bende bu aralar hiç dikkat etmiyorum yaaaa..
daha düzene oturtamadım yemek işini
dün dışarda yedik..
iskender vardı seçim şansım yoktu
tabi ekmeklerinide çöpe atılmasın diye yedim
sonra ekmek kadayıfı geldi
eşiminkinden bi çatal aldım kendiminkine dokunmadım
ama şişirdi beni yemek
bu akşamda dışardayız:26::26::26:
ay yok cnm ya böylesi daha kötü. ne güzel seni motive ediyor benimkide yerden yere vuruyorAyyy aynı benim koca, eskiden benim ki de derdi, ben seni böyle seviyom diye, ama ben hiç takmadım, biz kendimizi nasıl mutlu hissedeceksek öyle olmalıyız. Ona rejim yaptığını çaktırmadan sen de yap bundan sonra, madem öyle, o yanındayken yiyormuş gibi yap, gitti mi dikkat etmeye devam et, kıskanıyolar bizi şekerim
Ohhh oh, temizlikler de yapılmış ne güzel, darısı başıma. Kilo için de tebrik ederim, o kadar temizlikten sonra kaloriler de gitmiş haliyle
Ayol daha ne istiyosun!
Benimki ne vaadedecegini sasiriyo zayiflayayim motive falan olsun diye
Olsun canim ya olur oyle arada
Bisey sorcm boyun kac tatlim bmi yuksek gozukuyo da merak ettim
tesekkür ederim canim
geçmiş olsn cnm
sagol zerram insallahgny canımmm
bugünlerde çokkkkkk sessiz minecim..
inşallah bi problem yaşamam bugün artık yeni başladım dicem napimmm...
misafirlerine neler yaptın marifetli hatunnnnn
gny canım bi görünüp bi kayboluyorsun napıyorsunnnnn..
oğluşuna geçmiş olsun canım
özlüyoruz seni bak arayı çok uzatma.
diyetisleninlede inşallah güzel kilolar verirsin suzimmmm
insanogluyuz iste minecim
selaaaam
benim hep öyle
dün akşam 2 kurabiyeyle btiridim günü, yemek yerine :26:
sanki biraz canın sıkkın gibi geldi bana suzim
yanılıyorumdur umarım
neden bilmem ama öyle hissettim
geçmiş olsun buarada evde varsa hemen soğuk algınlığı ilacı iç
ilerlemeden keser
oğluşunun içinde geçmiş olsun
gelmessen daha kötü oluyor buraya gelmeyince insan daha fazla saliyor ha bugün ha yarin baslarim diyesorma cnm yaa...
bi dikiş tutturamadım:26:
yapamıyorum diyet, düzene sokamıyorum menümü..
o yüzden burayada qelemiorum
halim duman
selam
kızlar nasılsınızbir bakem dedim
bende iyim ne olsun çoluk çocuk yuvarlanıp gidiyozbu arada 69 oldum
6 yı gördüm ya daha ne isteyim
sagol canim benimYaaaa, burası sebzenin memleketi olunca, 500 kuruşa domates bile buluyoruz biz.
Doğru diyosun canım, biz memleketindeyiz sebze-meyvenin. İnşallah eşin için de hayırlısı ne ise o olsun canım.
Selam canım,
Kesin tıkınmaya gitmişlerdir.
Geçmiş olsun canım, havalar tam hastalık havası, burada da öyle. Dikkat edin kendinize.
Kııız ne oldu, sıkıldın mı yoksa diyet miyet işlerinden, yapasın mı yok? Anladım seni ben, bende de oluyor öyle. Boşver takma kafana, geçer bunlar da, hayat yaşamaya değer
Kızzz sen neler yedin dökül bakayım, kurabiye ile kaldın mı acepDün bizim aşçı da yapmış sağolsun elmalı kurabiye, 3 tane hüplettim bizden adam olmaz kesin bunu anladım
Kilo almadıysan sorun yok canım sıkma canını, bir şekilde düzene girer.
dayanamadım yine netten alışveriş yaptım
çok tutmadı ama beklediğim 3. kargo
eşimle yine papaz olacağız
adam miktarına değil kargo gelmesine takıyor
isterse 3lira olsun kargo geliyormu geliyor huuuuu yine bisürü konuşacak
hosgeldin canimmerhaba kıslar aranıza katılabılırmıyımkı acep?
