70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrr
2 günüdür gelemedim nette sorn vardı
kilo bildirimimi yapıyım
gerçi sabitim ne gelen var ne giden
başlangıç:78.2
geçen hafta:78.2
bu hafta:77.3
giden:900grm
toplamda giden :900 grm
hedef:65

noraaa hoşgeldn cnm üzülme bahara kadar istediğimiz kilolara düşeriz

gunaydinlar kizlar anlasildiki depresiyon bu hafta topigin yuzde 80 nini vurmus artilar fazla belkide havalardandir havalar insanlari olumsuz etkiliyebilior neyse bu haftai olmamis sayalim azimle devam diyoru
ayrica kilo veren arkadaslar tebrikler ne guzel topigin depresiyonundan etkilenmemisiniz yani depresiyon sizi teget gecmis:)))))

ne yazık ki insanlar nankör ve çıkarcı bir dünyadayız. hala makam mevkiye değer veriyorlar. dünyadaki yanlışları düzeltemeyiz canım. üzülme başkalarının hatası için. o insanın zayıflığı, kişiliksizliği arkadaşlığı bu şekilde kullanması.
hak eden insanlar hak ettikleri yere mutlaka ulaşır. sevgilinde eminim daha iyi bir yerde saha huzurlu bir iş kurar.

SELAM KIZLAAAAAR BENİ GÖRMÜUONUZ HİÇ DİYE ALINGANLIK YAPARMIŞIM
KİLO VERENLER ÇOK TEBRİK EDERİM.
BEN TARTILMADIM İKİ GÜN ÖNCE ARTIDAYDIM TARTILMIYORUM İŞTE KÜSTÜM YİNE TARTIYA . ALETİN NE SUÇU VARSA

yeşil çayımı koydum
içelim güzelleşelim
Ben de içtim yeşil çayımı ve 7 bademimi yedim. Tek dikkat ettiğim nokta

başlangıç: 79.6
geçen hafta: 79.6
bu hafta: 77.9
giden: 1.700
toplam giden: 1.700
hedef: 63

Kacamak yapmasaydim iyiydi:26:
OOOOO tebrikler, daha ne yapacan canikom, çok güzel.
Beş para etmez insanlar için kendini üzmeye değer, iş hayatında emin ol ki hepimizin etrafında var onlardan, sen kendi kıymetini bil canım, Allah büyük, herşey yoluna girer.

Selam canım,
Sen de o tembel totonu kaldırsan jillian yapsan, yediklerim az diyorsun madem, metabolizman yavaş demek ki, 1 ay sıksan dişini, bir görsek neler olacak acep?

Günaydın kızlar,annem gitti moralim bozuk.yine ylnız kaldım.3gündür çok mutluyduk.Kafamı dağıtmaya gelmiştim buraya ama herkeste bir depresyon hali kendimi daha kötü hissettim valla.Öğlende gezmeye gidecem çarşıya.Yemek pişirmeye gidiyorum akşam için.Kocişim karı geziyor aç kaldık demesin. Herkese iyigünler ve hayırlı cumalar..

mrb kızlar..topic süper bende daha once burayı okuya okuya azım edıp gaza gelıp bı 10 kg kdr verdım..ve uzun bır sure kılomu sabıtledıkten sonra 67 olmak ıcın tekrar yanınızdaym..

baslangıc kılom 71.4
gecen haftakı kılom 71.4
bu haftakı kılom 70.9
gıden 500 gr :)) ve suan regl donemındeyım bıtsın ınanıorum kı haftaya en az 1 kg gtmıs olcak

cok azımlıyım cooookkkk

jıllıan çok iyide hopla zıpla sürün mahvediyor beni jıllıanla yoga diye başka bir videosu var onu yapmayı düşünüyorum. hemde sıkılaşırım. youtube de görmüştüm ama şimdi bulamıyorum sen julianı yaptığın linki bir daha yazsana canım o linke bakarken bulmuştum yogayı
ah ah benim annem 1200 km uzakta yaaaaaa ben ne yapayım sene bir biz gidiyoruz bir kez de fırsat bulursa onlar geliyor
biz hem depresif takılırız hem güler oynarız gel sen buraya yine
maşallah çok güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin neler yaptın azıcık anlatsana canım. valla sizlerin yani kilo verenlerin hikayelerini okuyunca ayrı bir mutlu oluyorum

