ftemizim hatun bizden hızlı çıktı helall olsun kız sana vallaaa topikte bir azimli daha belirmeye başladı hadi bakalım hep böyle devam eder inş. azmin motivasyonun canım benim ,sayende kendime geldim dinlediğim müziği yayınlıcam şimcik son zamanalrda moda oldu bu şarkıtatlım kılo cızelgem var zaten bırde bu cuma tartılıp kılomu bildireyim menumude yazdım bugunkı:)
anaaam kıyamam sana canım benimmm ,erkekler böyledir boşver takma kafanasana hayranım melojj azmin e nazar değmesin..
geçen yıl benim de böyle ödüllerim vardı...
iyide oluyordu..
nası boğazımı tuttuysam o zaman
ev işlerini hiç düzene sokamadım fadimecim...
herşey üstüme geliyor sanki bugünlerde..
eve git ortalık toparla yemek derken işyerinde yoruluyorum zaten..
eşimde sağolsun hiçbişeye elini sürmüyor..
çıkış saati ikimizinde aynı ama o 7 den önce pek gelmez..
akşam eve geldim ev süpürdüm yemek yapıyodum o sırada çocuklarla geldi bizimkisi
ben mutfaktayım ama görüyorum mutfak otum odası açık benim
telle oynuyo
insan bi gelir yardıma ihtiyacın var mı der dimi
artık yemek hazır olmaya yaakın bende çok yoruldum biliyormusun dedim
yatsaydın sende dedi
ne yiyip içiceksek evi pislik götürüyo
çocuklar desen artık ikisi büyük ayrı odaları var
hergün odanızı temizle demekten yoruldum..
işe başladığımdan beri daha sinirli oldum çıktım..
acilen yardımcı bulmam lazım ama henüz bulamadım benimkide can yani...
haftaya çarşamba arefemi kızlarrr :18::18:
eğer öyleyse bir hafta var 65 i görebilirmiyim acep
tabiki,merhaba kıslar aranıza katılabılırmıyımkı acep?
4 çift ayakkabı 60 tl süper ötesiymiş yaaaAaa misafirlerin dün gelcekti sanmışım, doğru bugün tıkınırsın artık, obur mine, obur mineeeeeee
Daha az önce burdaki arkadaşta netvariumdan 4 çift ayakkabı(babet) aldı 60 tl kargo dahil, hiç bişey değil valla. Sen de okulu adres versen olmuyor mu? Onlar herşeye takar zaten, bilmiyor ki, en indirimli internetten alışveriş yapılıyor, mağazaya gitsen kaç katı ödeyeceksin. Neler aldın bu arada?
oooo sabırsız kısçeeeeherkesler gecmışı okuyo sanırım
canım patlıcan için ben ne yaptığımı söyleyeyim
benmde bugünü kaçamaksiz kapatmam lasım daha doğrusu yarınıdaa tartıya hazırlıkk
bende 5 kilo aldım patlıcan 75 kuruştu ama közlemedim henüzz
kızartıp nasıl koyuyosn canımm bakalım bende öle koyyim nasıl yapiosan yemeklik olsun birazda
dolapta sıkış tepiş oldu artık dolrdurmaktannn
ayy tşk ederim minecim yaaa
uğraşmaya çalışıyorum iştee bu hafta diyetimde kaçamaklarım oldu
bakalım cuma günü tartı nasıl olucaakk
ıımmmhh ıımmmhhhh kurabiyenin her türlüsüne bayılırımmm
ayyy hele kii tahinli kurabiyeye ayrı biterimmm
59 u bi göreyim ondan sonra her hafta 1 ödül günü vercem kendimee
o zmn herşeye doyarım umarımm
kolay gelsin canımmerhabalarr kızlarrr
dün bayram temizliğine başladım
cam sil yer süpür sil yerleştir
bide ben yazın halıları kaldırıyorum kilim fln seriyorum yerlere serin olsn die
kışın tekrar seriyorum halılarıda serdim dün
mutfağın camını silip yerleri süpürdüm sildimm dip köşe girmedim mutfağa bugün yapıcam
mutfak dolapları içi dışı tezgah fayanslar fln
salonun tamamın ahiiçç girmedim dün bugün camlarını silicem
koltukları silicem yerleri dip köşe temizleyip halılarını sericem bölelikle bütün ev temizlenmiş olurr
ama akşama enkazımı kim kaldırır bilemicemmm
yok kıs estağfirullah hırka bolero falan aldımNELER ALDIN BAKİMMMMM çok mu meraklı oldum .
