70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SEDACIM canım yapma kendine zulüm yani beyninide yorma annem de öyledir ama ensonki doktora gittiğimizde naptın teyze sen kendine dedi doktor annem de hiç durmazdı ama şimdi 3 fıtık amaliyatı aynı zamanda iltihaplı romatizma ve çok zor yürüyo doktor dediki hep iş yapmaltan ve beynide sürekli yormaktan bak şimdi işler duruyo diye bende dedimki hani işleğen demir paslanmazdı doktor o da hareketin haricinde beyinde meşgul sürekli işler kaçacak ya rahat olun dedi çünkü fıtıkta sinirsel o yüzden sen annen gibi olma dediki bende onun gibiyimdir ablam çok çok rahattır ama artık yomuyom kendimi çünkü fıtık oluştu hamileyken yıpratma kendini gerçekten erken çökermiş insan doktor dedi
tostta gelince unonun kepekli ekmeyinin arasına az yağsızki bimde var onu sadece koyuyom makinenin arasına olduda bitti yağ hiç sürmüyom ve kepekli olduğu için tok tutuyo domates salatalık kırmızı biberki oda tok tutuyo bak arkadaşlar yumurta demiş haftada 3 günde haşlanmış yumurta iyi olur ramazanda

merhaba canım.500 gr thıc yoktan ıyıdır hatta 100 gr bıle uzulme,bılıyorsun ben sıkıntıdan dıyetı nozdum kılo veremıyorum dıye bır haftada 2 kg aldım,sımdı yenı verdım onları,yalnız benım kanaatımce senın kılo verememe nedenın sureklı degısık detokslar yapman normal yememen adı rdetoks ayda veya 15 gunde bır olması lazımken sen ayranı bıtırıp karpuz detoksuna baslamıssın,ondan fayda etmemıs olabılır,bır sure normal olculu yıyıp sonra kısarsan daha ıyı kılo verırsın vucudu sasırmak lazım bıraz,senınkı korumaya gectı anlasılanyerimseniben

az sonrea nıgdeye gıdıyoruz babamların yanına ,onlarda ınternet yok bır sure gıremeyebılırım kızlar.hepınızı optumjopuyorumnanaktan

kızlar çıkıyom pazara gitcem akrpuz miğdemi eziyo yanında peynirde yemediğim için bakalım ne yapcam zaten sinirlendim sadece 500 gram verebildim diye ALMıRA kız bi cee demişin çıkmışın nerelerdesin evi taşıdın yazmaz oldun artık yokrumuzfalan da yok ortalarda whitehalde cee deyip gidiyo
atkık kimseler girmez oldu topiğene olcak bilmem artık öteki taraflarda kaynatıyo kızlar hep kıskanıyom valla

loxandra, canım doğru diyon zaten karpuzuda bugün yapim daha ayran çorbası yapmam bu sıralar ama pazartesi mutlaka aksilik olmazsa yapcam kiraz olayını çünkü hafta sonu kaçırmadanda olsa normal yicem salıdan itibarenki eyer kirazdan memnun kalırsam salıda yapim derim haftaya cumartesi görümcemin kızı istencek 3 gün sonrada yüzük takılacak haftaya çarşambadan sonra hep koşuşturmaca var yani hem girmek istediğim elbisede var bakalım canım sana iyi yolculuklar iyi hafta sonları

uf ya kaçırmışım kızlar sizi oğlanın uykusu geldi bende bilgisayarı açık unutup onu uyutmaya gittim:ecrin_bebek: ne olacak benim şu halim bilmem -tatlicadiarzu- neyse bende gidip akşam yemeğini hazırlıyayım
kıymetcim ben de az yediğim zamanlarda kilo veremeyenlerdenim daha doğrusu çok uzun süre aç kalınca veremiyorum az az ama iki üç saatte bir bişiler atıştırdığım zaman daha kolay oluyo hem kendimi diyette gibi hissetmiyorum o zaman sadece ne yediğime dikkat ediyorum o kadar cokacimcoook

:hooray::hooray::hooray:selam kızlar karpuz detoksuyla (ufak tefek kaçamakları saymazsak) 1,5kg vermişim:dance:yani 70kg'ım bu hafta opuyorumnanaktanöpüyorum hepinizi bu arada sedacım yorma kendini tatlım bırak işler nasıl olsa hallolur yıpratma bugün kendini iyi hissedebilirsin ama ileride sıkıntısını çok çekersinklava: benden sana bi arkadaş tavsiyesia.s.

Son düzenleme:
mrb kızlarr geçen hafta yoktum haber de veremedim 5 günlügüne kumlaya gittik gelnce de iş görüşmeleri falan oldu giremedim bu hafta ise sabaha kilo almış olarak başladım 71.100 olmusum maalesef ama olsun ,işe girersem yorucu bi iş gibi inş. veririm daha hızlı olarak

mrb kızlar pek gıremıyorum gruba ama kılo bıldırımı ıcın gırdım.. hollywood dıyetı yapıyodum bıraktım elma dıyetıne basladım kılom 75.8 di şşimdi 73.6yım:sm_cool:

Merhaba arkadaşlar... ben kilo bildirimi yapıp hemen çıkıyorum.. kilomda değişiklik yok yine 78 çıktım baskülde... şok yapmam gerek bakalım fırsat bulursam yapacağım... kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum.... hepinizi çok öptüm kızlar... kedinize dikkat edin....

slm arkadaşlar.. ben bu hafta pek yazamadım.. girdiğimde kimse olmuyor bende yazmıyorum.. bu hafta karpuz detoksuyla 2.1 verdim.. 67,3üm:lepi: kilo eren herkesi kutlarım

ıŞTE BU HAFTAKı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

Z.E.Y.N.O...........75.8...73.6.....2.2:hooray:
ASUUUM.................69.4...67.3.....2.1:hooray:
LOXANDRA...........71.8....70.1.....1.7:hooray:
BAYRAV35...........71.5........70....1.5
DENıZM.............73.6....72.3.....1.3
xZEYNA............73......72.....1
GÜL_0663...........69.2.......68.4.....0.8
SEDAOZER....................66....65.5...0.5
KıRAZ_Z..................73.6.....73.1......0.5
KIYMET_AY.....................78.5....78.....0.5

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkis

MAGRENTA..............64
SAMYELı26......73.3
BURSEFA.............68
WHITEHALL...........69.8

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava:klava:klava:

ZEYNP................70.6....71.1.....0.5

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZ a.s.a.s.a.s.

