70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağolun kızlarr geçen haftaya nazaran kötüde olsa da sonuç idare edeceğiz.

bugün ki menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği. tavada yumurta. 1 2 çatal peynir

ara
1 un kurabiyesi :18:

öğlen
2 köfte. salata

ara
türk kahvesi

akşam
1.5 dilim kepek ekmeği. menemen peynir tembellik edipkahvaltı yidik ma aile

moralim bozuldu ya aslında ne saçma bir şey farkındayım ama üzüldüm işte. kardeşimin kız arkadaşı vardı 5 sene cıktılar çok seviyordum kızı ama evlenelim diye tutturdu daha 22 yasında nasıl evlensinler. kızda sen ayrıl 4 5 ay oluyor başkasıyla nişanlanmış. fotoları gördüm de bi tuhaf oldum. ne bileyim içerledimm

İyi geceler kızlar bugünbi yürüdümki sormayın ayaklarım su topladı siz deyin 7-8 ben deyim 9-10 km yürüdüm komsumla. Spor oldu .

canım istesemde o kadar yiyemiyorum biraz fazla yersem midem kalkıyor bende kronik mide sorunu var ondan birazda sanırım kendimi yıllardır az yemeye alıştırdım.
sanırım vücutta bu düzene alıştı
sağol canım bakalım olmazsa leslii denerim zaten kararsızım
hani nerde göbek kızç ben bir foto koysam görürsün sen göbeği oturduğumda iki kat ouyor resmen
canım hayat yapacak birşey yok.belkide yalnızlıktan hemen bir ilişkiye başladı ama ilginç 5 ayda evlilik kararı alması:26:
İyi geceler kızlar bugünbi yürüdümki sormayın ayaklarım su topladı siz deyin 7-8 ben deyim 9-10 km yürüdüm komsumla. Spor oldu .

ohhh bu alkışlanır işte

yine hakkaride 3 polis şehit olmuş. Allahım ne olur dursun bu ölümler çok üzüldüm çok
eşimde çevik kuvvete geçti rabbim tüm polis asker hepisini korusun

maşallah çok güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin neler yaptın azıcık anlatsana canım. valla sizlerin yani kilo verenlerin hikayelerini okuyunca ayrı bir mutlu oluyorum [/QUOTE]

3 ayda 9 kılo verdım dıyet falanda yapmadım ole aman aman.dıkkat ettım bıraz hepsı bu.ben gece cok yemek yıyodum onu bıraktım.gunduzde 3 borek dıılde 1 borek yedım..onceden onume gelen herseyı yerdım yemedım.yada cocuklardan artan yemeklerı falan bıtsın zıyan olmasın dıe yerdım yemedım.ama onlarıda cope atmadım bı posete bırıktrıp sutcunun tavuklarına gonderdm :) bunların dısında en onemlısı dedıgım gıbı haftada hemen hemen 5 gun spor yaptım.

sabah 10:00 = 1 domates 1 salatalık 1 kk peynır 1 kupa bıtkı cayı

öğlen 14:00 = 1 patateslı borek

aksam 20:00 = 1 tabak ıspanak,1 kase yogurt,2 dılım ekmek,5 zeytın

ve 1 saat spor (boregı yakmısımdr herhalde)

haha şekerimmm mutlu oalcaksan tabii yaparım seni sondan birincii ehehe :)

melojj beniimm beni kastettiii
bildirimler bana cnaımm ama bu haftalık geçti artık haftayaaa
haftayada bayram büyük ihtimalle pek bildirim olmaz
neyse sonraki haftaya o zmn :)

hoşgelkdn canımmm
gel arada uğraaa zihnin ferahlayınca unutmazsın
şimdi kafan yoğun anlıyorum seniii
herşey düzelir inş..

canım benimmm ne güzel didyetisyende ilk gün bile sana hırs vermiş
böyle devam et inş. azmin hırsın hiç bitmesinnn
b12 eksikliğinide kırmızı etten karşılayabilirsin onda çok yoğun b12
herşey düzene girer zamanla inş..