kız bu saatte hala yatağın içindemisin senyatağın içinde öle kös kös pc ye bakınıom işte napayım canım
bende buaralar temizlik konusunda bozuğumev işlerini hiç düzene sokamadım fadimecim...
herşey üstüme geliyor sanki bugünlerde..
eve git ortalık toparla yemek derken işyerinde yoruluyorum zaten..
eşimde sağolsun hiçbişeye elini sürmüyor..
çıkış saati ikimizinde aynı ama o 7 den önce pek gelmez..
akşam eve geldim ev süpürdüm yemek yapıyodum o sırada çocuklarla geldi bizimkisi
ben mutfaktayım ama görüyorum mutfak otum odası açık benim
telle oynuyo
insan bi gelir yardıma ihtiyacın var mı der dimi
artık yemek hazır olmaya yaakın bende çok yoruldum biliyormusun dedim
yatsaydın sende dedi
ne yiyip içiceksek evi pislik götürüyo
çocuklar desen artık ikisi büyük ayrı odaları var
hergün odanızı temizle demekten yoruldum..
işe başladığımdan beri daha sinirli oldum çıktım..
acilen yardımcı bulmam lazım ama henüz bulamadım benimkide can yani...
ne iş yapıyorsun canımmmemnun oldum sekercım bende calısıyorum gun boyu ayaktayım pek oturak fırsatım olmuyo sekız saat boyunca ama spor spor spor en onemlısı yuruyus yapmak gerkıyor
sanki ben çalışmak istemiomuşum gibi ,hey Allahım bir gör çalışmak istiyorum orası öle şurası böledir birazcık korkuo çevreden bana zarar gelir diye ,bir yandan haklı ama bende evde durdukça bunalıyorum artık ve çalışmaya ihtiyacım var ,annemler olmasa yanımızda bu devirde 2 kişi çalışmadığı sürece hayatta ev geçindiremez zannetmiyorum,anlıycann şimdi sen böyle hem iş hem ev deyince akşamki yaptığım iş başvurusu için tekarar düşündüm şöyle acaba bende böyle olurmuyum diye :18::18:
ama her zmaan için çalışmak en iyisi zerram yaa boşver kendi ayakalrının üstünde durması kadın için hep önemli
olur öle şeyler arada takma hiç kafana tmm mı canım
mesaj tekrarı......................
