Süpersin canım, aynen devam, oğluşunda pek tatlı maşallah.
Allah gelmiş geçmiş etsin canım, arkadaşların dediği gibi Allah korumuş, ya içerde olsaydı da size bişey yapsaydı, psikopat insanlar çoğaldı artık.selam kızlar
bugun temızlıktı camaşırdı yemekti derken anca oturabildim.yarın sabah ta erkenden bayram için memlekete gidiyorum.inşallah kilo alıpta geri dönmem.
canım çok sıkkın aslında dün akşam saat 9 civarı yemekten sonra yürüyüşe çıktık.1 saat sonra eve döndüğümüzde anahtarı kapıya soktum kapı açılmıyor arkadan kilitlenmiş.kapı cereyan yaptı falan diye düşündüm zar zor kilidi kırıp içeri girdik bir de ne görelim eve hırsız girmiş.daha yeni ama kilidi kapatmış fortmantayı karıstırmıs yatak odasına gırmış tam karıştırıcakken biz gelmişiz cekmeceler falan acıktı.eger oyle olmasaydı vay halımıze .evde laptoplar telefonlar takılar falan vardı.ilk kez hayatım da böyle birşeyle karşılaştım.masanın üzerindeki 20 tl ve bir paket sigara dışında bir kaybımız yok.allaha şükür ama korkusu bana artık ne kadar gider bilemem.2. katta oturuyoruz allattakiler korkuluk yaptı ama sanki merdiven.kaç kere uyardık şimdi belediyeye şikayet edeceğiz.
bugun neden se canım hiçbirşey yemek istemedi.diyet ten oldukça uzaklaştım bugun yedıklerımı yazacağım fakat kayda değer su dışında birşey yok.
sabah:1 kase arpa şeh.çorba
ara.1 elma
öğle:1 parça haşlanmış tavuk,1 bardak ayran
ara:1/3 muz ,bir parça çikolata
akşam:1 adet haşlanmış tavuk pirzola,1 bardak ayran,
ilaveler:1 kupa yeşil çay,3,5 lt.su,1 kupa şekersiz nescafe.1 saat aerobik........
bende bugünlük durum bu kendinize çok iyi bakın herkese iyi akşamlar............
Ay canım çoook üzüldüm, Mevlam bir kapıyı kapatmadan diğerini açarmış, inşallah daha iyi bir iş bulursun canım.merhabalr kızlar nasılsınız
canım hıc bırsey yapmak ıstemıyor topıgede gelmıyorum kac gucgundur
rejımde kalmadı dıyebılırım
ısten cıktım sevdıcekte cıkmak uzere mutsuzum su gunlerde allahım yardımcımız olsun
ınsanlar kotu devır kotu
Tebriklerrrr.başlangıç kilo 80 küsür :)
geçen haftaki kilo 76.5
bu haftaki kilo 75
gelen/giden kilo 1.5
toplam giden 5
hedef 65
aynen benimde acilen çekidüzen vermem lazımHerkese günaydınlarrr,
1 hafta karbonhidrat ağılıklı beslenmenin sonuçlarını çok kötü bir şekilde gördüm, müstehak bu bana, iyice koyverdim. Bundan sonra çeki düzen vermenin vakti geldi, inşallah haftaya kamufle ederim. Ben tekrar 59 görmek istiyorummmmmmmm, ama gittikçe de uzaklaşıyorum.:18:
Dileeeek imdatttt neredesin kızçem, gel hep beraber kabaklı-lahanalı menülerimize dönelim.
tekrardan hoş geldin buse inşallh bu sefer hedefine ulaşmadan ayrılmazsın canım..Bugün Cuma ben tartıldım kızlar sonuç tabi ki felaket , haftayaya kadar tartılmicam :26:
Nora : Buse
Başlangıç: 83.5
Hedef : Şimdilik 75
Haydi bakalım Yol uzun ama ben çok kararlıyım
Menümü akşam yazıcam kızlar, çünkü tam olarak bilemiyorum henüz ama kesinlikle 2 lt su bitecek
tebrikler canım..başlangıç kilo 80 küsür :)
geçen haftaki kilo 76.5
bu haftaki kilo 75
gelen/giden kilo 1.5
toplam giden 5
hedef 65
benimkinin yanında seninki masum canım..Herkese günaydınlarr,
İlk feci bildirim benden gelsin kızlarrr
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 61,5 kg
bu hafta kilo :62,2 kg
gelen:700 gr.
toplamda giden :8,4 kg.
hedef kilo : 55 kg
Allah gelmiş geçmiş etsin canım, arkadaşların dediği gibi Allah korumuş, ya içerde olsaydı da size bişey yapsaydı, psikopat insanlar çoğaldı artık.
Ay canım çoook üzüldüm, Mevlam bir kapıyı kapatmadan diğerini açarmış, inşallah daha iyi bir iş bulursun canım.
