msj attim kocama yazdigi cevapa bakin ya
dedim iste ben sana nasil güveneyim calisiyor sanediyorum sen arkadaslarini almis parklarda geziyorsun arkadaslarina ailenden daha cok önem veriyorsun diye yazdim
cevap: amaan kendi kendine ne paranoya gecirip duruyon sen bilirsin nasi istiyosan öyle düsün
erkek kafası farklı işte canım yaptığının hata olduğunu bile fark etmiyor. bende senin gibi olan her olayı önemseyip kafama takıyorum. ama inan kendimize yapıyoruz en güzeli boşvermek o seni umursamıyor ise sen iki kat umursama. sen kedni hayatını yaşa. gez dolaştakma bunları kafana taktıkça kendine yapıyorsun.
kız sizde niye tatil :26:
ya birde cadılar bayramı ne zaman orada kutlanıyordur bana hep ilginç geliyor o bayramşöle kıyafet giyip şeker gezmek keşke çcuk olup yapsam cadı kostümü giyerdim yada vampir kadın olurdum kesin
biliyormusun kendimi hep arka planda birakdim hayatimi yeniden elime almanin zamani geldi
aynen öyle canım. bende hep eşim eşim ailem yok para yok araba yok şu dert hep erteledim hayatı. azıcık kendimizi düşünmenin zamanı geldi
gunaydin canim benim yazdiklarini okuyunca cok uzuldum aslinda ney biliyormusun sen de benim gibi hem saf hemde cok temiz kaplisin malesef bizler bu yuzden hep kaybediyoruz biraz cadi entrikaci azgir olsan eminim esin sensiz adim bile atmaz aa sen yinede bos ver temizligini kaybetme unutma ne olursa olsun teredutsuzce sarilip opup kokluyacagin bir oglun var oglunu dusun gerisini hic onemseme adamsa zaten evladi icin senin icin kendini tolar bir duzene oturtur degilsede dedigin gibi yolu acik olsuntek kaldim topikdedertlesecek birilerine ihtiyacim var buraya yazayim belki rahatlarim
benim aslinda hayatdan fazla bir beklendim yok ev istemiyorum araba istemiyorum sadece biraz mutlu olmak istiyorum
allah sükür sagligimiz yerinde oda önemli tabiiki ama normal bir hayat istiyorum evli mutlu cocuklu güvenebilecegim bir esim olsun istiyorum gelecegimi düsünemiyorum bile ben esimle yaslanamam herhalde eninde sonunda ben onu birakmazsam o beni birakir beni ruhen yipratikdan sonra korkuyorum ne istedigimi bilmiyorum neden korkuyorum gercekden sevdigimden mi ayrilmak istemiyorum cocugum babasiz büyümesin diyemi cocugum babasini cok sevdigindenmi herseyine katlandim bukadar emek verdim evliligimi ayakkda tutmak icin bosa gidecek diyemi niye ayrilamiyorum ben bu adamdan
bana destek olacagina hayatimda hep köstek oldu birgün durulur belki iyi bir baba iyi bir es olur umudum vardin halen olurmu diye mi düsünüyorum bilmiyorum yalnislikdan mi korkuyorum bilmiyorum ama mutsuzum mutlu olamiyorum
günaydin canim bayramin kutlu olsun canimcim iyiki sizinle tanisdim sizlerle arkadas oldumgunaydin canim benim yazdiklarini okuyunca cok uzuldum aslinda ney biliyormusun sen de benim gibi hem saf hemde cok temiz kaplisin malesef bizler bu yuzden hep kaybediyoruz biraz cadi entrikaci azgir olsan eminim esin sensiz adim bile atmaz aa sen yinede bos ver temizligini kaybetme unutma ne olursa olsun teredutsuzce sarilip opup kokluyacagin bir oglun var oglunu dusun gerisini hic onemseme adamsa zaten evladi icin senin icin kendini tolar bir duzene oturtur degilsede dedigin gibi yolu acik olsun
ben kaçtım kızlar evi toparlayayım hepinize iyi bayramlar.
