canım istesemde o kadar yiyemiyorum biraz fazla yersem midem kalkıyor bende kronik mide sorunu var ondan birazda sanırım kendimi yıllardır az yemeye alıştırdım.
ben fikrimi söyleleyim
şuan bunun kaç katını yiyorum ama
o kilo verdiğim dönemde bile bukadar az yemiyordum
kahvaltıda 1 kk tulum peyniriyle ekmek seni nekadar doyuracak canım
yanında domates, salatalık mutlaka yeee
ben şuan diyet psikolojisinde değilim ama kahvaltılarım dikkatli
domates salatalık, 1 kk beyaz peynir, çavdar ekmeği 1 dilim, yumurta yiyorum
sen az yemiyorum diyorsun ama bence az
1 tavuk but az bence
bilmiyorum benmi abartıyorum ama kesinlikle ben bundan fazla yiyerek kilo verdim
akşam mesela 2 baget, salata yoğurt ideal
sağol canım bakalım olmazsa leslii denerim zaten kararsızım
kızz diodum yaa bu hafta dikkat edemedim beyaz ekmek fln filan yedim diee
itirafım zatn en baştan yapmıştım geçenlerde
bence onun etkisi varr
ama çok canım sıkkın
bütün motivasyonum bozulduu sürekli yemek istiorummm şimdidee
canım ben leslienin faydasını çok görmüştüm istikrara bağlı bencee
hemde kondüsyo açısından iyi gelir
yogayı sen bilirsinn ben kendi fikrimi söledimmm
hani nerde göbek kızç ben bir foto koysam görürsün sen göbeği oturduğumda iki kat ouyor resmensende iyiki varsin tatlim benimcikdimda fotogarf cekinmisdim onu koyayim dedim beni unutmayin diye off ya bi zayiflayip da koysam ne güzel olur
eskisi gibi kimse foto paylasmiyor masallah zerramgüzel zayif fotolarini koymus bende tombili fotomu koyayim yaza da olursa zayifini koyarim artik
Eki Görüntüle 536364göbege bak
Eki Görüntüle 536365 bu da oglisim teyzeleri
canım hayat yapacak birşey yok.belkide yalnızlıktan hemen bir ilişkiye başladı ama ilginç 5 ayda evlilik kararı alması:26:moralim bozuldu ya aslında ne saçma bir şey farkındayım ama üzüldüm işte. kardeşimin kız arkadaşı vardı 5 sene cıktılar çok seviyordum kızı ama evlenelim diye tutturdu daha 22 yasında nasıl evlensinler. kızda sen ayrıl 4 5 ay oluyor başkasıyla nişanlanmış. fotoları gördüm de bi tuhaf oldum. ne bileyim içerledimm
İyi geceler kızlar bugünbi yürüdümki sormayın ayaklarım su topladı siz deyin 7-8 ben deyim 9-10 km yürüdüm komsumla. Spor oldu .
kıyafetlerim biraz bol öyle rahat ediyorum canım yaaa..
bide yanımdakilerden yana fazla kilolu gözükmüyorum
kv ve kociş
ama kızımı unuttum son resimde benim boyumu aştı
bana görede az bence diyet salata yoğrt vs sebze yemekleriyle desteklenmeli
yoksa doymuyorum yaa
dördümüzün birincisi
beni sona al meloj
bari sondan birinciyim diyeyim
bende akşamdan niyeti bozdum
dışardaydımyemekte
yarın kesin artı çıkarım dedim
sonra neyse oruca niyetleneyim dedim cuma akşamı tartılırım daha az hasarla atlatırım
regl bitmemiş tam oruçta kaldı
sonra dedimki eksi çıktığında bildirim yapıyosunda artı çıkınca kaçmak niye
paşa paşa bildirimimi yaptım
bide bildirim olunca sanki bağlayıcı oluyor hesap vrmek zorundaymışız gibi bişi işte
kısacacı iyi oluyor
canımız çekerken önce yesek sonramı zayıflasak
Sağol canım cevabın için ben sabah tartıldım 76 kilo ile melojja derken neyi kastettiğini anlamadım ama tam gaz aranıza katılmak istiyorum açıkçası 100 lü kilolardan buraya kadar geldim son 26 kilom =) Ama artık zorlanıyorum tabi.
selam canlarım
bi düzenli girmeye alışamadım buraya neden unutuyorum ki
hızlı hızlı bakındım geçmişe..
suzim gelmiş
iyisindir inşallah canım benim.. ben idare ederim şükür..
hasret canım olanları okudum çok üzüldüm
inşallah eşin için de senin için de hayırlı olan olur canım..
huzurla çalışabileceğiniz iyi bir yere girersiniz de bi daha böyle sorunlar yaşamazsınız..
