70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalarr kızlarrr

dün bayram temizliğine başladım
cam sil yer süpür sil yerleştir
bide ben yazın halıları kaldırıyorum kilim fln seriyorum yerlere serin olsn die
kışın tekrar seriyorum halılarıda serdim dün
mutfağın camını silip yerleri süpürdüm sildimm dip köşe girmedim mutfağa bugün yapıcam
mutfak dolapları içi dışı tezgah fayanslar fln
salonun tamamın ahiiçç girmedim dün bugün camlarını silicem
koltukları silicem yerleri dip köşe temizleyip halılarını sericem bölelikle bütün ev temizlenmiş olurr
ama akşama enkazımı kim kaldırır bilemicemmm

oyyyyyyyyyyyyy okurken dahi meloşum baygınlık geçiriodum içimden bitsin artık bu temizlik dedim o derece yani

bol bol kalori yakarsın bütün bu işlerle sen emin ol canım benim

kolay gelsin

direk atladım konuya kızlarr kusura kalmayınnnn

napıyım yaa valla atlamasam hiç uğrayasım olmıyacak buraya en azından bişiler yazmaya başlamam gerek artık

üşenmemem gerek :18::18:

bu sıralar yine pek durgunluk var ,nerdeyse 10 gündür topiğe uğramıyorum am ,sanki 1 sene girmemeişim gibi hissediyorum kendimi :18::18::18: 75ten en son bir 65.6 yı gördüm işte ondan sonra sürekli 66 rakamı ile kardeş oldum resmenn hiç yediklerime dikkat etmiyorum ne bulursam ne geçrse önüme ,ama şükür ki sabitim ,ama şöyle bir durum var bende mesela bir öğün çok yiyorsam diğer öğünü ya unutuyorum yaa hiç yemek canım istemiyor böle bir hala aldım anlıycanızzz

sanırım 5 li rakamları görmek için buraya dönmenin zamanı geldi ama hiç halim yok gibi yaaa hayata karşı pek negatif olmaya başladım pöööfffffffffffffffff

bekliyorum bekliyorum beni motive edicek bir arkdaş gelse yazılar yazsalar diyorum

benim tekrar hırslanmam gerek

belkide unutuldum topikte kim bilirrrr

Son düzenleme:
NELER ALDIN BAKİMMMMM çok mu meraklı oldum

merhaba kıslar aranıza katılabılırmıyımkı acep?
ne dimekkk hoş geldin canım..
topik bu aralar durgun giren okuyup çıkıyor
kendini tanıtmakla işe başlayabilirsin..
bu yolda kolay gelsin diyorum sana
melojj benim evide .....götürüyor
bırak bayram temizliği normal temizliği zor yapıyorum bu aralar..
ohh evin mis gibi olur şimdi....
bekliyorum bekliyorum beni motive edicek bir arkdaş gelse yazılar yazsalar diyorum

sen gelme
sonra bir cee de
sonrada motivasyon bekle
yok öyle pttycik buraya gelicen topiği coşturacan sende bizde motive olcaz...

haaa unutmadık bu arada ama gözden uzak gönüldende ırak olur derler....

Son düzenleme:
.

sen gelme
sonra bir cee de
sonrada motivasyon bekle
yok öyle pttycik buraya gelicen topiği coşturacan sende bizde motive olcaz...

haaa unutmadık bu arada ama gözden uzak gönüldende ırak olur derler....

ayy sormaa zerram tamm niyet ediyorum buraya daimi olcam diyorumm hooopp işler değişiyorr illaki bişiler çıkıyor kendime vakit ayıramıyorum sanki şu sıralar

işte bugün evi temizlycektim sözde onuda mide bulantısından yapamıyorum üşüttüm herhal mideyi hava değişikliği yaramıyor bana :18:

yatağın içinde öle kös kös pc ye bakınıom işte napayım canım

valla inş. işler çıkmazda bir an önce tekrar düzenime kavuşurum

artık 5li rakamları görmek çok istiyorumm ben yaaaa

sıkı bir motive depolamam şart banaaa

dileğim sen naptın kuzu

ben hala düzene sokamıyorum kendimi nolcak halim yaa 5li rakamları görmem şarttttttt

