sen iyiymişsin cnm ya..asıl rezaletı oku bak :)) azcık mutlu ol :))
sabah 1 dılım tb ekmegı sucuklu yumurta,tek sekerlı bır bardak cay
öğlen 2 dılım borek
ara 1 baklava
aksam 2 tane tost (hanı su kare tost ekmegı varya onlardan hemde)
veeee 4 tane cıkolata(
yaaa kizlar ben su asagidaki "50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor" yazisini gordukce kriz geciriyorum ben bi 60 a ineyim inanin kimseyle yarismam :)
evet ya neden almak bu kadar kolayken vermek zor:) sen bi de bizim topiği gör in cin top oynuyor sıkıldım attım kendimi buraya. şimdi de spordan geldim. misafirim var o yüzden yemekler börekler çörekler havada uçuşuyor insan kendini tutamıyor böyle oluncao kadar spor yaptım toplamda 250 kalori yakmamışım neden almak bu kadar kolayken vermek bu kadar zor sanki
bende bendeyaaa kizlar ben su asagidaki "50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor" yazisini gordukce kriz geciriyorum ben bi 60 a ineyim inanin kimseyle yarismam :)
canım benim üzülme yapacak bir şey yok bir sene bizede kalmaya gelmişlerdi bilirim o duyguyu. biz çalışan bayanlar için izin çok önemli ama aile yanında olunca çok kötü geçiyor.selam kızlar nasılsınız?
nasıl geçiyor bayramınız?
40 km öteden kayınvalidemler geldi
3. geceyi kalacaklar bugün
sinirim tepemde açıkçası
kimseye bişey diyemiyorum dert ortağım bu topik yazayım dedim
bu insanlarada bayram gezerler dost akraba bayramlarlar demiyorlar yaaa
uzak bir yer sanki ne gerek var 3 gün kalmaya
regl oldum bide varya yorgunluktan ölüyorum
bugün totomun üstüne oturmadım hiç
arkadaşlarımız geliyor onlarla bile vakit geçiremiyorum
bide kayınvalidem sağolsun kendi yediğini bile tezgaha koyar
eşimde hiç bişey yapmıyor yardımcı olmuyor
çok doluyum, çok sinirliyim bayramdan hiçbişey anlamadım
tatildende aynı şekilde
okul olsaydı en azından dinlenirdim yaaa
hoşgeldin sanırım hipotroid olan yokkızlar beni de aranıza alın, :) benim başlayalı 2 bucuk gün oldu ama şimdiden bozdum sayılır. siz tartılırken sabah aç karnına mı tartılıyorsunuz? ben sabah farklı akşam farklı çıkıyorum çünkü.
bir de aranızda benim gibi hipotroidi olan var mı? varsa ondan da öneriler alsam bana çok yardımı olur
Merhaba :))
bende kilo vermek istiyorum sizler gibi incecik olup şıkır şıkır gyinmek istiyorum :)
Beni de aranıza alırsanız beni çook mutlu edersiniz
canım benim üzülme yapacak bir şey yok bir sene bizede kalmaya gelmişlerdi bilirim o duyguyu. biz çalışan bayanlar için izin çok önemli ama aile yanında olunca çok kötü geçiyor.
benim annem gelse mesela öğlen akşam yemek yapar kadın. kayınvalide de akşam işten geliyorduk hala gezmede yemeği bırak eve girmemiş tüm gün
Merhaba :))
bende kilo vermek istiyorum sizler gibi incecik olup şıkır şıkır gyinmek istiyorum :)
Beni de aranıza alırsanız beni çook mutlu edersiniz
2 günüm kaldı yaaa
düşündükçe deli oluyor
birde kayınımgil geliyor
akşam geç giderler artık
ne kızıma vakit eyırabildim ne kendime
nede konu komşu bayramlayabildim
acaip sinirliyim düşüncesiz insanlara tahammülüm yok
yaşlı olsa tamam diyecem ama sabah kahvaltı hazılıyorum hemde neler neler
ya bu kadın napıyor diye hiçmi bakmaz insan
burnumdan geldi inanki
Of of anlsyissiz insanlar iste. Ben valla evde misafir olmamasina rsgnen ev isini bitiremedim . Sana kolay gelsin canim.
Nerden aklima esti ise mutfsktaki minderleri yikadim her ysnim dokuluyor esimde hasta evde yatiyor nir tarsftanda et kavurma falan uğrastim oluyom ya ne kotu bir bayram oldu yine daha hic evden cikmadim.
kızlar beni de aranıza alın, :) benim başlayalı 2 bucuk gün oldu ama şimdiden bozdum sayılır. siz tartılırken sabah aç karnına mı tartılıyorsunuz? ben sabah farklı akşam farklı çıkıyorum çünkü.
bir de aranızda benim gibi hipotroidi olan var mı? varsa ondan da öneriler alsam bana çok yardımı olur
yaaa kizlar ben su asagidaki "50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor" yazisini gordukce kriz geciriyorum ben bi 60 a ineyim inanin kimseyle yarismam :)
selam kızlar nasılsınız?
nasıl geçiyor bayramınız?
40 km öteden kayınvalidemler geldi
3. geceyi kalacaklar bugün
sinirim tepemde açıkçası
kimseye bişey diyemiyorum dert ortağım bu topik yazayım dedim
bu insanlarada bayram gezerler dost akraba bayramlarlar demiyorlar yaaa
uzak bir yer sanki ne gerek var 3 gün kalmaya
regl oldum bide varya yorgunluktan ölüyorum
bugün totomun üstüne oturmadım hiç
arkadaşlarımız geliyor onlarla bile vakit geçiremiyorum
bide kayınvalidem sağolsun kendi yediğini bile tezgaha koyar
eşimde hiç bişey yapmıyor yardımcı olmuyor
çok doluyum, çok sinirliyim bayramdan hiçbişey anlamadım
tatildende aynı şekilde
okul olsaydı en azından dinlenirdim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?