sagol canim benim
benmde bugünü kaçamaksiz kapatmam lasım daha doğrusu yarınıdaa tartıya hazırlıkk
bende 5 kilo aldım patlıcan 75 kuruştu ama közlemedim henüzz
kızartıp nasıl koyuyosn canımm bakalım bende öle koyyim nasıl yapiosan yemeklik olsun birazda
dolapta sıkış tepiş oldu artık dolrdurmaktannn
ayy tşk ederim minecim yaaa
uğraşmaya çalışıyorum iştee bu hafta diyetimde kaçamaklarım oldu
bakalım cuma günü tartı nasıl olucaakk
vallaa inş. öle olur ablacım yaaa
ablacım inş. kazasız belasız atlatırsn denetiminiii
kışık hakkaten çarşı pazar zulüm oluyooo
zangır zangır titreyerek alışveriş yapılmıo
yazdan hazırlık en iyisiii
eşinin işide hayırlıysa olur inş. canımm
Allah gönlünüze göre versin inş...
geçmiş olsun suziiişş aileceekkk
diyetisyen kararında çok iyi olmuş inş. güzel sonuçlar alırsınnn
ıımmmhh ıımmmhhhh kurabiyenin her türlüsüne bayılırımmm
ayyy hele kii tahinli kurabiyeye ayrı biterimmm
59 u bi göreyim ondan sonra her hafta 1 ödül günü vercem kendimee
o zmn herşeye doyarım umarımm
selam canimdirek atladım konuya kızlarr kusura kalmayınnnn
napıyım yaa valla atlamasam hiç uğrayasım olmıyacak buraya en azından bişiler yazmaya başlamam gerek artık
üşenmemem gerek :18::18:
bu sıralar yine pek durgunluk var ,nerdeyse 10 gündür topiğe uğramıyorum am ,sanki 1 sene girmemeişim gibi hissediyorum kendimi :18::18::18: 75ten en son bir 65.6 yı gördüm işte ondan sonra sürekli 66 rakamı ile kardeş oldum resmennhiç yediklerime dikkat etmiyorum ne bulursam ne geçrse önüme ,ama şükür ki sabitim ,ama şöyle bir durum var bende mesela bir öğün çok yiyorsam diğer öğünü ya unutuyorum yaa hiç yemek canım istemiyor böle bir hala aldım anlıycanızzz
sanırım 5 li rakamları görmek için buraya dönmenin zamanı geldi ama hiç halim yok gibi yaaa hayata karşı pek negatif olmaya başladım pöööfffffffffffffffff
birden hersey üstüne geldi is ev cocuk alisirsinsana hayranım melojj azmin e nazar değmesin..
geçen yıl benim de böyle ödüllerim vardı...
iyide oluyordu..
nası boğazımı tuttuysam o zaman
ev işlerini hiç düzene sokamadım fadimecim...
herşey üstüme geliyor sanki bugünlerde..
eve git ortalık toparla yemek derken işyerinde yoruluyorum zaten..
eşimde sağolsun hiçbişeye elini sürmüyor..
çıkış saati ikimizinde aynı ama o 7 den önce pek gelmez..
akşam eve geldim ev süpürdüm yemek yapıyodum o sırada çocuklarla geldi bizimkisi
ben mutfaktayım ama görüyorum mutfak otum odası açık benim
telle oynuyo
insan bi gelir yardıma ihtiyacın var mı der dimi
artık yemek hazır olmaya yaakın bende çok yoruldum biliyormusun dedim
yatsaydın sende dedi
ne yiyip içiceksek evi pislik götürüyo
çocuklar desen artık ikisi büyük ayrı odaları var
hergün odanızı temizle demekten yoruldum..
işe başladığımdan beri daha sinirli oldum çıktım..
acilen yardımcı bulmam lazım ama henüz bulamadım benimkide can yani...
bu aralar herkes bunu dinliyor[video=youtube;9bZkp7q19f0]http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0[/video]
aynen zerram benim esimde ne yapiyorsun diyor camasirlarin pis mi diye herzaman bakan benim elin yokmu git camasirliga at dimievet canım arefe...
