70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birazdan çıkıcam herkese güzel bi hf sonu tüm sevdiklerinizle

bende hf sonu temizlik yapıcam
bayram temizliği

gelemedim arada is cikti mola cikti masllah ne ceneci topik ciktiniz slm kizlar

naptın suzimmmmmmm
iyilik canim nolsun yuvarlanip gidiyoruz iste
gny canım..
bu adamları adam edemicez heralde
bende zamanla alışırım bu hayata artık napalım..
olur canim bu aralar fazla geldi sana sonra sende alisirsin
kısceler nettınız bakem sular ıcıldımı kahvaltı duzgun yapıldımı bakım he:)bu saate kadar 1bucuk lt su ıcmemız gerekıyokı akşama kadar 3 lt tamamlansın arkadaslar su cok etkılıyo cunku
icelim güzelleselim

öyle canım
seni neşeli görmeye alışmışız yaaa
garip geldi
teşekkür ederim buarada
artik rahat rahat yazamiyorum ya minem ondan hizli kisa yaziyorum
sen hakklisin minem öyle birsey bende duymadim hic beraber kruban kesildigi herkes kendine keser 2 maas geliyorsa durum iyisi 2 kurban kesilir bir es birde esin
Allah kimseyi başkasının eline muhtaç etmesin.

Aman klasik ruhsuz erkek sendromu bebeim yaa. Geçer yakında.
amin bende su erkek sendromundan sIkILdim baska gezegenden gelmeler
evet dilek hakklisin fistik onu deniyorum bunu deniyorum yok sinirleniyorum döngü gibi hep ayni yerde döndüm durdum cevreden cok etkileniyorum bende pisi gibi esimden sikayatciyim yemedimmi zorla elimi ayagimi tuttup kendi tikistircak nerdeyse o derece israr ediyor sonrada sirtimdaki pörtleyen yaglara eleyip bu ne diyor

evet canimcim ayni yoldan gidiyoruz ayni durumdayim suan ve artik bende cözüm istiyorum ama pes etmiyelim eninde sonunda bizde basaracagiz bizinki biraz uzun sürdü sürüyor ama olacak insallah
masallah canim ya nezaman baksam is basindasin birde ben baslasam
canim benim ya sen yap yine iyiligini onlar görmese allah biliyor görüyor insallah hersey gönlünce olur canimcim hatirlarsan bundan 1-2 sene önce arkadasimdan bahsetmisdim nerdeyse simdi 2 senedir atak gecirmiyor ehliyet yapamaz demislerdin simdi onada izin verdiler
ankaraya gidecekdin sonra noldu bilmiyorum oglisin nasil oldu sen benim hep aklimdasin
hosgeldin canim
anlamiyorum ki ogullarini mi kizkaniyorlar
inşallah ....ben hiç görmem diyodum ama oldu işte şimdi hedefim 5 lerde çok da bunaltmadan yaptım
demek ki biraz daha sıksam olacak inşallah

Dün hakan bana kilo vermen için istanbula mı gitmem gerekiyor illa ki dedi

Kendini çok üzüyorsun madem ver artık şu kiloları buse dedi , artık huzurum kalmadı yaa

Batsın bu dünyaa

hoşgeldin buse....

insanın yedikçe yiyesi geliyor bende mutluysam yerim mutsuzsamda yerimm.......offffffffff ama yılmak yok halledeceğiz bu bıngıl bıngıl yağları................
:13:
cok gecmis olsun canim ya :26:
amin canim bi kapi kapandimi güzeli acilir insallah

Sırf kiloya moralim bozulduğu için işe gitmedim bugün inşallah sorun olmaz bu bana ama kendimi eve kapatmak istedim yani bugün

hosgeldin canim
merhaba bayanlar bende aranıza katılmak istiyorum ama nasıl yapıldığı konusunda bir bilgim yok açıkçası 76 kiloyum şuan için :)
hosgeldin canim
suzimmmmmm
napıyosunnnn bebeğimmmmm....
napim zerram sizi merak ettim ama saatim geldi yine

üff ya yine saatim geldi yarida kaldim evden girmeye caliscam anlatacaklarim var kizlar
kilo verenleri cok tebrik ediyorum unutmadan

canim benim cok sagol ogluma ankarada teshis koydular su anda ilac tedavisi goruyor ilac sayisini dusurmeye basladik kirizlerde minimuma indi ama hayla hareketli yinede iyleysinde kuzum hicbirsey istemiyorum ....

