iyilik canim nolsun yuvarlanip gidiyoruz istenaptın suzimmmmmmm
olur canim bu aralar fazla geldi sana sonra sende alisirsingny canım..
bu adamları adam edemicez heralde
bende zamanla alışırım bu hayata artık napalım..
kısceler nettınız bakem sular ıcıldımı kahvaltı duzgun yapıldımı bakım he:)bu saate kadar 1bucuk lt su ıcmemız gerekıyokı akşama kadar 3 lt tamamlansın arkadaslar su cok etkılıyo cunku
artik rahat rahat yazamiyorum ya minem ondan
öyle canım
seni neşeli görmeye alışmışız yaaa
garip geldi
teşekkür ederim buarada
sen hakklisin minem öyle birsey bende duymadim hic beraber kruban kesildigi herkes kendine keser 2 maas geliyorsa durum iyisi 2 kurban kesilir bir es birde esinselam veremeden muhabbete daldım
nabersiniz kızlar?
bu sene okulda iş yok
rehber öğretmen boş oturur tezini doğruluyorum gerçekten
deli gibi kitap okuyorum
1 sene nasıl geçecek bilmiyorum
bu sene ilkokuldayım sene ortaokula görevlendirme isteyecem
bu boşluk bana yaramayacak
buarada dün canım sıkıldı sizinlede paylaşmak istiyorum
insan herkese anlatamıyor yaaa
kayınım aradı eşimi
kayınvalidemler kurban kesmiyor neymiş onları arayacakmışız gelin kurbanı birlikte yapalım diyecekmişiz,sen böyle şeyleri düşünmüyorsun diyor eşime
1. gün kurbandan sonra gidecektik zaten oraya
canımızı sıkanda 30 yaşındaki adama akıl veriyor azarlar gibi
hemde birlikte kurbanmı olurmuş
mantığa bak
onlara göre ailede 1 kurban kesilse yeter
oysaki eşlerin bile ayrı kesmesi lazım
anlatabildimmi bilmiyorum
tabiki etmizi falan götürcez ama arayıp bizi sıkıştırması canımızı sıkıyor
artık biz ayrı bir aileyiz müdahale edemezsin yaaa
eşim telde konuşurken bende söyleniyorum onlara ne diye eşimde sus diyor
valla bana söylese hiç çekinmem 30 yaşında adam çocuk gibi azarlanmaz diye
başka zaman olsa aramaz bile...
bende saf saf eşime diyordum abinleri arada haftasonu gelsinler
mesefa koyacam artık diyor yeter bize müdahale ettikleri
yazında tatile gittik kayınvalidenin yüzünde yara çıkmış
kayınım arıyor neden buraya uğramadan gidiyorsunuz
yani tatili bırakıp dönmemizi beklediler
önemli bişey olsa 1 sn kalmayız oysa
ben ailemle aynı ilçedeyim eşimin ailesi diğer ilçede 40 km uzaklıkta
onlar daha çok canımızı sıkıyor
nerden geldik akrabaların yanında diyor eşim
uzak olmak daha iyiymiş
aminAllah kimseyi başkasının eline muhtaç etmesin.
Aman klasik ruhsuz erkek sendromu bebeim yaa. Geçer yakında.
evet dilek hakklisin fistik onu deniyorum bunu deniyorum yok sinirleniyorum döngü gibi hep ayni yerde döndüm durdum cevreden cok etkileniyorum bende pisi gibi esimden sikayatciyim yemedimmi zorla elimi ayagimi tuttup kendi tikistircak nerdeyse o derece israr ediyor sonrada sirtimdaki pörtleyen yaglara eleyip bu ne diyorDediğin gibi artniyetli insanları anlamayacak kadar cahil değiliz çok şükür.
Bişey hissettiğimizde mesafe koymayı da çok iyi biliriz.
Ya Black olsun Suzi olsun cidden kilo vermelerini çok istiyorum.
Herşeyi yapıyorum kilo veremiyorum bana pek inandırıcı gelmiyor.
Hastalığı vardır o ayrı.
Suziyle özel ilgilendiğimde liste 1. bile olmuştu ama bi bırakınca hemen alıyo dayanamıyo çünkü yemeğe.
Black de de okuyorum çok az yiyo.
Üzüntü kimini eritirken kiminde ters etki yapabiliyo.
Bunu kendimden biliyorum.