Allah sabır versin
hepiniz iyisinizdir inşallah canlarım benim
annemle baklava yaptik bende asagiya indim simdi ev isine dalmadan geleyim dedim esimde gelir birazdan yine bana kalmaz pc
allahim insallah iyilesin senin icin hep dua ediyorum yavrun iyi olsun insallah canim benim
slm canim hosgeldinkizlar sana yardimci olurlar canim hergün düzenli menü paylasirsan veya kizlarin menülerini örnek alabilirsin insallah verecez bizde fazlaliklarimizi
selam betülümben idare ederim yazmissin ama canini birsey sIkmis betülüm var sende birsey sevdicekle aran nasil oldu caniminici allahdan hayirlisi betülüm hayirlisi ise olsun hayirli degilse seni üzecekse allah a yakin sana uzak olsun hic üzülme hic canini sIkma tatli iyi niyetli kizsin allah senin yüzüne güler insallah tatlim
erkek kardesimde gecen kizarkadasiyla kavga ettmis ciddiyiz diyor ama ikiye bi aralarina kara kedi giriyor dedim oluruna birak daha gencsiniz siz hayirlisi olsun insallah evlenmek aceleye gelmez sonucda ömrünü o kisiyle sürdüreceksin iyisiyle kötüsüyle
gelelim bana kizlar dün doktora gittim doktor bana b12 vitamin eksikligi var dedi demir vitamini oda dedi soyulmamis pirincde olur ama bizim kulandigimiz soyulmus dedi unutkanlikda ondan olabilir dedi sen haftaya kadar listene uy ben haftaya dogal yolardan nasil b12 alirsin ona bi bakayim dedi sonra kalpimde sIkIsIyor arada dedim gripden olabilirmi dedim gecen haftada arada sIkIsma oldu dedim hap yazdi onu kulan gecmesse eeg yapmamiz lazim dedi kalp kontrollü herhalde cünkü kalpden degil cigerden veya kaburkadan geliyor bence dedi cok karisik anlattim
adam yani doktor cünkü hem diyet yaptiriyor hem ichastaliklari doktoru o yüzden herseyi ona söyledim
sonracima bugün iste basladim sabah tartildim 77.13 gün sonra bidaha tartilcam cünkü 3 günlük sok diyet verdi ondan sonra asil diyete basliyoruz dedi diyet demiyelim metobolizmayi hizlandirmaya dedi öyle iste
bugün yediklerimse:
sabah: 2 haslanmis yumurta
5-6 yaprak salam
1 elma 1 portakal
öglen 3 sosis
1 elma 1 portakal
yarin öglene kadar yok dedi yarin öglen haslanmis et ile salata yiycem ara olarakda yine elma portakal
aksamda :44: tam hatirlamiyorum listeye bakmam lazim ama herhalde ispanak din :44:
öyle iste kizlar ben geri kacayim annamda cariiianam bes dakika oturayim dedim sanki diken üstünde oturuyorum gelebilirsem gelirim yine kizlar öptümm
sende iyiki varsin tatlim benimcikdimda fotogarf cekinmisdim onu koyayim dedim beni unutmayin diye off ya bi zayiflayip da koysam ne güzel olur
eskisi gibi kimse foto paylasmiyor masallah zerramgüzel zayif fotolarini koymus bende tombili fotomu koyayim yaza da olursa zayifini koyarim artik
yine hakkaride 3 polis şehit olmuş. Allahım ne olur dursun bu ölümler çok üzüldüm çok
eşimde çevik kuvvete geçti rabbim tüm polis asker hepisini korusun
Geçmiş olsun canım tekrardan, önemli bişey değildir o sıkışma inşallah. Menün de protein ağılıklı sanırım, ekmek hiç yok galiba, inşallah bu sefer sonuç alırsın canım, çok iyi etmişsin doktora gitmekle.annemle baklava yaptik bende asagiya indim simdi ev isine dalmadan geleyim dedim esimde gelir birazdan yine bana kalmaz pc
allahim insallah iyilesin senin icin hep dua ediyorum yavrun iyi olsun insallah canim benim
slm canim hosgeldinkizlar sana yardimci olurlar canim hergün düzenli menü paylasirsan veya kizlarin menülerini örnek alabilirsin insallah verecez bizde fazlaliklarimizi
