anladım canım
ekmeksizde zor olur
allah kolaylık versin
ama ama ben çiğköfteyi sevmem
bayılırım
yemeden nasıl olacak
3-4 aile kalabalığız
gitmesekte olmaz
nefsim okadar kuvvetli değilkiiiii :26:
Saol canim darisi isteyenlere ins
Kizimin ismi Serra ticker yapmistim gozukmuyor mu:26:
İns kolay gider bakalim kisa denk geldik evde ustune almayim daHosbuldumayrica
Saol canim amin aslinda benim zorlugum oglUmunda kucuk olmasi 2.5 yasinda daha bide bana gazsiz bebek denk gelmiyo sanirim simdiden basladik
Amin zeynepcim saol
Amin Dilekcim sen nasilsin kilonu koruyor musun
kızlarr aranıza hamıle bırı olarak katılıyorumm ona gore 70 kg ıle hamıs kaldım sanırım sabaha test yaptımm cızt cızgı cıktıııııııııııııııı soktayım dr gıtmedımm dahaaaaaaaa
kızlarr aranıza hamıle bırı olarak katılıyorumm ona gore 70 kg ıle hamıs kaldım sanırım sabaha test yaptımm cızt cızgı cıktıııııııııııııııı soktayım dr gıtmedımm dahaaaaaaaa
gözün aydın canım..
inşallah sağlıklı güzel bir bebeğin olur..
sagolunuz kızlarr dua edın banada kan sonucumda ıyı cıksın ınsl...Aaaa süper bi haberrr buuuuuuuuuuuuuuuu :119::119::119:
Allah gönlüne göre versin canım.
sagolunuz kızlarr dua edın banada kan sonucumda ıyı cıksın ınsl...
dualarınızı beklıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
benım ıcın herkez bır FATIHA okusun olurmu bol sıfa ıcın ınsl...bebegmm benımle dır ve sıkı sıkı tutunmustur bana ınsl...
Selam arkadaslar beni hatirlayan var mi bakalim
Tilkinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkaniymis ben de bismillah deyip geldim
Cok sukur kizimi kucagima aldim 12 gunluk oldu bile ve cook uykusuzum 2. Cocuk daha zormus valla esimle bolustuk cocuklari resmen ayni evin icinde oglumu ozluyorum diyebilirim
Neyse duygusallasmayim fazla hamilelikte bol bol hamur isi ve tatli yedim 13 kg aldim 67 ile hamile kalmistim su an 74 um fazla gitmeid dogumdan sonra hep kendme almisimsu an dikkat edemiyorum tabi ama firsat bulursam egzersizlere baslamak istiyorum dikkat etmeye nasil baslarim bilmem canim hala acayip tali istiyor heleki cikolata bebege gaz yapiyor diye biraz kestim ama bu sferde helva filan yiyorum neyse yavas yavas duzene girerim ins sizler nasilniz
haftasonu yine misafirim var
ve ben yine tarif arıyorum
kesinlikle yap diyebileceğiniz yiyenin tarifini isteyeceği öneriniz varmı kızlar?
busefer 3 çeşit sınırımız var
ınsl..canım dua ıle ınsl...bebegımı kucagımada alırımmmOkudum bilee :))
İnşaallah güzel sonuçlarla geleceksin canım aramıza
Ne zaman gidiyorsun dr a ?
ınsl.nehırcımm burda mı buldunuz benı demek:)))duvar modundayım walla ınanamıyorum daha dua edın ne olur ınl..sende 3.gebelıgınde kucagına alırsın cnmmmmmmcanım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah bebişin
ıns..evet canım 4 sendır yolunu gozluyordum dua edınde drıyı sonuclar alayım ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oo abla hoşgeldimm bebeğin hayırlı olsunnnn
ablam senini bebeğinden çok bahsettii maşallahh çok tatlıı
boncuk boncuk bakıo dio
alllahım size bağışlasın inş..
canım tahinli kurabiye öneririrm çok güzel oluooo
portakal ağacındaki tarifi uygularsan ayrıca güzelll
ay canım benimmm çok sevindimm inş.. güzel sonuçlar alırsınn
çok istiyodun biliyorum hakkınızda hayırlısı olsun inş...
kzılarrr mrb bu aralar pek uğrayamıyorum yaa
kızım fena huy değiştirdii hiç durmuyo hep bi mız mızlık yapio
ne güzel yanımda oynardıı artık bende oturmadan oynamıo
çok agresif inatçı sinirli oldu bacak kadar ama bizi parmağında oynatıoo
2 yaş sendromu dedikleri bu olsa gerek
ayrıca bayramın 2. gününe kdr çok iyiydim ama
sonra bir yeme bir yeme sormayın bide regl de oldum
oldumu iştah 2 katıı şimdide muzlu puding yiyiodumm
kızım sağolsun geldi aldı elimden
bu sabah tartıldım 63 gözlerim pörtledii 60.9 dum bayramdaa
herkes toparlanmaya geçmiş ben habire yiyorumm
bakalım nereye kdrr :26::26:
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alın :)
1 aydan fazladır diyet yapıyorum. ben de yediklerimi burda paylaşmak istiyorum artık:)
bugün yediklerim içtiklerim;
kahvaltıdan önce 2 bardak su.
kahvaltıda ; 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 domates, 1 dilim beyaz peynir, 4 tane zeytin, 1 kupa çay.
ara öğünde ; yarım paket form bisküvi.