Bide ne kadar bi olaya takıntılı olursan öyle kolay kolay gitmiyo.
70 den sonra 69 rakamını görmek için göbeğim çatlamıştı.
Kaç hafta beklemiştim.
Sonra sıkılıp koyverince birer birer gitmişti.
kesinlikle canım
ben öyle hissetsem eşimdende saklamam
oda bana güveniyor sanırım
birde derler yaa ben sana güveniyorumda çevreye güvenmiyorum diye
komik gelir o laf bana
çocuk değilizkiiii
ben suzinin hızlı kilo almasına çok şaşırıyordum
ya öyle bişeyki
birbirimizi tanımıyoruz ama ben kilo alırken diğeri verdiği zaman onun için mutlu oluyorum
bu sayfanın güzelliğide bu işte
gelip sıkıntılarımı anlatabiliyorum
buarada sana neoldu kuzum yaaa
alta bişeyler yazmışsın 2. söz vurdu resmen beni
sevdiceğinle ayrıldınmı yoksa?
konuşmak istersen tabiii
evet canimcim ayni yoldan gidiyoruz ayni durumdayim suan ve artik bende cözüm istiyorum ama pes etmiyelim eninde sonunda bizde basaracagiz bizinki biraz uzun sürdü sürüyor ama olacak insallahbu aralar gerçekten bunalım havası var topikte
adet dönemi değil canım yakın da değilm. tuzlu falan yemedim kesinlikle ödem değil yani.
aslında tartılmıyordum tartılmamın sebebi kendimi kilo almış hissettim yüzüm bel yanlarım falan şişti tartıdım ki 2,5 kilo almışım
sağol canım ama zamanla düzeleceği yok ne yazıkki. bir senedir aynı.
tartılmayı bırakmıştım zaten ama artıya geçince sinirimden yine başladım
çok sağol canım. elbette takım olabilriz ama benim bu iniş çıkışlı ruh halimin sana bir faydası olmaz senide kötü etkilerim.
canım yemeği artık kilo aldırıcı olarak görmüyorum. zaten dengeli beslenme konusunda oldukça istikrar oturttum.
abur cubur kaçamak yok denecek kadar az. sabahları kahvaltımı yapıyorum öğlen akşam gayet makul yiyorum. sorun yememde değil.
sorun bu meselenin kafamda artık çok ama çok büyümesi ve eşim. artık altından kalkamıyorum
ah suzi beni en iyi sen anlarsın aynı durumları yaşıyoruz çünkü. o kadar dikkatli beslenmeye rağmen hep veriş alış modundayız
amanın kızlarr amma çene yapmışsınız geçmişi bitirip cevap yazana kdr 1 saat geçti
ben yokkan konuşulmuş ben gelince kimse yokk tööbee yaa
ayy ben dün çok yoruldum kızlarr yaaa
akşama kdr koltuk sil cam silll
yer süpürr sil toz all canım çıktı resmen
bide kızım dün gün içinde uyumadııı
akşam 8 de tv karşısında uyuduu yorulduuğu için
1 saat uyudu 9 da geriş uyandıı sanki saatlerdir uyumuş gibi
uykusau dağıldı yat kalk yapıncaa
ee haliyle gece de uyumadıı gece 2 ye kdr uyutmaya çalıştımm
sonunda uyudu bende sporumu yaptım 3 ü geçiodu yattığımda
ama canım çıkmış resmeenn yaaa
peeff bide dünnn çok cııss yedimmm beyaz ekmek fln yedimmm
aslında pekde üzülmedim ama yarın tartı günü bugün dengeleyebilirim umarımm
pek sanmıorm ama görücez bakalım yarın
canim benim ya sen yap yine iyiligini onlar görmese allah biliyor görüyor insallah hersey gönlünce olur canimcim hatirlarsan bundan 1-2 sene önce arkadasimdan bahsetmisdim nerdeyse simdi 2 senedir atak gecirmiyor ehliyet yapamaz demislerdin simdi onada izin verdilerortalama her ailede ayni sorunlar var herhalde ben de bahardan beri iki defa memlekete gitim baharda kardesimle abim sirf eski arabalari iyi degil diye gidip borca araba almislar cocuk ankarada rhat etsin otubuslerde rezil olmasin diye bir hafta islerini guclerini birakip ankaraya geldiler onlar olmasaydi hayata ankarada cocukla yapamazdim doktor herbir tahlilini bir yerde veriyordu araba vardi diye rahatik arabayi ben gitmeden iki gun once alimislardi ben gidecem diye herzaman gidislerim gelislerimde