70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhh ahh bende yapardim eskiden öyle seyler köfte salata felan ne günlerdi beee ay bak efkarlandim sincik

sümüklü ve yagli

ay gelmesine gerek kalmaz artik erim erim erir zaten

nasilsin dilekimm

Bıngıldak balkaymak
Bundan snra adın kısaca bıngıldak

Ne zaman saglıklı seyler hazırlayıp yaglarına karşı savaş açmayı düşünüyosun?

BetülCüm aşağıda seni de gördüm
Nasılsın canım? Kendini toparlayabildin mi? :26:

Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar.
Yarın malum 6 da kalkıcam her zaman ki gibi.
İyi geceler kuşlar
Tmbul kuşlar

canım benim günlerdir gelemedim özür dilerim..
üzülme sen canım senin kardeşin de... sinirimi bozdu iyice..
bi hata yapmış olabilirsin ama bunu bi ömür çekmek zorunda mısın ki..
yani ben sana ayrıl da demiyorum yanlış anlama demem de zaten bu senin kararın..
ama bi şekilde mutlu ol artık sadece..
ayrılma kararı alıyorsan uygula ve mutlu ol artık.. devam etme kararı alıyorsan da kanaat göster ve mutlu ol..
hangisinin doğru olacağını sen daha iyi bilirsin

çok şükür canım.. iyi gibiyim sayılır.. yani bilmiyorum karmaşık duygular içindeyim de toparlancam inşallah biliyorum geçecek bunlar..
ilerde mutlu olcam inşallah..
iyi geceler tatlım

bende cikiyorum canim iyi geceler
betülcüm sanada iyi geceler canim
yarin gelirim insallah :26:

iyi gecelerrr istikrarsız bir insan daha dönüş yaptı :)

ne zaman bu azim gelcek ve hiç gitmicek çok merak ediyorum

Sağol canım. Valla girmeye başlamadı hem uyku hem yemek hemde tuvalet düzenim oluştu

Böyle iyi yani gerçekten. Her bakımdan iyi oldu işe başlamam. Borçlarada yetişemiyodum zaten.

Sen nasılsın sevdicekle nasıl gidiyor ciddi bişeyler varmı?

Kuşum unonun denge sandvic ekmeğine akşamdan peynir zeytin bişiler koyabilirsin sabah öyle yemen daha faydalı olur :26:
Pilavlar sarmalarrr ohooo

Geçmiş olsun Suzan
İyidir seni sormalı?

hımm iyi fikir şekercim. Elime para geçsin de bi bişeyler yapıcam alıcam kendime artık light şeyler

Misafir vardı canım mecbur yedim..

hayirli geceler ..
ben geldim :105:
imdaaat yardim edin kötü durumdayim bi toparlayamadim kendimi yaaaaa Eki Görüntüle 542158
sizler nasilsiniz kizlar

Hasta mısın canım. bugünlerde herkeste bi kırgınlık var sanırım..

evet sebze yemeğe gayret ediyorum ama iki ders arasında anca tost alabildim

6 patates haslaması,2 kasık yogurt,2 tane mınık grıssını
2 kupa yesılcay,3 ltden fazla su
40 dk spor,40 dk yuruyusle gunumu tamamladım.dusumuda aldım ohhh mıs gıbı valla :)) darısıda yarına ınsallah..

3 ltden fazla su mu vaoovv tebrik ettim valla ben 2 lt yi zar zor içiyorum. daha alışamadım galiba.

sabah kaltigimda hemen tartildim ve tam tamina 81 kilo ile basladim 6 tane patates hasladim sabah ama patateslerim biraz buyuklerdi, anca ogunlerde 1 er tane giyebildim, icim almadi fazlasini, 2 buyuk su bardagina biberiye form cayi demleyip ictim, ve bol su tam olarak ne kadar bilmiyorum ama 2 lt anca, birde aksam 6 gibi dayanamadim 5-6 tane haci hurmasi yedim, bugun pek guzel gecmedi, spor yapamadim bakalim yarin ola hayir ola...

hangı sehırdesın bılmıorum ama ben b-fıt e gıdıorum.hemen hemen her sehırde mahallede var .kılo verdırmıo zaten sıkılastırıo ama super bısey..netten arastr ıstersen..[/QUOTE]

İzmir de, teşekkür ederim araştıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…