slm kızlar ben de yazılan kilo aralınğındayım ne yapacağız bu kiloları sormayın ben de az önce diyet grubuna bir konu açtım kiloyla ilgili sürekli acıkıyorum diye üstelik benim karaciğerim de yağlanma varmış doktor zayıflamamı söylemişti yazın ama nerede daha da kilo aldım bilmiyorum ne yapacağımı sağlığım açısından vermek zorundayım yani

selam canlarım
bi düzenli girmeye alışamadım buraya neden unutuyorum ki
hızlı hızlı bakındım geçmişe..
suzim gelmiş
iyisindir inşallah canım benim.. ben idare ederim şükür..

hasret canım olanları okudum çok üzüldüm
inşallah eşin için de senin için de hayırlı olan olur canım..
huzurla çalışabileceğiniz iyi bir yere girersiniz de bi daha böyle sorunlar yaşamazsınız..
Allah sabır versin

hepiniz iyisinizdir inşallah canlarım benim

annemle baklava yaptik bende asagiya indim simdi ev isine dalmadan geleyim dedim esimde gelir birazdan yine bana kalmaz pc

canim benim cok sagol ogluma ankarada teshis koydular su anda ilac tedavisi goruyor ilac sayisini dusurmeye basladik kirizlerde minimuma indi ama hayla hareketli yinede iyleysinde kuzum hicbirsey istemiyorum ....
allahim insallah iyilesin senin icin hep dua ediyorum yavrun iyi olsun insallah canim benim
slm canim hosgeldin kizlar sana yardimci olurlar canim hergün düzenli menü paylasirsan veya kizlarin menülerini örnek alabilirsin insallah verecez bizde fazlaliklarimizi

selam betülüm ben idare ederim yazmissin ama canini birsey sIkmis betülüm var sende birsey sevdicekle aran nasil oldu caniminici allahdan hayirlisi betülüm hayirlisi ise olsun hayirli degilse seni üzecekse allah a yakin sana uzak olsun hic üzülme hic canini sIkma tatli iyi niyetli kizsin allah senin yüzüne güler insallah tatlim
erkek kardesimde gecen kizarkadasiyla kavga ettmis ciddiyiz diyor ama ikiye bi aralarina kara kedi giriyor dedim oluruna birak daha gencsiniz siz hayirlisi olsun insallah evlenmek aceleye gelmez sonucda ömrünü o kisiyle sürdüreceksin iyisiyle kötüsüyle

gelelim bana kizlar dün doktora gittim doktor bana b12 vitamin eksikligi var dedi demir vitamini oda dedi soyulmamis pirincde olur ama bizim kulandigimiz soyulmus dedi unutkanlikda ondan olabilir dedi sen haftaya kadar listene uy ben haftaya dogal yolardan nasil b12 alirsin ona bi bakayim dedi sonra kalpimde sIkIsIyor arada dedim gripden olabilirmi dedim gecen haftada arada sIkIsma oldu dedim hap yazdi onu kulan gecmesse eeg yapmamiz lazim dedi kalp kontrollü herhalde cünkü kalpden degil cigerden veya kaburkadan geliyor bence dedi cok karisik anlattim
adam yani doktor cünkü hem diyet yaptiriyor hem ichastaliklari doktoru o yüzden herseyi ona söyledim
sonracima bugün iste basladim sabah tartildim 77.1 3 gün sonra bidaha tartilcam cünkü 3 günlük sok diyet verdi ondan sonra asil diyete basliyoruz dedi diyet demiyelim metobolizmayi hizlandirmaya dedi öyle iste
bugün yediklerimse:
sabah: 2 haslanmis yumurta
5-6 yaprak salam
1 elma 1 portakal
öglen 3 sosis
1 elma 1 portakal
yarin öglene kadar yok dedi yarin öglen haslanmis et ile salata yiycem ara olarakda yine elma portakal
aksamda :44: tam hatirlamiyorum listeye bakmam lazim ama herhalde ispanak din :44:

öyle iste kizlar ben geri kacayim annamda cariii anam bes dakika oturayim dedim sanki diken üstünde oturuyorum gelebilirsem gelirim yine kizlar öptümm

canim sen nasilsin altda görünce gitmeden selam vereyim bu hafta verdin sen herhalde gram verdim diye yazmisdin olsun gram olsunda gitsin canim

doğru diyosun canım.. sanırım fazla hızlı ilerledik evlilik kararı almakta. eve gidip babamla konuşmayı düşünüyorum ama benim kafamda bitti sayılır..
Allah hayırlısını versin.. o iyi olsun okulu etkilenmesin ilerde de mutlu olsun inşallah..