babam baska bir sehirde almaya gelir oglum icin yaptiklari fedakarliklarin hadi hesabi yok ve ben ona ragmen kayin babamgile durumlari yok diye elimden geldikce madi destek ve ev ihtiyaci olan elektoronik olsun kiyafet olsun baya esya goturum gerci fakirlikleride yine kendilerinden kaynaklaniyor evde 4 genc olmasina ragmen isleri onemsemezler esim onlari oyle alistirmis bekarken ayda en az 2 bin tl yoluyormus onlarda hazira alismis benim annem le babam yasli cogu kez yalnizlar abim evli kardesim ne zamman olup olmayacagi beli olmaz yalniz basina onlarin 10 kati kadar gelir kaldirirlar yazin uyku nedir bilmezler sirf abim gozlerinden ozurlu diye ilerde kimseye muhtac olmasin cocuklarina bir miras biraksinlar diye hasta hasta cabaliyorlar ... benim kayin babam cok yasli adam calisiyor cabaliyor ama onunla bitecek is degil cocuklarinda is yok gecen yaz gitigimde ona ve babam bayram icin elbise almak istemistim babam kendisine almama izin vermedi bana yapacagina git kayin babana yazik takim diktir dedi aynen oyle yaptim gelirken terzide cikmamisti diye kalan parasini kayin babama verdim cikinca alsin diye cocuklari parayyi kendisinden almislardi baharda gitim hem harclik hemde yine takiin parasini verdim ben geldikten sonra yine aldilar bu yaz gitigimdede babam kayinbabamlara gelirken bir harclik getir dedi esim kabul etmedi babasi gile para yolamak istemedi bende ilede versin yazik dedim kavga etim gerci esim hakliydi bugun yolarsam yarin yine para diecekler dedi ustelik bizim durumuz hic iyi degill oglumun durumundan dolayi calisamiyorum kiradayiz neyse gidecegimiz gun babaa esim babasi gile para yolamiyor dedim babam cok kizdi babasina para yolamasa sende gelme buraya dedi onun ustune gidip ev sahibinden borc aldi bana verdi goturmem icin bende gitigimde kaynanam benimle ilgili yalanlar soylemisti daha dogrusu soylemedigim seyleri ben soylemisim gibi yalan soylemisti hepsinin hesabini sordum durmasi gereken yeri bilmesen ben seni durdurum dedi bide dedikoduyo sevmem kayin babamin yaninda yuzune vurdum yoksa durmazdi gerci durduguda yokya hemen arkamdan oglumuz bize para yolamis die hirsindan bize catiyor demis kayin babamda utanmiyormusun ceneni kapat demis ... bende annesinin dedigini esime soyledim esimde bana sen haketin sana para goturme demedimmi dedi yine hakli cikti bunlarda yetmiyormus gibi oglumla cektigim rezilikler yetmiyormus gibi aileme laf soyluyorlar benim icin de bize is yapmiyor falanda filan yok hediye getirmiyor diyormus oysaki ben ailemin bana yapptigi fedakarliga ragmen aileme goturdugumun 5 kati kadar onlara goturuyorum ama yeter degmez kimse icin oysaki esim bir igne bile almaz hepsini oglumla magazalazrda rezil olarak aliyorum olan zavali ogluma oluyor hep bana hep bana diyen insanlardan nefret ediyorum ustelik benim durumum cok farkli goturmesem dahi hic yakinmamalari lazim gercekten oglumla alisveris tam bir iskence kendileride oglumun durumunu goruyorlzar ama o kadar ....
hosgeldin canimbende bu gruptayım şimdi inşallah 60 lı gruba hemencik düşerim.
bu arada insülin ile ilgili olarak ağız kruması dil ve damak kuruması özellikle gece ve gündüzde oluyor. insülin direncinden ötürü olabilir mi?
boy:170
kilo:72
anlamiyorum ki ogullarini mi kizkaniyorlarAy 2 dk geleyim bakayım çıtır adaylarımız neler yapıyor dedim içim daraldı valla.
Herkesin mi sorunu var bu kaynana denen yaratıkla ya..Ama kızlar üzülmeyin ya.
Boşverelim bence önemsiz olduklarını anlasınlar.
