70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir rezalette benden gelsin :)
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği. menemene benzer bişi :) 1 lokma kaymak bal.

ara
yok

öğlen
5 6 sarma. 1 kaşık rus salatası. salatalık

ara
10 15 tane fındıkloı drajelerden

akşam
yogurt çorbası 1 tabak. 1 incir tatlısı.
offff sağlom bozdum heeee vurun bana

Son düzenleme:
buda bildirimim

başlangıç kilo 83
geçen haftaki kilo 75
bu haftaki kilo 73.6
gelen/giden kilo 1.4
toplam giden 9.4

hedef 65

yaaa kizlar ben su asagidaki "50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor" yazisini gordukce kriz geciriyorum ben bi 60 a ineyim inanin kimseyle yarismam :)

selam kızlar nasılsınız?
nasıl geçiyor bayramınız?
40 km öteden kayınvalidemler geldi
3. geceyi kalacaklar bugün
sinirim tepemde açıkçası
kimseye bişey diyemiyorum dert ortağım bu topik yazayım dedim
bu insanlarada bayram gezerler dost akraba bayramlarlar demiyorlar yaaa
uzak bir yer sanki ne gerek var 3 gün kalmaya
regl oldum bide varya yorgunluktan ölüyorum
bugün totomun üstüne oturmadım hiç
arkadaşlarımız geliyor onlarla bile vakit geçiremiyorum
bide kayınvalidem sağolsun kendi yediğini bile tezgaha koyar
eşimde hiç bişey yapmıyor yardımcı olmuyor
çok doluyum, çok sinirliyim bayramdan hiçbişey anlamadım
tatildende aynı şekilde
okul olsaydı en azından dinlenirdim yaaa

kızlar beni de aranıza alın, :) benim başlayalı 2 bucuk gün oldu ama şimdiden bozdum sayılır. siz tartılırken sabah aç karnına mı tartılıyorsunuz? ben sabah farklı akşam farklı çıkıyorum çünkü.

bir de aranızda benim gibi hipotroidi olan var mı? varsa ondan da öneriler alsam bana çok yardımı olur

Merhaba :))
bende kilo vermek istiyorum sizler gibi incecik olup şıkır şıkır gyinmek istiyorum :)
Beni de aranıza alırsanız beni çook mutlu edersiniz

evet ya neden almak bu kadar kolayken vermek zor
yaaa kizlar ben su asagidaki "50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor" yazisini gordukce kriz geciriyorum ben bi 60 a ineyim inanin kimseyle yarismam :)
bende bende
canım benim üzülme yapacak bir şey yok bir sene bizede kalmaya gelmişlerdi bilirim o duyguyu. biz çalışan bayanlar için izin çok önemli ama aile yanında olunca çok kötü geçiyor.
benim annem gelse mesela öğlen akşam yemek yapar kadın. kayınvalide de akşam işten geliyorduk hala gezmede yemeği bırak eve girmemiş tüm gün
hoşgeldin sanırım hipotroid olan yok
bende kilo vermek istiyorum sizler gibi incecik olup şıkır şıkır gyinmek istiyorum :)

hoşgeldin

günaydın kızlar ya neredesiniz bayram dşye herkes kaçtı

2 günüm kaldı yaaa
düşündükçe deli oluyor
birde kayınımgil geliyor
akşam geç giderler artık
ne kızıma vakit eyırabildim ne kendime
nede konu komşu bayramlayabildim
acaip sinirliyim düşüncesiz insanlara tahammülüm yok
yaşlı olsa tamam diyecem ama sabah kahvaltı hazılıyorum hemde neler neler
ya bu kadın napıyor diye hiçmi bakmaz insan
burnumdan geldi inanki

hoşgeldin canımmm aramıza,,
bizde böle tığ gibi incecik olup şıkır şıkır zayıflıycaz. 3 gün oldu ama sanki kilo verdim gibi geliyor bana. tatil bitsin iş başlasın spora da başlıycam. kendime bi sürü planlar projeler yaptım. zayıflıycam, aşık olcam...:) liste yaptım. ayyyy çok güzel olcak herşey

Of of anlsyissiz insanlar iste. Ben valla evde misafir olmamasina rsgnen ev isini bitiremedim . Sana kolay gelsin canim.
Nerden aklima esti ise mutfsktaki minderleri yikadim her ysnim dokuluyor esimde hasta evde yatiyor nir tarsftanda et kavurma falan uğrastim oluyom ya ne kotu bir bayram oldu yine daha hic evden cikmadim.

