M alcam canım.
L alırsam uçar giderim zaten bol olur M az sıktı
Bide ilk kez görüşcez bunun için şu gırtlağımı tutmak zorundayım.
Artık tatil falan yok sende 36 bedene dönmek için tutmalısın kendini.
canım m al bendede hırslanır verirsinnn
ben de bayramda bi kap aldım ara boy pardesü yani
38 beden gayette rahat 36 da oluodu ama sıkıodu üst taraftan
38 aldım da rahat rahat giyeyim die
bide bayramda çok fazla iltifat aldım kiloyla ilgili
sevindirik oldum ihihih
kızlaarrr merhabalarrr nabersinizzz
bayram dönüşü ancak gelebildim annemler kayınvalidemler fln memlekettne döndüler
bayram bitimindede onlarlaydıkk bayram uzadı bizee
bu arada bayramın 2. günü 60.9 u gördüm bildirim gününde
ama sonradan yemeye sardım biraz fazlayım şu an ama kilo olmadığını biliorm
döndüm didyet moduna gider cumaya kdr inş.
zerraa detoksu sormuşsunnn
başlamadan tartıldım 62.9 dum
bittiğindede 61.3 dü
2 günlük detoksta 1.6 gitti
sonraki 2 gündede 400 daha gitti 60.9 oldum
ama dediğim gibi şimdi 2 gündür yemeşerimin fazlalığı var
cumaya kdr gider inş.
Ayran detoksuyla iyii gitmiş canım.
Sadece belirtilen çorbayı içtin dimi bi kase?
İyiyiz bu arada seni sormalı?
Bayram öncesi süper kilo vermişsin.
sevindirik oldum ihihih
sevindirik oldum ihihih
patatese devam :)))
kolay gelsin canımmm..
ben geri geldim :) ağustosta 15 gün size katılmıştım çok da güzel kilo vermiştim ama sonra kpss atamasıyla atandım taşınma falan filan derken benim kilolar geri döndü. bayramda da herkes ne biçim kilo almışsın dediler gıcık ettiler beni . bende yaza kadar incecik olmaya karar verdim. yarın başlıyorum Allah ın izniyle diyetime. sizler iyi motive ediyorsunuz insanı. 78-79 kilo civarındayım 55 kiloya inmek istiyorum Allah nasip ederse. çok azimliyim inşallah azmim kırılmaz. yardımlarınızı bekliyorum tabi, sizsiz olmuyo gördüm yaşadım. hep birlikte incecik olacağız inş. görüşürüz.
hoş geldin tekrardan umarım bu sefer hedefine ulaşmadan bırakmazsın..
kimse ne yediğini yazmıyoooo
bu akşam menüde ne var kızlar..
benim dolapta haşlanmış but vardı onu ısıtır yerim salata yoğurtla sanırrım
ama çoluk çocuk ne yer bilmiyorum..
ben geri geldim :) ağustosta 15 gün size katılmıştım çok da güzel kilo vermiştim ama sonra kpss atamasıyla atandım taşınma falan filan derken benim kilolar geri döndü. bayramda da herkes ne biçim kilo almışsın dediler gıcık ettiler beni . bende yaza kadar incecik olmaya karar verdim. yarın başlıyorum Allah ın izniyle diyetime. sizler iyi motive ediyorsunuz insanı. 78-79 kilo civarındayım 55 kiloya inmek istiyorum Allah nasip ederse. çok azimliyim inşallah azmim kırılmaz. yardımlarınızı bekliyorum tabi, sizsiz olmuyo gördüm yaşadım. hep birlikte incecik olacağız inş. görüşürüz.
bayram gecti gitti bitti yemek yok artikherkese merhabalar, döndük herkess :))
ben sanki diyette değilimde nasıl kilom lınır topiğine yazıyormuşum gibbi deli gibi yiyorum
pisicik, sen kendi beğendiğini al bende onu beğendim, ayrıca sen eşinden daha çok evde zaman geçiriyorsun, bence alacağın takımın senin içine sinmesi daha önemli
yeni fotolarini da bekliyoruz minem gecenki gibialbümüme yeni fotolar ekledim kızlar
yeni derken yeni hallerim değil ama albümü silmiştim yeniden düzenledim
diyorum teyzemlerden birinin ismi fatma yada fadime diye fatma diyeyim dedimFadime canım benim adım.