kıııızzz hiçte kilon belli olmuo 77 gibi deilsiinn
bilmem ayndan mı belli olmuo ama
boyun kaç oda etkili ama ben 77 iken çok fenaydım sen hiçte öle deilsin maşallahh

yine hakkaride 3 polis şehit olmuş. Allahım ne olur dursun bu ölümler çok üzüldüm çok

Allahım rahmet eylesin ailelerine sabırlar versinn
gerçekten nereye kadar gidicek bu böyleee
gerçekten dursun artıkkk yazıkk snereye gidiyor bu ülkenin haliii
çok vahimm görüyorummm sonumuzuuu Allah hayır etsinn ne diyimm

Kizlar merhabalar, bende aranizdayim, alacacim karar verdim bende bu topige katiliyorum, 79 kilo ile aranizdayim, sanirim cuma gunleri bildirim yapiyoruz, alin benide araniza,bu sefer kesin kararliyim gidecek bu kilolar, artik kendimden nefret eder hale geldim, hic bir kiyafet uzerimde hos durmuyor, insan icine cikasim gelmiyor, sizinde beni motive etmenizde verecegim insallah, hadin bakalim hepimize kolay gelsin, hergun yazilanlari burdan okurum ben, bende yazmaya calisirim, cumaya bildirimde yaparim, gorusuruzzzzz

Geçmiş olsun canım tekrardan, önemli bişey değildir o sıkışma inşallah. Menün de protein ağılıklı sanırım, ekmek hiç yok galiba, inşallah bu sefer sonuç alırsın canım, çok iyi etmişsin doktora gitmekle.

Allah ömür boyu bir yastığa koyacağın insanı karşına çıkarsın inşallah, gerçekten evlilik bayanlar için daha da zor bir karar çünkü erkekler evlenince emin ol çoook değişiyor, ki senin ki evlenmeden değişmiş, hayırlısı olsun canım.

Oğlunu Allah bağışlasın canım, sen de birkaç kilo versen, biraz da sporla sıkılaşsan süpersin canım.

Herşeyde bir hayır varmış canım, belki sizin oğlanla evlenseydi mutlu olmayacaklardı.

eline sağlık canım. Kilo verne arkadaşlara da tebrikler, mine,zerra,meloj ve bana da tıkınmaya sonnn

araniza katilmak icin yapmam gerekenleri yazarsaniz sevinirim :)
Canım her gün düzenli menünü yaz akşamları toplu olarak
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
olarak, kilo çizelgesi yapılacak, bir de cuma sabahları aç karnına tartılıp, buraya ve şimdilik meloj arkadaşımıza özel mesaj atacaksın, aramıza hoşgeldin.

Ftemiz biraz oruc kazalarim var onlari tutuyorum, sadece iftar yapabiliyorum,ve iftatdan sonra birseyler atistiriyorum, birde biberiye cayi iciyorum, oruclarim bitene kadar beni boyle kabul edermisiniz....

hepiniz iyisinizdir inşallah canlarım benim
İyitiz canım çok şükür
tek derdimiz kilo
allah başka sıkıntı vermesin
akşam ve sabah yemeyecekmisin yaniii
ilginç bir menüymüş canım yaaa
neyse doktorun bir bildiği vardır herhalde
tiyoları bizlede paylaşmaya devam et tatlım
bence 77 gibi durmuyorsun canım
ben 70ken bilesenden daha iri görünüyordum
göbek çıkmış sadece
demekki sıkısın
7 kişimi kaldık yaaa
birzamanlar 30 kişi oluyordu bu listede
neyse 4. olmakta başarı ilk 7ye girmişiz hepimiz
eline sağlık canımmmm
araniza katilmak icin yapmam gerekenleri yazarsaniz sevinirim :)
aramıza katılmak için yapman gereken hiç biley yok
bizi takip et gel yaz, muhabbetlere katıl yeter
sonra birbakmışsın sende acaip motive olmuşsun
bizde o motivasyon kalmadı ama seni olumsuz etkilemeyiz diye düşünüyorum
cuma günü bildirimini yaparsın menülerini yazarsın okaaa
Ftemiz biraz oruc kazalarim var onlari tutuyorum, sadece iftar yapabiliyorum,ve iftatdan sonra birseyler atistiriyorum, birde biberiye cayi iciyorum, oruclarim bitene kadar beni boyle kabul edermisiniz....
tabiki canım
illa menü yazacaksın diye bir kural yok
yazsan senin için daha iyi olur
kızlar yanlışlarını söyler sende kendini düzeltmeye çalışırsın
öyle yaniii