Ben nişanlandığımdan beri 2 ay falan oldu. Bi kere bile aramadım telefonda konuşmadık.
Bana laf sokuyo hiç aramıyosun diye ama hiç umrumda değil.Bi kere telefonu suratıma kapattı zamanında.
Bende yemin ettim bu telefondan o numara asla aranmayacak diye. Sözümde de duruyorum nerdeyse bi sene olacak aramadım.
Tepkinizi belli edin. Gerekirse sinir olduğunuzu bilsinler. Şimdi bizimki de beni sevdiceğe şikayet ediyo buda yeni huy
Yok teşekkür etmemişim de yok aramamışım yok benim annem ona bilmem ne demiş de. Hepsini şikayet etmiş.
Çocuğu dolduruyo orda valla. Nasıl çözüm bulcaz bilmiyorum. Benimde böyle bi sorunum var şimdik
inşallah ....ben hiç görmem diyodum ama oldu işte şimdi hedefim 5 lerde çok da bunaltmadan yaptım
demek ki biraz daha sıksam olacak inşallah
Dün hakan bana kilo vermen için istanbula mı gitmem gerekiyor illa ki dedi
Kendini çok üzüyorsun madem ver artık şu kiloları buse dedi , artık huzurum kalmadı yaa
Batsın bu dünyaa
BU akşam alışveriş yapayım kendime süt ve nesfit alayım akşamları için ( akşam geç geliyorum eve )
Sonra badem alayım ( ara öğünler), Form çayı alayım, ve menümü akşamdan hazırlayayım
PES ETMEK YAKIŞMAZ BANA VERİLCEK BU KİLOLAR
:13:hoşgeldin buse....
insanın yedikçe yiyesi geliyor bende mutluysam yerim mutsuzsamda yerimm.......offffffffff ama yılmak yok halledeceğiz bu bıngıl bıngıl yağları................
cok gecmis olsun canim ya :26:selam kızlar
bugun temızlıktı camaşırdı yemekti derken anca oturabildim.yarın sabah ta erkenden bayram için memlekete gidiyorum.inşallah kilo alıpta geri dönmem.
canım çok sıkkın aslında dün akşam saat 9 civarı yemekten sonra yürüyüşe çıktık.1 saat sonra eve döndüğümüzde anahtarı kapıya soktum kapı açılmıyor arkadan kilitlenmiş.kapı cereyan yaptı falan diye düşündüm zar zor kilidi kırıp içeri girdik bir de ne görelim eve hırsız girmiş.daha yeni ama kilidi kapatmış fortmantayı karıstırmıs yatak odasına gırmış tam karıştırıcakken biz gelmişiz cekmeceler falan acıktı.eger oyle olmasaydı vay halımıze .evde laptoplar telefonlar takılar falan vardı.ilk kez hayatım da böyle birşeyle karşılaştım.masanın üzerindeki 20 tl ve bir paket sigara dışında bir kaybımız yok.allaha şükür ama korkusu bana artık ne kadar gider bilemem.2. katta oturuyoruz allattakiler korkuluk yaptı ama sanki merdiven.kaç kere uyardık şimdi belediyeye şikayet edeceğiz.
bugun neden se canım hiçbirşey yemek istemedi.diyet ten oldukça uzaklaştım bugun yedıklerımı yazacağım fakat kayda değer su dışında birşey yok.
sabah:1 kase arpa şeh.çorba
ara.1 elma
öğle:1 parça haşlanmış tavuk,1 bardak ayran
ara:1/3 muz ,bir parça çikolata
akşam:1 adet haşlanmış tavuk pirzola,1 bardak ayran,
ilaveler:1 kupa yeşil çay,3,5 lt.su,1 kupa şekersiz nescafe.1 saat aerobik........
bende bugünlük durum bu kendinize çok iyi bakın herkese iyi akşamlar............
amin canim bi kapi kapandimi güzeli acilir insallahmerhabalr kızlar nasılsınız
canım hıc bırsey yapmak ıstemıyor topıgede gelmıyorum kac gucgundur
rejımde kalmadı dıyebılırım
ısten cıktım sevdıcekte cıkmak uzere mutsuzum su gunlerde allahım yardımcımız olsun
ınsanlar kotu devır kotu
Herkese günaydınlarrr,
1 hafta karbonhidrat ağılıklı beslenmenin sonuçlarını çok kötü bir şekilde gördüm, müstehak bu bana, iyice koyverdim. Bundan sonra çeki düzen vermenin vakti geldi, inşallah haftaya kamufle ederim. Ben tekrar 59 görmek istiyorummmmmmmm, ama gittikçe de uzaklaşıyorum.:18:
Dileeeek imdatttt neredesin kızçem, gel hep beraber kabaklı-lahanalı menülerimize dönelim.
