bana bir fikir verin kızlar
eşimle yaşadığımız mobilya savaşı için sizinde fikirlerinizi alayım.salon için alacam ama daha sonra oturma odasına geçiririz diye çok şık olmasa da olur
şimdik 3resimdeki köşe ve 2 resimdeki oturma grubunun 3 lü kanepesini alalım diyorum ben bu ikisi 2100 tl falan oluyor concept mobilyanın yatak falan oluyorlar çok yumuşak değiller ama iş görür. çok yumuşağı çöker gibi geliyor bana
1 resim eşimin istediği köşe takımı.yatak olmuyor kasasıda yok kilim mobilyanın tek başına fiyatı 2000 tl tabii yalnız olmayacağı için onun yanına bir kanepe daha gerekecek.o konuda çıkmazda :)
eşim yumuşak olmasına takmış durumda bende çok puf puf olmasından ise kullanışlı ve hesaplı olsun istiyorum. kararı bana bıraktı ama sonra başıma ekşir biliyom
canım yatak olması önemli bence kasa da tabiki ama ama önceliğim yatak
gelen giden olunca kolaylık oluyor
benim yazdığından anladığım 3. resimdeki köşe takımı ve 2. resimdeki 3 lü kanepeyi alayım fiyatıda 2100 diyorsun
doğrumu anlamışım...
eğer öyleyse mantıklı canım
1. takım takviye ister büyük bir pufu var ama onlar çok iş görmüyor...
belden ve kalçadan incelmişsin suzimslm kizlar
pisim yeni topigin hayirli ugurlu olsun arada gelirim dün biraz göz attim güzel fikir olmus canim
kizlar dün yine diyetisyene gittim
gecen hafta: kilo: 75.7
bel: 102
kalca:106
gögüs:113
bacak: 54
kol:32 cm din
bu hafta: kilo:74.5
bel:101
kalca:103
gögüs: 109
kol: 32 cm cikti
ve diyetisyen zeytin sinirsiz yiyebilirsin dedi ay cekirdegi kabak cekirdegi istedigin kadar ye dedi findik fistik badem sadece bi avuc yiyebilirsin dedi böyle iste kizlar simdilik benden 2 hafta sonra yine randevu verdi b12 vitamin eksikligime simdi daha fazla kirmizi et yedigin icin 2-3 hafta bekleyelim tekrar bakalim gittimi eksikligin diye dedi
resimleri çok göremedim ama 2. ve 3. resim daha iyi sanki
dediğin gibi birleştirebilirsin onları
ben yataştan almıştım orayada bibak
leke tutmayan kumaş yatakta oluyor berjeride var yanındada 2 li bikoltuk alırsın olmazsa
fotoları tam net göremediğim için bişey diyemiyorum ama 1. takımı çok beğenmedim nedense
suziiiiiiiiii maşallah çok iyi gitmiş :) inşallah tıkır tıkır gitsin kilolar incecik kal emi :)slm kizlar
pisim yeni topigin hayirli ugurlu olsun arada gelirim dün biraz göz attim güzel fikir olmus canim
kizlar dün yine diyetisyene gittim
gecen hafta: kilo: 75.7
bel: 102
kalca:106
gögüs:113
bacak: 56
kol:33 cm din
bu hafta: kilo:74.5
bel:101
kalca:103
gögüs: 109
kol: 32 cm cikti
ve diyetisyen zeytin sinirsiz yiyebilirsin dedi ay cekirdegi kabak cekirdegi istedigin kadar ye dedi findik fistik badem sadece bi avuc yiyebilirsin dedi böyle iste kizlar simdilik benden 2 hafta sonra yine randevu verdi b12 vitamin eksikligime simdi daha fazla kirmizi et yedigin icin 2-3 hafta bekleyelim tekrar bakalim gittimi eksikligin diye dedi
cok güzel canim benim bi deri vardin cabuk yirtiliyor simdide turuncu takimim var ama seninki daha hosuma gitti
ayy insallah böyle gider minem
belden ve kalçadan incelmişsin suzim
göğüs iyi gitmiş haaa
demekki işe yarıyor bak sakın bırakma diyetisyeni
tebrikler tatlım
ayy insallah beraber verelim pisim rakam istedigim degil ayni yerde dönüyormus gibiyim ama su 6li rakami görmek istiyorum artik kendimi rahat hissetmek icinsuziiiiiiiiii maşallah çok iyi gitmiş :) inşallah tıkır tıkır gitsin kilolar incecik kal emi :)
Günaydın kızlar,yapılacak bi dünya iş var ama hiç halim yok.dün 1 hafta aradan sonra spor yaptım bide koştum.Heryerim ağrıyor.Ne lanet bişey şu spor.Yaparken iyi 1 hafta bırak vücut hemen bırakıyor kendini.
Günaydın kızlar
Suzim diyetine bozsan da sadık kalmana sevindim kuzum.
Bana da biraz azim katın yaa.
Sabah sürünerek kalktım yataktan.
Doğru düzgün bişi hazırlayamadım.
Yarından itibaren menü pylaşayım kayınvalide gelicek bugün İst'e yakında da görüşmek ister.
Ne giderse kârdır.
günaydin dilegim
dün köfte yedim aklima geldin gecen hafta köfte muhabbetimizden sonra
simdi de 15 tane yumurta hasladimsoguyunca buzdolabina koyacam sabahlari haslanmis yumurta yiycem
ne güzel olur fistik menü paylassan da senin menülerle bende fikir edinirim
hep sen beni gaza getiriyordun biraz motive olduysan ne mutlu bana fistik kiz
Köfte candır yaa.
