moralini bozmak gibi olmasın ama her hafta 2 kilo bence zorHedef haftada 2 kilo
5 günlük forma gir formda kal diyetini uygulayarak ve düzenli olarak egzersiz yaparak, her hafta 2 kilo verebilirsiniz. Bir ay boyunca bu rejimi uyguladıktan sonra verdiğiniz kiloları geri almamak için şu tavsiyelere uymanızda yarar var.
Sabah kahvaltısı:
1 bardak şekersiz greyfurt suyu veya yarım
1 yumurta (yağda kızarmış hariç)
1 dilim buğday ekmeği
şekersiz çay veya kahve
Öğlen yemeği:
90gr. yağsız et, tavuk veya balık
1 porsiyon taze sebze veya salata
1 dilim buğday ekmeği
1 porsiyon taze meyve (muz hariç)
şekersiz çay veya kahve
Akşam yemeği:
90gr. yağsız et, tavuk veya balık
1 porsiyon salata
1 porsiyon sebze
30 gr peynir
şekersiz çay veya kahve
Kizlar boyle bir diyet buldum sizce gercekten haftata 2 kilo gidermi sporla beraber, benim evde yurume bandim var vede eliptik bisikletim ayrica mekik cekerek haftada 2 kilo verebilirmiyim , patates diyetinden sonra buna basliyayim diyorum, ne dersiniz...
nasılsınız bakalım topık dekıler halen uyuyor bakıyorumdaben 6 d uyandım uykum tutmadı esımle 7 de kahvaltımı yaptım onu ıse gonderdım dun sucuk lluk yogurmustum bugun dolduracagımınsl..sabah tadına baktımm guzell olmusssss nefiss yanı sbh kahvaltıda sucuk ekmek cay yedimm haberınız olaaaaa
eesızden ne haber benı unutmuyorunusz dımı???:26:
nasılsınız bakalım topık dekıler halen uyuyor bakıyorumdaben 6 d uyandım uykum tutmadı esımle 7 de kahvaltımı yaptım onu ıse gonderdım dun sucuk lluk yogurmustum bugun dolduracagımınsl..sabah tadına baktımm guzell olmusssss nefiss yanı sbh kahvaltıda sucuk ekmek cay yedimm haberınız olaaaaa
olur cnm yollayayımınsl....moralini bozmak gibi olmasın ama her hafta 2 kilo bence zor
bazen hiç veremeyebilirsin bazen artıda olabilrsinn
niye acele ediyorsunki...
günaydın canım..
bende isterim sucuktan...
bıttı bugun ıs bası yaptı ınsl..cnmm sucugu ben kayserili usulu yaptımmtarıfı soyle canım;Eşinin raporu bitti mi canım, hadi bakalım hayırlısı olsun. Unutmuyoruz tabiii azimli kızçe, sucuk nasıl yapılıyor tarif etsene?
günaydın canımnasılsınız bakalım topık dekıler halen uyuyor bakıyorumdaben 6 d uyandım uykum tutmadı esımle 7 de kahvaltımı yaptım onu ıse gonderdım dun sucuk lluk yogurmustum bugun dolduracagımınsl..sabah tadına baktımm guzell olmusssss nefiss yanı sbh kahvaltıda sucuk ekmek cay yedimm haberınız olaaaaa
günaydın canımHerkese günaydınlarrr,
güzel bir gün diliyorum hepinizee. Tartımın pili bitmiş sanırım, kaç kilo aldım bilemiyorum. Diyet moduna girdiniz mi kızlar, kurban dönüşü, toparlanmak zamanı. Spora da başlamak zamanı, hadin bakem
ohhh ohh güzelce sporunu yap bakalım...olur cnm yollayayımınsl....
bıttı bugun ıs bası yaptı ınsl..cnmm sucugu ben kayserili usulu yaptımmtarıfı soyle canım;
yaglı etlerı sectım kıyma yaptırdım(sucugun gusel olması boll yaglı olmasından dır cunku)sonra bahatarını kattım(acı-tatlı toz bıber(acılıgını kendın ayarlar tatlı olanda renk vermesı ıcın)kımyon,tuz,sarımsak(ben 12 kg ıcın yarım kg sarımsak koydum sevmıyorsanız sen az koy (sarımsagı robotda cek un ufak et),sonra sarımsak ıle baharatlarla yogurt bır guzel tadına bak pişir bıraz tadı gusel se 1 st fılan dınlendır dolabında yer varsa posetle dolaba at yoksa kuru bagırsak al doldur yada dolduran yeler var orada doldur nefiss oluorrr ben dolduracagım makınesı var komsumda sonrada balkonda kurutacagım cnmm 1 kıs yersın sonrada ınsl... böle ıstee
kızlar bızım evın altına kosu yolu ve yenı spor aetlerı gellmıs sevdıgım ıkı komsum az once gıttıler benımde bugunkı ıslerım cok oldugu ıcın gıtmedım ama yarın gıdecegım ınsl...ohhh spor ve bennnnnnnnnn
Herkese günaydınlarrr,
güzel bir gün diliyorum hepinizee. Tartımın pili bitmiş sanırım, kaç kilo aldım bilemiyorum. Diyet moduna girdiniz mi kızlar, kurban dönüşü, toparlanmak zamanı. Spora da başlamak zamanı, hadin bakem
günaydın canım..günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
tatil dönüşü yine döndük kürkçü dükkanına
slm fıstıklaaaaaaaaaaaaaaar
bana bir fikir verin kızlar
eşimle yaşadığımız mobilya savaşı için sizinde fikirlerinizi alayım.salon için alacam ama daha sonra oturma odasına geçiririz diye çok şık olmasa da olur
şimdik 3resimdeki köşe ve 2 resimdeki oturma grubunun 3 lü kanepesini alalım diyorum ben bu ikisi 2100 tl falan oluyor concept mobilyanın yatak falan oluyorlar çok yumuşak değiller ama iş görür. çok yumuşağı çöker gibi geliyor bana
1 resim eşimin istediği köşe takımı.yatak olmuyor kasasıda yok kilim mobilyanın tek başına fiyatı 2000 tl tabii yalnız olmayacağı için onun yanına bir kanepe daha gerekecek.o konuda çıkmazda :)
eşim yumuşak olmasına takmış durumda bende çok puf puf olmasından ise kullanışlı ve hesaplı olsun istiyorum. kararı bana bıraktı ama sonra başıma ekşir biliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?