öğlende 1 kaşarlı tost, 1 ayran.
ara öğünde ; 1 mandalina.
akşam ; 1 kepçe mercimek çorbası, 4 köfte , 1 bardak ayran, salata
günde 2 litre su ve 1-2 fincan yeşilçay tüketmeye çalışıyorum.
ben şu an 40 bedenim daha fazla zayıflamak istemiyorum çünkü boyum uzun 1.83üm yakışmıyor bana 40 bedenden az olmak 78 kiloyum ve sıkılaşmak istiyorum bir spor salonuna yazılmak niyetindeyim ama hangi sporu denemem gerektiği konusunda kararsızım yani amacım kilo vermekten ziyade sıkılaşmak ama kas yığınına da dönmek istemiyorum aranızda farklı sporlar deneyen var mı?
hayirli geceler ..
ben geldim :105:
imdaaat yardim edin kötü durumdayim bi toparlayamadim kendimi yaaaaa Eki Görüntüle 542158
sizler nasilsiniz kizlar
Bugün menü tırt oldugu için yazmıyorum.
Yarın protein rejimine başlıyorum.
Öğlen köfte + salata falan var
Sabahta 1 yımırtanın beyazı, maydanoz, peynir, domates, zeytin
Akşam ton balıgı + salata olabilir.
Bide çaykurun yeşilçayı varmış demleme.
Onu aldım ufak kupada demlerim artık.
Nasıl olacak tam bilmesem de
Günaydın kızlar
Kahvaltımı yapıyorum bi yandan size bakayım dedim kimse gelmemiş.
Kahvaltıda;
1 domates,
1 salatalık,
5 zeytin,
1 dilim peynir,
Çaykurun bergamotlu yeşil çayını gördüm dün ondan aldım demleme bardaklar var ona attım öyle demleyip içicem artık.
1 bardağım hazır bile.
Sabah arkadaşım kürt böreği deriz biz şekerli börek işte ondan almış 2-3 tane paket yaptırmış.
Al falan sana aldım dedi almadım.
Onu da redettiysem ciddi ciddi başlamış olduğumun göstergesidir diyorum. :119::119::119:
Selam arkadaslar beni hatirlayan var mi bakalim
Tilkinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkaniymis ben de bismillah deyip geldim
Cok sukur kizimi kucagima aldim 12 gunluk oldu bile ve cook uykusuzum 2. Cocuk daha zormus valla esimle bolustuk cocuklari resmen ayni evin icinde oglumu ozluyorum diyebilirim
Neyse duygusallasmayim fazla hamilelikte bol bol hamur isi ve tatli yedim 13 kg aldim 67 ile hamile kalmistim su an 74 um fazla gitmeid dogumdan sonra hep kendme almisimsu an dikkat edemiyorum tabi ama firsat bulursam egzersizlere baslamak istiyorum dikkat etmeye nasil baslarim bilmem canim hala acayip tali istiyor heleki cikolata bebege gaz yapiyor diye biraz kestim ama bu sferde helva filan yiyorum neyse yavas yavas duzene girerim ins sizler nasilniz
bende iki kez yptım ayran detoksunu ikisindede dikkat etmediğim ve hatta abarttığım için aynısını geri aldım1.5 hafta falan dikkat etsen gider hemen ya. :26:
Bide en son kiloyu ayran detoksuyla verdn ya kalıcı olması için süre geçmesi gerekiyodu :26:
Normal yani.
hoşgeldin aramıza.......
valla bende eski basketbolcu olarak sana pilatesi tavsiye ediyorum.ben 4 aydan beri haftada 2 saatte olsa gidiyorum baya farkediyor.tabi 2 ayda toparlanırsın 2 ay ara verirsen yine salar vücudun dikkat etmek gerek...
hoşgeldin...
protein süper ...bende alışveriş yapıp en kısa zamanda başlayacağım proteine...
azmine hayranım ...böreğede hayır demişssen iş bitmiş demek..ee ozaman hoşgeldin aramıza diyelim........
canım allah analı babalı büyütsün..fazla almamışsın kilo .doğumdan sonraya dikkat etmek gerek.süt olsun diye çok yeme emiii........
