70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım hepinize hayırlı bayramlar

suzim canım benim yazdıklarını okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam
o nasıl bi adam o ne mesajlar öyle hiçbir şey yapmamış gibi üste çıkıyor bi de..
canını sıkma dicem de sıkılmıcak gibi de değil ki... böyle şeyler duydukça resmen ucuz atlatmışım diyorum ben ayrıldım ya erkek arkadaşımdan :26:
eşlerin birbirini üzmemek için hassas davranması gerekirken neden daha çok üzüyorlar hiç bilmiyorum..
onlar bizim zor anlarımızdaki dayanaklarımız olması gerek ama asıl bizi o zor anlara kendileri sokuyorlar..
ne denir hiç bilmiyorum canım evli bile değilim seni anlayamam belki ama kendine dikkat et olur mu :26:
biz hep burdayız hep senin yanındayız ne derdin varsa gel anlat rahatla..
ve biz seni her zaman çok seviyoruz

bu arada yediklerimin haddi hesabı yok ne bulsam yiyorum
şu anda bile çikolata kutusu yanımda sürekli yiyorum kendimi durduramıyorum...
regli yaklaşıyor
amcamlar gelmek üzereymiş çıkmalıyım canlarım..
gelmeye çalışcam inşallah yine
hepinizi seviyorum hep mutlu huzurlu olun tamam mı

Canlarım bayramınız mübarek olsunnn öpüyorum hepiniziiii

kıalrr salıdan beri giremedim çok yoğundummm
salı hastaneye diye çıkkmıştımm muayene olamadım poliklinikler bakımdaymış
bayramdan sonraya kaldıı muayene

bugün bildirim yapmak isteyen varsa yapsın ama
5 kişiden az olursa liste yapmak anlamsız olurr
bakalım kişi sayısına bağlıı

günaydın kızlarrr
ababa ve minderbob hoşgeldiniz

ve yüz karası bildirimim

başlangıç: 78.5
geçen hafta : 68.7
bu hafta : 68.9
gelen: 200
toplam giden: 9.6
hedef: 57

valla ne yalan söyliyeyim daha fazla bekliyordum, iki ileri bir geri, bakalım bu gidişle hedefe ulaşa bilecekmiyim

gerçi bayram diye takmıyom ama

suzii canım yazdıklarına çok üzüldümm

eşinin seni bunaltması bezdirdi seni anlıyorumm
her dert çöüzlüyoda yuvada mutsuzluk çok zorr
aynı çatı altında yaşadığın insanla anlaşmazlık çok kötü
Allah yardımcın olsunnn
yüzünüü güldürsün inş.. canım benimmm

iyiyim tatlım kaç gündür gelmiyordm geçmişe baktım suzime üzüldüm
sen nasılsın
slm ccanım suziye bende üzüldüm Allah yardımcısı olsun.
sen kesin ayrıldın mı canım hakkında hayırlısı olsun demek ki doğru olan buymuş ama en azından kafanda bitmiştir bu sorun ...
iyi bayramlar kızlar

slm mindr nerelerdesin canım ya görüşemedik hiç

bildirimmm

başlangıç : 66.7
geçen hafta: 62.6
bu hafta : 60.9
giden : 1.7
toplam giden : 5.8
hedef : 58

ayrıldım canım. emin ol kafam rahatladı tereddütte kalmak kadar kötü bişey yokmuş..
babamla da konuştum aslında onun da çok içine sinmemiş ama bana söylememiş o zamanlar onunla ilgili kötü bişey duymayı kaldıramayacak durumda olduğumu düşünmüş..
yani ben mutlu ailem mutlu
onların rızası olmadan böyle bişey olmucak inşallah artık...
okul varken de olmucak inşallah..
geleceğim için çalışmam lazım

Selamun aleykum
Herkese hayırlı bayramlar
Şimdi Samsun'a doğru yola çıktık
Aksam 8 gibi inşallah orda olcaz
hayirli yolculuklar zerram güle güle git gel
şu balıklı çizelgeyi nasıl buldunuz? bende çok istedim şimdi:)
Weight Loss - Diet Ticker burdan ayarliyorsun canim
sagol canim evet hakklisin cok alttan aldim hep sustum aman huzur bozulmasin diye 2 gündür konusmuyoruz bayram ya annemgil bi üst katta az önce herhalde ise gitti onuda bilmiyorum eline fitness esyalarini aldi gitti bi 5 dakika ugra bayramlas bari onlara belli etme düzelmeye niyeti yok sanirim bende neyapacagimi bilmiyorum