selam betülümben idare ederim yazmissin ama canini birsey sIkmis betülüm var sende birsey sevdicekle aran nasil oldu caniminici allahdan hayirlisi betülüm hayirlisi ise olsun hayirli degilse seni üzecekse allah a yakin sana uzak olsun hic üzülme hic canini sIkma tatli iyi niyetli kizsin allah senin yüzüne güler insallah tatlim
erkek kardesimde gecen kizarkadasiyla kavga ettmis ciddiyiz diyor ama ikiye bi aralarina kara kedi giriyor dedim oluruna birak daha gencsiniz siz hayirlisi olsun insallah evlenmek aceleye gelmez sonucda ömrünü o kisiyle sürdüreceksin iyisiyle kötüsüyle
gelelim bana kizlar dün doktora gittim doktor bana b12 vitamin eksikligi var dedi demir vitamini oda dedi soyulmamis pirincde olur ama bizim kulandigimiz soyulmus dedi unutkanlikda ondan olabilir dedi sen haftaya kadar listene uy ben haftaya dogal yolardan nasil b12 alirsin ona bi bakayim dedi sonra kalpimde sIkIsIyor arada dedim gripden olabilirmi dedim gecen haftada arada sIkIsma oldu dedim hap yazdi onu kulan gecmesse eeg yapmamiz lazim dedi kalp kontrollü herhalde cünkü kalpden degil cigerden veya kaburkadan geliyor bence dedi cok karisik anlattim
adam yani doktor cünkü hem diyet yaptiriyor hem ichastaliklari doktoru o yüzden herseyi ona söyledim
sonracima bugün iste basladim sabah tartildim 77.13 gün sonra bidaha tartilcam cünkü 3 günlük sok diyet verdi ondan sonra asil diyete basliyoruz dedi diyet demiyelim metobolizmayi hizlandirmaya dedi öyle iste
bugün yediklerimse:
5-6 yaprak salam
1 elma 1 portakal
öglen 3 sosis
1 elma 1 portakal
yarin öglene kadar yok dedi yarin öglen haslanmis et ile salata yiycem ara olarakda yine elma portakal
aksamda :44: tam hatirlamiyorum listeye bakmam lazim ama herhalde ispanak din :44:
öyle iste kizlar ben geri kacayim annamda cariiianam bes dakika oturayim dedim sanki diken üstünde oturuyorum gelebilirsem gelirim yine kizlar öptümm
Allah ömür boyu bir yastığa koyacağın insanı karşına çıkarsın inşallah, gerçekten evlilik bayanlar için daha da zor bir karar çünkü erkekler evlenince emin ol çoook değişiyor, ki senin ki evlenmeden değişmiş, hayırlısı olsun canım.hep öyle diyorlar zaten canım benim bi ömür mutsuz olmaktansa şimdi üzülün daha iyi diye de işte kolay değil..
babamla konuşup karar vermeyi düşünüyorum artık vardır bi bildikleri muhakkak..
fazla eksikse neden iğne vermedi ki ya :26:
neyse bakalım bi kontrole git de bakalım ne dicek doktor yine..
tamam canım çık sen işleriniz var belli ki
iyi ki varsınız
Oğlunu Allah bağışlasın canım, sen de birkaç kilo versen, biraz da sporla sıkılaşsan süpersin canım.sende iyiki varsin tatlim benimcikdimda fotogarf cekinmisdim onu koyayim dedim beni unutmayin diye off ya bi zayiflayip da koysam ne güzel olur
Herşeyde bir hayır varmış canım, belki sizin oğlanla evlenseydi mutlu olmayacaklardı.moralim bozuldu ya aslında ne saçma bir şey farkındayım ama üzüldüm işte. kardeşimin kız arkadaşı vardı 5 sene cıktılar çok seviyordum kızı ama evlenelim diye tutturdu daha 22 yasında nasıl evlensinler. kızda sen ayrıl 4 5 ay oluyor başkasıyla nişanlanmış. fotoları gördüm de bi tuhaf oldum. ne bileyim içerledimm
İyi geceler kızlar bugünbi yürüdümki sormayın ayaklarım su topladı siz deyin 7-8 ben deyim 9-10 km yürüdüm komsumla. Spor oldu .
