70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süpersin canım, aynen devam, oğluşunda pek tatlı maşallah.

Allah gelmiş geçmiş etsin canım, arkadaşların dediği gibi Allah korumuş, ya içerde olsaydı da size bişey yapsaydı, psikopat insanlar çoğaldı artık.

Ay canım çoook üzüldüm, Mevlam bir kapıyı kapatmadan diğerini açarmış, inşallah daha iyi bir iş bulursun canım.

başlangıç kilo 80 küsür :)
geçen haftaki kilo 76.5
bu haftaki kilo 75
gelen/giden kilo 1.5
toplam giden 5

hedef 65
Tebriklerrrr.

Noraaa, hoşgeldin kız, sıkma canını, biz de alıyoruz bak. İstedikten sonra verilir canım, sağlıktan önemli bişey olmasın, sağlığın yerindeyse hepsi olur olur gider, üzme tatlı canını.

Herkese günaydınlarrr,
1 hafta karbonhidrat ağılıklı beslenmenin sonuçlarını çok kötü bir şekilde gördüm, müstehak bu bana, iyice koyverdim. Bundan sonra çeki düzen vermenin vakti geldi, inşallah haftaya kamufle ederim. Ben tekrar 59 görmek istiyorummmmmmmm, ama gittikçe de uzaklaşıyorum.:18:
Dileeeek imdatttt neredesin kızçem, gel hep beraber kabaklı-lahanalı menülerimize dönelim.

aynen benimde acilen çekidüzen vermem lazım
eskiden gram da olsa gidiyordu..
tekrardan hoş geldin buse inşallh bu sefer hedefine ulaşmadan ayrılmazsın canım..
başlangıç kilo 80 küsür :)
geçen haftaki kilo 76.5
bu haftaki kilo 75
gelen/giden kilo 1.5
toplam giden 5

hedef 65
tebrikler canım..
Herkese günaydınlarr,
İlk feci bildirim benden gelsin kızlarrr
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 61,5 kg
bu hafta kilo :62,2 kg
gelen:700 gr.
toplamda giden :8,4 kg.
hedef kilo : 55 kg
benimkinin yanında seninki masum canım..

sağol canım oğlum pek tatlı maşallah kendini çok sevdiriyo
yıllar sonra bizede tatlı bi heyecan oldu kerata..

Sırf kiloya moralim bozulduğu için işe gitmedim bugün inşallah sorun olmaz bu bana ama kendimi eve kapatmak istedim yani bugün

Hasret

Canim gecmis olsun ya..
Hayirlisi olsun cok daha iyileri nasip olur insallah

Sırf kiloya moralim bozulduğu için işe gitmedim bugün inşallah sorun olmaz bu bana ama kendimi eve kapatmak istedim yani bugün

ahh kızlar bır suru bır suru olaylar oldu
sevdıcegımde senın calısmaman daha ıyı dedı bır suru eleman cıkartıldı zaten
bayram donusu arayısa gırecegım ay sonunda da sevdıcegım cıkcak
cok kafaya takıyor ısı bu sartlar altında calısmasını ıstemıyorum
evet bırde dugun hazırlıgı yapıyorduk ama allah buyuk
yardımcımız olur ıns:18:

yüz karası bildirimim
başlangıç 62.8
geçen haf 61
bu hafta 62
gelen 1 kg
top giden 800 gr
hedef 56

ben güya 60 ı görcektim bu hafta
bu kadar yemeye bu kdr kilo işte

noram sanada uzuldum sımdı
ne kadar buyuk bır sıkıntıdır bu boylekı herseyımızı etkılıyor bu kılo

rabbim bi kapıyı kaparsa daha iyi bir kapı açar inşallh hasretcim
en yakın zamanda gönlünüz e göre bi iş bulursunuz umarım

URKE
geçmiş olsun canım sanadaa
insan böyle bi durumda ne yapar bilmiyorumama iyiki evde karşılaşmamışsınız...

üzülme canım kendini eve de kapatma depresyon kendi kendi tetikleyen birşey üzüldükçe kafaya taktıkça kilolar peşimizi bırakmaz. bende feci durumdayım 80 e doğru emin adımlarla ilerliyorum. ve yememe dikkat ettiğim halde.
kiloyu o kadar takıntı haline getirdimki kanser gibi oldu ve tedavi edemiyorum artık. ne yapsam ne düşünsem bilemiyorum.
aynada kendime bakamıyorum oturdupumda karnımda iki kocaman kat oluşuyor. ağla ağla nereye kadar değil mi bir şekilde birbirimizi dinleyip derman olacağız

canım üzülme iş güç para inanki bu meseleler çözülüyor ama zaman lazım işte.
ben 2 sene işsizdim evde kafayı yemek üzereydim. evde peynir biterdi bak ne kadar basit birşey değil mi ama almaya markete gidemezdim çünkü cebimde para yoktu. evliliğin ilk yılları çok sıkıntı çektik. üzerimize kıyafet alamazdık.
ama allahıma binlerce şükür şuan eve çift maaş giriyor iki arabamız var. evet borç da var ama yavaş yavaş ödeniyor. Allahın izni ile inan para iş konuları çözülüyor. çok çok dua et rabbim bir kapı açıyor mutlaka.