Sırf kiloya moralim bozulduğu için işe gitmedim bugün inşallah sorun olmaz bu bana ama kendimi eve kapatmak istedim yani bugün
ahh kızlar bır suru bır suru olaylar oldu
sevdıcegımde senın calısmaman daha ıyı dedı bır suru eleman cıkartıldı zaten
bayram donusu arayısa gırecegım ay sonunda da sevdıcegım cıkcak
cok kafaya takıyor ısı bu sartlar altında calısmasını ıstemıyorum
evet bırde dugun hazırlıgı yapıyorduk ama allah buyuk
yardımcımız olur ıns:18:
gozlerım doldu yazdıgını okurken allahıım kımseye o kadar sıkıntı vermesın
ama benım dert ettıgım sadece ıs para degıl
sevdıcegım gercekten cok ıyı nıyetlı benden de cok cok ıyı bır ınsan dıyebılırım
o bu olanların hıc bırını hak etmıyor eskı calısanlaardan bırısını ıse gerı cagırmıslar
kadınla samımıydık benı gordu kafasını cevırdı cok kotu oldum
demekkı bu zamana kadar benımle konusması samımı olması sevdıcegımın mudur olmasındanmıs
yanı ben bunu anlarım buradan
artık sevdıcek mudurluk yapmıyor sadece muhasebeye bakıyor
herkes bır anda degıstı bu mu ınsanlık
saol canım benım
ıns memlekete gıtmek ıyı gelecek bana
Günaydın kızlar,annem gitti moralim bozuk.yine ylnız kaldım.3gündür çok mutluyduk.Kafamı dağıtmaya gelmiştim buraya ama herkeste bir depresyon hali kendimi daha kötü hissettim valla.Öğlende gezmeye gidecem çarşıya.Yemek pişirmeye gidiyorum akşam için.Kocişim karı geziyor aç kaldık demesin. Herkese iyigünler ve hayırlı cumalar..
hosgeldin canimmrb kızlar..topic süper bende daha once burayı okuya okuya azım edıp gaza gelıp bı 10 kg kdr verdım..ve uzun bır sure kılomu sabıtledıkten sonra 67 olmak ıcın tekrar yanınızdaym..
baslangıc kılom 71.4
gecen haftakı kılom 71.4
bu haftakı kılom 70.9
gıden 500 gr :)) ve suan regl donemındeyım bıtsın ınanıorum kı haftaya en az 1 kg gtmıs olcak
cok azımlıyım cooookkkk
hosgeldin canimmerhaba bayanlar bende aranıza katılmak istiyorum ama nasıl yapıldığı konusunda bir bilgim yok açıkçası 76 kiloyum şuan için :)
napim zerramsuzimmmmmm
napıyosunnnn bebeğimmmmm....
