70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canim bayramda hepimiz biryerlere kactik sanirim
ama yavas yavas cogaliyoruz insallah kizlar yazarlar canim sana ben pek menü yorumlamiyorum

evt cnm saolsnlar yazdılar hepbirlikte incecik olcz inş ya bu arada çoğallım ya siz yokken hiç tadı yoktu buraların

hoşbuldumm:) ziyaretçi olarak sürekli takipteydim ama artık silkelenip harekete geçme zamanı dedim ve hem üye oldum hem de kilo verme maratonuma başlamış oldum:)
Hosgeldin canim aramiza, seninle ayni kilodayiz biz dudi ile yarisiyoruz boylece birbirimizi motive edecegiz gel katil sende bize biz bugun patates diyetine basladik, hadi bakalim koay gelsin...

selam selam selam................

geçmiş bayramınız kutlu olsun.ailenizle nice sağlık dolu bayramlara erin inşallah..........

ee artık bayramlar seyranlar geçti.içimde bir öküz besliyorum sanki.yedim de yedim kavurmalar börekler tatlılar sarmalar şekerler kekler...bütün bir sene yemediklerimiz şu 10 günde yedim...
e sonuç tabiki ( + )...pişmanmıyım tabiki hayır ..çünkü gözümü oyle bir doyurdum ki artık hedefe ulaşana kadar ( umarım :26::26::26::26::26:) asla cıssss yok..
bugun az yemeye dikkat ettim ...yarına hazırlık ..yarın başlasın diyet gitsin yağlar hoşgelsin 58 lik iclall .....

sizleri seviyorum ve kalın sağlıcakla.................

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alın :)
1 aydan fazladır diyet yapıyorum. ben de yediklerimi burda paylaşmak istiyorum artık:)

bugün yediklerim içtiklerim;

kahvaltıdan önce 2 bardak su.

kahvaltıda ; 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 domates, 1 dilim beyaz peynir, 4 tane zeytin, 1 kupa çay.

ara öğünde ; yarım paket form bisküvi.

öğlende 1 kaşarlı tost, 1 ayran.

ara öğünde ; 1 mandalina.

akşam ; 1 kepçe mercimek çorbası, 4 köfte , 1 bardak ayran, salata

günde 2 litre su ve 1-2 fincan yeşilçay tüketmeye çalışıyorum.

ben şu an 40 bedenim daha fazla zayıflamak istemiyorum çünkü boyum uzun 1.83üm yakışmıyor bana 40 bedenden az olmak 78 kiloyum ve sıkılaşmak istiyorum bir spor salonuna yazılmak niyetindeyim ama hangi sporu denemem gerektiği konusunda kararsızım yani amacım kilo vermekten ziyade sıkılaşmak ama kas yığınına da dönmek istemiyorum aranızda farklı sporlar deneyen var mı?

İyi geceler bayanlar..

Artık geç yatamıyorum gecede giremiyorum sabah çok zor kalkıp gidiyorum işe.

Keşke sorun çıkmasada uzun sürsede ben razıyım zorlada olsa kalkmaya.

Sizleri özledim.

Zaman buldukça geliyorum

Menü :

Kahvaltı(09:30) : Poğaça

Öğlen(13:30) : Barbunya 4 yk , Pilav 3yk

Akşam(20:00) : 3 yk kavurma et, 2yk pilav, salata , 2 yaprak sarma

Pilav ve poğaça olmadı biliyorum ama sabah geç kaldım yemek zorunda kaldım.

Pilavlarda mecbur iş yerinde çıkan şeyleri yiyorum şimdilik.

Düzene sokayım belki yemek götürürüm

Tamamliyacagiz insallah canim sen bana destek ol ben sana olayim gidecek bu kilolar....

nasıl gectı ılk gunun cnm?ben aksam 2 kasık yogurt ve bı tane grıssını kacrdım ( üzgünümmmmm hemde coookkkkk

hangı sehırdesın bılmıorum ama ben b-fıt e gıdıorum.hemen hemen her sehırde mahallede var .kılo verdırmıo zaten sıkılastırıo ama super bısey..netten arastr ıstersen..

ınsl.canımm

ınsl..da hasta oldum bırde regl gelmedı o yusden sbh yuruyusenıyetımkalmadııı

kızlar acayıp grıb oldum sınuzutumde azdı sanırım sbhh 6 da uyandıgımdan berı ugrasıyor benımle erken yatıyım dedım ark.gec geldık st 11 gıbı hopp yataga gırcemm ALLAH NE verdyse sıfa ıle uyuyacagım ınsl....:2::2::2::2::2:menulerımı toparlayıp sporuma baslmak ıstıyorummmmmmmmmmm

esın dılekk nbr

Ohoooo epp bahaneee eppp bahanee sende deeeeee
Yarın düzgün bi kahvaltı istiorumm bakk.

ana dilek o ne giii avatarindaki kiz oda pek bi iskelet gibi duruyor

Bi organlarım kalsa bunun gibi olamam da en azından denicem bu kez canım.
İlk kez tayt + üstüne salaş bişi + çizme giymek istiorum bu kış.

Kilo vermek istiyorsan kahvaltını en geç 10 da bitirmelisin.
Ne kadar geç kahvaltı yaparsan o kadar zararına.

Selam kısçe
Yedin içtin boşver gerisini hoşgeldin.

Yedikleri bence güzel tabi öglen sebze falan yiyeydin iyidi tabi
Hoşgeldin aramıza

Şekerim işin hayırlı olsunn
Erken kalkmana ayrıca sevindim düzene girer artık hayatın

Kuşum unonun denge sandvic ekmeğine akşamdan peynir zeytin bişiler koyabilirsin sabah öyle yemen daha faydalı olur :26:
Pilavlar sarmalarrr ohooo

Geçmiş olsun Suzan
İyidir seni sormalı?

hayirli geceler ..
ben geldim :105:
imdaaat yardim edin kötü durumdayim bi toparlayamadim kendimi yaaaaa
sizler nasilsiniz kizlar

Bugün menü tırt oldugu için yazmıyorum.
Yarın protein rejimine başlıyorum.
Öğlen köfte + salata falan var
Sabahta 1 yımırtanın beyazı, maydanoz, peynir, domates, zeytin
Akşam ton balıgı + salata olabilir.

Bide çaykurun yeşilçayı varmış demleme.
Onu aldım ufak kupada demlerim artık.
Nasıl olacak tam bilmesem de

ahhh ahh bende yapardim eskiden öyle seyler köfte salata felan ne günlerdi beee ay bak efkarlandim sincik

Akşam akşam sümüklü balkaymakta geldi tam oldu.
sümüklü ve yagli

Kızlar neskuikle konuştum da kaynanası gelmiş.
Onlar gittikten sonra gelecekmiş bi daha da bizi hiç bırakmıcakmış.
ay gelmesine gerek kalmaz artik erim erim erir zaten

nasilsin dilekimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…