ve en onemlısı spor sporsuz gıtmıo ben haftada 5 gun 1 saat kesın spor yapıorum..evdeysenız bı yere cıkamıosanız bıle tv ızlerken 10 dk hızlı hızlı zıplayın ısınma hareketlerı yapın sonra hangı bolgenızde fazlalık varsa yarım saatte bolgesel hareketler yapın.ınanın bellı bı sure sıkıcı gelıo bellı bı sure sonra yapmaynca vıcdan azabı cekıosunuz ve cok zevklı hale gelıo..hayatınızın bı parcasıymıs gıbı oluo.ben mayıstan berı 71-72 arasıyım ve hıc dıkkat etmedım hatta abarttım yaz boyunca aklınıza gelebılcek herseyı yedım ıctım ama haftada 5 gun sporumu yaptım ve sonuc hıc kılo almadım yedıgım halde korudum kılomu.

başlangıç kilo 80 küsür :)
geçen haftaki kilo 76.5
bu haftaki kilo 75
gelen/giden kilo 1.5
toplam giden 5

hedef 65

maşallahh maşallaahh durmadan böle gideer inş..

zararın nersinden dönsen kardırrr hep beraber shallederiz üzülmee hiiiçç

Herkese günaydınlarr,
İlk feci bildirim benden gelsin kızlarrr
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 61,5 kg
bu hafta kilo :62,2 kg
gelen:700 gr.
toplamda giden :8,4 kg.
hedef kilo : 55 kg

ahh kaderdaşımmm bnm birazdan bildirmimde görürsün
aslında çokta kötü olmadıınııı

yüz karası bildirimim
başlangıç 62.8
geçen haf 61
bu hafta 62
gelen 1 kg
top giden 800 gr
hedef 56

ben güya 60 ı görcektim bu hafta
bu kadar yemeye bu kdr kilo işte

ablaaa sanırım biz artık sıkıldık sen ben ftemizz birazdan bildirimimi görünce
şok olmayın emiiii

seni + saymıorm regl zamanın anladıkta bize nooluyyooo

pisiciikkk canım yoga ve plates gibi egzersizlerr
kilo problemini halledip sıkılaşmaya yönelik programlara başlayanlar için
ama kilo problemi için metabolizma hızlandırmak için
efor sarfettiren sporlar yapılması lazım
bana sorarsan sen jillianın yogasını bırak şimdilik hareketli programlarını bile yapma
sen şimdi leslie ile yürümeye başlaa
1-2 ay devam et kondisyon kazan biraz sonradan jillianın programlarına başlarsın
yoga hariç tabii
sen 0 kondüsyonla jillianın programlarına başlarsan kas katı kesilirsin
motivasyonun düşer ben hergün spor yapmama rağmen yeni levele geçtiğimde
bile kas ağrımdan uyuyamıormmm
benim sana önerim lesliee 3 milden başlaa istersen indirme linki verebilirimmm

yine ben geldim herkes gitttiii hıııhhh
ayağımmı uğursuz nee anlamadımmm

rezaalett bildirimimi yapayımmmm

başlangıç : 66.7
geçen hafta : 61.6
bu hafta : 62.6
gelen : +1
toplam giden : 4.1

sağol canım buldum sayende size de yazayım linki yapmak isteyen olursa
Jillian Michaels: Yoga Meltdown Level 1 - YouTube
doğru söylüyorsun canım ama lselii bir zamanlar çok yaptım bana faydasız geliyor o çok rutin ve çok işe yaramıyor
yoga hem nefes açmak içinde iyi. birde nette okuduğum kadarı ile en çok kalri yaktıran yöntemlerden biriymiş aslında yoga çünkü nefes kontroünü sağlıyor
bir iki gün deneyeyim diyorum

kesin sana nazar değdi melojjcun o kdr söyledik..
yada akşam kaçamağın var
hadi itiraf et..

benim artıların biraz sebebi iki akşam dışarda ve geç yedik ondan yani
peki seninki