şimdi ne kadarsınki tam olarak
işimi seviyorum severek gidiyorum
ama etrafımdakikilerdende biraz özveri bekliyorum..
bide şikayet ediyo beyefendi evi niye temizlemiyormuşum
mübarek sen yerden bi çöpü kaldırdınmıda bana soruyorsun
bu dahada zoruma gitti..
neyse düzelir heralde zamankla herşey..
şimdi tam yazarkn çiçek geldi
yeni başladımya çiçek göndermiş bizimki
sabah birzda tatsızdık birazda onun için heralde affedicem beyefendiyi..
denetimde az önce oldu bitti
paşapaşa eksiklerimi söyledim
6 ay sonra görüşcez tekrardan
öyle gelmis öyle giderler degistiremen huylu huyundan vazgecmezne etsekki bu kocişlere hizmet içi eğitimemi alsak
zayiflarsan kocisin daha cok kizkanacakmerhaba kızlar. arada banada gaz verin yaaa kocam bütün gazımı alıyor.. 8 kilo verdim diyorum verme falan diye bıdı bıdı yapıyor. ben seni böyle seviyorum. milletin karısı doğumdan sonra çirkinleşmiş sen neden güzelleşmeye çalışıyon diyor çıldırmış olmalıneyse amacı psikopatınnn sana çikolata alayım falan diyor. eve tatlılar börekler cipsler kuruyemişler falan getiriyor. zaaflarımı biliyor kömüşşş napcam yaaa nereye kadar sabretcemm.. böyle güzelsin mükemmelsin hatta falan diyor deli adammm
neyse bugün ki menüm.
sabah
1.5 dilim tam buğday ekmeği. menemen. 2 zeytin
ara
2 tavuk köfte
öğlen
2 kaşık patates salatası. dilimlenmiş 2 dilim börek
ama nefsime çok zor dur diyorum bilin anca bu kadar işte. normaldede hamur işi falan çok yerim çünkü göçmeniz hamur işi ana yemeğimizdir diyebilirim
ara
türk kahvesi şekersiz
akşam
3 köfte. 1 kaşık yoğurt. 3 4 kaşık salata
amin canimİyi geceler,bugün hiç gelemedim annem geldi.O oğluma baktı bende temizlik yaptık dip bucak koltukları falan sildim camdı balkondu canım cıktı yatmadan sizede bakayım dediydim. Rejime daha doğrusu DENGELİ VE YETERLİ BESLENMEYE devam.Ben bugün biraz kacırdım.İş arası yemek yiyemedim sonrada annemin yemeğini bulunca 1 tabak patatesli et yemeği yedim ama ekmeksiz yedim artık.ama fazla geldi midem küçülmüş gerçekten.Sabahta tartıldım kılar 74,6 geldi.400gr gitmiş gidenleri görünce çok mutlu oluyorum .Allah hepimizi diledğimiz kilolarda gezmeyi ve korumayı nasip etsin.Amin
160 canım boyum
ondan yüksek görünüyordur
bmı değerim normal aslında sağlık açısından
bmı değeri 24.9 un üstüne çıktığında kilolu sayılıyoruz
ama benim değeri biraz daha düşürmem lazımmmmmm....
