70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlarr

sabah kalktık gidip bayramımızı kutladık ve döndük, kızımı uyuttumm, şimdide yemek yapacam

topik yavaş yavaş canlanmaya başlamış :))

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Kurbanda katıldım aranıza kimsecikler yoktu burda. Bugün diyete başladım, hedef uzun ama ilk 6 günün ilk günündeyim! Hepimize bol şanslar..
Aslı

Selam canlarım benim

Bugün işe başladım şimdilik sıkıntı yok memnunum en önemlisi uykum ve yemek yeme durumum düzende.

Orda ev yemekleri yapılıyor fast food yok yani. Biraz alışalım birbirimize kendime ekmek falanda alıcam oraya.

Sabah akşam yürüyorum birazcıkta. yavaş yavaş düzene girecek umarım.

Henüz ordan foruma giremiyorum nasıl bir sistemleri var bilmiyorum çünkü. Sizleri çok özlüyorum

slm kızlar nslsnz ben bugün yediklermde abarttm snrm brz bana yanlşlarmı sylermsnz ne yediğimi yazsm
kahvaltı öncesi:9lu çay(saba tümerde çıkandan)
sabah :1dilim kepek ekmeği- 1kk peynir-1tane çilek reçeli- yağsız 2 yumurtalı menemen
ara:1 tane erik
öğle:zeytinyağlı bamya -yoğurt
ara:9lu çay
akşam:1kepçe tarhana çorbası
yatmadan öncede 1 elma yerim sanırm nsl sizce

Merhabalar kizlar , bayram tatilinden sonra yine bir aradayiz, biz bugun dudi ile patates diyetine basliyoruz, bayram tatilinde giden kilolar cup geri geldiler, onumde 50 gunum var ve en az 10 kilo vermem lazim, aslinda dahada fazlasi da olur, bundan sonra cok ama cok dikkat ederek verecegim kilolari, haftada bir sohbet ve ayda bir gunum var, onlardada kendime cok dikkat edecegim yada o gunleri kendime izin verecegim, bol spor ve su icerek gidecekler, sabahalari saat 7 de kalkiyorum ve gecede yatmam 11 i buluyor, gunduzleri dikkat eder spor yaparsam deymeyin keyfime, kizlar beni motive edin, gaz verin, hepimize kolay gelsin, opuldunuzzzz.....

Hedef haftada 2 kilo
5 günlük forma gir formda kal diyetini uygulayarak ve düzenli olarak egzersiz yaparak, her hafta 2 kilo verebilirsiniz. Bir ay boyunca bu rejimi uyguladıktan sonra verdiğiniz kiloları geri almamak için şu tavsiyelere uymanızda yarar var.
Sabah kahvaltısı:
1 bardak şekersiz greyfurt suyu veya yarım
1 yumurta (yağda kızarmış hariç)
1 dilim buğday ekmeği
şekersiz çay veya kahve

Öğlen yemeği:
90gr. yağsız et, tavuk veya balık
1 porsiyon taze sebze veya salata
1 dilim buğday ekmeği
1 porsiyon taze meyve (muz hariç)
şekersiz çay veya kahve

Akşam yemeği:
90gr. yağsız et, tavuk veya balık
1 porsiyon salata
1 porsiyon sebze
30 gr peynir
şekersiz çay veya kahve

Kizlar boyle bir diyet buldum sizce gercekten haftata 2 kilo gidermi sporla beraber, benim evde yurume bandim var vede eliptik bisikletim ayrica mekik cekerek haftada 2 kilo verebilirmiyim , patates diyetinden sonra buna basliyayim diyorum, ne dersiniz...

nasılsınız bakalım topık dekıler halen uyuyor bakıyorumdaben 6 d uyandım uykum tutmadı esımle 7 de kahvaltımı yaptım onu ıse gonderdım dun sucuk lluk yogurmustum bugun dolduracagımınsl..sabah tadına baktımm guzell olmusssss nefiss yanı sbh kahvaltıda sucuk ekmek cay yedimm haberınız olaaaaa

eesızden ne haber benı unutmuyorunusz dımı???:26:

moralini bozmak gibi olmasın ama her hafta 2 kilo bence zor
bazen hiç veremeyebilirsin bazen artıda olabilrsinn
niye acele ediyorsunki...

günaydın canım..
bende isterim sucuktan...

