kizlar aranida 79 kilo olup 60 a dusmek isteyen birisi varsa yarisalimmi, beni daha cok boyle yarismalar motive edecek....
71 ım ama yarısalım ya..ben daha oncede bı arkadasımla bole kapısıp gaza gelıp vermıstım..yıne yapalım..
olur ben varim hadi bu cuma bildirimden sonra baslayalim olurmu?
tmm anlastık cnm..bu cuma bıldırım yapıoruz ondan sonra hızla yarısıoruz..emın ol daha gusel kılo vercez..ve hergun yedıklerımızı yazıp eger cısss yedıysek kızcaz bırbırımıze ok mı?hem aksama bıldırım var bırbırımıze kızcaz dıe yıyemeyız cısları :))
tamam hadi insallah birbirimize guc verip atalim su pis yaglari kilolari uzerimizden, yasasin yarin basliyor, senin yaptigin ozel bir diyet varmi, varsa bende onu uyguluyayim...
suan ozel bı dıyet yok cnm..ama bayram ertesı şok bı dıyet yapmayı dusunuorum..patatslı olan olabılır yada sımıt dıyetı falan.daha karar vermedım.bayram ertesı karar verıp ufak bı dıyet yapalım.ardındanda az ve sık yemeye gecelım.tabı bırde spor.nasıl uyar mı sana?
tamam insallah canim zaten bende bayramdan sonra bir patates diyetini yapyim diyordum ah hali oldugunda yaparim diyordum ama olsun bayramdan sonra bir hafta yapar sonra orucuma devam ederim...
tamam canim pazartesi patates diyetine basliyoruz, 31 yasindayim ve boyumda 164tmm cnm bayram ertesı hemen baslıoruz..bu arada yas kac?boy kac?
tamam canim pazartesi patates diyetine basliyoruz, 31 yasindayim ve boyumda 164
Sen ? evli bekar, cocuk coluk :)
28 yasındayım 1.69 boy.evlıyım 5 yasında ıkızlerım var.ya senın?
ayyyy masallah, bende evliyim 3 cocugum var...
sagol canim,allah bagıslasın..bu arada nıgde de mı yasıosun?
sagol canim,
yok canim yurt disindayim ben...
ben simdilik kacar, sonra yine gelmeye calisirim ama siz uyursunuz sanirim ozamana kadar yarin gorusuruz diyelim, iyi geceler....
gecmis olsun tatlim ya insallah önemli birsey degil sade yagbezesidir :26:kızlar yaa 3-4 haftadır farkettiğim bişey var
belki daha öncesindan var ama ben yenilerde farkettim
sağ göğsümü yokladığımda içinde sert şişlik gibi bişi var
bazen ateşleniyo bazende sancı yapıo
ztn sancı yaptığı zaman yokladım farkettim
diğerinede baktım onda yok abzlama gösterdim akşam
oda evet bişi avr dedi görümceme gösterdim oda farketti
bugün onun için dr a gidicemm
dua edin inş. öenmli bişi değildirr
aslında dönemlik bi problemdir die düşünmüşüm ama tekrar telrar kontrollerimde
gitmediğini farketiim bakalım bugün bi görünücem nedir diee
korkuyorum ama bişi yoktur inşş.. :18::18:
dün köfte yedimZaten ne zaman beslenmeyle ilgili araştırma yapmayı bıraktım o zaman yemeye başladım canım.
Hadi bakalım tartılmayalım bi süre dikkatte edelimmm ins gidecek.
3 hafta sonra söylerim canım.
Canın yeterki tavık istesin suzim yaa .
Şimdilik kafamda o var canım 1 hafta tam dikkt edersem gene tartılabilirim ama böyle tartılmakta kötüymüş.
Görünce şok oldum.
Yiyip yiyip mıçamamış diyenlere örnek oldum.
Yok canım söylemek istemiyorum. :26:
Bayagı bi almışım bi düzene oturtursam o zaman dicem.
Yarın alışverişe cıkarım zaten kendime diyetlik bişiler alayım.
İnşaallah önemli birşey değildir canım..
Bize de bildir sonucu
iyi bayramlar canimmmKızlarrrrr,
Az sonra çıkacağım, herkese iyi bayramlar diliyorum. Umarım dönüşe hepimiz 2-3 kg. lar vermiş olarak gelirizNe de olsa et de protein oluyorya, ekmeksik yiyebilirsiniz, sorun yok.
İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRRRRR
ben depresyon modundayim pisimkimse yok yine yaaaaaaaaaa
ah ah önceden kalabalık ourdu ne güzel çene yapardık nerdesiniz leyyyyyyyyyyyyyyyyyn
Kizlar merhaba diyecegim ama herkez gitmis bi ben kalmisim, nasil gidiyor, benimki eh iste idare eder, oruc tuttugum icin gunduzleri hic halim olmuyor, ev islerini bile iftardan sonra yapiyorum, ama pazartesiden itibaren bir arkadasimla yuruyuse cikacagiz, gunluk 2 saat yurumeyi dusunuyoruz, carsida sokak aralarinda falan, onunda bebegi var ikimizde bebekleri arabaya koyup gezecegiz, insallah bir faydasi olur, iki aksamdir evde kosu bandimda yuruyorum bebisimi uyutup ama asagiya ses gidiyordur diyede cekiniyorum, bayramdan sonra da oruca yine devam edecegim, 30 gun kaza borcum var hamileyken tutamadigim, bir ara ay hali olunca yani su patates diyetini yapayim diyorum, yaaaa ben istemiyorum artik bu kadar kilolu olmak......
günaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?