gny canım..günaydin kizlar
tesekkür ederim canim
sagol zerram insallah
insanogluyuz iste minecimonu takiyon bunu takiyon kafaya taka taka bi sekil oluyoruz aslinda toka dan baska birsey takmiycan
sagol minem
gelmessen daha kötü oluyor buraya gelmeyince insan daha fazla saliyor ha bugün ha yarin baslarim diye
afferim zeynepim cok sevindim senin adina berat nasil yusuf napiyor aman iyi olunda
sagol canim benim
güle güle kulan minem cicilerini
hosgeldin canim
sagol canim beniminsallah bakalim bugün randevum var cumartesi basliycaz dedi
selam canim
birden hersey üstüne geldi is ev cocuk alisirsinbirde benim esimde hic yardim etmez
birde ben naptimliste yaptim duvara astim
pazartesi tuvalet banyo
sali camasir yerleri silmek süpürmek
carsamba ütü oturma odasi
persembe yatak odasi
cuma mutfak gibi
cumartesi :44: öyle birseyler iste
yoksa nerden basliycam diye deliye dönüyorum tabii diyer günleride yapiyorum baska seyler ama bunlari uygulamaya sart kosuyorum kendime
bu aralar herkes bunu dinliyor
aynen zerram benim esimde ne yapiyorsun diyor camasirlarin pis mi diye herzaman bakan benim elin yokmu git camasirliga at dimi
öyle gelmis öyle giderler degistiremen huylu huyundan vazgecmez
zayiflarsan kocisin daha cok kizkanacakinata zayifla canim :13:
amin canim
benim eşimde heveslendi dukanagünaydın kızlar nasılsınıııız benim yine moral diplerde o yüzden size de uğramadım sinirinizi bozmayayım dedim
geçen hafta 2 kilo vermiştim 2 gündür tartılıyorum ve artıdayım. 2,5 kilo almışım nasıl oldu anlamadım. dieti bozmadım akşamları çok az yiyorum ağırlığı sabah ve öğlede tutuyorum. ama yine artıdayım (
dün aşim geldi bir arkadaşının eşi 5 ayda 15 kilo verimiş dukan diyeti yapmış tutturdu onu yap diye. yaptım olmadı beceremedim diyorum anlamıyor.
yine bunaltıyor beni zaten moralim bozuktu oda tuz biber oldu. sana boks torbası alalım onunla çalış diyor boksör olacam sankisağ elim yine şişti anlatamıyorum bu adama. yumruk nasıl atacaksam bu elle.
alıp başımı gidesim var valla kızlar şöyle kimsenin beni bulamayacağı bir yere kaçsam.
kilo kilo bıktım artık düşünmekten.
sizi de bunalttım ama inanın çok sinirim bozuk. iki gündür kocaman kadın öğlen eve gidip sinirden ağlıyorum. akşam oturup ağlıyorum.
rezene kiraz saplı çay falan içiyorum acaba ödemmi diye ama yok ödem falan değil resmen yağ bu aldığım
HTML:
Yuksek derken kilona oranla demek istedim.
Findukmuşsun sen yahu minyon minyon ne guzel..
günaydın kızlar nasılsınıııız benim yine moral diplerde o yüzden size de uğramadım sinirinizi bozmayayım dedim
geçen hafta 2 kilo vermiştim 2 gündür tartılıyorum ve artıdayım. 2,5 kilo almışım nasıl oldu anlamadım. dieti bozmadım akşamları çok az yiyorum ağırlığı sabah ve öğlede tutuyorum. ama yine artıdayım (
dün aşim geldi bir arkadaşının eşi 5 ayda 15 kilo verimiş dukan diyeti yapmış tutturdu onu yap diye. yaptım olmadı beceremedim diyorum anlamıyor.
yine bunaltıyor beni zaten moralim bozuktu oda tuz biber oldu. sana boks torbası alalım onunla çalış diyor boksör olacam sankisağ elim yine şişti anlatamıyorum bu adama. yumruk nasıl atacaksam bu elle.
alıp başımı gidesim var valla kızlar şöyle kimsenin beni bulamayacağı bir yere kaçsam.
sizi de bunalttım ama inanın çok sinirim bozuk. iki gündür kocaman kadın öğlen eve gidip sinirden ağlıyorum. akşam oturup ağlıyorum.
rezene kiraz saplı çay falan içiyorum acaba ödemmi diye ama yok ödem falan değil resmen yağ bu aldığım
ben de senin durumundayim canim benim mutsuzum sanki etrafimdaki herkes benim kiloya takmis gii hissediyorum esim desen senelerdir aynisin deyip daha cok canimi sIkIyorgünaydın kızlar nasılsınıııız benim yine moral diplerde o yüzden size de uğramadım sinirinizi bozmayayım dedim
bende artik tartilmiyorum önceden hergünt atilirdimgunaydin kizlar galiba bu aralar herkes bunalim takiliyor umarim gecicidir
black chat bence canini bosuna sikiyorsun odemdir bu arada adet donemin yakin degilmi belki ondan veya fazla tuzlu tuketiysen vucut odem yapmis olabilir
bende beli bir sure tartiyi hayatimdan cikarmaya karar verdim tartilmak beni olumsuz etkiliyor ayda bir falan tartilacam bakalim ne olacak
valla şu an canım 66,6 -66,8 -çok yemek yersem aşırı 67 oluyorum :18::18::18:evet canım arefe...
