herkese günaydınnnnn
sabahları pek uğrayan olmuyo buralara baksanıza heryer örümcek ağları ile dolmuş
süpürgesini kapan gelsin hanım forumda temizlik varr
evet ya bakalım kim ne kadar vemiş
ben tartıya yaklaşmıyorum bile değişiyo ya sürekli canım sıkılıyo
yasakkelimeüzme kendini kıymetcim sonuçta bugün oruçlusun o simitleri yakmıştır vücudun hem suçlu hissetme kendinitünaydın kızlar ben bugün orucum, kiraz diyeti yarına kaldı belki karpuzu yaparım bilemiyom. çünkü evde kiraz yok, yarın pazarım var benim ve alana kadar açlığa dayanamayabilirim. dün herşey güzel giderken eşim 10 gibi geldi son çorbamı içmeden az önce. ve elinde sıcacık kandil simidi ve zaten nihat hocayıda izledikten sonra bugün için oruç tutulunca çok sevap olcanı duymuştum ya. ben tabi hazır yarında tutcam oruç yiyim bari dedim .simitlerden 3 taneyi götürdüm ufak kandil simitlerinden, ikisi susamlı teki değildi acaba kaç kaloridir üff ya dayanamadım. ama geçen kandildede sırf ben rejim yapıyom diye almıyo, adamda haklı sürekli bişeyler getiremiyo rejimim diye.sonra şekerler yoğurt çorbamın sonunuda içtim gecede savurda kepekli tostumla 1 tane daha kalmıştı simit susamsız yedim nescafe, ve domates ,salatalık, kırmızı biber yedim. ve 1 litreye yakın su içtim 3 .30 da yani geceden dolu olduğum için sabahki kilo doğru olmazdı, yoğurt detoksu için.. akşamda domates çorbası kepekli tost ve nescafe içcem sonrada karpuz yerim yattı benim yarın ümit ettiğim kilom. neyse coşmuşum yine ama 4 tane simidin dışındakiler rejimlik oluyo bana söylermisiniz 4 kandil simidi kaç kaloridir bilen varsa yazın şekerler
slm bayanlar bende kilo problemi olan bir bayanım boyum 163 kilom 73 çok zamandır uğraşıyorum şu fazlalıklardan kurtulmak için benide aranıza alırsanız sevinirim hepinize kolay gelsin
yasakkelimeüzme kendini kıymetcim sonuçta bugün oruçlusun o simitleri yakmıştır vücudun hem suçlu hissetme kendinilmaz:simitlerin lezzetini düşüncokacimcoook
slm bayanlar bende kilo problemi olan bir bayanım boyum 163 kilom 73 çok zamandır uğraşıyorum şu fazlalıklardan kurtulmak için benide aranıza alırsanız sevinirim hepinize kolay gelsin
2 günlük detoksla toplam 1kilo 200 gr gittiii zemuszemus üstelik 2. günün akşamı yemekte et yemiştim bide salata.bilmiyo olabilirsiniz foruma girdğimde söylemiştim ben daha 16 yaşındayım içinizde en küçüğümdür heralde kaydirigubbakcemile2 haliyle annem vitaminsiz kalmayayım diye zorla yediriyo yemezsem yerimseniben ama yine de memnunum 1.200 uzun süredir oynamayan kilom için çok iyi :)
canım tebrik ederim seni en küçüğümüzsün ama söylemesen anlamıcaz çok olgun yazıyosun yaşına göre tekrar sevindim adına ben çıkıyom kendime iftar hazırlim ama zaten çorba aradan 10 dakika sonra kepekli tost ve nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?