b12 vitaminini kırmızı etlerden kolaylıkla alabilirsin canım.. eğer fazla eksikliğin varsa bi süre iğne olarak al depolarını doldurmak lazım yoksa onun eksikliğinde geri dönüşümü olmayan hasarlar olabiliyor. unutkanlık da muhtemelen bu yüzdendir. dikkat et kendine

ben zamaninda annemi babami dinlemedim betülüm sanki onlarin dedigi deyil benim bildigim dogru gibi bencede babanla güzelce konus fikrini al o nediyor güzelce tart artisiyla eksisiyle tatlim benim ben senin üzülmeni hic istemiyorum ama ömür boyuda üzülme istemem
fazla eksik mis herhalde betülüm sagol canimcim zaten et agirlikli liste bende dikkat ederim birde korktugum babaannem dedem alzheimer hastasi bende de bu yasta basladi unutkanlik cidden korkmaya basladim sürekli gidecem doktora ihmal etmiycem artik önümüzdeki pazartesi degil öbür pazartesi yine cagriyo bakalim iste
bebegim ben kactim cok öpüyorum seni canin sIkIldIkca yaz icini dök icine atma sakin hasta olursun allah korusun dikkat et kendine

Son düzenleme:

hep öyle diyorlar zaten canım benim bi ömür mutsuz olmaktansa şimdi üzülün daha iyi diye de işte kolay değil..
babamla konuşup karar vermeyi düşünüyorum artık vardır bi bildikleri muhakkak..
fazla eksikse neden iğne vermedi ki ya :26:
neyse bakalım bi kontrole git de bakalım ne dicek doktor yine..
tamam canım çık sen işleriniz var belli ki
iyi ki varsınız

canim sen nasilsin altda görünce gitmeden selam vereyim bu hafta verdin sen herhalde gram verdim diye yazmisdin olsun gram olsunda gitsin canim

evet canım gram gram veriyorum, bir yandan geçmişi okumaya çalışıyom bir yandan da kızımla oynuyorum, umarım sende iyisindir, şok diyetle ne kadar kilo vereceksin bakayım yaz olumu bizi bilgilendir, b12 de önemli, dr kontrollerini aksatma ve ilacını ihmal etme canım, yoksa ileride yani yaş ilerleyince daha çok soruun olurr

sende iyiki varsin tatlim benim cikdimda fotogarf cekinmisdim onu koyayim dedim beni unutmayin diye off ya bi zayiflayip da koysam ne güzel olur

eskisi gibi kimse foto paylasmiyor masallah zerram güzel zayif fotolarini koymus bende tombili fotomu koyayim yaza da olursa zayifini koyarim artik

göbege bak

bu da oglisim teyzeleri

tatlım benim sen her halinle güzelsin çok göze batmıyor kilon ama bi versen fıstık gibi olursun
yaza çıtır hallerini görmek istiyorum inşallah

hasrettt naptin tatlim :26:

olsun canim ben gramm verince seviniyordum yeterki gitsin yazarim canim evet canim ya zaten baslamisdin yavas yavas belirtileri vitamin eksikligin

tatlım benim sen her halinle güzelsin çok göze batmıyor kilon ama bi versen fıstık gibi olursun
yaza çıtır hallerini görmek istiyorum inşallah

sevdigin icin betülcüm canim benim insallah onlarida paylasacagim günler gelir
zaten türkiyeye gittim herkes kilo almissin dedi morelim bozuldu yine gittigimde bidaha duymak istemiyorum

sevdigin icin betülcüm canim benim insallah onlarida paylasacagim günler gelir
zaten türkiyeye gittim herkes kilo almissin dedi morelim bozuldu yine gittigimde bidaha duymak istemiyorum

kimsenin sözlerini takma canım benim
ama bu sene geldiğinde her şey farklı olcak inşallah

sağolun kızlarr geçen haftaya nazaran kötüde olsa da sonuç idare edeceğiz.

bugün ki menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği. tavada yumurta. 1 2 çatal peynir

ara
1 un kurabiyesi :18:

öğlen
2 köfte. salata

ara
türk kahvesi

akşam
1.5 dilim kepek ekmeği. menemen peynir tembellik edipkahvaltı yidik ma aile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…