şimdi ne kadarsınki tam olarak
işimi seviyorum severek gidiyorum
ama etrafımdakikilerdende biraz özveri bekliyorum..
bide şikayet ediyo beyefendi evi niye temizlemiyormuşum
mübarek sen yerden bi çöpü kaldırdınmıda bana soruyorsun
bu dahada zoruma gitti..
neyse düzelir heralde zamankla herşey..
şimdi tam yazarkn çiçek geldi
yeni başladımya çiçek göndermiş bizimki
sabah birzda tatsızdık birazda onun için heralde affedicem beyefendiyi..
denetimde az önce oldu bitti
paşapaşa eksiklerimi söyledim
6 ay sonra görüşcez tekrardan
ne bileyim ablam işte azcıkda kıskançlık olyorya şu bizim erkeklerde o yüzden ama bazen hak vermiyorum desem yalan olur eşime çünkü erkek milleti afedersiniz ama bazen laflarına ve hareketlerine dikkat etmiyor eeee evli olunca insan bu sefer daha bir çekingen oluyor (bazen iş arkadaşını anlatıyor çok gerizekalı hareketler yapabiliyorlar zaten belli ediyor öle insanyüzünden), o yüzden Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
tabiki,
hoşgeldin
4 çift ayakkabı 60 tl süper ötesiymiş yaaa
valla net çok avantajlı
artık arkadaşlarım dalga geçiyor
mesela bişey aldığımı görüyorlar önce nerden aldın diyorlar sonra dur tahmin edeyim internetten
mesela 1-2 hafta önce klima aldık inverter dediklerinden varya piyasaya göre 1000lira daha ucuz niye gidip burada mağazadan alayımkiii
ben bugün hırka bolero falan aldım bikitap kargosu bekliyorum bide kızıma bişeyler aldım öyle işte
oooo sabırsız kısçeeee
canım patlıcan için ben ne yaptığımı söyleyeyim
patlıcan oturtma yapacak şekilde halka halka doğrayıp kızarttım
süzgece koyarsan 4-5 saatte yağını salıyor
porsiyonluk poşetlere koydum
buarada poşetin ucuna pipet sokarsan ve bağlarken ağzınla havasını alıp bağlarsan vakumlu gibi oluyor ve az yer kaplıyor
senin kaçamakların benimkilerin yanında hiç bişey seninkine kaçamak bile denemz
belki biraz fazla kaçırıyorsundur yemeği
oda sporla gider zaten
tatlıcıda yeşilçay içen kısçesin sen yahuuu
kurabiye içinde gel ben sana ikram edeyim
sözünü ye 1 kerelik
bende normalde yapmıyorum yoksa hepsi bana kalıyor
misafir için mecburen yapılıyor işte
kolay gelsin canım
benimde ev temizlenmeli yaaa
yağmur yağdı camlar berbat
misafirde var görünecek odaları sildim sadece
yoksa altından kalkamamkiii
iyikide silmemişim gerçi yarın camlara panjur takılcak yine kirlenecek heryer
yok kıs estağfirullah hırka bolero falan aldım
kız bu saatte hala yatağın içindemisin sen
bende buaralar temizlik konusunda bozuğum
eşime dün patladım artık
herşeyi ben yapmak zorundamıyım diye
yaa adamın ayakkabılarını bile ben kaldırıyorum ayakkabılığa
klima taktırdık geçen biparçası yatak odasında yerde duruyor
kaç gün oldu bekledim kendiliğinden kaldırcakmı diye
yok yanii, ben onu görmüyorumki hiç diyor
yatarken odayı topla, çocuğa bak pencereyi kapıyı kapat dersem yapar
1 kere demeyeyim hiçbirini yapmaz
valla herşeyi düşünmekten sıkıldım
üüüf doluyum bu konuda bu günlerde
ne iş yapıyorsun canımm
çevreden neden niye zarar gelir diye korkuyorki canım?
hepimiz çalışan bayanlarız çok şükür bisorunda yaşamıyoruz
o seni kandırıyor bence
Hosgeldiniz tekrar tekrar
Ptty sen eskisn zaten gec kenera
Ayrilmayin da gazlayim burbirimizi disiplinimiz olsun...
günaydın canım hayırdır sende de moraller bozuk sanırım :26:Günaydın canım.