tabiki,
hoşgeldin
4 çift ayakkabı 60 tl süper ötesiymiş yaaa
valla net çok avantajlı
artık arkadaşlarım dalga geçiyor
mesela bişey aldığımı görüyorlar önce nerden aldın diyorlar sonra dur tahmin edeyim internetten
mesela 1-2 hafta önce klima aldık inverter dediklerinden varya piyasaya göre 1000lira daha ucuz niye gidip burada mağazadan alayımkiii
ben bugün hırka bolero falan aldım bikitap kargosu bekliyorum bide kızıma bişeyler aldım öyle işte
oooo sabırsız kısçeeee
canım patlıcan için ben ne yaptığımı söyleyeyim
patlıcan oturtma yapacak şekilde halka halka doğrayıp kızarttım
süzgece koyarsan 4-5 saatte yağını salıyor
porsiyonluk poşetlere koydum
buarada poşetin ucuna pipet sokarsan ve bağlarken ağzınla havasını alıp bağlarsan vakumlu gibi oluyor ve az yer kaplıyor
senin kaçamakların benimkilerin yanında hiç bişey seninkine kaçamak bile denemz
belki biraz fazla kaçırıyorsundur yemeği
oda sporla gider zaten
tatlıcıda yeşilçay içen kısçesin sen yahuuu
kurabiye içinde gel ben sana ikram edeyim
sözünü ye 1 kerelik
bende normalde yapmıyorum yoksa hepsi bana kalıyor
misafir için mecburen yapılıyor işte
kolay gelsin canım
benimde ev temizlenmeli yaaa
yağmur yağdı camlar berbat
misafirde var görünecek odaları sildim sadece
yoksa altından kalkamamkiii
iyikide silmemişim gerçi yarın camlara panjur takılcak yine kirlenecek heryer
yok kıs estağfirullah hırka bolero falan aldım
kız bu saatte hala yatağın içindemisin sen
bende buaralar temizlik konusunda bozuğum
eşime dün patladım artık
herşeyi ben yapmak zorundamıyım diye
yaa adamın ayakkabılarını bile ben kaldırıyorum ayakkabılığa
klima taktırdık geçen biparçası yatak odasında yerde duruyor
kaç gün oldu bekledim kendiliğinden kaldırcakmı diye
yok yanii, ben onu görmüyorumki hiç diyor
yatarken odayı topla, çocuğa bak pencereyi kapıyı kapat dersem yapar
1 kere demeyeyim hiçbirini yapmaz
valla herşeyi düşünmekten sıkıldım
üüüf doluyum bu konuda bu günlerde
ne iş yapıyorsun canımm
çevreden neden niye zarar gelir diye korkuyorki canım?
hepimiz çalışan bayanlarız çok şükür bisorunda yaşamıyoruz
o seni kandırıyor bence
selam
kızlar nasılsınızbir bakem dedim
bende iyim ne olsun çoluk çocuk yuvarlanıp gidiyozbu arada 69 oldum
6 yı gördüm ya daha ne isteyim
Buyur gel canim bugun kizarttim bitti isim artik kislik tenceremi asueeyw kadar kaldiriyorumbende patlıcan almaya oraya geleyim hemen
bir ay önce topalak patlıcan ve kırmızı biber közledim kilosunu 2 şer liradan aldım..
merhaba kıslar aranıza katılabılırmıyımkı acep?
ama kimsecikler bana cevap vermediki
bekliyorum bekliyorum beni motive edicek bir arkdaş gelse yazılar yazsalar diyorum
benim tekrar hırslanmam gerek
belkide unutuldum topikte kim bilirrrr
Ayyy aynı benim koca, eskiden benim ki de derdi, ben seni böyle seviyom diye, ama ben hiç takmadım, biz kendimizi nasıl mutlu hissedeceksek öyle olmalıyız. Ona rejim yaptığını çaktırmadan sen de yap bundan sonra, madem öyle, o yanındayken yiyormuş gibi yap, gitti mi dikkat etmeye devam et, kıskanıyolar bizi şekerimmerhaba kızlar. arada banada gaz verin yaaa kocam bütün gazımı alıyor.. 8 kilo verdim diyorum verme falan diye bıdı bıdı yapıyor. ben seni böyle seviyorum. milletin karısı doğumdan sonra çirkinleşmiş sen neden güzelleşmeye çalışıyon diyor çıldırmış olmalıneyse amacı psikopatınnn sana çikolata alayım falan diyor. eve tatlılar börekler cipsler kuruyemişler falan getiriyor. zaaflarımı biliyor kömüşşş napcam yaaa nereye kadar sabretcemm.. böyle güzelsin mükemmelsin hatta falan diyor deli adammm
neyse bugün ki menüm.
