abababa nasılsın canım
iyi bayramlar kızlar
slm ccanım suziye bende üzüldümiyiyim tatlım kaç gündür gelmiyordm geçmişe baktım suzime üzüldüm
sen nasılsın
iyi bayramlar kızlar
slm ccanım suziye bende üzüldümAllah yardımcısı olsun.
sen kesin ayrıldın mı canımhakkında hayırlısı olsun demek ki doğru olan buymuş ama en azından kafanda bitmiştir bu sorun ...
slm mindr nerelerdesin canım ya görüşemedik hiç
hayirli yolculuklar zerram güle güle git gelSelamun aleykum
Herkese hayırlı bayramlar
Şimdi Samsun'a doğru yola çıktık
Aksam 8 gibi inşallah orda olcaz
Weight Loss - Diet Ticker burdan ayarliyorsun canimşu balıklı çizelgeyi nasıl buldunuz? bende çok istedim şimdi:)
sagol canim evet hakklisin cok alttan aldim hep sustum aman huzur bozulmasin diye 2 gündür konusmuyoruz bayram yacnm valla okudum ne yazacagımı bilemedim ama üzüldüm.
erkekler genellikle öküzler senin kocana mahsuz birşey değil sanıyorum. sende cok taviz veriyorsun gibime geldi tavizlerini kesersen ve ilgini artık kendine cocuguna yogunlaştrırsan daha iyi olabilir en azından sen iyi olursun.
bildirim ve menüler yok mu bugün?
ben yazayım rezaletimii :)
sabah menemen 1 dilim tb ekmeği.
ara
2 incir tatlısı:18: ben yapmıştım
öğlen
1 tabak çorba. 1 karnıyarık. 2 incir tatlısı :18:
ara
yarım elma
ara
6 7 küçük sarma
(girdim çıktım yedim)
akşam
çorba
biraz öncede
2 çörekotlu light bisküvi yarım elma
gezmeye de gitmedim.
ya ben kendimi çokkk zor tutuyorum ya Allah tan hayırlısı.
cok yiprandim minem neyapacam hic bilmiyorum ben cabaladikca sanki hersey elimde geri yikiliyor hayirlisi napim
üzüldüm yazdıklarına canım
ama ayrılmak okadar kolay bişey değil
özellikle çocuk varsa
allah yardımcın olsun, allah sabır versin elden başka bir şey gelmiyor dua edelim en iyisi
sanada güzel bayramlar canimSevdiklerinizle neşe dolu ve sıcacık bir bayram geçirmeniz dileğiyle.... mutlu bayramlar...
allah nicelerine eriştirsin sevdiklerinizle birlikte...
canim bende bi düssük yasadim cocugum olmuyordun tüpbebekle oglum oldu insallah allah sana da nasip etsin cok sagol canimtatlım hıııccc kafana takma sen oluruna bırak hem bak zayıflamak ıcınde caba harcıyosun ona ınat ver kılolarını bak nasıl degısecek sana karsı gor .oyle msjmı atılırmıs cok kızdım sıkır sıkır gıyın suslen puslen bak nasıl kedı gıbı oluyo.suan umursamaz gozukuyo ama amana bırak ofkeyle kalkma derım ben bak cocugum var dıyosun kı ben 4 senedır ıstıyorum 2 tane dusuk yaptım rabbım herkeze nasıp etmıyorsanırım cok sanslısın .esının ıyı yonlerını dusunmeye calış olumsuzluklarını konustukca daha da cogalırmış.bu konuştugumuz hersey havada kalıyo ve aldıgımız nefesle o havayı ıcımıze cekıyorus sınırlı bışey oluyoruz bız kadaınların elınde erkeklerın ıplerı.oyuzden ben de cok sey yasadım rabıme cok sukur suan hersey yolunda bak gor dene senınde aynısı olucak.kıyafet almaya gıderdım esım sureklı eleştırdı benı ama suan oyle deıl eskıden hep ardasları vardı suan sadece ben varım.dene sabret sabrın sonu selamet rabbım ızın verırse yuva kurmak kolay deıl ama yıkmak bı okadar kolay.
iyi bayramlar minderimiyi bayramlar kızlar
betülüm canim benimcanlarım hepinize hayırlı bayramlar
suzim canım benim yazdıklarını okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam
o nasıl bi adam o ne mesajlar öyle hiçbir şey yapmamış gibi üste çıkıyor bi de..
canını sıkma dicem de sıkılmıcak gibi de değil ki... böyle şeyler duydukça resmen ucuz atlatmışım diyorum ben ayrıldım ya erkek arkadaşımdan :26:
eşlerin birbirini üzmemek için hassas davranması gerekirken neden daha çok üzüyorlar hiç bilmiyorum..