Topikte hepimizin bunalımı aynı zamana mı denk gelio acep.
HAVADAAAAAA AŞŞŞKKKKKKKKKK KOKUSU VARRRR HİÇ BİLMİO BU KADINLAR ROMANTİK ERKEKLERİN KIYMETİNİİİİmerhaba kızlar. arada banada gaz verin yaaa kocam bütün gazımı alıyor.. 8 kilo verdim diyorum verme falan diye bıdı bıdı yapıyor. ben seni böyle seviyorum. milletin karısı doğumdan sonra çirkinleşmiş sen neden güzelleşmeye çalışıyon diyor çıldırmış olmalıneyse amacı psikopatınnn sana çikolata alayım falan diyor. eve tatlılar börekler cipsler kuruyemişler falan getiriyor. zaaflarımı biliyor kömüşşş napcam yaaa nereye kadar sabretcemm.. böyle güzelsin mükemmelsin hatta falan diyor deli adammm
neyse bugün ki menüm.
sabah
1.5 dilim tam buğday ekmeği. menemen. 2 zeytin
ara
2 tavuk köfte
öğlen
2 kaşık patates salatası. dilimlenmiş 2 dilim börek
ama nefsime çok zor dur diyorum bilin anca bu kadar işte. normaldede hamur işi falan çok yerim çünkü göçmeniz hamur işi ana yemeğimizdir diyebilirim
ara
türk kahvesi şekersiz
akşam
3 köfte. 1 kaşık yoğurt. 3 4 kaşık salata
höhöhöyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttt noluyoo leynnnnnnnnnnnnnngünaydın kızlar nasılsınıııız benim yine moral diplerde o yüzden size de uğramadım sinirinizi bozmayayım dedim
naptın suzimmmmmmmgünaydin kizlar
:
azim güzel olmuş son cümledeee takım olmak her zaman motivasyonu arttırırCok sinir oldum esine!!!
Benim esim de zayiflamami cok ister ama bu kadar da ustune gelinmez insanin..
Senin ne kadar taktigini gormuyor mu!
Canim bunalmani anliyorum ayni durumdaydim cunku
Once zaman kisiti koyma kendine
Sartlarindan kurtul
Aksamdan yarin ne yiyecegim diye dusun planla disina cikma!
1 kupa kayisili form cayi ic dogadanin icinde barut agaci kabugu var tatli krizini kesiyo
1 den fazla icme tembellestirmesin.. İstersen yesil cay ada cayi..
İstersen takim olalim senle birbirimizi kontrol edelim ne dersin
kısceler nettınız bakem sular ıcıldımı kahvaltı duzgun yapıldımı bakım he:)bu saate kadar 1bucuk lt su ıcmemız gerekıyokı akşama kadar 3 lt tamamlansın arkadaslar su cok etkılıyo cunku
ahhhh biri bana suyu sevdirsin belki benim vücut ondanda sabit kalıodur aslında su içsem belki meto daha hızlı çalışçak bide onu deniyim dur kızçe sennn
hee hee dün dedim eşimene etsekki bu kocişlere hizmet içi eğitimemi alsak
üüüf evet yaaaHerkese günaydınlarrr,
Millet yine kaçıştı mı ne, durgunlaştı topik. Heeeey neredesiniz hatunlarr, bayramda nasıl olsa alcaz kilo diye saldınız mı kendiniz bakim?? Yarın cuma unutmayın emi.
ay evet yaaaGünaydın canım.
Topikte hepimizin bunalımı aynı zamana mı denk gelio acep.