canim benim cok sagol ogluma ankarada teshis koydular su anda ilac tedavisi goruyor ilac sayisini dusurmeye basladik kirizlerde minimuma indi ama hayla hareketli yinede iyleysinde kuzum hicbirsey istemiyorum ....gelemedim arada is cikti mola cikti masllah ne ceneci topik ciktinizslm kizlar
iyilik canim nolsun yuvarlanip gidiyoruz iste
olur canim bu aralar fazla geldi sana sonra sende alisirsin
icelim güzelleselim
artik rahat rahat yazamiyorum ya minem ondanhizli kisa yaziyorum
sen hakklisin minem öyle birsey bende duymadim hic beraber kruban kesildigi herkes kendine keser 2 maas geliyorsa durum iyisi 2 kurban kesilir bir es birde esin
aminbende su erkek sendromundan sIkILdim baska gezegenden gelmeler
evet dilek hakklisin fistik onu deniyorum bunu deniyorum yok sinirleniyorum döngü gibi hep ayni yerde döndüm durdum cevreden cok etkileniyorum bende pisi gibi esimden sikayatciyim yemedimmi zorla elimi ayagimi tuttup kendi tikistircak nerdeyse o derece israr ediyor sonrada sirtimdaki pörtleyen yaglara eleyip bu ne diyor
evet canimcim ayni yoldan gidiyoruz ayni durumdayim suan ve artik bende cözüm istiyorum ama pes etmiyelim eninde sonunda bizde basaracagiz bizinki biraz uzun sürdü sürüyor ama olacak insallah
masallah canim ya nezaman baksam is basindasin birde ben baslasam
canim benim ya sen yap yine iyiligini onlar görmese allah biliyor görüyor insallah hersey gönlünce olur canimcim hatirlarsan bundan 1-2 sene önce arkadasimdan bahsetmisdim nerdeyse simdi 2 senedir atak gecirmiyor ehliyet yapamaz demislerdin simdi onada izin verdiler
ankaraya gidecekdin sonra noldu bilmiyorum oglisin nasil oldu sen benim hep aklimdasin
hosgeldin canim
anlamiyorum ki ogullarini mi kizkaniyorlar
:13:
cok gecmis olsun canim ya :26:
amin canim bi kapi kapandimi güzeli acilir insallah
hosgeldin canim
hosgeldin canim
napim zerramsizi merak ettim ama saatim geldi yine
üff ya yine saatim geldi yarida kaldim evden girmeye caliscam anlatacaklarim var kizlar
kilo verenleri cok tebrik ediyorum unutmadan
allahim insallah iyilesin senin icin hep dua ediyorum yavrun iyi olsun insallah canim benimcanim benim cok sagol ogluma ankarada teshis koydular su anda ilac tedavisi goruyor ilac sayisini dusurmeye basladik kirizlerde minimuma indi ama hayla hareketli yinede iyleysinde kuzum hicbirsey istemiyorum ....
slm canim hosgeldinslm kızlar ben de yazılan kilo aralınğındayım ne yapacağız bu kiloları sormayın ben de az önce diyet grubuna bir konu açtım kiloyla ilgili sürekli acıkıyorum diye üstelik benim karaciğerim de yağlanma varmış doktor zayıflamamı söylemişti yazın ama nerede daha da kilo aldım bilmiyorum ne yapacağımı sağlığım açısından vermek zorundayım yani
selam canlarım
bi düzenli girmeye alışamadım buraya neden unutuyorum ki
hızlı hızlı bakındım geçmişe..
suzim gelmiş
iyisindir inşallah canım benim.. ben idare ederim şükür..
hasret canım olanları okudum çok üzüldüm
inşallah eşin için de senin için de hayırlı olan olur canım..
huzurla çalışabileceğiniz iyi bir yere girersiniz de bi daha böyle sorunlar yaşamazsınız..
Allah sabır versin
hepiniz iyisinizdir inşallah canlarım benim
annemle baklava yaptik bende asagiya indim simdi ev isine dalmadan geleyim dedim esimde gelir birazdan yine bana kalmaz pc
selam betülümben idare ederim yazmissin ama canini birsey sIkmis betülüm var sende birsey sevdicekle aran nasil oldu caniminici allahdan hayirlisi betülüm hayirlisi ise olsun hayirli degilse seni üzecekse allah a yakin sana uzak olsun hic üzülme hic canini sIkma tatli iyi niyetli kizsin allah senin yüzüne güler insallah tatlim
erkek kardesimde gecen kizarkadasiyla kavga ettmis ciddiyiz diyor ama ikiye bi aralarina kara kedi giriyor dedim oluruna birak daha gencsiniz siz hayirlisi olsun insallah evlenmek aceleye gelmez sonucda ömrünü o kisiyle sürdüreceksin iyisiyle kötüsüyle
gelelim bana kizlar dün doktora gittim doktor bana b12 vitamin eksikligi var dedi demir vitamini oda dedi soyulmamis pirincde olur ama bizim kulandigimiz soyulmus dedi unutkanlikda ondan olabilir dedi sen haftaya kadar listene uy ben haftaya dogal yolardan nasil b12 alirsin ona bi bakayim dedi sonra kalpimde sIkIsIyor arada dedim gripden olabilirmi dedim gecen haftada arada sIkIsma oldu dedim hap yazdi onu kulan gecmesse eeg yapmamiz lazim dedi kalp kontrollü herhalde cünkü kalpden degil cigerden veya kaburkadan geliyor bence dedi cok karisik anlattim
adam yani doktor cünkü hem diyet yaptiriyor hem ichastaliklari doktoru o yüzden herseyi ona söyledim
sonracima bugün iste basladim sabah tartildim 77.13 gün sonra bidaha tartilcam cünkü 3 günlük sok diyet verdi ondan sonra asil diyete basliyoruz dedi diyet demiyelim metobolizmayi hizlandirmaya dedi öyle iste
bugün yediklerimse:
sabah: 2 haslanmis yumurta
5-6 yaprak salam
1 elma 1 portakal
öglen 3 sosis
1 elma 1 portakal
yarin öglene kadar yok dedi yarin öglen haslanmis et ile salata yiycem ara olarakda yine elma portakal
aksamda :44: tam hatirlamiyorum listeye bakmam lazim ama herhalde ispanak din :44:
öyle iste kizlar ben geri kacayim annamda cariiianam bes dakika oturayim dedim sanki diken üstünde oturuyorum gelebilirsem gelirim yine kizlar öptümm
doğru diyosun canım.. sanırım fazla hızlı ilerledik evlilik kararı almakta. eve gidip babamla konuşmayı düşünüyorum ama benim kafamda bitti sayılır..
