suziiiiiiiiiiii ikimizden başka sı yok. nasılsııın sizin oralarda bayram yaşanmıyordur pek:26:
tek kaldim topikdedertlesecek birilerine ihtiyacim var buraya yazayim belki rahatlarim
benim aslinda hayatdan fazla bir beklendim yok ev istemiyorum araba istemiyorum sadece biraz mutlu olmak istiyorum
allah sükür sagligimiz yerinde oda önemli tabiiki ama normal bir hayat istiyorum evli mutlu cocuklu güvenebilecegim bir esim olsun istiyorum gelecegimi düsünemiyorum bile ben esimle yaslanamam herhalde eninde sonunda ben onu birakmazsam o beni birakir beni ruhen yipratikdan sonra korkuyorum ne istedigimi bilmiyorum neden korkuyorum gercekden sevdigimden mi ayrilmak istemiyorum cocugum babasiz büyümesin diyemi cocugum babasini cok sevdigindenmi herseyine katlandim bukadar emek verdim evliligimi ayakkda tutmak icin bosa gidecek diyemi niye ayrilamiyorum ben bu adamdan
bana destek olacagina hayatimda hep köstek oldu birgün durulur belki iyi bir baba iyi bir es olur umudum vardin halen olurmu diye mi düsünüyorum bilmiyorum yalnislikdan mi korkuyorum bilmiyorum ama mutsuzum mutlu olamiyorum
canıııııııııııım kıyamam sana buaradayım ben nette birşey araştırıyordum dalmışım.
rabbim dileklerini kabul eder inşallah. evlilik sıkıntılar çok ne desem boş. eşinle sorunlarını anlıyorum desemde senin yerine geçmeden anlayamam. ne çektiğini bilemem.
eşin biraz sorumsuz biri anlattığın kadarı ilene desen haklısın. ah şu erkekler niye böyleler.
bende zaman zaman çok sıkıntılar yaşıyorum kimse ile paylaşamıyorum bazen topikte falan yazıyorum ama ailemle yada arkadaşlarımla konuşamıyorum. insanlar anlamıyor çünkü.
belkide mutlulupun tek anahtarı biziz. mutluluğu evlilikte değil kendimizde aramamız lazım. senin bak bir oğlun var ne güzel bir dayanağın var. ben bazen kendimi çok yalnız hissediyorum.
moralin bozuk olunca bana özel mesajda at canım uzun uzun yaz anlatmak insanı rahatlatıyor
sagol canimmmm senin yazini okuyunca bosaldim gözyaslarimi tutamadim sagol arkadasim inan ne yapacam ne edecem bilmiyorum dün esimi isde diye biliyorum kardesimin ille abla gel dertleselim dedi aksam isden geldikden sonra disariya cikmak istedi normalde ben o saatde bu soguk hava da eve geldikden sonra cikmasdim tutturdu ben yok bizim evde konusalim istiyorsan enistende yok zaten dedikce biraz dolaniriz dedi ciktik bizim evin ilerisindeki parka dogru yürüdük ilerde 3 erkek gördüm gel halil gitmeyelim adamlar var orda dedim arabanin yaninda konusuyorduk adamlar parkdan cikdiginda baksam teki esim 2 side zibidi arkadaslari oda sasirdi beni görünce bende
yani aramadim isden cikdinmi diye ama senin parkda ne isin var ben calisiyor sanediyorum seni dimi konusmadan kardesimin arabasina bindim eve geldim 1 saat sonra yattim beklemedim hemende gelmedi zaten umrundami sanki benim ne düsündügüm
öyle iste pisim
canım benim eşin gerçekten çok sorumsuz ve sana yalanı alışkanlık haline getirmiş. çocuğuda var neden böyle davranıyor anlamıyorum ki.
senden hiç çekinmiyor kaybetme korkusu yok. hala ergen gibi davranıyor. ya bu adamlar nasıl yola gelecek.
eve gelince de hiç konuşmadı mı ?
yok canim kaybetsede umrundami onuda bilmiyorumdedigim gibi canim vurdum kafayi yattim cünkü artik ne tartisacak nede yalanlarina gücüm kalmadi artik
canım benim üzme kendini oğlun için ayakta kal. eşinle ilişkiniz artık iyice çıkmaza girmiş. buradan ne akıl versekte o evliliği yaşayan sensin ancak sen çözersin birşeyleri.
bak birde ikinci çocuk diyorsun bu kadar mutsuzluk huzursuzluk ortamında ikinci çocuğu düşünme derim. eşinin bir aile büyüğü falan yok mu. onunla bir konuşsalar belki utanır da biraz düzene sokar kendini
yok canim düsünmekle kaldi zaten güvenemedigim sirtimi dagiyamadigim adamdan niye bidaha cocuk yapayim
yok tatlim ya babasi kendi keyfinde zaten umrunda degil hic birsey ilgilenmiyor kimseyle
ay canım benim ne yazayım bilemedim ki
o erkekler bazen niye evlendik ki diyorum. bazen mutlu evlilikleri görüp imreniyorum bazen halime şükrediiyorum benim eşimin de çok iyi yönleri var diyorum. bazen de kendimi çok mtsuz ve yalnız hissediyorum. kelin ilacı olsa başına sürermiş :)
bence mutluluğu kendimizde aramak en güzeli erkekleri evliliği boşverip kendi kendimizi mutlu kılmaya çalışmak
aynen suzim boşver kendi hayatını yaşa. düşün düşün nereye kadar kendine arkadaşlarına çocuğuna vakit ayır . gez toz yapmak istediklerini yap boşver. ona ihtiyacın olmadığını göster.ist o iyi yönlerini düsününce daha da zor oluyor herseyi bitirmek sanirim
dün bende dedim kendi kendime madem o beni umursamiyor bende onu umursamiycam kendime daha cok vakit ayiracam arkadaslarimla bulusucam evliligimde kisitladigim seyleri geri alacamolmadi ben ayrilamiyorum kendi gitsin madem istemiyorsa
suna bak pisim msj atmis birde
iyi bayramlar tosunum
el öpenlerin cok olsun öpücük smilisi koymus
aynen suzim boşver kendi hayatını yaşa. düşün düşün nereye kadar kendine arkadaşlarına çocuğuna vakit ayır . gez toz yapmak istediklerini yap boşver. ona ihtiyacın olmadığını göster.
aaaaaaa ne biçim mesaj ya. benimki bana bir tosun desin bak ben onu ne yapıyorum
günaydınnn güzellll kızlarrr
hepinizin bayramı kutlu olsunnnn, sevdiklerinizle beraber sağlıklı, mutlu , umutlu nice nice bayrammlarrrrr
Bensuzi canım sıkma canını boşver gitsin, ( tabi demesi kolay diyecen şimdi )
BlackCat te söylemiş senin ne yaşayıp ne hissetiğini bizler tam olarak anlayamayız, ama erkekler üç aşağı beş yukarı aynılar canım, madem karşımızdaki bizi mutsuz ediyor, ve biz çabalayıp bişeyleri düzeltemiyorsak, o zaman kendimizi mutlu etmek için çabalamalıyız, tabiki sevgi emek ister, ama insanlarda o emeği haketmeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?