Orijinal Yoga Sistemi ile Nasıl Kilo Verilir?
Bilimsel araştırmalara dayanarak Orijinal Yoga Sistemi kesinlikle dengeli, sağlıklı ve kalıcı bir zayıflamaya yardımcı olmaktadır.
Duruşlar, forma girmek ve formda kalmak için etkili birer araçtır. Eklemler esnerken, uzun ve yağ içermeyen kaslar gelişir. Kalori yakmak için uygulanan yoğun sportif egzersizler fiziksel sorunlara yol açabilirken (diz ve omurga sakatlanmaları gibi.) doğru uygulanan yoga duruşları hem etkili şekilde kalori yakmakta, hem de dayanıklılığı bütünsel olarak geliştirmektedir.
Orijinal Yoga Sistemi endokrin sistemini (salgı bezleri) dengeye getirmekte, metabolizma hızı düzenlenmekte, kilo vermek kolaylaşmaktadır.
Sağlıklı ve doğal beslenmeye geçiş
Orijinal Yoga Sistemi sayesinde kişi aşırı yemek yeme alışkanlığından kurtulur. Beden daha çevik, esnek ve güçlü, zihin berrak, duygular dengeli hal aldığı için fiziksel, zihinsel ve duygusal istikrar ve güven oluşur. Gelişen duygusal denge ile kişi aşırı yeme alışkanlığından kurtulur. Açlık hissi rahatsız etmez, öfkeye ve diğer olumsuz hislere neden olmaz, dayanıklılığı artar. Diyet listelerinin “Şunu ye, bunu yemeyeceksin” diyen kısıtlamalarının aksine, kişi yalnızca gerçekten acıktığı zaman insan doğasına uygun, besin değeri yüksek, sağlıklı ve doğal yiyecekleri, kendiliğinden tüketmeye başlar.
Obezite sorununa çare olarak Orijinal Yoga Sistemi….
Doğru solunum, dengeli sinir sistemi, düzenli mide fonksiyonları, iyi çalışan sindirim sistemi, insülin duyarlılığında denge, duygusal rahatlama ve yaşamdan gerçekten zevk alma hali gelişir. Bu sayede obeziteyle kol kola yürüyen, depresyon, kalp, damar, solunum, sindirim, diyabet, omurga, eklem ve kas rahatsızlıkları yoga ile giderilebilir.
Nebahat Yılmaz 20 kilo verdi
“Orijinal Yoga Sistemi ile tanışmadan önce tam 75 kilo, mutsuz ve özgüvensizdim. Her günüm depresif ve sanki amaçsızdı. Yoga Academy’de düzenli olarak derslere katılmaya başladım ve gelişen süreçte hem tüm iç sıkıntılarımdan kurtuldum hem de hayatımla yeni bir bağ kurdum. Tüm gerilimlerimden kurtuldum. Gerçek sağlığıma kavuştum, kullandığım tüm ilaçları bıraktım. Sağlıklı beslenme düzenine hiçbir baskı olmaksızın kendiliğinden geçtim ve tam 20 kilo verdim.
Şimdi sağlıklı ve mutluyum. Kendimle ve tüm dünyayla barışık yaşıyorum. Bütün insanların Orijinal Yoga Sistemi’nin düzenli uygulanmasıyla kendiliğinden gelen bu mükemmel sağlık haline ulaşmasını diliyorum”

ÖRNEK YAZI

Hedefinize giderken, oluşum sürecine sabırla destek vermek çok önemlidir! Tohumun birden ağaç olup elma vermediği sürecini kabullendiğimiz gibi, ideal bedene olan geçiş sürecinden kabullenmelisin. Yolun ortasında bu işe yaramıyor diye bıraktığında fidanı ya da ağacı kesmiş olursun. Hata ağaçta mı yoksa senin düşüncelerinde mi? Yaptığın tüm emeklerde boşa gidecektir. Aklında kasın! Kilonun tek çözüm bilincini yeniden yapılandırmandır.

Deniz EGECE.
"İdeal bedende yaşayan insanları, kızıyor, kıskanıyor, lanetliyor, alay ediyor ve olumsuz düşünüyorsan. Kendi elinle kendi geleceğine zarar veriyorsundur. Asla ideal bedende olamazsın! Çünkü istediği şeyi lanetliyor ve kıskanıyorsun. Bir taraftan ideal beden istiyor bir taraftan da istemiyorsun. Bir ileri adım bir de geri adımla ilerleyemezsin."