sanada kolay gelsin canım
bende o kadar işin, misafirin arasında kızımın odasını düzenledim
balkonda kanepemiz vardı kızımın odasına taşıdık onu kayınım falan varken
oda değişmişken temizlikte yaptım
çok yorucuydu
yenice oturdum, gittiler akşam üstü
evden çıkmadan bayram yaptık
kızım bayramlık bile giyemedi yaaa
neyse 2 günün tadını çıkarmaya çalışcaz artık sağlık olsun napalım
sizede geçmiş olsun
evde hasta bir erkek oluncada işler zorlaşıyor
buarada kilo durumu nasıl
stresten habire tatlı yedim, kola içtim :26:

İlk defa bir forumda katılmak için bir siteye üye oldum. Dün geziniyordum, burası hoşuma gitti, amacıma da hizmet edecek inşallah. Nerdeyse 2 seneye yakın zamanda 15 kilo aldım. Hastalık ve 6 aylık sigarayı bırakma denemem; velhasıl artık vereyim diyeli aylar oluyor ama kısmet bu zamanaymış. Ducan Diyeti yapmayı planlıyorum. Dün tüm hazırlıklarımı tamamldım. Yarın market alışverişi ve özel ürünleri pişiricem. Pazartesi de maystro! Ben Aslı burarada ve hepimizin bayramı kutlu olsun! Tam pazartesi tarılacağım ama sanırım 75 falan, admin beni de yaz deftere! :)

merhaba arkadaşlar

herkesler bayramda galiba bizde dün ve bu gün akraba eşdost gezdik bir saat oluyor eve geleli, tabi tatil başladığından beri tıkınıp duruyorum, düm akşamdan itibaren regl de oldum, o yüzden çok takmıyorum bir iki gün sonra toparlamaya başlarımm, umarımm .37:

canını sıkma insan ilk başlarda düzen oturtana kadar çok sık bozuyor, ama önemli olan çabuk toparlamak , sabah aç karınla tartılıyoruz, cuma günleri kilomuzu yazıyoruz buraya

bu arada bende hipotroidi hastasıyım, ilaç kullanıyorum, ben ilk başta hastalığımı öğrenince hiç kilo veremiyecğimi düşünmüştüm, ama sonra ilacımı düzenli alınca ve dikkat edince kilo veriliyor, başkaları gibi çok hızlı veremiyoruz kilo ama azar azarda olsa verebiliyoruz, tabiki dikkat edeceğiz yediklerimize bide en önemlisi spor spor yapınca çok fark ediyor, bunu dr özellikle vurgulamıştı ve bende çokta haklı çıktı ben spr yaptığım haftalar daha fazla veriyordum, şimdi arkadşlar diyeeklerki zaten kilo vermek için bunlar lazım diye, doğru, ama bizim estra dikkat etmemiz lazım ve çünki yavaş az az kilo veriyoruzz

Selam bayanlar...

Herkese iyi bayramlar.

Bi kaç gündür sevdicek bizde kalıyodu o yüzden hiç giremedim.

Birde çalışmaya başlıyorum pazartesi günü. İlk zamanlar pek girmeye çalışmayacağım foruma.

Bu yüzden biraz uzak kalabilirim Hepinizi çok özledim. Öpüyorum çok çok

kizlar cümleten bayraminiz mübarek olsun
Hepiniz iyisinizdir umarim
off kac kere gelmeye yeltendim ama iste onu bunu bahane ettim gelmedim:26:
ee haliyle kilo aldim
ay gelmek istiyorum yine baslamak istiyorum ama hic hevesim yok kizlar ya :26:
ama bir an önce toparlamam lazim yoksa gidisat iyi degil

aynen cnm ya 59 da ıstemem 67 falan olsam yeter..

insanlar cok dusuncesız cnm ya..eşini durtuklesene gızlı gızlı onlar otursun evde sız cıkın gezın.ben olsam bırakır cıkarım onları..ayrıca esıne caktrmadan lafı sokuver ınceden ınceye :))ben yaparım valla :)) ama sonlara dogru okudum kı gıtmısler anladıgım kadarıyla gerek kalmamıs tum bunlarada..

bayramdan artı 2.5 kilo ile döndüm ben bile bu kadar kötü beklemiyordum ama bi kaç gün dikkat edip hemen yerleşmeden atmaya çalışıcam kiloları artık :)

merhaba kızlarr
umarım herkesin bayramı iyi geçiyordur
umayy0110 sanada geçmiş olsun diyey,im, gidiyorlarmış, umarım biraz dinlene bilirsin

bende birtuhafım gerginnim, sanırım reglden dolayı, ve habire yemeğe saldırıyorum, sabahtan beri yemek pasta tarifi bakıyorum, nasıl diyet ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…