Günaydın canım,
Oooo, kaynana heee, ilk kez mi görüşeceksiniz? Bu bile bence motive olman için iyi bir sebep hadi bakalım.
ayy insallah canim benim ya sizleride hep umutlandiriyorum verecem diye o yüzden kesin konusmayada cekiniyorumSuziii tebrik ederim bu arada incelmen ve kilo kaybın için, sen bu doktoru bırakma 59 u görene kadar.
Dilekkkk kabanı bence de M beden al, hoş ben 36 beden bir pantolon almıştım, sonunda kızıma vermek zorunda kaldım, gömlekte var 36 beden hiç giyemediğim ama, neyseee. Eskisi gibi verebilseydim şimdi içindeydim ne güzel. Ama en azından fazla almamak da önemli değil mi yani, tekrar 70 olmadımya, buna da züğürt tesellisi denir herhalde
bizim burda cok samsunlu var canim annemin en iyi arkadasida samsunlu yokmu tanidiginiz viyanada keske sende burda olsaydin görüsürdük canim beniminsallah zerram ben seni hep kayserili sanediyordum kayseride kaldigindangüzel olmazmi canim iyi yapmissin ailenlen gercidin bayrami
yokmu senin yine toplandilarin günün mününay ben hep diyordum masallah zerram ne güzel veriyor oturmalara gittigi halde [/QUOTE
samsunluyum ama yıllardır kayserideyim canım..
artık günlere gidemiyorum canım işe başladmya
geçen yıl ne güzel veriyordum sanırım birazda emzirdiğimden heralde
şimdi daha zor sanırım vermek
hoş dikkat etmiyorumda
hosgeldin canim aramizaBende aranıza yeni katıldım. Bugun havuza kayıt olmak için tahlillerimi yaptırdım yarından itibaren de başlıyorum inşallah. Uzun bir maraton beni bekliyor. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler:)
güzel sonuc cikmis canim ayran detoksuyla
kızlaarrr merhabalarrr nabersinizzz
bayram dönüşü ancak gelebildim annemler kayınvalidemler fln memlekettne döndüler
bayram bitimindede onlarlaydıkk bayram uzadı bizee
bu arada bayramın 2. günü 60.9 u gördüm bildirim gününde
ama sonradan yemeye sardım biraz fazlayım şu an ama kilo olmadığını biliorm
döndüm didyet moduna gider cumaya kdr inş.
zerraa detoksu sormuşsunnn
başlamadan tartıldım 62.9 dum
bittiğindede 61.3 dü
2 günlük detoksta 1.6 gitti
sonraki 2 gündede 400 daha gitti 60.9 oldum
ama dediğim gibi şimdi 2 gündür yemeşerimin fazlalığı var
cumaya kdr gider inş.
bizde mi yapsak dilekAyran detoksuyla iyii gitmiş canım.
Sadece belirtilen çorbayı içtin dimi bi kase?
İyiyiz bu arada seni sormalı?
Bayram öncesi süper kilo vermişsin.
tekrardan hosgeldin canimben geri geldim :) ağustosta 15 gün size katılmıştım çok da güzel kilo vermiştim ama sonra kpss atamasıyla atandım taşınma falan filan derken benim kilolar geri döndü. bayramda da herkes ne biçim kilo almışsın dediler gıcık ettiler beni . bende yaza kadar incecik olmaya karar verdim. yarın başlıyorum Allah ın izniyle diyetime. sizler iyi motive ediyorsunuz insanı. 78-79 kilo civarındayım 55 kiloya inmek istiyorum Allah nasip ederse. çok azimliyim inşallah azmim kırılmaz. yardımlarınızı bekliyorum tabi, sizsiz olmuyo gördüm yaşadım. hep birlikte incecik olacağız inş. görüşürüz.
tek olsak ne yiycemisi biliyoruzda dimi zerram ama ben halen zorlaniyorum baska birseyler yedilermi yanimdakimse ne yediğini yazmıyoooo
bu akşam menüde ne var kızlar..
benim dolapta haşlanmış but vardı onu ısıtır yerim salata yoğurtla sanırrım
ama çoluk çocuk ne yer bilmiyorum..