sabah
1.5 dilim tam buğday ekmeği. menemen. 2 zeytin
ara
2 tavuk köfte
öğlen
2 kaşık patates salatası. dilimlenmiş 2 dilim börek
ama nefsime çok zor dur diyorum bilin anca bu kadar işte. normaldede hamur işi falan çok yerim çünkü göçmeniz hamur işi ana yemeğimizdir diyebilirim
ara
türk kahvesi şekersiz
akşam
3 köfte. 1 kaşık yoğurt. 3 4 kaşık salata
Ohhh oh, temizlikler de yapılmış ne güzel, darısı başıma. Kilo için de tebrik ederim, o kadar temizlikten sonra kaloriler de gitmiş haliyleİyi geceler,bugün hiç gelemedim annem geldi.O oğluma baktı bende temizlik yaptık dip bucak koltukları falan sildim camdı balkondu canım cıktı yatmadan sizede bakayım dediydim. Rejime daha doğrusu DENGELİ VE YETERLİ BESLENMEYE devam.Ben bugün biraz kacırdım.İş arası yemek yiyemedim sonrada annemin yemeğini bulunca 1 tabak patatesli et yemeği yedim ama ekmeksiz yedim artık.ama fazla geldi midem küçülmüş gerçekten.Sabahta tartıldım kılar 74,6 geldi.400gr gitmiş gidenleri görünce çok mutlu oluyorum .Allah hepimizi diledğimiz kilolarda gezmeyi ve korumayı nasip etsin.Amin
Herkese günaydınlarrr,
Millet yine kaçıştı mı ne, durgunlaştı topik. Heeeey neredesiniz hatunlarr, bayramda nasıl olsa alcaz kilo diye saldınız mı kendiniz bakim?? Yarın cuma unutmayın emi.
Ayol daha ne istiyosun!merhaba kızlar. arada banada gaz verin yaaa kocam bütün gazımı alıyor.. 8 kilo verdim diyorum verme falan diye bıdı bıdı yapıyor. ben seni böyle seviyorum. milletin karısı doğumdan sonra çirkinleşmiş sen neden güzelleşmeye çalışıyon diyor çıldırmış olmalıneyse amacı psikopatınnn sana çikolata alayım falan diyor. eve tatlılar börekler cipsler kuruyemişler falan getiriyor. zaaflarımı biliyor kömüşşş napcam yaaa nereye kadar sabretcemm.. böyle güzelsin mükemmelsin hatta falan diyor deli adammm
neyse bugün ki menüm.
sabah
1.5 dilim tam buğday ekmeği. menemen. 2 zeytin
ara
2 tavuk köfte
öğlen
2 kaşık patates salatası. dilimlenmiş 2 dilim börek
ama nefsime çok zor dur diyorum bilin anca bu kadar işte. normaldede hamur işi falan çok yerim çünkü göçmeniz hamur işi ana yemeğimizdir diyebilirim
ara
türk kahvesi şekersiz
akşam
3 köfte. 1 kaşık yoğurt. 3 4 kaşık salata
Herkese günaydınlarrr,
Millet yine kaçıştı mı ne, durgunlaştı topik. Heeeey neredesiniz hatunlarr, bayramda nasıl olsa alcaz kilo diye saldınız mı kendiniz bakim?? Yarın cuma unutmayın emi.
Günaydın canım.
Topikte hepimizin bunalımı aynı zamana mı denk gelio acep.
Gunaydiiiiin
Dunku menuuu
1 fincan sekersiz ev yapmi visne suyu(7.30)
Sabah
1 kupa sut kahve
1 yumurta
Oglen
1 kase terbiyeli tavuklu sehriyeli corba
Ara 1 fincan sut kahve
Aksam 4 yk nohutlu pilav
1 dlm cavdar ekm
4 yk taze fasulye 2 yk yogurt
Erken yedim 1 minik hiyar ve 1 kupa kayisili form
Hatirladiklarm bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?