loxandra selam yazmıştım sanada ama cevap yok öyle okuyup çıkıyon bakıyomda hiç yüz vermiyon kız
2 günlük detoksla toplam 1kilo 200 gr gittiii zemuszemus üstelik 2. günün akşamı yemekte et yemiştim bide salata.bilmiyo olabilirsiniz foruma girdğimde söylemiştim ben daha 16 yaşındayım içinizde en küçüğümdür heralde kaydirigubbakcemile2 haliyle annem vitaminsiz kalmayayım diye zorla yediriyo yemezsem yerimseniben ama yine de memnunum 1.200 uzun süredir oynamayan kilom için çok iyi :)
slm bayanlar bende kilo problemi olan bir bayanım boyum 163 kilom 73 çok zamandır uğraşıyorum şu fazlalıklardan kurtulmak için benide aranıza alırsanız sevinirim hepinize kolay gelsin
yine kimseler yoksedacım nerelerdesin merak ediyom hiç girmiyon topiğe okursan heber et kendinden kızlar ben şimdi çok açmış gibi olsamda yarım kilo suyla başladım yemeğime büyük tabak domates çorbası içtim 3 kepçe oluyo 1 dilim kepek ekmeğiki kalındı. közlenmiş kırmızı biber olur ya ama kavanozda olduğu için yağlı oluyo yarısını yedim 1 tanede salatalık turşusu yedim çok canım çekti onları ama tost yapmadım ve karnım dolu şu an tatlı kaşığıyla çorba içiyomki zaman alıyo tatlı çatalını kullanıyom artık neyse 1 fincan nescafe içerim 1 tanede maviyeşil bisküvi yerim yanındaki tatlı olsun 1 dilimde karpuz yerim bu akşam başkada yemem zaten yatarım 11 de artık ramazandada böyle yaparsam ilk defa kilo almadan belkide vererek bitiririm ramazanı herkeslere iyi akşamlar
Kolay gelsin sana canım bugün benim işim yook gece hepsini bitirdim (sağolsun en kötü huyumdur tez canlılık eşim bazen kızar yaa bırak yarın yaparsın der ama yoook ben illa elimdeki işi bitircem ne olursa olsun başka zamana kaldımı uykularım kaçar uyku tutmaz beni ondan gece kalkıp bütün işimi yaptım sbahta ütümü bitirdim ipten aldım hooop ütüye çamşırlar...)sadece yemek işim var onuda birazdan yaparım bugün kendimi bakıma aldım şuan yüzümde kil maskesi var kurudu gidip yıkıcam saçıma fön çektim 4 gündür kendimle ilgilenememiştim hafta sonu yokuz milasa gideceğiz biraz köy havası alayım yaz bitiyor bir daha anca bayrama şehir dışına cıkarım Allah yardımcın olsun canım senin....selam kızlar günaydın herkese
umarım herkes iyidir
karpuz detoksu sayesinde bir kilo vermişim kilom 72
ama giden su mu yoksa yağ mı bilinmez tabi
şimdi şunu denemeye karar verdim:
en fazla üç saatte bir azıcık yiyeceğim öğün zamanlarında yemek aralarda da bir meyve yada yoğurt
bu sabah saat yedide küçücük bir dilim ekmek peynir domates ve salatalık yedim siyah çay içtim iki bardak
şimdi küçük bir şeftali yedim
dört gündür sular kesikti bütün işler birikti ben kolları sıvayıp temizliğe girişiyorum bakalım oğlanla ne kadarını yapabileceğim
gunaydın kızlar.ben 70. 1 cıktım sabah.yavas yavas eskı kıloma donuyorum galıba,sonra daha da dusecegım ıns.
sabah 2 dlm borek,tulum peynırı,salatalık bıber cay la kahvaltı ettım.
sedacıgım maasallah ne kadar hamaratmıssın sen oyle,valla ben gozumu zor actım,kahvaltıdan sonra da bılg e oturdum
,keyıf yapayım bıraz dıye,tembellıgın gözü kör olsunkaydirigubbakcemile3
haa bu arada sahurda haslanmıs yumurta bayagı tok tutuyor,denenmıstır,ben yumurtayı da sevdıgım ıcın her gece yıyorum hatta erkek kardesım 20 yasında bayagı da zayıf zor dayandıgı ıcın oruca 2 tane yıyor,sana da tavsıye ederım canımopuyorumnanaktan
yok canım ne uyuzlugu estagfurullah.ben de annemle kalıyorum ya onun rahatlıgı var,bır yandan annem yapıyor ıslerı bır yandan ben pek bısey kalmıyor,Allah annemden razı olsun ,hem cocuk bakımı hem ev ısı hayatımı kolaylastırıyor,yoksa napardım benteşekkür edrim canım tavsiyene uyacağım en azından gün aşırı yerim....
Valla hamaratlık mı uyuzluk mu benimkisi bilemicem ama ben böyleyim önce bütüüün işler bitecek ondan sonra çay kahve keyfi internet keyfi gelecek iş beni beklerken ben oturup çay kahve içtim mi keyif alamıyorum çalışırken de böyleydim hatta bazen işlere dalıp yemek yemeyi bile unuturdum ha şunu da yapayım aaa şuda kalmış derken yemek vakti geçmiş oluyodu...Uyuzum işte naapayım....:1rolleyes::1re olleyes::1rolleyes:
arkadaşlar ramazanlıkta ben daha çok kılo alıyorummmmmmmm benım gıbı olan var mı
Kolay gelsin sana canım bugün benim işim yook gece hepsini bitirdim (sağolsun en kötü huyumdur tez canlılık eşim bazen kızar yaa bırak yarın yaparsın der ama yoook ben illa elimdeki işi bitircem ne olursa olsun başka zamana kaldımı uykularım kaçar uyku tutmaz beni ondan gece kalkıp bütün işimi yaptım sbahta ütümü bitirdim ipten aldım hooop ütüye çamşırlar...)sadece yemek işim var onuda birazdan yaparım bugün kendimi bakıma aldım şuan yüzümde kil maskesi var kurudu gidip yıkıcam saçıma fön çektim 4 gündür kendimle ilgilenememiştim hafta sonu yokuz milasa gideceğiz biraz köy havası alayım yaz bitiyor bir daha anca bayrama şehir dışına cıkarım Allah yardımcın olsun canım senin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?