merhaba kızlar nslsnz ben de aranıza yeni katldm ama bayramdn dolyı kmse yoktu sanırım tanışamdım kimseyle banada yardımcı olrsunuz umarım
yediklerimi söylsm yanlşlrmı düzltrsnz sanırm
9lu zayıflama çayı
sabah:1dilim kepek ekmeği-1kk peynir-1tk reçel
ara:9lu zayıflama çayı
öğle:yoğurt ve yağsız 2 kaşık kuskus
akşam:sebze haşlama yoğurt
bogazim gidiklaniyor yine mi hasta olcam daha yeni atlatmisdik topluca gribi
kizlar ya icimde bi sIkIntI var nedendir bilmiyorum hayir diyelimde hayira olsun :18:
bayram gecti gitti bitti yemek yok artik
yeni fotolarini da bekliyoruz minem gecenki gibi
diyorum teyzemlerden birinin ismi fatma yada fadime diye fatma diyeyim dedimtamam fadimecim rahatsiz olmazsan aklimda tutacam
ayy insallah canim benim ya sizleride hep umutlandiriyorum verecem diye o yüzden kesin konusmayada cekiniyorum
bizim burda cok samsunlu var canim annemin en iyi arkadasida samsunlu yokmu tanidiginiz viyanada keske sende burda olsaydin görüsürdük canim benim
yarana tuz basdimise basladin ya unuttum ben onu
hosgeldin canim aramiza
güzel sonuc cikmis canim ayran detoksuyla
bizde mi yapsak dilek
tekrardan hosgeldin canimburasi benim hem dert ortagim hem yoldasim oldu birakma canim beraber verelim
tek olsak ne yiycemisi biliyoruzda dimi zerram ama ben halen zorlaniyorum baska birseyler yedilermi yanimda
aklimdayken yazayim yediklerimi :
bugün:
2 haslanmis yumurta
ara: 1 mandalina
öglen: tavuk schnitzel
ara: 2 mandalina
aksam da dünden köfte kalmisdin onu yerim herhalde domates yogurtlan
Ayran detoksu annemde işe yaramamıştı canım ya h.sonu yapabilirim aslında bilemedim. H.ici işte olmazda h.sonu anca.
Sabah gene az
Öğlen yanında salata falan yok
Akşam ii bide aralar.
merhaba kızlar nslsnz ben de aranıza yeni katldm ama bayramdn dolyı kmse yoktu sanırım tanışamdım kimseyle banada yardımcı olrsunuz umarım
yediklerimi söylsm yanlşlrmı düzltrsnz sanırm
9lu zayıflama çayı
sabah:1dilim kepek ekmeği-1kk peynir-1tk reçel
öğle:yoğurt ve yağsız 2 kaşık kuskus
akşam:sebze haşlama yoğurt
Hoşgeldin
Yanlışlarını söyliyim canım. Diyet yapmak çok az yemek demek değil. Herkes böyle sanıyo ama maalesef doğru bu değil.
Yediklerin çok az.
İdeal olan;
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık bol yeşillik, 1 dil peynir, 1 yumurta hşlama,
Ara da içilen çay ara yerine geçmez aralarda 1 avuc badem veya fındık yada 2 tane diyet bisküvi yemelisin.
Öğlen de tavuk veya et veya sebze yemeği ( 5-6 yk ) yogurt (2 yk ) bol salata yemelisin.
Ara ve akşam için diyeceklerim aynı.
Günde 2 litre su içmeye çalış. Ben bu şekilde 20 kilodan fazla verdim.
Burda olursan destek veririz sana da.
bogazim gidiklaniyor yine mi hasta olcam daha yeni atlatmisdik topluca gribi
kizlar ya icimde bi sIkIntI var nedendir bilmiyorum hayir diyelimde hayira olsun :18:
bayram gecti gitti bitti yemek yok artik
yeni fotolarini da bekliyoruz minem gecenki gibi
diyorum teyzemlerden birinin ismi fatma yada fadime diye fatma diyeyim dedimtamam fadimecim rahatsiz olmazsan aklimda tutacam
ayy insallah canim benim ya sizleride hep umutlandiriyorum verecem diye o yüzden kesin konusmayada cekiniyorum
Ayran detoksu annemde işe yaramamıştı canım ya h.sonu yapabilirim aslında bilemedim. H.ici işte olmazda h.sonu anca.
Sabah gene az
Öğlen yanında salata falan yok
Akşam ii bide aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?