Herkese günaydınlarrr,
güzel bir gün diliyorum hepinizee. Tartımın pili bitmiş sanırım, kaç kilo aldım bilemiyorum. Diyet moduna girdiniz mi kızlar, kurban dönüşü, toparlanmak zamanı. Spora da başlamak zamanı, hadin bakem

Eşinin raporu bitti mi canım, hadi bakalım hayırlısı olsun. Unutmuyoruz tabiii azimli kızçe, sucuk nasıl yapılıyor tarif etsene?

Son düzenleme:
moralini bozmak gibi olmasın ama her hafta 2 kilo bence zor
bazen hiç veremeyebilirsin bazen artıda olabilrsinn
niye acele ediyorsunki...

günaydın canım..
bende isterim sucuktan...
olur cnm yollayayımınsl....

Eşinin raporu bitti mi canım, hadi bakalım hayırlısı olsun. Unutmuyoruz tabiii azimli kızçe, sucuk nasıl yapılıyor tarif etsene?
bıttı bugun ıs bası yaptı ınsl..cnmm sucugu ben kayserili usulu yaptımmtarıfı soyle canım;

yaglı etlerı sectım kıyma yaptırdım(sucugun gusel olması boll yaglı olmasından dır cunku)sonra bahatarını kattım(acı-tatlı toz bıber(acılıgını kendın ayarlar tatlı olanda renk vermesı ıcın)kımyon,tuz,sarımsak(ben 12 kg ıcın yarım kg sarımsak koydum sevmıyorsanız sen az koy (sarımsagı robotda cek un ufak et),sonra sarımsak ıle baharatlarla yogurt bır guzel tadına bak pişir bıraz tadı gusel se 1 st fılan dınlendır dolabında yer varsa posetle dolaba at yoksa kuru bagırsak al doldur yada dolduran yeler var orada doldur nefiss oluorrr ben dolduracagım makınesı var komsumda sonrada balkonda kurutacagım cnmm 1 kıs yersın sonrada ınsl... böle ıstee

kızlar bızım evın altına kosu yolu ve yenı spor aetlerı gellmıs sevdıgım ıkı komsum az once gıttıler benımde bugunkı ıslerım cok oldugu ıcın gıtmedım ama yarın gıdecegım ınsl...ohhh spor ve bennnnnnnnnn

günaydın canım
neden unutalım kız
genciz biz daha unutmayız
afiyet olsun buarada
günaydın canım
ben diyet modunda değilim ama sabah kahvemi yaptım içtim
kahvaltımda güzeldi ama zaten ben öğleden sonra dağıtıyorum
tartıdada 65-66 görcem diye korkmuştum ama allahtan fazla almamışım

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
tatil dönüşü yine döndük kürkçü dükkanına

ohhh ohh güzelce sporunu yap bakalım...

benimkide kşam low bişeyler yazıyordu sonra baktım düzelmiş
sabah tartıldım yine 63 kg
inanamıyorum yaaa
geçen şubatta 59 u görmüştüm ben
çok fena hırslandım
kimse tutmasın beni verecem bu kiloları
bugün kaori sepetine baktım ordan yediklerimi kilomu kontrol edicem...

bana bir fikir verin kızlar
eşimle yaşadığımız mobilya savaşı için sizinde fikirlerinizi alayım.salon için alacam ama daha sonra oturma odasına geçiririz diye çok şık olmasa da olur

şimdik 3resimdeki köşe ve 2 resimdeki oturma grubunun 3 lü kanepesini alalım diyorum ben bu ikisi 2100 tl falan oluyor concept mobilyanın yatak falan oluyorlar çok yumuşak değiller ama iş görür. çok yumuşağı çöker gibi geliyor bana
1 resim eşimin istediği köşe takımı.yatak olmuyor kasasıda yok kilim mobilyanın tek başına fiyatı 2000 tl tabii yalnız olmayacağı için onun yanına bir kanepe daha gerekecek.o konuda çıkmazda :)
eşim yumuşak olmasına takmış durumda bende çok puf puf olmasından ise kullanışlı ve hesaplı olsun istiyorum. kararı bana bıraktı ama sonra başıma ekşir biliyom

canım yatak olması önemli bence kasa da tabiki ama ama önceliğim yatak
gelen giden olunca kolaylık oluyor

benim yazdığından anladığım 3. resimdeki köşe takımı ve 2. resimdeki 3 lü kanepeyi alayım fiyatıda 2100 diyorsun
doğrumu anlamışım...
eğer öyleyse mantıklı canım
1. takım takviye ister büyük bir pufu var ama onlar çok iş görmüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…