Allah hayırlısını versin.. o iyi olsun okulu etkilenmesin ilerde de mutlu olsun inşallah..
b12 vitaminini kırmızı etlerden kolaylıkla alabilirsin canım.. eğer fazla eksikliğin varsa bi süre iğne olarak al depolarını doldurmak lazım yoksa onun eksikliğinde geri dönüşümü olmayan hasarlar olabiliyor. unutkanlık da muhtemelen bu yüzdendir. dikkat et kendine
ben zamaninda annemi babami dinlemedim betülüm sanki onlarin dedigi deyil benim bildigim dogru gibi bencede babanla güzelce konus fikrini al o nediyor güzelce tart artisiyla eksisiyle tatlim benim ben senin üzülmeni hic istemiyorum ama ömür boyuda üzülme istemem
fazla eksik mis herhalde betülüm sagol canimcim zaten et agirlikli liste bende dikkat ederim birde korktugum babaannem dedem alzheimer hastasi bende de bu yasta basladi unutkanlik cidden korkmaya basladim sürekli gidecem doktora ihmal etmiycem artik önümüzdeki pazartesi degil öbür pazartesi yine cagriyo bakalim iste
bebegim ben kactim cok öpüyorum seni canin sIkIldIkca yaz icini dök icine atma sakin hasta olursun allah korusun dikkat et kendine
canim sen nasilsin altda görünce gitmeden selam vereyim bu hafta verdin sen herhalde gram verdim diye yazmisdin olsun gram olsunda gitsin canim
sende iyiki varsin tatlim benimhep öyle diyorlar zaten canım benim bi ömür mutsuz olmaktansa şimdi üzülün daha iyi diye de işte kolay değil..
babamla konuşup karar vermeyi düşünüyorum artık vardır bi bildikleri muhakkak..
fazla eksikse neden iğne vermedi ki ya :26:
neyse bakalım bi kontrole git de bakalım ne dicek doktor yine..
tamam canım çık sen işleriniz var belli ki
iyi ki varsınız
ben geldım
sende iyiki varsin tatlim benimcikdimda fotogarf cekinmisdim onu koyayim dedim beni unutmayin diye off ya bi zayiflayip da koysam ne güzel olur
eskisi gibi kimse foto paylasmiyor masallah zerramgüzel zayif fotolarini koymus bende tombili fotomu koyayim yaza da olursa zayifini koyarim artik
Eki Görüntüle 536364göbege bak
Eki Görüntüle 536365 bu da oglisim teyzeleri
evet canım gram gram veriyorum, bir yandan geçmişi okumaya çalışıyom bir yandan da kızımla oynuyorum, umarım sende iyisindir, şok diyetle ne kadar kilo vereceksin bakayım yaz olumu bizi bilgilendir, b12 de önemli, dr kontrollerini aksatma ve ilacını ihmal etme canım, yoksa ileride yani yaş ilerleyince daha çok soruun olurr
ben geldım
tatlım benimsen her halinle güzelsin çok göze batmıyor kilon ama bi versen fıstık gibi olursun
yaza çıtır hallerini görmek istiyorum inşallah
sevdigin icin betülcüm canim beniminsallah onlarida paylasacagim günler gelir
zaten türkiyeye gittim herkes kilo almissin dedi morelim bozulduyine gittigimde bidaha duymak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?