Deniz EGECE
İçsel konuşma…

İstesek de istemesek de sık sık içsel olarak kendimizle konuşuruz. İçsel konuşmalarımızla bilincimizi kodlamada da sebep oluruz. Odaklanma, motivasyon gibi sahip olduğumuz önemli değerlerin frekanslarını yükselmesine yada düşmesine içsel konuşmalarımız etken olmaktadır.

Bilinçaltı en çok kendi sesimizden etkilenir, kendi sesimizi sever ve güvenir ondan gelecek her türlü telkini dışarıdan gelen telkinlerden daha fazla dikkate almaktadır. Kendi kendimize odaklayabilir ve motivasyon oluşturabiliriz, bir başkasının sağlayacağından daha güçlü bir etki olmaktadır.

Yıkıcı içsel konuşmalarımız, düşüncemizin dağılmasına, dolayısıyla kinetik yani hareketli enerjimizin de dağılmasına sebep olur. Yıkıcı konuşmalar ardı ardına yıkıcı duyguları da çağırmasına sebep olur. Duygu uzun süre bedende kaldığında enerji akışında sorun ve kilo almamızda büyük bir etkendir. Aynı zamanda yapıcı içsel konuşmalarımızla bunun tam aksi yönde bedende güzel gelişmelere sebep olur ve bizi hareketli olmamızı sağlar.

İçsel konuşmalarımız kelime, deyim ya da olumlamalar olabilir. Hedeflerimizi kendi kendimize anlatmak, “yapabileceğimizi güçlü olduğumuzu, başarabileceğimizi, her seferinde başardığımızı, bununda aşılabileceğimizi” içindeki devi uyandırmaya çalışmak gibi düşünebiliriz. İçsel konuşmalarımız içerideki enerjinin aktivite edere bedensel harekete geçmemize neden olmaktadır.

Dünya çapında bazı büyük sanatçıların, yanlarında şakşakcı, yağcı yada pofpofcu diyebileceğimiz kişiler barındırırlar. Sahneye çıkmadan önce saatler öncesinde sanatçıya “ Sen kralsın, en büyük sensin, sahneye çıkacaksın ve ortalık yıkılacak, bu gün tarih yazacaksın, sen yapabilirsin, milyonlarca seven insan senin için burada “ gibi sözlerle onun motivasyonunu artırarak odağını oluştururlar. O sanatçı enerjisi çok yüksek bir noktaya geldiğinde sahne alır ve inanılmaz performanslar gösteriler.

Sizde kendi yaşamınızın bir sanatçısısınız, aynanın karşısında kendi kedinizle konuşarak kendinizi motive edebilir ve odaklayabilirsiniz. Başarılı insanlar la, başarısız insanların arasındaki en önemli fark. Başarılı insanlar kendi kendilerine yapıcı telkin ederlerken, başarısızlar ise kendilerinle yıkıcı telkin ederler. İsterseniz bir deneyin, bir iş görüşmesi ya da, egzersize öncesi ya da güne başlarken kendi kendinizle konuşun sonrada güne, toplantıya ya da egzersize başlayın sonuçlar inanılmaz olacaktır. Aynanın karşısında yağlayın, pofpoflayın kendinizi. Ben her zaman konferans, workshop ya da televizyon programlarına katılmadan önce kendi kendimi motive eder öyle çıkarım.

İçsel konuşmalarımız yaşatabilir ya da öldürebilir de. Beni Hindistan da bir yere götürdüler, burası ölüm evi dediler. Ne demek ölüm evi dedim? Rekarnasyon olmak isteyenler buraya gelip içsel konuşmaları ile bir kaç gün içersinde ilaçsız ve müdahale edilmeden kendilerini ölürler dediler. Ölmek için ne kullanıyorlar diye sordum, sadece içsel konuşma dediler. O gün içsel konuşmanın gücünü algılamıştım, düşüncelerin içsel konuşmaları bedenimizi öldürebilecek güce sahipseler, fazla kilolarınızı da eritebilecek gücü içiniz de taşıyorsunuz!

