70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrblar ben aranıza resmi olark yeni katılıyorm aslında uzun zmndr takp ediyodum ama kilomu kendime bile yediremediğim için yeni kayıt yaptrdm umarım benide aranıza kabul edersiniz. 22 yaşındym öğrenciyim ve 85 kiloydum bunu fakettğmde brz geç olmuştu ama kendimi durduramyrdm hamur işine bayılırm ve asla doyduğumu anlamyordm kendmi kiloluda görmydm snra annemn bunu yzüme vurmasyla fakettm 3 ay kadr diyet yaptım ve 68 kiloya düştüm snra yne fakeetmedn 80 olmşm 3 haftadr aklım başma geldi ve artk diyet değil sağlıklı beslenme programı uyguluyorm 4 kilo verdm şu an 76 kiloyum ve desteğinize ihtiyacım var kaçamak yapmak istemyorum vazgeçmek istemyorum size hesap vermek zorunda hisstemk istiyorum kendimi bana yardımcı olrsunuz umarım

hoşgeldin canım bende burda yeniyim.. bende 22 yaşındayım 73 kilo ile buraya başladım ve az önce tartıldım eve yeni geldik bir kaç gündür evde değildim ondan kilomu çok merak ediyordum hemen tartıldım ve 67.8 çıktım.. hiç kendini üzmeye değmez bence sende zayıflayacaksın dediğin gibi sağlıklı beslenme programı oluşturdun mu kendine o kiloların hemen gider.. ben mesela 1 aydır kola içmiyorum cips yemiyorum çikolata da azcık yiyorum sende bunları uygularsan o kilolar çook rahat gider..

inş cnm ya seni tebrk edyrm bu arada çok güzel zayflmşsn ne kadrda verdin bu kiloyu benm pek sabrm yok bde saba tümerde çıkan bi adam var 9lu bitki çayı ile 35 kilo vermş o çaydan yaptrdm bugün yarın onada başlıcm inş sağlıklı beslenme progrmım 2 dilim kepek ekmeğni geçmyorum syledğin gbi cips kola çikolata yemyrm aslında şekerli hiç bşi yemyrm haftada bikez sütlü tatlıya başlcm ama pilavıda haytmdn çkrdm zeytnyağlı,et, tavuk, balık salata bde yağsz çorbalarla beslenyrm cnm ama spor yapmyrm sen yapablymsn spor

ve dahada aldığım kilolarımla 84 kiloyum şuan artık kendimi çok daha kötü hissediyorum buzamana kadar hayatımdaki olumsuzluklar beni hep yiyerek mutlu olmaya itti inş bundan sonra kendime gelmeye çalışacağım umarım başarırım 2 buçuk senelik babamın kanser mücadelesi ve 3 ay önce son bulması onu kaybetmek ve diğer artı olumsuzlıklar ama hayat devam ediyor ne kadar zor olsada kendini sevmeyen kimseyi sevemez bende artık kendimi sevip beğenmek istiyorum hergün zayıflayacam diyorum hep vazgeçiyorum umarım bu son olur yarın yürüyüş ve spora başlıyacağım inş hepinize başarılar arkadaşlar.

başın saolsn cnm ya Allah mekanını cennet etsn kalanlarınza sağlık versn =( senin böle düşünmene sewndm ama bende 85e kdr çkmştm şimdi 75 kiloya dştüm yolum daha uzun ama kendmi hafflemş hssdyrm birbirimize destek olarak istedğimz kiloya kavuşacağız inş ama ben spor yapamyrm sen daha çabk verrsn benden yeterki birbirimze destek olalm herşey hallolr

evt inş veririm sen ne güzel vermişsin azimli olurum umarım zor benim için ama

kızlar nbr?ben uzun zamandr gobegımı gerdırmeyı dusunuodum (malum ıkız gebelık ve sonuc komple catlak) ve sureklı korkup vazgecıodum..son 1 haftadr ııce ustune dustum konunun ve arastrmaya basladım..kafama yattı gıbı ama ılk once 65-66 kg olmam gerekıo ondan sonra olcam amelıyatı.
bu konuda bılgısı olan fıkrı olan var mı sızlerede sormak ıstedım tam olarak karar vermeden.