üzüldüm yazdıklarına canım
ama ayrılmak okadar kolay bişey değil
özellikle çocuk varsa
allah yardımcın olsun, allah sabır versin elden başka bir şey gelmiyor dua edelim en iyisi
cok yiprandim minem neyapacam hic bilmiyorum ben cabaladikca sanki hersey elimde geri yikiliyor hayirlisi napim
Sevdiklerinizle neşe dolu ve sıcacık bir bayram geçirmeniz dileğiyle.... mutlu bayramlar...

allah nicelerine eriştirsin sevdiklerinizle birlikte...
sanada güzel bayramlar canim
canim bende bi düssük yasadim cocugum olmuyordun tüpbebekle oglum oldu insallah allah sana da nasip etsin cok sagol canim
benim esim herhalde benden vazgecer arkadaslarindan vazgecmez sanki 17-18 yaslarindaymis gibi gezme dertinde olgunlasmamis ben denedim olmadi nereye kadar böyle gider bilmiyorum allahdan hayirlisi
iyi bayramlar kızlar
iyi bayramlar minderim
betülüm canim benim artik üzülmek istemiyorum dedikce hersey üstüme geliyor ama hepde sebep esim oluyor
sende ayrilmissin basda üzülür insan ama en dogrusunu yapmissin betülüm hayirli degilmis evlenipde üzülcegine böylesi daha iyi olmus allah gönlüne göre temiz kalpli birini cikarsin karsina insallah herzamanki gibi ben agliyorum yine o umursamiyor bu adamlan bi ömür gecermi kendi hatamin cezasini cekiyorum simdi
bayram gecsin toparlasin insallah canim güzel bayramlar tatli kiz
ihmal edip unutma ama tatlim sana da güzel bayramlar canimmm sevdiklerinle
evet bayram canim takma fazla bayram gecsin hep birlikde toparlanalim
cok sagol canim benim insallah dogru yolu bulurum hayirlisi
bildirimmm

başlangıç : 66.7
geçen hafta: 62.6
bu hafta : 60.9
giden : 1.7
toplam giden : 5.8
hedef : 58
masallah canim ya iyi vermissin
demekki bazi insanlari kafaya takmaya bile degmiyor allah senin yoluna dogru düzgün insanlar cikarsin hep betülüm

hayirli güzel bayramlar kizlar iyiki varsiniz güzel bayram gecirmeniz dilegi ile cok öpüyorum sizi

Son düzenleme:
merhaba kızlar, ben aslında 80ler grubundayım ama burada da güzel muhabbtler vardır eminim. nasıl olsa artık ben de 70lerdeyim, aranıza katılabilir miyim?

canım benim.. biz de bi tartışma yapmıştık ben ağlıyordum o üzerime gelmeye devam ediyordu.. bizim üzülmemize önem vermeyen insanlarla yaşamak çok zor cidden.. ben kurtuldum da Allah sana yardım etsin inşallah
moralini bozma biz hep yanındayız bayram bu güzel geçir bayramını..
iyi bayramlar tatlım benim

merhaba kızlar, ben aslında 80ler grubundayım ama burada da güzel muhabbtler vardır eminim. nasıl olsa artık ben de 70lerdeyim, aranıza katılabilir miyim?
hosgeldin canim

betül kimse beni anlamiyor kimseye dertimi anlatamiyorum az önce kardesimlede tartisdim evlenmeseydin yanlis adamlan evlendin simdi de trip atiyorsun diyo
bir hata yaptim diye ömür boyu bunu basima kalkiyorlar
ben napcam böyle betülüm hic iyi degilim bayram günü agliyorum
o gücü birgün bende kendimde bulursam son noktayi koyacam

elbete hoşgeldin ama bugünlerde bayram tatilindeyiz sanırım pek uğrayan yok

:) sen bi de bizim topiği gör in cin top oynuyor sıkıldım attım kendimi buraya. şimdi de spordan geldim. misafirim var o yüzden yemekler börekler çörekler havada uçuşuyor insan kendini tutamıyor böyle olunca o kadar spor yaptım toplamda 250 kalori yakmamışım neden almak bu kadar kolayken vermek bu kadar zor sanki

Merhaba kizlar, iyi bayramlar hemen bir girip cikayim dedim, bugun malum bildirim gunu ama tum hafta zor zor verdigim kilolari bayram nedeniyle geri aldim sayilir, offf yaaa neden bu kadar zor vermekte almak cok kolay,neyse bildirim yapayim,

başlangıç : 81kg
geçen hafta: 79.3
bu hafta : 80kg
giden : 0
gelen :0.7gr
toplam giden : 1kg
hedef : 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…