sizlerde ne var ne yok nasıl keyiflerrrrr

tatlım tatlım kalk bakalım sılkelen soyle bır gusel dısarıda mıs gıbı bır hava (gercı burası oyle nereden kaytılıyorsun bılmıyorum ) kıs gelyor vucudumuz dahada hareketsızlıge alışacak neden bırascık daha zamanımız varken havarda guzelken kendımize bakmıyoruz .5lı rakamları gorursün sen merakme .bak ben hıc tanımıyorum sneı bu topıgede bugun balıklama daldım kabul ederlermı onu da bılmıyorum.bak suna hala oturuo kalk kız muzık ac dans et 2 bardak su ıc soyle serın serın oh derın bı nefes al bak hayat cok gusel aldıghımız bu kıloları bır yada ıkı haftada almadıkkı bız hemen verelım oyle deılmı? hadı abaklım gerısı sana kalmış artıkın soyle gusel bı dus al mıs gıbı parfumunu sık (evdeysen tabı) alışverıse gıt kendıne 1 beden kucuk kıyafet al bunun ıçıne gırıcem de .ben cok bılıyyorum satıcıların bu sıze olmas dedıklerınde hayır ben bunun ıcıne gırıcem dedıgımı evet gırdımde cok sukur aslında cok ıradelı degılımdır hırslı da degılımdır ama oldu işte

benimde öyle hayaatım düzensiz bugünlerde
inşallah bi düzene koyarız arda uğramaya çalış canım
ben kendi adıma söyliyim burasız olmuyooooo...
etrafımdakilere göre yeter gayet iyiyim
eeee 3 çocuk annesi 38 yaşında hatun manken olcak değilya yeter diyorlar
buraya uğramasam onların aklına uycam yani....

ama kimsecikler bana cevap vermediki
Gelebilirsin tabii ki canım, merak etme kayıt kürek bişey istemiyoz. Kilo çizelgeni yaparak işe başlayabilirsin, Cuma günleri aç karnına tartılıp, kilonu bildireceksin bir de.

Ohhh valla misss, kızzz bir de Zerra dan sonra bana uğrar mısın? Aynen benim eve de gerek böylesi, yapcak adam yok.

Aşk böcüğü hatırlıyorum seni tabiii, tembel böcük daha çok gel aramıza, motive olursun. Biz itinayla

adam döveriz, sen yeter ki iste

Zaten etrafımızdakiler hep öyle, bana bile yeter artık diyorlar, zafiyet geçircen hasta olcan. Benim vki 25,6 oysa ki, sizlere göre 55 olmam lazım, ama bana bile öyle diyolarsa sen düşün, aman inanmayalım biz onlara, kıskanıyolar da ondan.

tatlım yasım 27
evlıyım cocugum yok ama sıddetle ıstıyorum artık 4 yıllık evlıyım.15 kılo verdım son 5-6 ayda sımdı ıse gerıye kalanları verıcem ınsallah bugun ıtıbarıylen yedıklerımı yazayım ozaman ben:)

1.oğün 07.00
1 koca bardak cay sekersız
2 dılım ekmek
1 dılım beyaz peynır
2 dılım domates salatalık

2. öğün

pırasa yemegı 5-6 kasık
fırın makarna kucuk bı dılım
4-5 tane erık
1.5 lt su bu saate kadar

Gelebilirsin tabii ki canım, merak etme kayıt kürek bişey istemiyoz. Kilo çizelgeni yaparak işe başlayabilirsin, Cuma günleri aç karnına tartılıp, kilonu bildireceksin bir de

tatlım kılo cızelgem var zaten bırde bu cuma tartılıp kılomu bildireyim menumude yazdım bugunkı:)

sana hayranım melojj azmin e nazar değmesin..
geçen yıl benim de böyle ödüllerim vardı...
iyide oluyordu..
nası boğazımı tuttuysam o zaman

ev işlerini hiç düzene sokamadım fadimecim...
herşey üstüme geliyor sanki bugünlerde..
eve git ortalık toparla yemek derken işyerinde yoruluyorum zaten..
eşimde sağolsun hiçbişeye elini sürmüyor..
çıkış saati ikimizinde aynı ama o 7 den önce pek gelmez..
akşam eve geldim ev süpürdüm yemek yapıyodum o sırada çocuklarla geldi bizimkisi
ben mutfaktayım ama görüyorum mutfak otum odası açık benim
telle oynuyo
insan bi gelir yardıma ihtiyacın var mı der dimi
artık yemek hazır olmaya yaakın bende çok yoruldum biliyormusun dedim
yatsaydın sende dedi
ne yiyip içiceksek evi pislik götürüyo
çocuklar desen artık ikisi büyük ayrı odaları var
hergün odanızı temizle demekten yoruldum..
işe başladığımdan beri daha sinirli oldum çıktım..
acilen yardımcı bulmam lazım ama henüz bulamadım benimkide can yani...

