evet bugün alışverişe çıkacam
müsli falanda alayım
okula getiririm belki
eşim kiloyu hiç takmadı aslında
onun derdi alışveriş
keşke bendede öyle bir şans olsa
burda var diyetisyen ama kendiside kiloluymuş
evet minem birinin beni dürtmesine ihtiyacim varmisdoktor dün diyor bayramda bol et yedinmi dedim et iyiydin de baklavadan kacamadim dedim vermeyip de gitsem cekinirim birakmiyayim bu doktoru
günaydin canim hadi bakalim kolay gelsin
öyle yapayim dilek
ben onlari unuttum bile dün 1 kase kabakcekirdegi citledim ters tepmesin birde adam sinirsiz dedi ama :18:
almasi okadar kolay ki keske verirkende kolay olsaymis
ahahahh maddi açıdan yaklaşmış direkt
Kilo verip almıcaksın eskileri giyersin kilo verdim die daha güzel seylerde alabilirsin tabi.
Diyetisyen pratikte uygulayamıyordur belki
Sen unutsan da ben unutmam kuzum.
inşallah her hafta böyle verirsin canım seni artık 6 lı rakamlara bekliyoruz...slm kizlar
pisim yeni topigin hayirli ugurlu olsun arada gelirim dün biraz göz attim güzel fikir olmus canim
kizlar dün yine diyetisyene gittim
gecen hafta: kilo: 75.7
bel: 102
kalca:106
gögüs:113
bacak: 56
kol:33 cm din
bu hafta: kilo:74.5
bel:101
kalca:103
gögüs: 109
bacak: 54
kol: 32 cm cikti
ve diyetisyen zeytin sinirsiz yiyebilirsin dedi ay cekirdegi kabak cekirdegi istedigin kadar ye dedi findik fistik badem sadece bi avuc yiyebilirsin dedi böyle iste kizlar simdilik benden 2 hafta sonra yine randevu verdi b12 vitamin eksikligime simdi daha fazla kirmizi et yedigin icin 2-3 hafta bekleyelim tekrar bakalim gittimi eksikligin diye dedi
günaydın canım..Günaydın kızlar
Suzim diyetine bozsan da sadık kalmana sevindim kuzum.
Bana da biraz azim katın yaa.
Sabah sürünerek kalktım yataktan.
Doğru düzgün bişi hazırlayamadım.
Yarından itibaren menü pylaşayım kayınvalide gelicek bugün İst'e yakında da görüşmek ister.
Ne giderse kârdır.
bende bayramın 1. günü annemlere samsuna gittik dün döndükcok güzel canim benim bi deri vardin cabuk yirtiliyor simdide turuncu takimim var ama seninki daha hosuma gitti
ayy insallah böyle gider minem77 ye kadar cikmisdim cok morelim bozulmusdun ama yavas yavas gittigini bende hissediyorum
ayy insallah beraber verelim pisim rakam istedigim degil ayni yerde dönüyormus gibiyim ama su 6li rakami görmek istiyorum artik kendimi rahat hissetmek icin
spor yapanlara özeniyorum keske bende totomu kaldirip yapsam
zerrammm sen napiyorsun canim
stradivarius dan bi kaban beğendim.
M denedim oldu ama üstü az sıktı gibi.
Onu alıp zayıflamam gerek. O kaban için hırs yapabilirim.
Ablamda L al nolcak falan dio dedim kendimi biliorum L alırsam salarım iicene kendimi.
kesin pratikte uygulayamıyorahahahh maddi açıdan yaklaşmış direkt
Kilo verip almıcaksın eskileri giyersin kilo verdim die daha güzel seylerde alabilirsin tabi.
Diyetisyen pratikte uygulayamıyordur belki
inşallah her hafta böyle verirsin canım seni artık 6 lı rakamlara bekliyoruz...
günaydın canım..
hadi artık toparlanalım yaa dilek
hedefimizden uzaklaştık iyice.
bende bayramın 1. günü annemlere samsuna gittik dün döndük
yorucu ama güzeldi
onun haricinde bugün diyete tekrar başladım
m alıp ona gireceksin dileğim...
kesin pratikte uygulayamıyor
inandırıcılığıda kalmıyor öylece
ya zaten devlette herkese aynı fotokopiyi veriyormuş
birinden alsam o bile yete aslında
inşallah her hafta böyle verirsin canım seni artık 6 lı rakamlara bekliyoruz...
günaydın canım..
hadi artık toparlanalım yaa dilek
hedefimizden uzaklaştık iyice.
bende bayramın 1. günü annemlere samsuna gittik dün döndük
yorucu ama güzeldi
onun haricinde bugün diyete tekrar başladım
m alıp ona gireceksin dileğim...
orasi öyle hatirliyorumda bizamanlar niye ben kilo aldim bilmiyorum dedigimde sen benim bütün hafta yedigim pizzalari makarnalari saymisdin
Devlette maalesef öyle.