onlar bizim zor anlarımızdaki dayanaklarımız olması gerek ama asıl bizi o zor anlara kendileri sokuyorlar..
ne denir hiç bilmiyorum canım evli bile değilim seni anlayamam belki ama kendine dikkat et olur mu :26:
biz hep burdayız hep senin yanındayız ne derdin varsa gel anlat rahatla..
ve biz seni her zaman çok seviyoruz
bayram gecsin toparlasin insallah canim güzel bayramlar tatli kizbu arada yediklerimin haddi hesabı yok ne bulsam yiyorum
şu anda bile çikolata kutusu yanımda sürekli yiyorum kendimi durduramıyorum...
regli yaklaşıyor
amcamlar gelmek üzereymiş çıkmalıyım canlarım..
gelmeye çalışcam inşallah yine
hepinizi seviyorum hep mutlu huzurlu olun tamam mı
ihmal edip unutma ama tatlimCanlarım bayramınız mübarek olsunnn öpüyorum hepiniziiii
kıalrr salıdan beri giremedim çok yoğundummm
salı hastaneye diye çıkkmıştımm muayene olamadım poliklinikler bakımdaymış
bayramdan sonraya kaldıı muayene
bugün bildirim yapmak isteyen varsa yapsın ama
5 kişiden az olursa liste yapmak anlamsız olurr
bakalım kişi sayısına bağlıı
evet bayram canim takma fazla bayram gecsin hep birlikde toparlanalimgünaydın kızlarrr
ababa ve minderbob hoşgeldiniz
ve yüz karası bildirimim
başlangıç: 78.5
geçen hafta : 68.7
bu hafta : 68.9
gelen: 200
toplam giden: 9.6
hedef: 57
valla ne yalan söyliyeyim daha fazla bekliyordum, iki ileri bir geri, bakalım bu gidişle hedefe ulaşa bilecekmiyim
gerçi bayram diye takmıyom ama
cok sagol canim benim insallah dogru yolu bulurum hayirlisisuzii canım yazdıklarına çok üzüldümm
eşinin seni bunaltması bezdirdi seni anlıyorumm
her dert çöüzlüyoda yuvada mutsuzluk çok zorr
aynı çatı altında yaşadığın insanla anlaşmazlık çok kötü
Allah yardımcın olsunnn
yüzünüü güldürsün inş.. canım benimmm
bildirimmm
başlangıç : 66.7
geçen hafta: 62.6
bu hafta : 60.9
giden : 1.7
toplam giden : 5.8
hedef : 58
demekki bazi insanlari kafaya takmaya bile degmiyor allah senin yoluna dogru düzgün insanlar cikarsin hep betülümayrıldım canım. emin ol kafam rahatladı tereddütte kalmak kadar kötü bişey yokmuş..
babamla da konuştum aslında onun da çok içine sinmemiş ama bana söylememiş o zamanlar onunla ilgili kötü bişey duymayı kaldıramayacak durumda olduğumu düşünmüş..
yani ben mutlu ailem mutlu
onların rızası olmadan böyle bişey olmucak inşallah artık...
okul varken de olmucak inşallah..
geleceğim için çalışmam lazım
merhaba kızlar, ben aslında 80ler grubundayım ama burada da güzel muhabbtler vardır eminim. nasıl olsa artık ben de 70lerdeyim, aranıza katılabilir miyim?
betülüm canim benimartik üzülmek istemiyorum dedikce hersey üstüme geliyor ama hepde sebep esim oluyor
sende ayrilmissin basda üzülür insan ama en dogrusunu yapmissin betülüm hayirli degilmis evlenipde üzülcegine böylesi daha iyi olmus allah gönlüne göre temiz kalpli birini cikarsin karsina insallahherzamanki gibi ben agliyorum yine o umursamiyor bu adamlan bi ömür gecermi kendi hatamin cezasini cekiyorum simdi
bayram gecsin toparlasin insallah canim güzel bayramlar tatli kiz
demekki bazi insanlari kafaya takmaya bile degmiyor allah senin yoluna dogru düzgün insanlar cikarsin hep betülüm
hosgeldin canimmerhaba kızlar, ben aslında 80ler grubundayım ama burada da güzel muhabbtler vardır eminim. nasıl olsa artık ben de 70lerdeyim, aranıza katılabilir miyim?
canım benim.. biz de bi tartışma yapmıştık ben ağlıyordum o üzerime gelmeye devam ediyordu.. bizim üzülmemize önem vermeyen insanlarla yaşamak çok zor cidden.. ben kurtuldum da Allah sana yardım etsin inşallah
moralini bozma biz hep yanındayız bayram bu güzel geçir bayramını..
iyi bayramlar tatlım benim
elbete hoşgeldin ama bugünlerde bayram tatilindeyiz sanırım pek uğrayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?