mrblar ben aranıza resmi olark yeni katılıyorm aslında uzun zmndr takp ediyodum ama kilomu kendime bile yediremediğim için yeni kayıt yaptrdm umarım benide aranıza kabul edersiniz. 22 yaşındym öğrenciyim ve 85 kiloydum bunu fakettğmde brz geç olmuştu ama kendimi durduramyrdm hamur işine bayılırm ve asla doyduğumu anlamyordm kendmi kiloluda görmydm snra annemn bunu yzüme vurmasyla fakettm 3 ay kadr diyet yaptım ve 68 kiloya düştüm snra yne fakeetmedn 80 olmşm 3 haftadr aklım başma geldi ve artk diyet değil sağlıklı beslenme programı uyguluyorm 4 kilo verdm şu an 76 kiloyum ve desteğinize ihtiyacım var kaçamak yapmak istemyorum vazgeçmek istemyorum size hesap vermek zorunda hisstemk istiyorum kendimi bana yardımcı olrsunuz umarım
hoşgeldin canım bende burda yeniyim.. bende 22 yaşındayım 73 kilo ile buraya başladım ve az önce tartıldım eve yeni geldik bir kaç gündür evde değildim ondan kilomu çok merak ediyordum hemen tartıldım ve 67.8 çıktım.. hiç kendini üzmeye değmez bence sende zayıflayacaksın dediğin gibi sağlıklı beslenme programı oluşturdun mu kendine o kiloların hemen gider.. ben mesela 1 aydır kola içmiyorum cips yemiyorum çikolata da azcık yiyorum sende bunları uygularsan o kilolar çook rahat gider..
ve dahada aldığım kilolarımla 84 kiloyum şuan artık kendimi çok daha kötü hissediyorum buzamana kadar hayatımdaki olumsuzluklar beni hep yiyerek mutlu olmaya itti inş bundan sonra kendime gelmeye çalışacağım umarım başarırım 2 buçuk senelik babamın kanser mücadelesi ve 3 ay önce son bulması onu kaybetmek ve diğer artı olumsuzlıklar ama hayat devam ediyor ne kadar zor olsada kendini sevmeyen kimseyi sevemez bende artık kendimi sevip beğenmek istiyorum hergün zayıflayacam diyorum hep vazgeçiyorum umarım bu son olur yarın yürüyüş ve spora başlıyacağım inş hepinize başarılar arkadaşlar.
başın saolsn cnm ya Allah mekanını cennet etsn kalanlarınza sağlık versn =( senin böle düşünmene sewndm ama bende 85e kdr çkmştm şimdi 75 kiloya dştüm yolum daha uzun ama kendmi hafflemş hssdyrm birbirimize destek olarak istedğimz kiloya kavuşacağız inş ama ben spor yapamyrm sen daha çabk verrsn benden yeterki birbirimze destek olalm herşey hallolr
evt inş veririm sen ne güzel vermişsin azimli olurum umarım zor benim için ama
ben kahvaltı etmiyorum ya evde yanlız oluyorum :çok üzgünüm:
ve üşeniyorum
bir parça kek yedim bende a.s
cok sükür atlattin minecimselam kızlar nasılsınız?
nasıl geçiyor bayramınız?
40 km öteden kayınvalidemler geldi
3. geceyi kalacaklar bugün
sinirim tepemde açıkçası
kimseye bişey diyemiyorum dert ortağım bu topik yazayım dedim
bu insanlarada bayram gezerler dost akraba bayramlarlar demiyorlar yaaa
uzak bir yer sanki ne gerek var 3 gün kalmaya
regl oldum bide varya yorgunluktan ölüyorum
bugün totomun üstüne oturmadım hiç
arkadaşlarımız geliyor onlarla bile vakit geçiremiyorum
bide kayınvalidem sağolsun kendi yediğini bile tezgaha koyar
eşimde hiç bişey yapmıyor yardımcı olmuyor
çok doluyum, çok sinirliyim bayramdan hiçbişey anlamadım
tatildende aynı şekilde
okul olsaydı en azından dinlenirdim yaaa
arayi fazla acma esincim özlüyoruz bizdeSelam bayanlar...