eline sağlık canım. Kilo verne arkadaşlara da tebrikler, mine,zerra,meloj ve bana da
Canım her gün düzenli menünü yaz akşamları toplu olarakaraniza katilmak icin yapmam gerekenleri yazarsaniz sevinirim :)
İyitiz canım çok şükür
hepiniz iyisinizdir inşallah canlarım benim
akşam ve sabah yemeyecekmisin yaniiigelelim bana kizlar dün doktora gittim doktor bana b12 vitamin eksikligi var dedi demir vitamini oda dedi soyulmamis pirincde olur ama bizim kulandigimiz soyulmus dedi unutkanlikda ondan olabilir dedi sen haftaya kadar listene uy ben haftaya dogal yolardan nasil b12 alirsin ona bi bakayim dedi sonra kalpimde sIkIsIyor arada dedim gripden olabilirmi dedim gecen haftada arada sIkIsma oldu dedim hap yazdi onu kulan gecmesse eeg yapmamiz lazim dedi kalp kontrollü herhalde cünkü kalpden degil cigerden veya kaburkadan geliyor bence dedi cok karisik anlattim
bugün yediklerimse:
5-6 yaprak salam
1 elma 1 portakal
öglen 3 sosis
1 elma 1 portakal
bence 77 gibi durmuyorsun canım
7 kişimi kaldık yaaa
aramıza katılmak için yapman gereken hiç biley yokaraniza katilmak icin yapmam gerekenleri yazarsaniz sevinirim :)
tabiki canımFtemiz biraz oruc kazalarim var onlari tutuyorum, sadece iftar yapabiliyorum,ve iftatdan sonra birseyler atistiriyorum, birde biberiye cayi iciyorum, oruclarim bitene kadar beni boyle kabul edermisiniz....
ben 4.yüm bikere
eline sağlık canım. Kilo verne arkadaşlara da tebrikler, mine,zerra,meloj ve bana datıkınmaya sonnn
canım istesemde o kadar yiyemiyorum biraz fazla yersem midem kalkıyor bende kronik mide sorunu var ondan birazda sanırım kendimi yıllardır az yemeye alıştırdım.
sanırım vücutta bu düzene alıştı
sağol canım bakalım olmazsa leslii denerim zaten kararsızım
hani nerde göbek kızç ben bir foto koysam görürsün sen göbeği oturduğumda iki kat ouyor resmen
canım hayat yapacak birşey yok.belkide yalnızlıktan hemen bir ilişkiye başladı ama ilginç 5 ayda evlilik kararı alması:26:
ohhh bu alkışlanır işte
yine hakkaride 3 polis şehit olmuş. Allahım ne olur dursun bu ölümler çok üzüldüm çok
eşimde çevik kuvvete geçti rabbim tüm polis asker hepisini korusun
Geçmiş olsun canım tekrardan, önemli bişey değildir o sıkışma inşallah. Menün de protein ağılıklı sanırım, ekmek hiç yok galiba, inşallah bu sefer sonuç alırsın canım, çok iyi etmişsin doktora gitmekle.
Allah ömür boyu bir yastığa koyacağın insanı karşına çıkarsın inşallah, gerçekten evlilik bayanlar için daha da zor bir karar çünkü erkekler evlenince emin ol çoook değişiyor, ki senin ki evlenmeden değişmiş, hayırlısı olsun canım.
Oğlunu Allah bağışlasın canım, sen de birkaç kilo versen, biraz da sporla sıkılaşsan süpersin canım.
Herşeyde bir hayır varmış canım, belki sizin oğlanla evlenseydi mutlu olmayacaklardı.
eline sağlık canım. Kilo verne arkadaşlara da tebrikler, mine,zerra,meloj ve bana datıkınmaya sonnn
Canım her gün düzenli menünü yaz akşamları toplu olarak
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
olarak, kilo çizelgesi yapılacak, bir de cuma sabahları aç karnına tartılıp, buraya ve şimdilik meloj arkadaşımıza özel mesaj atacaksın, aramıza hoşgeldin.