İçsel konuşmalar zayıflamak ve zayıfladıktan sonra ideal bedende yaşamak için çok önemlidir. Kendi kendinize yapıcı konuşarak bedeninizdeki misafir olan stokları harekete geçek atabilirsiniz…

Deniz EGECE ...Şükran ve sevgiler...
şusıralar bu adamın yazılarına taktım

neyse ben işe kaçar
dünkü menüme yorum yapmadınız:26:
bugünkü
sabah: 1,5 dilim ekmek, 1 kk tulum peyniri, 2çatal reçel
ara: 1 elma
öğle: 4-5 kfte yağsız ızgara, 2 kaşık yoğurt, 1 kk yarısı kadar kabak tatlısı
ara: ?
akşam: 1 tavuk butu haşlama yada fırın, salata, yoğurt
ara: gece geç yatarım 2-3 gibi o sebeple muhtemelen 1-2 meyve yerim

bi hafta 2 kilo veriyorsam diğer hafta 3 geri alıyorum ve gidişatım çok kötü kızlar ya off naapcam ben kendimi yaa
burdan uzaklaşma canım
bi gittin pir gittin valla
len neden kimse yok ben burda kilolarımla başbaşa kaldım gene

Neyse bakalım yarın tartılcam , liste durumunu ne yaptınız kızlar ya:26:
listeyi melojj yapıyor sağolsun
kapalı olduğun için çok belli değil hatların ama
fazlan varmış gibi durmuyor canım
oğluşun çok şeker maşallah
biz balkonları falan hiç kapatmayız
dikkat etmek lazım
burdanda duyurdum
bundan sonra kapatacam ama
geçmiş olsun canım
kızçeleerrrr facebook kullananlar bana özelden atarlarsa sevinirim
merak ediorum herbiriniziii
ben varım ama sen bana at, benim adım bulunmuyor çünküüüü
başlangıç kilo 80 küsür :)
geçen haftaki kilo 76.5
bu haftaki kilo 75
gelen/giden kilo 1.5
toplam giden 5

hedef 65
tebrikler
geçen haftada iyi gitmişti senden
hadi bakalım gazan mübarek olsun
Herkese günaydınlarr,
İlk feci bildirim benden gelsin kızlarrr
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 61,5 kg
bu hafta kilo :62,2 kg
gelen:700 gr.
toplamda giden :8,4 kg.
hedef kilo : 55 kg
bizden ne köy olur ne kasaba exorti yaaa
napcaz biz
sen yine iyisin ben 64e dayandım iyice
kötü olmuş
allah bir yoluna koyar canım
inan yeter
yüz karası bildirimim
başlangıç 62.8
geçen haf 61
bu hafta 62
gelen 1 kg
top giden 800 gr
hedef 56
ben güya 60 ı görcektim bu hafta
bu kadar yemeye bu kdr kilo işte
ne desem bilemedim
bu hafta bişeyler olmuş topiğe
hep artıyız üzülme canım
tebrikler canım en azından gitmiş boşver
başlangıç: 79.6
geçen hafta: 79.6
bu hafta: 77.9
giden: 1.700
toplam giden: 1.700
hedef: 63
Kacamak yapmasaydim iyiydi:26:
tebrikler
maşallah hatta
tebrikler canım
hadi bakalım azimliysen bizede bulaşır umarım
valla böyle oldum
çok şaşırdım
ama kesinlikle kilo değildir şişkinlik falandır
bence leslie etkisiz değil hemen toparlıyor
ama ben 5mili seviyorum sonlarında koşma olduğu için
hiç bitiremedim ama karnını içine çekerek yaptığın için faydası oluyor
5 mil olanın 3. mil sonuna kadar yap sonrasındada mekik falan çek
bak nasıl faydası olur

ben fikrimi söyleleyim
şuan bunun kaç katını yiyorum ama
o kilo verdiğim dönemde bile bukadar az yemiyordum
kahvaltıda 1 kk tulum peyniriyle ekmek seni nekadar doyuracak canım
yanında domates, salatalık mutlaka yeee
ben şuan diyet psikolojisinde değilim ama kahvaltılarım dikkatli
domates salatalık, 1 kk beyaz peynir, çavdar ekmeği 1 dilim, yumurta yiyorum
sen az yemiyorum diyorsun ama bence az
1 tavuk but az bence
bilmiyorum benmi abartıyorum ama kesinlikle ben bundan fazla yiyerek kilo verdim
akşam mesela 2 baget, salata yoğurt ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…