alıntılara başlamadan önce nerdeyse 10-15dak beri aynı sayfayı yeniliomuşum diyorumki kendi kendime neden bu kızçeler bana hiç bişi yazmıoyr acep :44:meğerse sayfa bir ileir atlamış topiğe girmeye girmeye onu dahi unutmuşum hey Allahım çok güldüm kendime iyice saflaştım valla töbe töbe

anammmmmm kız biz seni topiğe almazmıyız şekerrrrr böyle adamalra ihtiyacımız var bizim valla yazını bir okudukça 2. ye yenden okuyasım geldi şeker ohh valla içim ferahladı hay Allah razı olsun senden ne muradın varsa versin hep birliklte 5li rakamları görüp alışveriş çılgını olalım inş

inş cnm inş. Allahtan sabit kalıyorum 7 li rakamlara bir çıksam motivasyon iyice düşecek bende :18:
senin maşallahın var valla canım yaşına göre ve 3 çocuk annesi birde ufffffff fıstık gibi hautunsun ama sen yine vazgeçme devam yola şeker

ama gel geleim bana daha çocuk yok meydanda yaş 22 evliyim ama hala eşimle tanıştığım günden beri ha şu gün ha bu gün zayıflıcam diyip duruyorum bir 75ten 66ya geldik havaya girdik millet oo zayıfladın falan filan demeye başladı hoooppppp durakalamaya geçtikk valla o yüzden bu bünyeye bişiler yapamam gerek ama ne yapmam gerek onu bulmam lazım sahi bu arada hep düzensşiz yemek yediğim zamanlarda spor yaptığım oldu ,hatta çok iyi biliyorum bir gece kocişin desteği ile mekik çekmeyi öğretti bana önceki çektiğim mekiklerin yanına vızzzz gelir eşiminki ertesi gün baktım karın bölgem nasıl yanıyorrrr oturup kalkarken zorlanıyorum ,hiç aklımada gelmiyor spordan öyle olduğum ,akşamına kociş diyor benim çektiğim mekikler bugün karın bölgemi hep acıttı bende büyük bir çığlıkkk aaaaaaaaaaaaaaaaa kociş bendede oldu sahi ondanmı oldu ki yerlere yattık gülmekten bana diyor sen spor yapmayı bilmiyorsun bak bir gecede seni nasıl adam ettim diyorrr ölee işte anlıycanız sporda etkili galiba kiloda sabit kalmak için

Aşk böcüğü hatırlıyorum seni tabiii, tembel böcük daha çok gel aramıza, motive olursun. Biz itinayla

adam döveriz, sen yeter ki iste
vallahi yukardaki yazıları okuduktan sonra emin olun daha çok uğrayacağım aranıza hem kocişte gündüze geçti rahat rahat öğünlerimi yaparım artık

hesaplıyayım bakayım bayrama hedef koyalım kızçelerim bakalım :44::44:

evet bencede çekemiyorlar bizi...
dahada zayıflayayımda kocişimde çatlasın....

çoğu gitmiş azı kalmış canım...
bende 38 yaşında 3 çocuk annesi çalışan bir hatunum....

evet bencede çekemiyorlar bizi...
dahada zayıflayayımda kocişimde çatlasın....

çoğu gitmiş azı kalmış canım...
bende 38 yaşında 3 çocuk annesi çalışan bir hatunum....

memnun oldum sekercım bende calısıyorum gun boyu ayaktayım pek oturak fırsatım olmuyo sekız saat boyunca ama spor spor spor en onemlısı yuruyus yapmak gerkıyor

tesekkur ederım tatlım Allah sendende razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…