ne bileyim işte marankinin sitesinde öyle tarif ediyo diye bende öyle yaptım ama insanı zorluyo öyle çünkü o kadar karpuzu yesen de iki saat sonra açlık hissetmeye başlıyosunZEYNACIM canım yarım kilo karpuzu yeme zaten birseferde bir dilim ye 1 saat arayla o zaman zaten sık sık yemiş oluncak ben yapcam hiç bişey yemeden karpuzu ama bu hafta bide kirazı yapim ondan sonra cuma karpuz yaparım yoğurt çorbasından vazgeçtim yani cuma günü olanından vazgeçtim şu anda hala süper gidiyo
tabi canım bırakmaya hiç niyetim yok dün hem komşularım bişiyler yapmış çayın yanında onlardan yemedim hemde akşam kayınvalidemde bisküvi dondurma ve ceviz yemeyi reddettim :lepi:zeynacım kendini kötü hissedersen kepekli tost ye
sonra tekrar devem et gün içerisinde bozma ne olur bak o kadar dayandın yani boşa gitmesin yine kepekli tostu dene
canım ben çıkacam sporumuda yapmıştım ara veriyom kendime banyoyu peşinden yapmıyomki yarım saat daha vücut yağ yakarmış bitti yarım saatim yoğur çorbası zamanımda geldi kolay gelsin sanada döncem birazdan
öteki topiklerde herkes paylaşım yapıyo bizim kızlar yok bursefa canım hiçmi bakmıyon bizlere nerdesin hoşçakalın dedin gittin güzelim merak ettim okursan bari kısada olsa iyiyim diye yaz sedacım sendende ses yok nerdesin zeynep sende kız gittin yoksun eskiler zaten hepten gelmez oldular kızlar toplanın artık
Merhaba arkadaşlar... umarım hepiniz iyisinizdir... Hepinizin Kandili Mübarek olsun... Allah hepinizin gönlüne göre versin... Geçmişi okuyamayacağım yazıp hemen çıkacağım... Merak eden arkadaşlar varsa bilgilendireyim.. işlerimde yoğun ama benimde bazı problemlerim var.. onları biraz çözümleyene kadar geleceğimi zannetmiyorum... Kandilinizi kutlamadan geçmek istemedim... cuma gününüden beri girmiyordum siteye... cuma günleri kilo bildirimi yapmaya çalışacağım.. exsta birşey yapmasamda yediklerime dikkat ediyorum... hepinizi çok öpüyorum... inşallah çözüme ulaşınca tekrar aranızda olacağım... kendinize ve kilolarınıza dikkat edin... hoşçakalın...
Evet canım yazdım ve kaçıyorum... insan bazen kendinden kaçarya bende kaçıyorum galiba... biraz zamana ihtiyacım var... mesajı yazınca gördüm... kendimi toplayıp aranıza yeniden döneceğim... çok öpüyorum canım.... hoşçakal...
slm kızlar.. bugün oklavalığım benklava: ya karpuz detoksunun 3. günündeyim ama dayanamadım.. 2 tane dolma.. 2 tane form biskivü yedim.. yarın sabah kilo verememişsem çok üzülcem..:a015:
bayrav35, DenizM. sobe kızlar
kızlar karpuz rejimini 3 günmü yapıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?