70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

msj attim kocama yazdigi cevapa bakin ya

dedim iste ben sana nasil güveneyim calisiyor sanediyorum sen arkadaslarini almis parklarda geziyorsun arkadaslarina ailenden daha cok önem veriyorsun diye yazdim

cevap: amaan kendi kendine ne paranoya gecirip duruyon sen bilirsin nasi istiyosan öyle düsün

erkek kafası farklı işte canım yaptığının hata olduğunu bile fark etmiyor. bende senin gibi olan her olayı önemseyip kafama takıyorum. ama inan kendimize yapıyoruz en güzeli boşvermek o seni umursamıyor ise sen iki kat umursama. sen kedni hayatını yaşa. gez dolaştakma bunları kafana taktıkça kendine yapıyorsun.
kız sizde niye tatil :26:
ya birde cadılar bayramı ne zaman orada kutlanıyordur bana hep ilginç geliyor o bayram şöle kıyafet giyip şeker gezmek keşke çcuk olup yapsam cadı kostümü giyerdim yada vampir kadın olurdum kesin

evet hakklisin takmicam bosver geride yazmadim konu kapandi benim icin
cuma günü ulusal tatil oluyormus google amcaya almancadan türkceye cevirtirdim
31.10 da halloween canim iyi fikir canim cadi mi olsam ne bende

aynen öyle canım. bende hep eşim eşim ailem yok para yok araba yok şu dert hep erteledim hayatı. azıcık kendimizi düşünmenin zamanı geldi

bundan sonra üzülmek yok gezelim süslenelim püslenelim kendimize daha cok vakit ayiralim mutsuz mutsuz gezmeyelim gülelim eglenelim

gunaydin canim benim yazdiklarini okuyunca cok uzuldum aslinda ney biliyormusun sen de benim gibi hem saf hemde cok temiz kaplisin malesef bizler bu yuzden hep kaybediyoruz biraz cadi entrikaci azgir olsan eminim esin sensiz adim bile atmaz aa sen yinede bos ver temizligini kaybetme unutma ne olursa olsun teredutsuzce sarilip opup kokluyacagin bir oglun var oglunu dusun gerisini hic onemseme adamsa zaten evladi icin senin icin kendini tolar bir duzene oturtur degilsede dedigin gibi yolu acik olsun

ben kaçtım kızlar evi toparlayayım hepinize iyi bayramlar.
suziiiiiiiiiiim inşallah zayıflayacağız herkesi de çatlatacağız

günaydin canim bayramin kutlu olsun canimcim iyiki sizinle tanisdim sizlerle arkadas oldum
bana desteyinizle cok iyi geliyorsunuz iyiki varsiniz sagol canimmmm

bende kaciyorum kizlar bugün erken cikmak icin izin aldim öptüm sizi kooocaaamannncana
tekrar hepinize güzel mutlu bayramlar nice bayramlara insallah

Selamun aleykum
Herkese hayırlı bayramlar
Şimdi Samsun'a doğru yola çıktık
Aksam 8 gibi inşallah orda olcaz

cnm valla okudum ne yazacagımı bilemedim ama üzüldüm.
erkekler genellikle öküzler senin kocana mahsuz birşey değil sanıyorum. sende cok taviz veriyorsun gibime geldi tavizlerini kesersen ve ilgini artık kendine cocuguna yogunlaştrırsan daha iyi olabilir en azından sen iyi olursun.

bildirim ve menüler yok mu bugün?
ben yazayım rezaletimii :)
sabah menemen 1 dilim tb ekmeği.

ara
2 incir tatlısı:18: ben yapmıştım

öğlen
1 tabak çorba. 1 karnıyarık. 2 incir tatlısı :18:

ara
yarım elma

ara
6 7 küçük sarma
(girdim çıktım yedim)

akşam
çorba

biraz öncede
2 çörekotlu light bisküvi yarım elma

gezmeye de gitmedim.
ya ben kendimi çokkk zor tutuyorum ya Allah tan hayırlısı.

Son düzenleme:

sen iyiymişsin cnm ya..asıl rezaletı oku bak :)) azcık mutlu ol :))

sabah 1 dılım tb ekmegı sucuklu yumurta,tek sekerlı bır bardak cay

öğlen 2 dılım borek

ara 1 baklava

aksam 2 tane tost (hanı su kare tost ekmegı varya onlardan hemde)

veeee 4 tane cıkolata (

üzüldüm yazdıklarına canım
ama ayrılmak okadar kolay bişey değil
özellikle çocuk varsa
allah yardımcın olsun, allah sabır versin elden başka bir şey gelmiyor dua edelim en iyisi

Sevdiklerinizle neşe dolu ve sıcacık bir bayram geçirmeniz dileğiyle.... mutlu bayramlar...

allah nicelerine eriştirsin sevdiklerinizle birlikte...

suna bak pisim msj atmis birde

iyi bayramlar tosunum
el öpenlerin cok olsun öpücük smilisi koymus

tatlım hıııccc kafana takma sen oluruna bırak hem bak zayıflamak ıcınde caba harcıyosun ona ınat ver kılolarını bak nasıl degısecek sana karsı gor .oyle msjmı atılırmıs cok kızdım sıkır sıkır gıyın suslen puslen bak nasıl kedı gıbı oluyo.suan umursamaz gozukuyo ama amana bırak ofkeyle kalkma derım ben bak cocugum var dıyosun kı ben 4 senedır ıstıyorum 2 tane dusuk yaptım rabbım herkeze nasıp etmıyorsanırım cok sanslısın .esının ıyı yonlerını dusunmeye calış olumsuzluklarını konustukca daha da cogalırmış.bu konuştugumuz hersey havada kalıyo ve aldıgımız nefesle o havayı ıcımıze cekıyorus sınırlı bışey oluyoruz bız kadaınların elınde erkeklerın ıplerı.oyuzden ben de cok sey yasadım rabıme cok sukur suan hersey yolunda bak gor dene senınde aynısı olucak.kıyafet almaya gıderdım esım sureklı eleştırdı benı ama suan oyle deıl eskıden hep ardasları vardı suan sadece ben varım.dene sabret sabrın sonu selamet rabbım ızın verırse yuva kurmak kolay deıl ama yıkmak bı okadar kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…