70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecenin bir yarısı can sıkıntısından kalkıp banyoyu temizlemeyi düşünüyorum :)
hemen bir uğraş bulmam lazım acilinden :)

Kizlar merhaba diyecegim ama herkez gitmis bi ben kalmisim, nasil gidiyor, benimki eh iste idare eder, oruc tuttugum icin gunduzleri hic halim olmuyor, ev islerini bile iftardan sonra yapiyorum, ama pazartesiden itibaren bir arkadasimla yuruyuse cikacagiz, gunluk 2 saat yurumeyi dusunuyoruz, carsida sokak aralarinda falan, onunda bebegi var ikimizde bebekleri arabaya koyup gezecegiz, insallah bir faydasi olur, iki aksamdir evde kosu bandimda yuruyorum bebisimi uyutup ama asagiya ses gidiyordur diyede cekiniyorum, bayramdan sonra da oruca yine devam edecegim, 30 gun kaza borcum var hamileyken tutamadigim, bir ara ay hali olunca yani su patates diyetini yapayim diyorum, yaaaa ben istemiyorum artik bu kadar kilolu olmak......

kizlar aranida 79 kilo olup 60 a dusmek isteyen birisi varsa yarisalimmi, beni daha cok boyle yarismalar motive edecek....

olur ben varim hadi bu cuma bildirimden sonra baslayalim olurmu?

tmm anlastık cnm..bu cuma bıldırım yapıoruz ondan sonra hızla yarısıoruz..emın ol daha gusel kılo vercez..ve hergun yedıklerımızı yazıp eger cısss yedıysek kızcaz bırbırımıze ok mı?hem aksama bıldırım var bırbırımıze kızcaz dıe yıyemeyız cısları :))

tamam hadi insallah birbirimize guc verip atalim su pis yaglari kilolari uzerimizden, yasasin yarin basliyor, senin yaptigin ozel bir diyet varmi, varsa bende onu uyguluyayim...

tamam hadi insallah birbirimize guc verip atalim su pis yaglari kilolari uzerimizden, yasasin yarin basliyor, senin yaptigin ozel bir diyet varmi, varsa bende onu uyguluyayim...

suan ozel bı dıyet yok cnm..ama bayram ertesı şok bı dıyet yapmayı dusunuorum..patatslı olan olabılır yada sımıt dıyetı falan.daha karar vermedım.bayram ertesı karar verıp ufak bı dıyet yapalım.ardındanda az ve sık yemeye gecelım.tabı bırde spor.nasıl uyar mı sana?

tamam insallah canim zaten bende bayramdan sonra bir patates diyetini yapyim diyordum ah hali oldugunda yaparim diyordum ama olsun bayramdan sonra bir hafta yapar sonra orucuma devam ederim...

gecmis olsun tatlim ya insallah önemli birsey degil sade yagbezesidir :26:
dün köfte yedim
iyi bayramlar canimmm
kimse yok yine yaaaaaaaaaa
ah ah önceden kalabalık ourdu ne güzel çene yapardık nerdesiniz leyyyyyyyyyyyyyyyyyn
ben depresyon modundayim pisim havalar sogudu benim ruh halimde bi sekil oldu

allah kabul etsin canim oruclarini

günaydin kizlar

ya tartiliyorum tartiliyorum eksi cikmiyor cok mu cabuk birseyler bekliyorum ki morelim yine bozulmaya basladi yapamiycam yine diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…