Tebriklerrrr.
Noraaa, hoşgeldin kız, sıkma canını, biz de alıyoruz bak. İstedikten sonra verilir canım, sağlıktan önemli bişey olmasın, sağlığın yerindeyse hepsi olur olur gider, üzme tatlı canını.
canım yaa sen neden işten çıktın öle bişi yoktu sanırım
nişanlının çıkıcağını sölemiştin ama zhayırdır
kötü bi durum mu olduu ?
yinede sıkma canını değmez hiç bişere
her sorun halledilirrr içini ferah tut
Hasret
Canim gecmis olsun ya..
Hayirlisi olsun cok daha iyileri nasip olur insallah
Hoşbulduk bebeğim özledim lenNapıyon annem
Niye öyle oldu hasret ya :26::26: Düğün hazırlıkları fln vardı bi de di mi doğru hatırlıyorum :26:
Bende de diyet diye brşey kalmamıştı ama bugün yeni başlangıç yapıyorum çok kararlıyım
Hoşbulduk canım
Kesinlikle unuttum geçmişi , geçen sene bir tecrübeydi ve bu sene ben tam 20 kilo vericem
Ama ben 15 kilo verip 10unu geri aldım en öküz benim bence
Akşam menüsü olmamış canım , krem peynir seni hem doyurmaz hemde bildiğim kadarıyla yağ oranı çok fazla , ve akşam ekmek tüketmemeye çalış ama onun dışında güzel
Allah gelmiş geçmiş etsin canım, arkadaşların dediği gibi Allah korumuş, ya içerde olsaydı da size bişey yapsaydı, psikopat insanlar çoğaldı artık.
Ay canım çoook üzüldüm, Mevlam bir kapıyı kapatmadan diğerini açarmış, inşallah daha iyi bir iş bulursun canım.
Tebriklerrrr.
Noraaa, hoşgeldin kız, sıkma canını, biz de alıyoruz bak. İstedikten sonra verilir canım, sağlıktan önemli bişey olmasın, sağlığın yerindeyse hepsi olur olur gider, üzme tatlı canını.
Sırf kiloya moralim bozulduğu için işe gitmedim bugün inşallah sorun olmaz bu bana ama kendimi eve kapatmak istedim yani bugün
Sırf kiloya moralim bozulduğu için işe gitmedim bugün inşallah sorun olmaz bu bana ama kendimi eve kapatmak istedim yani bugün
rabbim bi kapıyı kaparsa daha iyi bir kapı açar inşallh hasretcim
ahh kızlar bır suru bır suru olaylar oldu
sevdıcegımde senın calısmaman daha ıyı dedı bır suru eleman cıkartıldı zaten
bayram donusu arayısa gırecegım ay sonunda da sevdıcegım cıkcak
cok kafaya takıyor ısı bu sartlar altında calısmasını ıstemıyorum
evet bırde dugun hazırlıgı yapıyorduk ama allah buyuk
yardımcımız olur ıns:18:
üzülme canım kendini eve de kapatma depresyon kendi kendi tetikleyen birşey üzüldükçe kafaya taktıkça kilolar peşimizi bırakmaz. bende feci durumdayım 80 e doğru emin adımlarla ilerliyorum. ve yememe dikkat ettiğim halde.Bugün Cuma ben tartıldım kızlar sonuç tabi ki felaket , haftayaya kadar tartılmicam :26:
Nora : Buse
Başlangıç: 83.5
Hedef : Şimdilik 75
Haydi bakalım Yol uzun ama ben çok kararlıyım
Menümü akşam yazıcam kızlar, çünkü tam olarak bilemiyorum henüz ama kesinlikle 2 lt su bitecek
yüz karası bildirimim
başlangıç 62.8
geçen haf 61
bu hafta 62
gelen 1 kg
top giden 800 gr
hedef 56
ben güya 60 ı görcektim bu hafta
bu kadar yemeye bu kdr kilo işte
ben şimdi suyumu yudumluyorumAaaaa canım sen de bendensin.Napalım biz de kafa kafaya verip, bitki çaylarımızı içelim
bu hafta benim gibi diplerdesin haftaya yukardayız inşallah canım..başlangıç kilo 87 küsür :)
geçen haftaki kilo 72
bu haftaki kilo 73
gelen/giden kilo +1
toplam giden 14
hedef 65
kısceler gunaydın bu ılk haftam artıyla gırdım adet zamanım yaklasınca boyle oluyorum ben vucudum muthış sıs o yuzden uzulmuyorum hafataya gecer nasılsa
merhaba kızlar
başlangıç: 78.5
geçen hafta: 69
bu hafta: 68.7
giden: 300gr
toplam giden: 9.8
hedef: 57
pek dikkat edemedim ama en azında gimiş gerçi son 2 gün dikkat ettim bu kadar oldu, aman gitsinde artık 200- 300 ne yapayım azda olsa gidiyor
Naptin kiz senHoşbulduk bebeğim özledim lenNapıyon annem
Niye öyle oldu hasret ya :26::26: Düğün hazırlıkları fln vardı bi de di mi doğru hatırlıyorum :26:
Bende de diyet diye brşey kalmamıştı ama bugün yeni başlangıç yapıyorum çok kararlıyım
Hoşbulduk canım
Kesinlikle unuttum geçmişi , geçen sene bir tecrübeydi ve bu sene ben tam 20 kilo vericem
Ama ben 15 kilo verip 10unu geri aldım en öküz benim bence
Akşam menüsü olmamış canım , krem peynir seni hem doyurmaz hemde bildiğim kadarıyla yağ oranı çok fazla , ve akşam ekmek tüketmemeye çalış ama onun dışında güzel
noram sanada uzuldum sımdı
ne kadar buyuk bır sıkıntıdır bu boylekı herseyımızı etkılıyor bu kılo
ben şimdi suyumu yudumluyorum
sabah kalkınca bi 500 ml içtim şimdi ikincisi
bugün 2 lt bitecek inşallah
haftaya liste başı olcaz canım..