çüper çüperr....canına can katacaksın.çok sevindim..çocuk kadar güzel bir varlık yok.allah olmayan herkeslere nasip etsin......allah analı babalı tamamına erdinsiin inşallahhh..
canım bizde 2 yaş ergenliğindeyiz...dünya onun etrafında dönüyor..geçer dedi doktor ...büyük bir sabırla bekliyorum ....
bende iki kez yptım ayran detoksunu ikisindede dikkat etmediğim ve hatta abarttığım için aynısını geri aldım
haftaya yine yapıcam pzt niyetliyim yapmaya
en azından cumaya kdr dikkat ederim..
varmı pzt salı benimle ayran detoksu yapacak olan...
bugun kü menüm...
sabah
1 kase domates çorba...(tatil dönüşü olduğu için evde pek bir kahvaltılık yoktu...)
ara(yok kahvaltı geç yaptım..)
öğle
4 yk.etli patatesli bezelye
1 bardak fanta
1/2 beyaz ekmek
2 adet acı biber
ara
1 kupa nescafe
1/2 ayva
akşam
1 kase mercimek çorba
3 yk.kıy.patlıcan
salata..
ara
1 adet orta boy nar
ılaveler:
3,5-4 lt su,1 kupa form çayı,
yogurt yok,peynır yok uno denge ekmeği yok ..hemen alışverişe çıkmama gerek....yarın daha düzgün bir menü yapıcam söz....
azmine hayranım ...böreğede hayır demişssen iş bitmiş demek..ee ozaman hoşgeldin aramıza diyelim........
Ben olmak isterdim ama şirkette yapamam maalesef.
Bende de mercimek çorbasıyla falan dr şok liste vermişti onu yapasım var h.sonu ama mevlüt işleri karıştırıo
Proteinle başlasan süper olur süper kilo verdirio ilk zamanlar sende ii biliosun zaten.
Tatil dönüşü güzel güzel yiyecekler almak şart.
Valla kilo aldı başını gtti ben azimlenmiyim de kim azimlensin.
bende iki kez yptım ayran detoksunu ikisindede dikkat etmediğim ve hatta abarttığım için aynısını geri aldım1.5 hafta falan dikkat etsen gider hemen ya. :26:
Bide en son kiloyu ayran detoksuyla verdn ya kalıcı olması için süre geçmesi gerekiyodu :26:
Normal yani.
hoşgeldin aramıza.......
valla bende eski basketbolcu olarak sana pilatesi tavsiye ediyorum.ben 4 aydan beri haftada 2 saatte olsa gidiyorum baya farkediyor.tabi 2 ayda toparlanırsın 2 ay ara verirsen yine salar vücudun dikkat etmek gerek...
hoşgeldin...
canım allah analı babalı büyütsün..fazla almamışsın kilo .doğumdan sonraya dikkat etmek gerek.süt olsun diye çok yeme emiii........
çüper çüperr....canına can katacaksın.çok sevindim..çocuk kadar güzel bir varlık yok.allah olmayan herkeslere nasip etsin......allah analı babalı tamamına erdinsiin inşallahhh..
canım bizde 2 yaş ergenliğindeyiz...dünya onun etrafında dönüyor..geçer dedi doktor ...büyük bir sabırla bekliyorum ....
ben iki kz yaptım ikisindede 2 kg ye yakın gitti..haklısın...bende tatil süresince yani 10 günde 2,4 kg almışım cildiricimmmmmmmmmmm...ama tahminen vücudüm ödem yapmış olabilir.neden dir bilmiyorum ama köye gittiğimde hergün 3-4 lt su içen ben hiç su içmiyorum..bi de çok turşu yedim.bakalım geldiği gibi çabuk giderse öyle olmuş demektir.alışveriş yapayım yarım proteine başlayacağım...bi de bu ayran detoksu iyi geliyormu....yani ne kadar verdiyor ...
Ben olmak isterdim ama şirkette yapamam maalesef.
Bende de mercimek çorbasıyla falan dr şok liste vermişti onu yapasım var h.sonu ama mevlüt işleri karıştırıo
Proteinle başlasan süper olur süper kilo verdirio ilk zamanlar sende ii biliosun zaten.
Tatil dönüşü güzel güzel yiyecekler almak şart.
Valla kilo aldı başını gtti ben azimlenmiyim de kim azimlensin.
haklısın...bende tatil süresince yani 10 günde 2,4 kg almışım cildiricimmmmmmmmmmm...ama tahminen vücudüm ödem yapmış olabilir.neden dir bilmiyorum ama köye gittiğimde hergün 3-4 lt su içen ben hiç su içmiyorum..bi de çok turşu yedim.bakalım geldiği gibi çabuk giderse öyle olmuş demektir.alışveriş yapayım yarım proteine başlayacağım...bi de bu ayran detoksu iyi geliyormu....yani ne kadar verdiyor ...
ben iki kz yaptım ikisindede 2 kg ye yakın gitti..
ama iki seferde hafta sonu kaçamaklarıyla aynen geri geldi
detoks peşinden dikkat etmek lazımki kalıcı kilo kaybı olsun..
ımmmm mevlütde kolay gelsin sana bende çok severim pilavı...
benim için işyerinde detoks daha kolay ısıtma derdi yok odam var 2 dak kilitleyip yerim artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?