuya gireyim sosyal haklari annenin cok fazla artik bunlardan da yararlanmak istiyorum ki ayni zamanda o kadar sene okudum ziyan olmasini istemiyorum
Yok dgil hamdolsun bi tane yavrum var hamdolsun 4 yasina kadar belki 4.5 yasina kadar basinda olcm
Bundan sonra biraz kendim ve dolayisiyla oglum icin biseyler yapmam lazim.
Allah ne yazdiysa o artik..
Hepimizin sansi bahti kaderi guzEl olsun
Canim ben de memuriyet istiyorum nasipse..
Canim ayyynen dedigin gibi
Kimseye muhtac degilsen saglikliysan dunya senin zaten..
İstemenin sonu yok ki insan olana...
Yaslari acilmasin cok diye ama hem kilo hem de artik calismak istedigim icin vazgectim bu isten
Yasim 26 hele bi Allahin izniyle kamuya gireyim sosyal haklari annenin cok fazla artik bunlardan da yararlanmak istiyorum ki ayni zamanda o kadar sene okudum ziyan olmasini istemiyorum
Yok dgil hamdolsun bi tane yavrum var hamdolsun 4 yasina kadar belki 4.5 yasina kadar basinda olcm
Bundan sonra biraz kendim ve dolayisiyla oglum icin biseyler yapmam lazim.
Allah ne yazdiysa o artik..
Hepimizin sansi bahti kaderi guzEl olsun
küçükler daha ama yaaaa
tabii senin kararın karıştığımı falan düşünmede
benim kızımıla yaşıt oğlu olan bir arkadaşım 7 aylık hamile
çocuk daha bilmiyor kardeş falan
bebek gelecek diyor ama doğunca sorun yaşanacağı kesin
tabii 3 yaşına gelince anlar ama yinede ilgiye sevgiye ihtiyacı var
ister istemez bebekle ilgilenince büyük olana zaman ayırmak daha zor olacak
zaman ayırsanda vakit verimli geçmeyecek
öyle işte benim düşüncem hem biraz büyük olursa kardeşle ilgilenebilir
yani yanında durabilir en azından
kardeşsizde olmaz canım ama yaaaa
Allah gönlüne göre versin canım..
kızlarr dün annemlerdeydimmm eşim akşam beni aldıktan sonraa
gecenin bi vaktiii 11 e geliyoduu canıı hamburger istemiş miş miş
bide bana dioki sana burger king ısmarliim miiağzımın suları aka aka hayırr tabikide dedimm
çok severim ama o saatte nasıl yiyiimmmm ki ben 59 u görmeden fast food yemicem die söz verdim kendimee
neyse annemlerden çıktıkkk kendisine 2 menü aldıııı haiiiinnn eve gelene kdr arabada yediii karşımda
arabannın içine miiss gibi kokuları yayıldı ki yanii 7 de yemek yedim zaten 11 de ne kdr acıkmıştımm :18:
öleee bide paketten hamburgerini bana çıkarttırdıııı araba kullandıı için nefsimle imtihanımmm başarıyla son bulduuu
ama canımdan da can gitmedi deill
doğru söylüyorsun bir şekilde hallediliyor
aslında öylede düşünmyo değilimmm
ya kardeşten sonra içine kapanık olursa diyee
ama elimizden geleni yapıcaz ayırıldıığını düşünmesin diyee
bizim ablamla aramızda 1 yaş 8 ay var hiç sevgi eksikliği gibi sorun olmadı
annemler nasıl ayarladılarsa bizde ayarlarız Allah'ın izni ile
biz arkadaş gibi büyüdükk hiç eksi yanıyla karşılaşmadıkk
Allah banada yardım etsin öyle yetiştirebileyimmm inş.
eksisde var artısıda varr ama denemeden göremeyizz
ben hayatta dayanamazdımkızlarr dün annemlerdeydimmm eşim akşam beni aldıktan sonraa
gecenin bi vaktiii 11 e geliyoduu canıı hamburger istemiş miş miş
bide bana dioki sana burger king ısmarliim miiağzımın suları aka aka hayırr tabikide dedimm
çok severim ama o saatte nasıl yiyiimmmm ki ben 59 u görmeden fast food yemicem die söz verdim kendimee
neyse annemlerden çıktıkkk kendisine 2 menü aldıııı haiiiinnn eve gelene kdr arabada yediii karşımda
arabannın içine miiss gibi kokuları yayıldı ki yanii 7 de yemek yedim zaten 11 de ne kdr acıkmıştımm :18:
öleee bide paketten hamburgerini bana çıkarttırdıııı araba kullandıı için nefsimle imtihanımmm başarıyla son bulduuu
ama canımdan da can gitmedi deill
yarın öğleden sonra 10-15 kişilik misafirim gelecek
ben okulda olacam 3ten sonra gidecem eve
annem karşılayacak misafirleri
dünden beri tarif bakıyorum
zevkle yapıyorum aslında ama
sonra kalanları kim yiyecek :26:
eşimin pek arası yok öyle şeylerle
ani misafir için buzluğa kaldırıyorum ama
neyse kızlar öyle işte
bugün eve gidip pasta börek yapacam, ev temizliycem iş çoooook
kolay gelsin canım..
neler yapacan misafirlerine yarın ben de gelicem sana
yarın öğleden sonra 10-15 kişilik misafirim gelecek
ben okulda olacam 3ten sonra gidecem eve
annem karşılayacak misafirleri
dünden beri tarif bakıyorum
zevkle yapıyorum aslında ama
sonra kalanları kim yiyecek :26:
eşimin pek arası yok öyle şeylerle
ani misafir için buzluğa kaldırıyorum ama
neyse kızlar öyle işte
bugün eve gidip pasta börek yapacam, ev temizliycem iş çoooook
2 çeşitini yaptım canım
toplamda 6 çeşit düşünüyorum umarım yetiştirebilirim
beklerim canım gel yiyelim içelim güzelleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?