bu hafta benim gibi diplerdesin haftaya yukardayız inşallah canım..
gerçi senin mazeretin varmış
tebrikler canım
ben vaktiyle 15 kiloyu öyle 300 gr larla verdim
yetrki gitsin..
gozlerım doldu yazdıgını okurken allahıım kımseye o kadar sıkıntı vermesınüzülme canım kendini eve de kapatma depresyon kendi kendi tetikleyen birşey üzüldükçe kafaya taktıkça kilolar peşimizi bırakmaz. bende feci durumdayım 80 e doğru emin adımlarla ilerliyorum. ve yememe dikkat ettiğim halde.
kiloyu o kadar takıntı haline getirdimki kanser gibi oldu ve tedavi edemiyorum artık. ne yapsam ne düşünsem bilemiyorum.
aynada kendime bakamıyorum oturdupumda karnımda iki kocaman kat oluşuyor. ağla ağla nereye kadar değil mi bir şekilde birbirimizi dinleyip derman olacağız
canım üzülme iş güç para inanki bu meseleler çözülüyor ama zaman lazım işte.
ben 2 sene işsizdim evde kafayı yemek üzereydim. evde peynir biterdi bak ne kadar basit birşey değil mi ama almaya markete gidemezdim çünkü cebimde para yoktu. evliliğin ilk yılları çok sıkıntı çektik. üzerimize kıyafet alamazdık.
ama allahıma binlerce şükür şuan eve çift maaş giriyor iki arabamız var. evet borç da var ama yavaş yavaş ödeniyor. Allahın izni ile inan para iş konuları çözülüyor. çok çok dua et rabbim bir kapı açıyor mutlaka.
hepinize günaydın kızlar.
sabah 1,5 dilim ekmek, 1 kk kadar tulum peyniri ve 2 çatal böğürtlen reçeli ile kahvaltımı yaptım geldim .
size dünkü menümüde yazayım dilediğinizce eleştirin kızlar ben neden kilo veremiyom el atın bir bana ne olur.
dün sabah: 2 dilim ekmek, 1 tk süzme yoğurt, 2 çatal reçel
öğle 5-6 köfte , 2 kaşık yoğurt, 1 havuç
ara: 5 badem
akşam: 4kaşık kadar patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 küçük salatalık turşusu, 2 kaşık şehriye pilavı
hımm birde 2 küçük parça kabak tatlısı (az şekerli )
araları kaldırdım çünkü canım istemiyor canım isterse yiyorum. bu arada hergün adaçayı ve rezene içiyorum gaz ve şişkinlik problemim için. birde şu büyülü bahçe isimli bitki çayından 1 bardak içiyorum. 2 litre kadarda su. hergün olmasa da sade(1 tatlandırıcı ile) türk kahvesi içiyoyorum. spor ne yazık ki yok. ama akşam otururken falan kol hareketleri yapıyorum yatarken bacak hareketleri. fayda faydadır di mi :)
Hasret canim daraltma kendini
Allah buyuk hersey yoluna girer
Aaaaa
Deli misini ya
Allah adama dert vermesin!kilo nedir ki
Yemeyen veriyor bi sorunu olmadikca.
Boyle caniniza eziyet etmeyin
Neymis o depresif hareketler
Allahin izniyle hersey olur.. Yeterki isteyip emek verelim
eve ttatlım bak gor o su ıcmelerının faydası hftaya nasıl oluor bıde ben bu hafta bu sayfaya gırene kadar hıc dıkkat etmedım2-3 gundur dıkkat edıyorum onunda etkısı oldu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?