hepinize günaydın kızlar.
sabah 1,5 dilim ekmek, 1 kk kadar tulum peyniri ve 2 çatal böğürtlen reçeli ile kahvaltımı yaptım geldim .
size dünkü menümüde yazayım dilediğinizce eleştirin kızlar ben neden kilo veremiyom el atın bir bana ne olur.
dün sabah: 2 dilim ekmek, 1 tk süzme yoğurt, 2 çatal reçel
öğle 5-6 köfte , 2 kaşık yoğurt, 1 havuç
ara: 5 badem
akşam: 4kaşık kadar patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 küçük salatalık turşusu, 2 kaşık şehriye pilavı
hımm birde 2 küçük parça kabak tatlısı (az şekerli )

araları kaldırdım çünkü canım istemiyor canım isterse yiyorum. bu arada hergün adaçayı ve rezene içiyorum gaz ve şişkinlik problemim için. birde şu büyülü bahçe isimli bitki çayından 1 bardak içiyorum. 2 litre kadarda su. hergün olmasa da sade(1 tatlandırıcı ile) türk kahvesi içiyoyorum. spor ne yazık ki yok. ama akşam otururken falan kol hareketleri yapıyorum yatarken bacak hareketleri. fayda faydadır di mi :)

yüz karası bildirimim
başlangıç 62.8
geçen haf 61
bu hafta 62
gelen 1 kg
top giden 800 gr
hedef 56

ben güya 60 ı görcektim bu hafta
bu kadar yemeye bu kdr kilo işte

Aaaaa canım sen de bendensin.Napalım biz de kafa kafaya verip, bitki çaylarımızı içelim

başlangıç kilo 87 küsür :)
geçen haftaki kilo 72
bu haftaki kilo 73
gelen/giden kilo +1
toplam giden 14

hedef 65

kısceler gunaydın bu ılk haftam artıyla gırdım adet zamanım yaklasınca boyle oluyorum ben vucudum muthış sıs o yuzden uzulmuyorum hafataya gecer nasılsa

merhaba kızlar

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 69
bu hafta: 68.7
giden: 300gr
toplam giden: 9.8
hedef: 57

pek dikkat edemedim ama en azında gimiş gerçi son 2 gün dikkat ettim bu kadar oldu, aman gitsinde artık 200- 300 ne yapayım azda olsa gidiyor

Aaaaa canım sen de bendensin.Napalım biz de kafa kafaya verip, bitki çaylarımızı içelim
ben şimdi suyumu yudumluyorum
sabah kalkınca bi 500 ml içtim şimdi ikincisi
bugün 2 lt bitecek inşallah
haftaya liste başı olcaz canım..
bu hafta benim gibi diplerdesin haftaya yukardayız inşallah canım..
gerçi senin mazeretin varmış

tebrikler canım
ben vaktiyle 15 kiloyu öyle 300 gr larla verdim
yetrki gitsin..

Naptin kiz sen
Harbi bastirdin beni
Olsun be amaaan canin sagolsun
Bu sene beraber 15 kg vericez insalla

noram sanada uzuldum sımdı
ne kadar buyuk bır sıkıntıdır bu boylekı herseyımızı etkılıyor bu kılo

Hasret canim daraltma kendini
Allah buyuk hersey yoluna girer

Aaaaa
Deli misini ya
Allah adama dert vermesin!kilo nedir ki
Yemeyen veriyor bi sorunu olmadikca.
Boyle caniniza eziyet etmeyin
Neymis o depresif hareketler
Allahin izniyle hersey olur.. Yeterki isteyip emek verelim

başlangıç: 79.6
geçen hafta: 79.6
bu hafta: 77.9
giden: 1.700
toplam giden: 1.700
hedef: 63

Kacamak yapmasaydim iyiydi:26:

Son düzenleme:

eve ttatlım bak gor o su ıcmelerının faydası hftaya nasıl oluor bıde ben bu hafta bu sayfaya gırene kadar hıc dıkkat etmedım2-3 gundur dıkkat edıyorum onunda etkısı oldu bende

gozlerım doldu yazdıgını okurken allahıım kımseye o kadar sıkıntı vermesın
ama benım dert ettıgım sadece ıs para degıl
sevdıcegım gercekten cok ıyı nıyetlı benden de cok cok ıyı bır ınsan dıyebılırım
o bu olanların hıc bırını hak etmıyor eskı calısanlaardan bırısını ıse gerı cagırmıslar
kadınla samımıydık benı gordu kafasını cevırdı cok kotu oldum
demekkı bu zamana kadar benımle konusması samımı olması sevdıcegımın mudur olmasındanmıs
yanı ben bunu anlarım buradan
artık sevdıcek mudurluk yapmıyor sadece muhasebeye bakıyor
herkes bır anda degıstı bu mu ınsanlık

saol canım benım
ıns memlekete gıtmek ıyı gelecek bana

eve ttatlım bak gor o su ıcmelerının faydası hftaya nasıl oluor bıde ben bu hafta bu sayfaya gırene kadar hıc dıkkat etmedım2-3 gundur dıkkat edıyorum onunda etkısı oldu bende

su içmek iyi oluyorda bide wc ye gitme kısmı var
beni arayan artık wc de bulacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…