70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yine kimseler yoksedacım nerelerdesin merak ediyom hiç girmiyon topiğe okursan heber et kendinden kızlar ben şimdi çok açmış gibi olsamda yarım kilo suyla başladım yemeğime büyük tabak domates çorbası içtim 3 kepçe oluyo 1 dilim kepek ekmeğiki kalındı. közlenmiş kırmızı biber olur ya ama kavanozda olduğu için yağlı oluyo yarısını yedim 1 tanede salatalık turşusu yedim çok canım çekti onları ama tost yapmadım ve karnım dolu şu an tatlı kaşığıyla çorba içiyomki zaman alıyo tatlı çatalını kullanıyom artık neyse 1 fincan nescafe içerim 1 tanede maviyeşil bisküvi yerim yanındaki tatlı olsun 1 dilimde karpuz yerim bu akşam başkada yemem zaten yatarım 11 de artık ramazandada böyle yaparsam ilk defa kilo almadan belkide vererek bitiririm ramazanı herkeslere iyi akşamlar

loxandra selam yazmıştım sanada ama cevap yok öyle okuyup çıkıyon bakıyomda hiç yüz vermiyon kız

merhaba kıymetcım,valla gormedım selamını,bırkac gundur evde yoktum gırememıstım,gecmısı okuyayım dedım ,onu da bıtıremeden oglana bakmak zorunda kaldım,sımdı uyuttum geldım.aleykum selam canımopuyorumnanaktandun bende oructum sahurda 1 haslanmıs yumurta 1 lavas kahvaltılık yedım,ıftarda tarhana ecorba,bamya ,pılav,salata yedım,ustune de karpuz.sonra cayla 1 baklava 1,5 sekerpare
sonra bugun kahvaltıda yıne 1 lavaskaydirigubbakcemile3hazır paketlı lavaslardan bu yalnız,patates kızartması ve kahvaltılık yedım,oglen yıne bamya ,pılav, ve cacık,aksam eve geldık hemen tartıldım tabıı 2 gun ayrı kaldım ya tartımdan ozlemıstım,naniknanik 70.6 aksam olmasına ragmen boyle cıktım ,havalara uctum tabıı,o kadar da cok yememe ve ac kalmamama ragmen kılo vermısım sanırım,bakalım yarın sabah kac cıkıcam,gecen cuma 71.8 dımyasakkelime

günaydın herkese

ilk kilo bildirimini ben yapayım

73,100 kilom..bu hafta 500 gr cık gitmiş...ama dün regl oldum onunda etkisi var muhakkak
ama olsun az gitsin kalıcı gitsin dimisositosositosositososito

tşk kızlar kiraz sizinle ayı kilodayız bende bu sabah tartıldım 73 çıktım hadi bakalım bende başlıyourm sıkı bi diyete yanlız sabah bi simit yedim çokta güzel dayanamıyorum ama artık yok

ya canım sen rejim yapmak ve böyle bir detoks için çok gençsin hatta ufaksın bence sağlıklı bir yeme alışkanlığı kazanmalısın zaten metabolizman hızlıdır senin bu tür rejimlerle dengeni bozma spor yap ve dengeli beslen annen çok haklı yedirmekte kilo vermek güzel ama ileride bu rejim sorun yaratabilir bence :)

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar ve işte muhteşem cuma geldi ben gene 64 kg dayım haftaya bişiler yapıp 63e inicem mutlaka yeme olayını tekrardan azaltmam lazım hominide gırtlak yiyorum özellikle öğlenleri işyerinde malum rejim çok zor oluyor en güzeli ramazanda zor olmucak :)))) görüşürüz işlere dönelim şimdi :)alkisalkisalkis:dance:

selam kızlar günaydın herkese
umarım herkes iyidir
karpuz detoksu sayesinde bir kilo vermişim kilom 72
ama giden su mu yoksa yağ mı bilinmez tabi
şimdi şunu denemeye karar verdim:
en fazla üç saatte bir azıcık yiyeceğim öğün zamanlarında yemek aralarda da bir meyve yada yoğurt
bu sabah saat yedide küçücük bir dilim ekmek peynir domates ve salatalık yedim siyah çay içtim iki bardak
şimdi küçük bir şeftali yedim
dört gündür sular kesikti bütün işler birikti ben kolları sıvayıp temizliğe girişiyorum bakalım oğlanla ne kadarını yapabileceğim

Günaydın canısı bu aralar okuyup okuyup çıkıyorum kimseler yook inan sıcaktanmıdır nedir elimi kaldırıp yazacak halim yok bir de bu hafta 4 gün sullar yoktu izmirli arkadaşlar bilir eeee azıcık suyla yemek yapıp bulaşık yıkıcam diye mutfata işim bitmez oldu duş ta alamadım sinir oldum duş almadım mı kendimi kötü hissediyorum duş tazelik canlılık veriyor neyse dün sabah 5:30 da kalktım baktım mutfak çeşmesinden su akıyor (azcık açık bıraktım gelirse haberim olsun diye) hemen bulaşık makinasını çalıştırdım akşamın yemeğini hazırladım duşa girdim çıktım sular gene gitti makinaya çamaşır atmıştım onlar yarım kaldı neyse Allahtan akşam 20 30 da verdiler su tabiii ben yine kesilir diye saat 21 den sonra 2 makina çamaşır yıkadım oğlanı yıkadım banyoyu çamaşır suyuyla temizledim derken gece oldu ama şükür bugün sular akıyor akşamdan beri kesmediler suyu işte böylekoşturup gidiyorum....
Birde geçen hafta doğumgünü sarhoşluğu ile fazlaca kaçırdım hafta sonu da takmadım diyet falan 67.5 olmuştum bu hafta sıktım kendimi şu ayran çorbasından içtim tuzssuz içemedim ben tuz ekledim veee bu hafta 2 kilo verdim belki daha fazladır (regl olacam şişim) çünkü alyansım düşüyor artık 2.5 senedir takamadığım tek taşım vardı onu alyansın önüne taktım çoook sevindim....
Ramazandan önce bir kere daha yapacam ramazanda bu sene bende tost meyve sütlü kahve ile sahur yapıp i akşamları da çorba salata bazen et vee tatlı olarak ta bol bbbool karpuz tüketirsem kilo almadan belki vererek kurtulurum bir de benim eşim 2 senedir görev değiştirdi işi yoğun hesap kitapla konsantre olamadığı için tutamıyor eee benim de tek başıma hiççç yemek yiyesim olmuyor sen oruç tuttuğun zamanlar da gece tost yiyorsun nasıl tok tutuyor mu seni neler koyuyorsun tostun içine....
Offf uzattım da uzattım....
GÜNAYDIN K.K'NIN ÇITIR ADAYLARI BUGÜN TARTI GÜNÜ HADİ BAKALIM GİTSİN KİLOLAR GELSİN KOCAMAAAAN GÜLÜMSEMELER KİLO VEREMEYENLER ÜZÜLMESİN HAFTAYA GİDECEK O YAPIŞKAN KİLOLAR.....:sm_cool::sm_cool:

Aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz.....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Kolay gelsin sana canım bugün benim işim yook gece hepsini bitirdim (sağolsun en kötü huyumdur tez canlılık eşim bazen kızar yaa bırak yarın yaparsın der ama yoook ben illa elimdeki işi bitircem ne olursa olsun başka zamana kaldımı uykularım kaçar uyku tutmaz beni ondan gece kalkıp bütün işimi yaptım sbahta ütümü bitirdim ipten aldım hooop ütüye çamşırlar...)sadece yemek işim var onuda birazdan yaparım bugün kendimi bakıma aldım şuan yüzümde kil maskesi var kurudu gidip yıkıcam saçıma fön çektim 4 gündür kendimle ilgilenememiştim hafta sonu yokuz milasa gideceğiz biraz köy havası alayım yaz bitiyor bir daha anca bayrama şehir dışına cıkarım Allah yardımcın olsun canım senin....

gunaydın kızlar.ben 70. 1 cıktım sabah.yavas yavas eskı kıloma donuyorum galıba,sonra daha da dusecegım ıns.

sabah 2 dlm borek,tulum peynırı,salatalık bıber cay la kahvaltı ettım.

sedacıgım maasallah ne kadar hamaratmıssın sen oyle,valla ben gozumu zor actım,kahvaltıdan sonra da bılg e oturdum
,keyıf yapayım bıraz dıye,tembellıgın gözü kör olsunkaydirigubbakcemile3

haa bu arada sahurda haslanmıs yumurta bayagı tok tutuyor,denenmıstır,ben yumurtayı da sevdıgım ıcın her gece yıyorum hatta erkek kardesım 20 yasında bayagı da zayıf zor dayandıgı ıcın oruca 2 tane yıyor,sana da tavsıye ederım canımopuyorumnanaktan

teşekkür edrim canım tavsiyene uyacağım en azından gün aşırı yerim....
Valla hamaratlık mı uyuzluk mu benimkisi bilemicem ama ben böyleyim önce bütüüün işler bitecek ondan sonra çay kahve keyfi internet keyfi gelecek iş beni beklerken ben oturup çay kahve içtim mi keyif alamıyorum çalışırken de böyleydim hatta bazen işlere dalıp yemek yemeyi bile unuturdum ha şunu da yapayım aaa şuda kalmış derken yemek vakti geçmiş oluyodu...Uyuzum işte naapayım....:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

yok canım ne uyuzlugu estagfurullah.ben de annemle kalıyorum ya onun rahatlıgı var,bır yandan annem yapıyor ıslerı bır yandan ben pek bısey kalmıyor,Allah annemden razı olsun ,hem cocuk bakımı hem ev ısı hayatımı kolaylastırıyor,yoksa napardım ben
arkadaşlar ramazanlıkta ben daha çok kılo alıyorummmmmmmm benım gıbı olan var mı

ben varııımm,sımdıye kadar her ramazanı 1-2 kılo alarak bıtırdım,ama bu sene asırıya kacmadan yeyıp kılo almayacagım ıns.

teşekkür ederim sedacım benim ufaklık diş çıkarıyor geceleri kabus gibi hiç uyumuyoruz desem yeri var ondan o uyudukça dinlenmeye çalışıyorum bende ondan işler aksıyor biraz yerimseniben
oh çıkar tatilin keyfini ne güzel bizim de gidecek biyerlerimiz olsa keşke sengözlerimebaksanab
bencede yumurta çok tok tutuyor geçen yıl erkek kardeşim sahurda hep bir yumurta yedi ve orucunu çok rahat tuttuğunu söyledi o ki açlığına hiç dayanamazdı sırnaşık şey

bayrav35, loxandra, xzeyna selam kızlar yeni girebildim ben toplam 500 gram vermişim o kadarda yapmama rağmen diet gece geç yattım 3 30 da o arada elşim limonata yaptiki çok güzel yapar ondan 1 bardak içtim napim soğuk güzelde dayanamadım birde gece geç yattığım için iftardan sonra yemicem dedim ama gece 1 dilim kepek ekmeğine krem peynir sürdüm çünkü çok açtım ve bugünde karpuz dieti yapıyom aslında yarın yokum arkadaşın oğlunun doğumgünü var ordayım ama pazarteside kiraz detoksu yapıp kilo verme durumuna göre hareket etcem çünkü ben yedikçe veriyom anlamadım bütün beş gün çok sıkı yaptım ama 500 gram yemedim ya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…