Yarın bende yaptırcam anneme.
15 tane yumurtayı toplu mu haşladın?
Eğer öyleyse yumurta haşlandıktan sonra hemen tüketilmesi gerekio sarısı kararırsa zararlı diye biliorum.
Canım bugün menüm tırtta akşamdan hazırlıcam yarın icin düzeltcem artık.
linkini gördümlinki yazdım canım daha net görürsün. kumaşları iyi leke tutmaz silinebilir dedi kız.
bir köşe bir tekli birde üçlüsünü alayım diyorum köşe küçük zaten ikili gibi:)
1 takım bana çok öğrenci evi işi görünüyor neden se :) eşim yumuşaklığına aldandı ama boyutuda çok büyük 2,50 ye 2,30 o birinci takım :)
benim beğendiğim köşe küçük 185 e 165 :)
gider canım ama dikkat etmen lazımayy insallah böyle gider minem77 ye kadar cikmisdim cok morelim bozulmusdun ama yavas yavas gittigini bende hissediyorum
toparlanmak lazım canım yaaaGünaydın kızlar
Suzim diyetine bozsan da sadık kalmana sevindim kuzum.
Bana da biraz azim katın yaa.
Sabah sürünerek kalktım yataktan.
Doğru düzgün bişi hazırlayamadım.
Yarından itibaren menü pylaşayım kayınvalide gelicek bugün İst'e yakında da görüşmek ister.
Ne giderse kârdır.
benimde almam lazım ama netten falan cesaret edemiyorumstradivarius dan bi kaban beğendim.
M denedim oldu ama üstü az sıktı gibi.
Onu alıp zayıflamam gerek. O kaban için hırs yapabilirim.
Ablamda L al nolcak falan dio dedim kendimi biliorum L alırsam salarım iicene kendimi.
yok dilegim bu almanlarin birde yumurta bayramlari oluyor yumurtalari haslayip boyayip marketlerde hasalnmis yumurta alabiliyorsun 1 ay daha dayaniyor bende hasladim ama boyamadim
sen deyince aklima geldi adama sorcakdim bulguru unuttumcanim nezamandir kapuska istiyor birde dilek yogurt corbasi yiyimmi ki :26: yogurt yasak degil ama icinde pirinc ve nohut varya onlar listede yasak :26:
toparlanmak lazım canım yaaa
toplanalım artık hızlanalım
motive olalım
benimde almam lazım ama netten falan cesaret edemiyorum
geçenlerde pantolun giyiyordum
biraz dar geldi kemerle hallettim
eşimde diyorki sen şimdi zayıfladın aldın bisürü şey
kilo alıyorum diye tekrarmı yeniliycen dolabı
hayır bikere dedim kilo almıycam
gıcık adam
evet minem birinin beni dürtmesine ihtiyacim varmis
linkini gördüm
evet canım ben beğendim
kırlentleride güzelmiş
sen boşver kocayı
kafana göre takıl
ama köşe küçük 3 kişi sığar ona ben sana söylim
bende köşe kullanıyorum oturma odasında
misafir gelince sıra sıra oturuluyor 5 kişi oturabiliyor benimkine
yani salona köşe alırsan yanına 3lü al bide yoksa sığamazsınız
bide kırlentlerinde kırmızı var sanırım sandalyelerim kırmızı demiştin öylece uyar işte canım
gider canım ama dikkat etmen lazım
diyetisyen seni motive eder hem
oraya gitmiyor olsan çabuk bırakırsın
toparlanmak lazım canım yaaa
toplanalım artık hızlanalım
motive olalım
benimde almam lazım ama netten falan cesaret edemiyorum
geçenlerde pantolun giyiyordum
biraz dar geldi kemerle hallettim
eşimde diyorki sen şimdi zayıfladın aldın bisürü şey
kilo alıyorum diye tekrarmı yeniliycen dolabı
hayır bikere dedim kilo almıycam
gıcık adam
günaydin canim hadi bakalim kolay gelsinpatates dıyetıne basladık bugun nigdelımle bakalım tamamlayabılcek mıyız :)) ve sonunda kac kılo gıdıcek :))
Hııı öylee
1 çay bardağıyla yaparsan sorun olacağını sanmıyorum canım.:26:
Bulgur faydalı nihayetinde.
Yediğin sarmalar ve baklavaları unut bulgura takıl sen.
Benim gittiğim dr veriordu bullgur
Eşinde laf vuruyo işte alttan alttan.
Çok kolay sanıyoolar kilo alıp vermeyi.
Eski kıyafetlere dönmemek için tekrar başlıcaz yapcak bişi yok maalesef.
evet bugün alışverişe çıkacamHııı öylee
Aynen toparlanmamız gerek. Bende eski pantullarımı giymeye başladım.
Kışta geldi bi sürü sebze falan var.
Göbek vs çok güzel çıkmışlar gene.
Alışveriş yapıp başlamak gerek.
Eşinde laf vuruyo işte alttan alttan.
Çok kolay sanıyoolar kilo alıp vermeyi.
Eski kıyafetlere dönmemek için tekrar başlıcaz yapcak bişi yok maalesef.
evet minem birinin beni dürtmesine ihtiyacim varmisdoktor dün diyor bayramda bol et yedinmi dedim et iyiydin de baklavadan kacamadim dedim vermeyip de gitsem cekinirim birakmiyayim bu doktoru
evet bugün alışverişe çıkacam
müsli falanda alayım
okula getiririm belki
eşim kiloyu hiç takmadı aslında
onun derdi alışveriş
keşke bendede öyle bir şans olsa
burda var diyetisyen ama kendiside kiloluymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?