suziiiiiiiiiiim inşallah zayıflayacağız herkesi de çatlatacağız
Selamun aleykum
Herkese hayırlı bayramlar
Şimdi Samsun'a doğru yola çıktık
Aksam 8 gibi inşallah orda olcaz
insallah canim insallahyakin alarmi cikti binada gelemedim topige iyi bayramlar canimm
sagol canimmmm senin yazini okuyunca bosaldim gözyaslarimi tutamadim sagol arkadasim inan ne yapacam ne edecem bilmiyorum dün esimi isde diye biliyorum kardesimin ille abla gel dertleselim dedi aksam isden geldikden sonra disariya cikmak istedi normalde ben o saatde bu soguk hava da eve geldikden sonra cikmasdim tutturdu ben yok bizim evde konusalim istiyorsan enistende yok zaten dedikce biraz dolaniriz dedi ciktik bizim evin ilerisindeki parka dogru yürüdük ilerde 3 erkek gördüm gel halil gitmeyelim adamlar var orda dedim arabanin yaninda konusuyorduk adamlar parkdan cikdiginda baksam teki esim 2 side zibidi arkadaslari oda sasirdi beni görünce bende
yani aramadim isden cikdinmi diye ama senin parkda ne isin var ben calisiyor sanediyorum seni dimi konusmadan kardesimin arabasina bindim eve geldim 1 saat sonra yattim beklemedim hemende gelmedi zaten umrundami sanki benim ne düsündügüm
öyle iste pisim
tek kaldim topikdedertlesecek birilerine ihtiyacim var buraya yazayim belki rahatlarim
benim aslinda hayatdan fazla bir beklendim yok ev istemiyorum araba istemiyorum sadece biraz mutlu olmak istiyorum
allah sükür sagligimiz yerinde oda önemli tabiiki ama normal bir hayat istiyorum evli mutlu cocuklu güvenebilecegim bir esim olsun istiyorum gelecegimi düsünemiyorum bile ben esimle yaslanamam herhalde eninde sonunda ben onu birakmazsam o beni birakir beni ruhen yipratikdan sonra korkuyorum ne istedigimi bilmiyorum neden korkuyorum gercekden sevdigimden mi ayrilmak istemiyorum cocugum babasiz büyümesin diyemi cocugum babasini cok sevdigindenmi herseyine katlandim bukadar emek verdim evliligimi ayakkda tutmak icin bosa gidecek diyemi niye ayrilamiyorum ben bu adamdan
bana destek olacagina hayatimda hep köstek oldu birgün durulur belki iyi bir baba iyi bir es olur umudum vardin halen olurmu diye mi düsünüyorum bilmiyorum yalnislikdan mi korkuyorum bilmiyorum ama mutsuzum mutlu olamiyorum
msj attim kocama yazdigi cevapa bakin ya
dedim iste ben sana nasil güveneyim calisiyor sanediyorum sen arkadaslarini almis parklarda geziyorsun arkadaslarina ailenden daha cok önem veriyorsun diye yazdim
cevap: amaan kendi kendine ne paranoya gecirip duruyon sen bilirsin nasi istiyosan öyle düsün
cnm valla okudum ne yazacagımı bilemedim ama üzüldüm.
erkekler genellikle öküzler senin kocana mahsuz birşey değil sanıyorum. sende cok taviz veriyorsun gibime geldi tavizlerini kesersen ve ilgini artık kendine cocuguna yogunlaştrırsan daha iyi olabilir en azından sen iyi olursun.
bildirim ve menüler yok mu bugün?
ben yazayım rezaletimii :)
sabah menemen 1 dilim tb ekmeği.
ara
2 incir tatlısı:18: ben yapmıştım
öğlen
1 tabak çorba. 1 karnıyarık. 2 incir tatlısı :18:
ara
yarım elma
ara
6 7 küçük sarma
(girdim çıktım yedim)
akşam
çorba
biraz öncede
2 çörekotlu light bisküvi yarım elma
gezmeye de gitmedim.
ya ben kendimi çokkk zor tutuyorum ya Allah tan hayırlısı.
üzüldüm yazdıklarına canımtek kaldim topikdedertlesecek birilerine ihtiyacim var buraya yazayim belki rahatlarim
suna bak pisim msj atmis birde
iyi bayramlar tosunum
el öpenlerin cok olsun öpücük smilisi koymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?