üüüüf bendebende bu aralar hiç dikkat etmiyorum yaaaa..
daha düzene oturtamadım yemek işini
dün dışarda yedik..
iskender vardı seçim şansım yoktu
tabi ekmeklerinide çöpe atılmasın diye yedim
sonra ekmek kadayıfı geldi
eşiminkinden bi çatal aldım kendiminkine dokunmadım
ama şişirdi beni yemek
bu akşamda dışardayız:26::26::26:
canımmmgünaydın kızlar nasılsınıııız benim yine moral diplerde o yüzden size de uğramadım sinirinizi bozmayayım dedim
öyle canımgünaydin kizlar
insanogluyuz iste minecimonu takiyon bunu takiyon kafaya taka taka bi sekil oluyoruz aslinda toka dan baska birsey takmiycan
sagol minem
güle güle kulan minem cicilerini
olsa hemen koyardım vallakızlar kimsede yeni resim yok mu hadi koyunda motive olakkkkk
ağırladım canımmisafirlerini ağırladınmı minecim....
hak verme canım bencene bileyim ablam işte azcıkda kıskançlık olyorya şu bizim erkeklerde o yüzden ama bazen hak vermiyorum desem yalan olur eşime çünkü erkek milleti afedersiniz ama bazen laflarına ve hareketlerine dikkat etmiyor eeee evli olunca insan bu sefer daha bir çekingen oluyor (bazen iş arkadaşını anlatıyor çok gerizekalı hareketler yapabiliyorlar zaten belli ediyor öle insanyüzünden), o yüzden Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
sen nasılsın ablam yine eşlerden yakınmışsınızbugüne kadar hangi kadın bir erkeğe ev işi yaptırabilmiş ki yaaaa aslaa böyle bir iyilik beklemyinnnnn kendi işimizi kendimiz yapalım boşverin hanımlar diyorum tabiiiiiii çalışmaya başlarsam durumlar bendede aynı sizin gibi olur herhall
ben fazla su içemiyorum maaalesefkısceler nettınız bakem sular ıcıldımı kahvaltı duzgun yapıldımı bakım he:)bu saate kadar 1bucuk lt su ıcmemız gerekıyokı akşama kadar 3 lt tamamlansın arkadaslar su cok etkılıyo cunku
söylemicemkiiiii gizemli bi hatunum ben...valla şu an canım 66,6 -66,8 -çok yemek yersem aşırı 67 oluyorum :18::18::18:
ama bu gidişle bayrama zor 65
ne bileyim yaa valla iyice bir haller oldu bana bakalım sonumuz hayır olsun
ooo bakkkkkk çiçek gelmiş bileeee canım benim ne güzel gönlünü almayı bilio enişte
ne işinde çalışıosunki canım denetim falan demişsin (ay çok mu meraklı oldum acep)
ne bileyim ablam işte azcıkda kıskançlık olyorya şu bizim erkeklerde o yüzden ama bazen hak vermiyorum desem yalan olur eşime çünkü erkek milleti afedersiniz ama bazen laflarına ve hareketlerine dikkat etmiyor eeee evli olunca insan bu sefer daha bir çekingen oluyor (bazen iş arkadaşını anlatıyor çok gerizekalı hareketler yapabiliyorlar zaten belli ediyor öle insanyüzünden), o yüzden Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
sen nasılsın ablam yine eşlerden yakınmışsınızbugüne kadar hangi kadın bir erkeğe ev işi yaptırabilmiş ki yaaaa aslaa böyle bir iyilik beklemyinnnnn kendi işimizi kendimiz yapalım boşverin hanımlar diyorum tabiiiiiii çalışmaya başlarsam durumlar bendede aynı sizin gibi olur herhall
hoşbuldum şekerrr
günaydın canım hayırdır sende de moraller bozuk sanırım :26:
HAVADAAAAAA AŞŞŞKKKKKKKKKK KOKUSU VARRRR HİÇ BİLMİO BU KADINLAR ROMANTİK ERKEKLERİN KIYMETİNİİİİ
şaka bir yana kıskanıodur şeker seni ondan böle yapıodur baksana ismiyle hitap etmene falan takmışvar bir kıskanma belirtileri ,ohhhh olsun onlara ,azcık değerimizi bilsinlerrr zayıflaamyaaaa devamm şekerrr ,pek bir azimli gördüm senii
höhöhöyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttt noluyoo leynnnnnnnnnnnnnn
