70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkidişlerr

kimseler yok bayramda da sessiz olur buralar galiba

kızımı anca uyuttum eşim tıraş olmaya gitti bende temizlik yapayım bari gerçi önce yemek yapmam lazım, zaten süpürgeyi açarsam kzıım uyanır
herkese kolay gelsinn

selam herkese gerçi kimseler yok iyi bayramlar diliyorum umarım ben kaçamaklar yapmam diyorum ama sanmıyorum :18::18: kimseye gitmeyi düşünmüyorum 2 3 kişi dışında fakat evde de yaptım tatlı ama şerbetli değil sütlü cevizli incir tatlısı.

neyse bugunki menüm
sabah
sucuklu yumurta 1 dilim tb ekmeği. 1 zeytn

ara
1 kuru incir

öğlen
1 tane karnı yarık. 1 tabak pirinç çorbası.

ara
elma

akşam üzeri
1 haşlanmış patates, çeyrek haşlanmış havuç, 1 kaşık haşlanmış bezelye, 1 turşu hepsini doğradım 2 kaşık yogurtla karıştırıp yerdim.

biraz öncede
2 eti form

bir de bende .tsh seviyesi biraz yüksek çıktı kilo vermek zor oluyormuş diye biliyorum. karatay diyeti falan mı yapsam o da çok katı bir diyet faydası olanlar var mı? bu diyeti uygulayanlar var mı aranızda kızlar?

1.71 kg 71 bir de ben bu kiloyu son bir yılda aldım. eskiden 66 falandım. sonra tiroidime baktırdım. TSH biraz yüksek çıktı, kilo vermekte zor oluyormuş böyle durumda sıkı bir diyet lazım metobolizmayı da hızlandırmak gerekiyormuş. yani 63 falan olsam süper olcak benim için, sen kaç kilosun canım?

boy 1.69 kılo 71. ewet bıraz zor ama benım bı arkadasımda oleydı yanılmıosam 1 ayda 6 kılo verdı..herseyın bası ırade azım

arkadaşının da mı TSH'ı yüksekti? bir ayda 6 kg nasıl verebildi? ben 3-4 versem dua ederim diyorum. gözüm korkmuş galiba:)

eczaneden de ne diyeceğiz? askorbik asit istiyorum mu? biri aktardan almış bir de, kafam karıştı? C vitamini olarak istersek bir sürü ilaç var,

Kurban Bayramimiz mübarek olsun kizlar cok öpüyorum sizi

bir tanecik bile diyet arkadaşım yol arkadaşım yok mu benim (((
hosgeldin canim
askorbik asit diye bilinen C vitamıni ve Omega 3 almak gerekiyormuş. bunlar nerden alınır ?
yiyecek olarak diye sorarsan en cok vitamin c kivi de omega 3 de balikda canim
günaydım kızlar.bayramınız mubarek olsun

günaydin pisim

esime cok kizginim dünden beri konusmuyorum bayramimiz var ama mutlu degilim mutlu olmaya calisiyorum
annemle dün börekler baklavalar sarmalar yaptik esime sinirden yiyesim vardin ama yapmadim yemiycem sonra yine üzülen ben oluyorum
1 kaba 10-15 tane baklava kattip isyerine getirdim bizim bugün bayramimiz yiiyin dedim almanlara ben yemedim 1 tane bile simdilik planim bozulmassa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…