eline sağlık canım. Kilo verne arkadaşlara da tebrikler, mine,zerra,meloj ve bana da tıkınmaya sonnn
ben 4.yüm bikere
bana yok o hareketten
ödülüm bile var
boğazımın hakkıyla kazandım

günaydın kızlar
busaatte kimse olmaz diye düşünüyordum yanılmamışım
bende olmazdım miss gibi kahvaltı masamda yayılıyor olurdum ama
evde bisürü adam var, mutfağa pencereye panjur takıyorlar
bizde odaya tıkıldık kaldık kızımla
öyle işte
sizde ne var ne yok?

bencede çokilginç kardeşimi boynuzladı sanırım evlenelim diye baskı yaptı yaptı baktı evlenmiyor diğer seceneğe gitti. bu insanlar ne kötü yaa..

kesinlikle hayırlısı ama ne bileyim tuhaf oldum işte.
günaydın nabersinzi kızlar??? sabah buharla kolumu yaktım canım acıyor

günaydın kızçelerim

öncelikle biraz sitem etmek istiyorum ,sanırım kırıldım biraz dün girdim topiğe ama yazılanları okudukça yanlış anlaşıldığımı düşündüm hatta hiç girmemeyi planlıyordum ama yine şöyle bir geçmişi göz gezdirince ne olursa olsun kilo vermeden buradan ayrılmayaacağım dedim ,en azından şuan dürüst olayım sizlere sadece diyet konusunda yorum yapacağım konulara ne eşimden ne kendimden ne özel hayatımdan büyük konuşmayayım ama bahsetmek istemiyorum ,çünkü sadece tek kelime ile hak veriyorum demem ile konu başka yerlere saptırılmış halbukse bende ''bana yorum yazanların'' fikirlerine katılan insanım ve hayatta aksinide hiç iddia etmedim ,beni üzen tek şey sevdiğim 2 insanın sanki aksi birşeyi savunduğumu düşündükleri için bana yorum yazmalarıydı ,he onların yorumlarına katılmıyomuyum katılıyorum hemde her zaman insanlara savunurum bu şekilde kadınları ,ama işte ne bileyim yaa kimseyi kırmak istemem her ne kadar kırılsamda ,o yüzden bu topikte kendim için böyle bir karar alıyorum ve sadece diyet konusunu konuşmak istiyorum ,hee birinin derdi olur çözümüm varsa sölerim ama yoksa susarım,topiği eğlendirmek için tatlı sözler hırslı sözler söylerim ,biri yardım ister ederim ama yine düşündüklerim saptırılırsa yine susarım :26:hepiniz diosunuz kim bu isimler bende saklı diyorum ve hayata karşı farklı bakıyoruz onlarla sanırım diyebilirim ,aslında aynıyız ama işte olayın saptırılması biz farklı yapan şey kimseye karşı gard almak istemem en güzeli diyetle konuşmak bu topikte ,neyse devam edelim hayatımıza kızçelerim herkes mutlu ve huzurlu olsun geriisi gelir geçer

ne oldugunu anlamadım demekkı takıp etmedım neler oldugunu ama her ne ıse bosver cnm..sanal ortamda bazen yanlıs anlasılmalar olabılıo.1 kelımeyı yanlıs yazsan cumlenın anlamı anında degısıverıor...bazen oluo bole durumlar.takma kafana kılocuklarımızı verelım bız dedıgın gıbı..tek derdımız kılocuklar olsun :))

eline sağlık canımmm ama çok az liste ya. sırf sizin için listeye girsem mi diyorum ama kilom da çok rezil:26:
hoşgeldin elbette bende oruç düşünüyorum ama hala düşünüğyorum bir niyet edemedim

ne oldu kuzuuuum ama ben anlamadım ben bir birşey yazdım bak şimdi üzülürüm ama. elbette eşlerimizi falan anlatacağız çok doğal birşey bu. ben topiğe diyet için değil inan sizlerle konuşmak için giriyorum.
gel kaçma bakim anlat ne oldu öperim geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…