bakkk ben yiyorum içiyorum geziyorum kilo alıyorum sabit duruyorum bir hafifliyorum arada hiçç moral bozuyormuyum hiç takıyormuyummmmmm boşverrrrrr şekerrrrrrrrrrrrrr hayattttttttttttttttttt devam ediyorrrrrrr bu sabah kendimde bişi farkettim son zamanlarda yedikelrime kilo aldıracak gözüyle bakarak yemiyorum ,herşeyden yiyorum ama ölçülü hatta bu sabah börek yedim:18::18:ama gidip bir tepsi değilalt tarafı bir tane yaaa nolcak dedim (ayyyy kötümü örnek oluyorum ne şimcik :18::18::18:)susayım ben iyisi dicem ama durun hissettiğim duyguları anlatmam gerek
neyse işte yedim ben onu bir güzelll ki kaç haftalardır hep böyleyim ,ama öğlen veya akşam hafif geçiştirmeyi planlıyorum akşama ıspanak var yanında ekmekte yemem gerek ama yemeyiveririm börek yediğim için ,böylece birbirini dengelemiş olurum üstünede bir kayısılı form çayı içtimi üffffffffffffffffffffffff bakkkk o zaman meto nasıl hızlanıyor benim çok mu acıkttım zero iç ptty ,yoğurt ye ptty derim, işte böyle denge kurmaya çalışıyorum , o yüzden önce beyinde bitirmeliyiz ,yediklerimize diyet olarak bakmamalıyız ,bir ortamda pide yemeemiz gerekiosa yiyin gitsin ,akşamına biraz daha az yiyerek denge kurarız ,bizde insanız diye düşünüyorumm
öle işte pisim üzme tatlı canını kocişide salla gitsin sen evlenirken kilolu değilmiydin öyle beğenmedimi seni
veya tama tersi olsa bile şöyle düşün evlenirken her hatun çok çıtırdır ama yaş 50ye gelince her hatun buruşur kırışır bunlar gerçekpeki ya erkekler onlar hep aynımı kalıolar aslında onlar aynı kaldıklarını sanıolar ama işin aslı öle değill ehehehe sakınnnnn takma kafana kuzum böyle şeyleri Allahın izniyle vercez bu kilolaı bizzzz
naptın suzimmmmmmm
azim güzel olmuş son cümledeee takım olmak her zaman motivasyonu arttırır
çayımı yudumlarken sizlere yazayım dedim geleceğin çıtır hatunları
lafa daldım temizlik beni bekler kaçayım ben bayram temizliği edeyim perdeler halılar yerler akşam yemeği çamaşırrrr uuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvv çok iş varrrrrrrrrr bol bol kalori demek bu benim için beynimi bugün temizlik yaptıkça kilo veriomuş gibi düşündüreceğim ve böylece meto hep hızlı çalışacak ,inanamak başarmanın yarısıdır .
hee hee dün dedim eşime
seni hizmetiçi kursa göndercem
erkeklik= tembellik
üüüf evet yaaa
saatte sayfa ilerlerdi
şimdi kaplumbağa hızında
ay evet yaaa
aynı anda gidiyorlar
aynı anda geliyorlar
nora birden kayboldu
gwznz o gelirse geliyor
hasrette gitti esin düğün hazırlıklarında
neskuik tıkınıyor sanırım
öyle aklıma gelenler
üüüüf bende
sabah artının artısıydım valla
nasıl olacak bilmiyorum yaaa
toparlayamıyorum
canımmm
sen doktora gitmişmiydin
insülin direnci olmasın
yoksa neden artı çıkasın
kilo değildir o birden gidecektir ama canını sıkarsan tekrar yemeye başlarsın
hem burayı bırakma neden bizimde canımızı sıkacaksın
tanımasakta destek için elimizden geleni yapıyoruz
kızma ama eşinede kızdım açıkcası
hem eşini bırak tatile git hemde kilo ver diye baskı yap
sen üzerinde onun baskısını hissettiğin için böyle bunalıma giriyorsun
yoksa bukadar sorun etmezdin inan bana
öyle canım
seni neşeli görmeye alışmışız yaaa
garip geldi
teşekkür ederim buarada
olsa hemen koyardım valla
gerçi başkalarını motive edecek kadar çok kilo vermedim
sen koysana hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?