Herkese iyi bayramlar.
Bi kaç gündür sevdicek bizde kalıyodu o yüzden hiç giremedim.
Birde çalışmaya başlıyorum pazartesi günü. İlk zamanlar pek girmeye çalışmayacağım foruma.
Bu yüzden biraz uzak kalabilirimHepinizi çok özledim. Öpüyorum çok çok
ballim kaymakimkizlar cümleten bayraminiz mübarek olsun
Hepiniz iyisinizdir umarim
off kac kere gelmeye yeltendim ama iste onu bunu bahane ettim gelmedim:26:
ee haliyle kilo aldim
ay gelmek istiyorum yine baslamak istiyorum ama hic hevesim yok kizlar ya :26:
ama bir an önce toparlamam lazimyoksa gidisat iyi degil
reglli olunca kötü oluyor yamerhaba kızlarr
umarım herkesin bayramı iyi geçiyordur
umayy0110 sanada geçmiş olsun diyey,im, gidiyorlarmış, umarım biraz dinlene bilirsin
bende birtuhafım gerginnim, sanırım reglden dolayı, ve habire yemeğe saldırıyorum, sabahtan beri yemek pasta tarifi bakıyorum, nasıl diyet ama
basin sagolun canimve dahada aldığım kilolarımla 84 kiloyum şuan artık kendimi çok daha kötü hissediyorum buzamana kadar hayatımdaki olumsuzluklar beni hep yiyerek mutlu olmaya itti inş bundan sonra kendime gelmeye çalışacağım umarım başarırım 2 buçuk senelik babamın kanser mücadelesi ve 3 ay önce son bulması onu kaybetmek ve diğer artı olumsuzlıklar ama hayat devam ediyor ne kadar zor olsada kendini sevmeyen kimseyi sevemez bende artık kendimi sevip beğenmek istiyorum hergün zayıflayacam diyorum hep vazgeçiyorum umarım bu son olur yarın yürüyüş ve spora başlıyacağım inş hepinize başarılar arkadaşlar.
catlaklara faydasi olmuyor diye biliyorum merak ediyorum yaptirirsan nasil olacak bende istiyorum ama korkuyorum :18:kızlar nbr?ben uzun zamandr gobegımı gerdırmeyı dusunuodum (malum ıkız gebelık ve sonuc komple catlak) ve sureklı korkup vazgecıodum..son 1 haftadr ııce ustune dustum konunun ve arastrmaya basladım..kafama yattı gıbı ama ılk once 65-66 kg olmam gerekıo ondan sonra olcam amelıyatı.
bu konuda bılgısı olan fıkrı olan var mı sızlerede sormak ıstedım tam olarak karar vermeden.
yorumlarınızı beklıorum pls :)
gecmis olsun canim esineslm kızlar hiç gelemedim bugün ya. eşim fena girip onunla ilg,len bir taraftan etle uğraş ev di temizlikti öldüm valla . sözde bayram ama hiç birşey anlamdım.
Allahtan yarın iş yok tek tesellim o
Selam bayanlar
Herkesin 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsun
Şimdiden yazayım dedim yarın işte olacağım yazamam diye
:2:selamlarrr hayırlı bayramlarr herkezeee yasasın cumhuryet bayramıkendımı okul yuruyusunde sandım nasılsınız benn geldım evımdeyımm bıraz kg almısım sanırımm tabı 1 haftadır wc sıkıntısıda varr neyse aksama gorusuruzzzzzzzz
Herkese günaydınlarr,
Geçmiş bayramınız ve Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun arkadaşlarrr.
Geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir. İşe dönmek zorundayım, ara ara uğrarım, kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?