Arkadaşlarımda gitmişti.
Hazır bi çıktı verip gönderiyormuş.
İnşaallah ablacım bu akşam yada h.sonu gidip M beden o kabanı alıcam.
Hiç kaçırmam
Kilo verilmiyorsa ve alınıyorsa muhakkak bi sebebi vardır.
Fadime canım benim adım.ftemiz canim senin adin fatmaydin dimi fatma desem ayip olurmu
dileeeeekkkk nerdesinnnnn fistik
Günaydın canım,Günaydın kızlar
Suzim diyetine bozsan da sadık kalmana sevindim kuzum.
Bana da biraz azim katın yaa.
Sabah sürünerek kalktım yataktan.
Doğru düzgün bişi hazırlayamadım.
Yarından itibaren menü pylaşayım kayınvalide gelicek bugün İst'e yakında da görüşmek ister.
Ne giderse kârdır.
insallah zerram ben seni hep kayserili sanediyordum kayseride kaldigindangüzel olmazmi canim iyi yapmissin ailenlen gercidin bayrami
yokmu senin yine toplandilarin günün mününay ben hep diyordum masallah zerram ne güzel veriyor oturmalara gittigi halde [/QUOTE
samsunluyum ama yıllardır kayserideyim canım..
artık günlere gidemiyorum canım işe başladmya
geçen yıl ne güzel veriyordum sanırım birazda emzirdiğimden heralde
şimdi daha zor sanırım vermek
hoş dikkat etmiyorumda
anam öyle demiyorlar su icsem bana yariyor diyorlar bizim tanidiklar
merhaba canımherkese merhabalar, döndük herkess :))
ben sanki diyette değilimde nasıl kilom lınır topiğine yazıyormuşum gibbi deli gibi yiyorum
pisicik, sen kendi beğendiğini al bende onu beğendim, ayrıca sen eşinden daha çok evde zaman geçiriyorsun, bence alacağın takımın senin içine sinmesi daha önemli
kızımda m giyor arada bende onunkilerden giyiniyorumSuziii tebrik ederim bu arada incelmen ve kilo kaybın için, sen bu doktoru bırakma 59 u görene kadar.
Dilekkkk kabanı bence de M beden al, hoş ben 36 beden bir pantolon almıştım, sonunda kızıma vermek zorunda kaldım, gömlekte var 36 beden hiç giyemediğim ama, neyseee. Eskisi gibi verebilseydim şimdi içindeydim ne güzel. Ama en azından fazla almamak da önemli değil mi yani, tekrar 70 olmadımya, buna da züğürt tesellisi denir herhalde
Bende aranıza yeni katıldım. Bugun havuza kayıt olmak için tahlillerimi yaptırdım yarından itibaren de başlıyorum inşallah. Uzun bir maraton beni bekliyor. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler:)
hoş geldin canım ...
minecim resimlerinde gayet hoş çıkmışsın ama fazlalıklarını en iyi sen bilirsin tabi..
Suziii tebrik ederim bu arada incelmen ve kilo kaybın için, sen bu doktoru bırakma 59 u görene kadar.
Dilekkkk kabanı bence de M beden al, hoş ben 36 beden bir pantolon almıştım, sonunda kızıma vermek zorunda kaldım, gömlekte var 36 beden hiç giyemediğim ama, neyseee. Eskisi gibi verebilseydim şimdi içindeydim ne güzel. Ama en azından fazla almamak da önemli değil mi yani, tekrar 70 olmadımya, buna da züğürt tesellisi denir herhalde
Fadime canım benim adım.
Günaydın canım,
Oooo, kaynana heee, ilk kez mi görüşeceksiniz? Bu bile bence motive olman için iyi bir sebep hadi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?