OLGUNVEDOLGUN.......76
ERTUĞRUL............74
PPUQQ..............77
BUNALIMDAYIM........78
KADıFE41............73

EGER EKSıK BıRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BıLGıLENDıRıN KIZLAR YENı BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

BU HAFTALIK ıZıNLı ARKADAŞIMIZ.....:smiley-cool::icecream:
MıNNA9595

Son düzenleme:
iyigeceler herkese gerçi kimse yok sedacım listeyi hazırlamışın ellerine sağlık bi detoksta ben yugulasamda 1-2 kilo versem hatta 5000 gr bile razıyım yaaa ((
haftaya arkadaşım izinli o olmayınca bende rejim yapıcam akşamlarıda çıkıp gezmciem inşallah ypkoa götürdüm hep şu çorba detoksunu denicem 2 gün inşallah yarın işe gitmiorum pzt görüşürüz artık haftasonu girmem bu arada karpuz detoksuyla iyi kilo vermişler arkadaşlar tebrik ederim kıskandımmmm yaaa

slm kızlar kimse yokmu yine:gitme:.. ben yarın isveç diyetinin biraz yumuşamılş halini yapıcam bakalım bu haftane kadar vericem..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.. bu arada bugün fazla kaçırdım herşeyi.. ama yarın telafi edicem..

canım ben 73.3 e inmiştim geçen hafta. bu haftad da 73.3 de kaldım.

haftaya inşallah incem...

sedacım ben kendimi göremedim listede,üstelik ilk bildirimi ben yapmıştım...

Son düzenleme:
ellerine sağlık sedacım bu hafta nazar boncuğu aldım çok mutluyum :lepi:
ama dün gece bi kaçamak yaptım bi kase patlamış mısır yedim
inşallah verdiğim kiloyu geri almam bu hafta
bu hafta kimseler yoktu topikte nerelerdesiniz kızlar?

kızlar selam SEDACIM ellerine sağlık kilo veren fıstıklar tebrikler. benim moral sıfır oğluşum dün 17 de ateşlenmeye başladı geçer herhal dedim ve ateş düşürücülerle geçirdim.çünkü öyle diş çıktığında ateşlenmeler nedir bilmeyiz şükür en son 2 sene önce falan ateşlenip kusmaları olmuştu gece pek olmaz ama dün gece sabahladık ama gören bişey yokmuş gibi ağlamaları olmaz tv izler öyle ama ateş 39 .5 38 arası gidip geldi ben acile götürmedimki sabah doktoru geliyo 9 .30 gibi neyse gittim iğne vurdu akşama yine var bide yarın sabah akşam arkadaşın bebeğinden geçmiş geçen perşembe bizdeydiler ve kuzucuk çok rahatsızlandı 1 hafta sürekli doktordaydı daha 10 aylık bide dikkat edin bebişleri olan arkadaşlar salgınmış doktor dedi neyse şimdi içerde tv izliyo ateş var bizde doktordan geldikten sonra eşime kahvaltı hazırladım ve bende üzüntüden yedimde yedim ben üzülünce yerim sinirliğsem hiç yemem nasıl oluyo demeğin üzülmekle sinirlenmek ayrı oluyo işte neyse iyiyim şimdi ALLAHTAN kuzum öğle baygın yatmaz ağlamaz ondan rahatım sadece ateş nedir pek hatırlamıyom korkuyom o yüzden ya çocuk fena bişey sen diye bişey yok artık sadece kuzular oluyo hayatta ALLAH isteyen herkese versin başımızdan koynumuzdan eksik etmesin bebişlerimizi başka konulardan yazim dedim çünkü gelince tartılim dedim tartı çalışmıyo belki pil bitmiştir ama tartılmicam camaya kadar zaten moral sıfır sadece 500 gram görünce yapmim ben rejim diyom yani o kadar sık 500 gr olcak işmi zate dün pazarda kiraz yoktu bitmiş mevsimi pazartesi yapcaktım sözde ayyy çok yazmışım zaten kimseler yok meydanı boş buldum yazimde yazim sayfalar dolsun herkesi öptüm kendinize iyi bakın şekerler

a.s.a.s.selam kızlar sedacım ellerine sağlık umarım yeni haftada kilolar püff diye uçuverir kk cıların üzerinden:teytey: birazdan haftasonu kaçamağı için yola çıkıcaz eşim ve kızımla hihoyyytŞenizhihoyyytpazartesi günü görüşürüz kızlar öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun kıymetcim allah acil şifalar versin bir ay kadar önce benimki de tam bir hafta ateş kusma ishal iştahsızlık belirtileri ile hasta oldu o zaman da salgın demişti doktor o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum rabbim bütün kuzulara ve annelere güç kuvvet sağlık sabır versin bence rejim konusunda da salıverme kendini çok sıkı diyet yapma bence bıktırıyor öylesi bi kaç gün herşeyden ama az az ye bence herşey normale döner Şeniz
herkese iyi haftasonları yarın giremeyebilirim annemlerin yanına gezmeye gidiyoruz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…