yorumlarınızı beklıorum pls :)

slm kızlar hiç gelemedim bugün ya. eşim fena girip onunla ilg,len bir taraftan etle uğraş ev di temizlikti öldüm valla . sözde bayram ama hiç birşey anlamdım.
Allahtan yarın iş yok tek tesellim o

ben kahvaltı etmiyorum ya evde yanlız oluyorum :çok üzgünüm:
ve üşeniyorum
bir parça kek yedim bende a.s

bende kahvaltı yapmıyorum tek oldugum ıcın senn gıbı sonra oglen aksam yıyorum bıde yatarken cok acıkıyorum yıyorum bıseyler yıyıp yatınca dırek kıloya donusuyo napmalı bılmıyorum bende varım 72 kıloyum 60a dussem yetıyo

Selam bayanlar

Herkesin 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsun

Şimdiden yazayım dedim yarın işte olacağım yazamam diye

:2:selamlarrr hayırlı bayramlarr herkezeee yasasın cumhuryet bayramıkendımı okul yuruyusunde sandımnasılsınız benn geldım evımdeyımm bıraz kg almısım sanırımm tabı 1 haftadır wc sıkıntısıda varr neyse aksama gorusuruzzzzzzzz

Herkese günaydınlarr,
Geçmiş bayramınız ve Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun arkadaşlarrr.
Geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir. İşe dönmek zorundayım, ara ara uğrarım, kendinize iyi bakın

Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun günaydin kizlar

cok sükür atlattin minecim
arayi fazla acma esincim özlüyoruz bizde
ballim kaymakim napdin canim ehliyetini aklimdasin hep
reglli olunca kötü oluyor ya
basin sagolun canim
catlaklara faydasi olmuyor diye biliyorum merak ediyorum yaptirirsan nasil olacak bende istiyorum ama korkuyorum :18:
slm kızlar hiç gelemedim bugün ya. eşim fena girip onunla ilg,len bir taraftan etle uğraş ev di temizlikti öldüm valla . sözde bayram ama hiç birşey anlamdım.
Allahtan yarın iş yok tek tesellim o
gecmis olsun canim esine
Selam bayanlar

Herkesin 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsun

Şimdiden yazayım dedim yarın işte olacağım yazamam diye

cuma günü baklava yedim sarma yedim börek yedim cumartesi yine baklava yedim
vucüt alisdi pazar günü öyle canim baklava cekti kii ama yemedim yeter dedim ve diyetime uydum
bugünde diyetisyende randevum var tartiya cikinca cok korktum cokmu arti oldum diye ama 74.5 olmussum
neyse ucuz atlattim bidaha kacamak olmazsin hicbir yemek zayif olmakdan güzel degildir
kactim kizlar cok is var öpüldünüz

eveet suan 77 civarı gostersemde tuvalet sorunumdan ve 2 haftadır super yememden oturu sısıkınliğim var biliyorum yani yarın buyuk ihtimal 76 ertesi gun gercek kilom 75e gelicemp
neyse ben 75 diyerek başlıyorum:) hedef 65 şimdilik ama 60kg olunca dehşet guzel oluyorum:) ama 65 olsam en azından kıyafetimi genişletirsin deyip hırkasını vermeyen gorumcemle aynı kiloda olcam:) kısaca tekrar hırs yaptım:) başlıyorum tavuksalataayran diyetiyle:) 4-5gun yapıcam bakalım:) sonra hafta sonu ara verip tekrar 3 gun yapıcam sonra bakalım kac kg vermiş olucam:):26:

slm kıslar bayram sonrası artıylamı dondum anlamadım ya hala adetım tam anlamıyla olmadı vucudum oyle sıskı anlatamam kılomu aladım acaba ya

Slm kızlar byrm dönüşü burdayız.artı kilolarla.5günde 1,4 kilo almışım çok üzgünüm.Nasıl bukadar çabuk kilo aldım ya.Bide adetim ondan olabilirmi acaba.tamam biraz yedim ama okadar beklemiyordum 4 5 günde böyle bir sonuç.çarşamba diyetisyene gidiyorum.KArı sıçack azıma.74e inmiştim arife öncesi.şuan 75,4 yandım.4 hafta dikkat et sonra 5 gün dikkat etme.sonuç 3 haftayı geri al.nasıl bi bünyem var anlamadım.Kiloları sadece almaya eğimli verirken grlarla veriyrz alrken kglar geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…