günaydın kızçelerim
öncelikle biraz sitem etmek istiyorum ,sanırım kırıldım birazdün girdim topiğe ama yazılanları okudukça yanlış anlaşıldığımı düşündüm hatta hiç girmemeyi planlıyordum ama yine şöyle bir geçmişi göz gezdirince ne olursa olsun kilo vermeden buradan ayrılmayaacağım dedim ,en azından şuan dürüst olayım sizlere sadece diyet konusunda yorum yapacağım konulara ne eşimden ne kendimden ne özel hayatımdan büyük konuşmayayım ama bahsetmek istemiyorum ,çünkü sadece tek kelime ile hak veriyorum demem ile konu başka yerlere saptırılmış halbukse bende ''bana yorum yazanların'' fikirlerine katılan insanım ve hayatta aksinide hiç iddia etmedim ,beni üzen tek şey sevdiğim 2 insanın sanki aksi birşeyi savunduğumu düşündükleri için bana yorum yazmalarıydı ,he onların yorumlarına katılmıyomuyum katılıyorum hemde her zaman insanlara savunurum bu şekilde kadınları ,ama işte ne bileyim yaa kimseyi kırmak istemem her ne kadar kırılsamda ,o yüzden bu topikte kendim için böyle bir karar alıyorum ve sadece diyet konusunu konuşmak istiyorum ,hee birinin derdi olur çözümüm varsa sölerim ama yoksa susarım,topiği eğlendirmek için tatlı sözler hırslı sözler söylerim ,biri yardım ister ederim ama yine düşündüklerim saptırılırsa yine susarım :26:hepiniz diosunuz kim bu isimler bende saklı diyorum ve hayata karşı farklı bakıyoruz onlarla sanırım diyebilirim ,aslında aynıyız ama işte olayın saptırılması biz farklı yapan şey kimseye karşı gard almak istemem en güzeli diyetle konuşmak bu topikte ,neyse devam edelim hayatımıza kızçelerim herkes mutlu ve huzurlu olsun geriisi gelir geçer
eline sağlık canımmm ama çok az liste ya. sırf sizin için listeye girsem mi diyorum ama kilom da çok rezil:26:
hoşgeldin elbette bende oruç düşünüyorum ama hala düşünüğyorum bir niyet edemedimFtemiz biraz oruc kazalarim var onlari tutuyorum, sadece iftar yapabiliyorum,ve iftatdan sonra birseyler atistiriyorum, birde biberiye cayi iciyorum, oruclarim bitene kadar beni boyle kabul edermisiniz....
günaydın kızçelerim
öncelikle biraz sitem etmek istiyorum ,sanırım kırıldım birazdün girdim topiğe ama yazılanları okudukça yanlış anlaşıldığımı düşündüm hatta hiç girmemeyi planlıyordum ama yine şöyle bir geçmişi göz gezdirince ne olursa olsun kilo vermeden buradan ayrılmayaacağım dedim ,en azından şuan dürüst olayım sizlere sadece diyet konusunda yorum yapacağım konulara ne eşimden ne kendimden ne özel hayatımdan büyük konuşmayayım ama bahsetmek istemiyorum ,çünkü sadece tek kelime ile hak veriyorum demem ile konu başka yerlere saptırılmış halbukse bende ''bana yorum yazanların'' fikirlerine katılan insanım ve hayatta aksinide hiç iddia etmedim ,beni üzen tek şey sevdiğim 2 insanın sanki aksi birşeyi savunduğumu düşündükleri için bana yorum yazmalarıydı ,he onların yorumlarına katılmıyomuyum katılıyorum hemde her zaman insanlara savunurum bu şekilde kadınları ,ama işte ne bileyim yaa kimseyi kırmak istemem her ne kadar kırılsamda ,o yüzden bu topikte kendim için böyle bir karar alıyorum ve sadece diyet konusunu konuşmak istiyorum ,hee birinin derdi olur çözümüm varsa sölerim ama yoksa susarım,topiği eğlendirmek için tatlı sözler hırslı sözler söylerim ,biri yardım ister ederim ama yine düşündüklerim saptırılırsa yine susarım :26:hepiniz diosunuz kim bu isimler bende saklı diyorum ve hayata karşı farklı bakıyoruz onlarla sanırım diyebilirim ,aslında aynıyız ama işte olayın saptırılması biz farklı yapan şey kimseye karşı gard almak istemem en güzeli diyetle konuşmak bu topikte ,neyse devam edelim hayatımıza kızçelerim herkes mutlu ve huzurlu olsun geriisi gelir geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?