Turşu vücutta su tutuyor zaten normaldir o zaman.
Biraz dikkat edince geçer.
Güzel olur valla sonra gene abartma ama
Sabah:
1 domates,
1 Salatalık,
1 dilim peynir,
5 tane zeytin,
Yeşil çay
Ara:
Türk kahvesi
Öğlen:
4 ya da 5 tane hatırlayamadım köfte,
Göbek salata ( limonlu sadece )
Ara:
Yeşil çay,
3 tane ceviz
Akşam:
Tonlu salata diye düşünüyorum.
80 gram light ton balığı + göbek + k. lahana
ınsallahh dualarınızı beklıyorum kızlarr 4 senden sonra gordum ılk defa cıft cızgıyı rabbım devamanı saglıklısıyla nasıp etsın ınsl yaaaaaaaa:18:hoşgeldin aramıza.......
valla bende eski basketbolcu olarak sana pilatesi tavsiye ediyorum.ben 4 aydan beri haftada 2 saatte olsa gidiyorum baya farkediyor.tabi 2 ayda toparlanırsın 2 ay ara verirsen yine salar vücudun dikkat etmek gerek...
hoşgeldin...
protein süper ...bende alışveriş yapıp en kısa zamanda başlayacağım proteine...
azmine hayranım ...böreğede hayır demişssen iş bitmiş demek..ee ozaman hoşgeldin aramıza diyelim........
canım allah analı babalı büyütsün..fazla almamışsın kilo .doğumdan sonraya dikkat etmek gerek.süt olsun diye çok yeme emiii........
çüper çüperr....canına can katacaksın.çok sevindim..çocuk kadar güzel bir varlık yok.allah olmayan herkeslere nasip etsin......allah analı babalı tamamına erdinsiin inşallahhh..
canım bizde 2 yaş ergenliğindeyiz...dünya onun etrafında dönüyor..geçer dedi doktor ...büyük bir sabırla bekliyorum ....
1.5 hafta falan dikkat etsen gider hemen ya. :26:
Bide en son kiloyu ayran detoksuyla verdn ya kalıcı olması için süre geçmesi gerekiyodu :26:
Normal yani.
hoşgeldin aramıza.......
valla bende eski basketbolcu olarak sana pilatesi tavsiye ediyorum.ben 4 aydan beri haftada 2 saatte olsa gidiyorum baya farkediyor.tabi 2 ayda toparlanırsın 2 ay ara verirsen yine salar vücudun dikkat etmek gerek...
hoşgeldin...
protein süper ...bende alışveriş yapıp en kısa zamanda başlayacağım proteine...
azmine hayranım ...böreğede hayır demişssen iş bitmiş demek..ee ozaman hoşgeldin aramıza diyelim........
canım allah analı babalı büyütsün..fazla almamışsın kilo .doğumdan sonraya dikkat etmek gerek.süt olsun diye çok yeme emiii........
çüper çüperr....canına can katacaksın.çok sevindim..çocuk kadar güzel bir varlık yok.allah olmayan herkeslere nasip etsin......allah analı babalı tamamına erdinsiin inşallahhh..
canım bizde 2 yaş ergenliğindeyiz...dünya onun etrafında dönüyor..geçer dedi doktor ...büyük bir sabırla bekliyorum ....
meltemcim yaşından olabilir yada azılar çıkıyordur
yada ara ara çocuklarda huy değişikliği oluyor
anlamadan bi bakmışız o yaptığı ters hareketleri yapmıyor..
Ne yaptın canım son durum nedir?
ah canım yaaaa
neden karmaşıksınkii
pişmanlık yok değilmi
alışırsın canım zaman lazım
abababa canım verdiğin karar inşallah senin için en doğru karar olur canım..
aklının sesine uy
böyle durumlarda vicdanla mücadele oluyor ama
ikiniz içinde en güzeli olur
Rabbim kararı isabetli olanlardan etsin..
evet dikkat etsem gider ama edersem eğeerrr
detoks içinde haklısın ardından en azından 1 hafta dikkat etmek gerekliii
kalıcı olması içinn 58 e bi geleydiimmm hayırlısıylaa
evet geçer dediler umutla sabırla bekliyorummm çok zorr yaa
aslında bu zamna kdr zor dediğim zamnlar zor fln değilmişşş
azılar çıkmıoo aslında ama 2 yaşla alakalıymış
ergenliğin ilk aşaması anam bu 2 yaşında böleyse
15-16 da nolucak acaba gözüm korkmaya başladııı
artık evde terör estirir herhaldee
insallah canimevt cnm saolsnlar yazdılar hepbirlikte incecik olcz inş ya bu arada çoğallım ya siz yokken hiç tadı yoktu buraların
seninde gecmis bayramin kutlu olsun canimselam selam selam................
geçmiş bayramınız kutlu olsun.ailenizle nice sağlık dolu bayramlara erin inşallah..........
ee artık bayramlar seyranlar geçti.içimde bir öküz besliyorum sanki.yedim de yedim kavurmalar börekler tatlılar sarmalar şekerler kekler...bütün bir sene yemediklerimiz şu 10 günde yedim...
e sonuç tabiki ( + )...pişmanmıyım tabiki hayır..çünkü gözümü oyle bir doyurdum ki artık hedefe ulaşana kadar ( umarım :26::26:) asla cıssss yok..
bugun az yemeye dikkat ettim ...yarına hazırlık ..yarın başlasın diyet gitsin yağlar hoşgelsin 58 lik iclall .....
sizleri seviyorum ve kalın sağlıcakla.................
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar beni de aranıza alın :)
1 aydan fazladır diyet yapıyorum. ben de yediklerimi burda paylaşmak istiyorum artık:)
bugün yediklerim içtiklerim;
kahvaltıdan önce 2 bardak su.
kahvaltıda ; 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 domates, 1 dilim beyaz peynir, 4 tane zeytin, 1 kupa çay.
ara öğünde ; yarım paket form bisküvi.
öğlende 1 kaşarlı tost, 1 ayran.
ara öğünde ; 1 mandalina.
akşam ; 1 kepçe mercimek çorbası, 4 köfte , 1 bardak ayran, salata
günde 2 litre su ve 1-2 fincan yeşilçay tüketmeye çalışıyorum.
vakit buldukca gel esincimİyi geceler bayanlar..
Artık geç yatamıyorum gecede giremiyorum sabah çok zor kalkıp gidiyorum işe.
Keşke sorun çıkmasada uzun sürsede ben razıyım zorlada olsa kalkmaya.
Sizleri özledim.
Zaman buldukça geliyorum
benimde cok hosuma gidiyor dar pantolunun üstüne cizme giyorlar zayif zayif geziyorlarOhoooo epp bahaneee eppp bahanee sende deeeeee
Yarın düzgün bi kahvaltı istiorumm bakk.
Bi organlarım kalsa bunun gibi olamam da en azından denicem bu kez canım.
İlk kez tayt + üstüne salaş bişi + çizme giymek istiorum bu kış.
Kilo vermek istiyorsan kahvaltını en geç 10 da bitirmelisin.
Ne kadar geç kahvaltı yaparsan o kadar zararına.
Selam kısçe
Yedin içtin boşver gerisini hoşgeldin.
Yedikleri bence güzel tabi öglen sebze falan yiyeydin iyidi tabi
Hoşgeldin aramıza
Şekerim işin hayırlı olsunn
Erken kalkmana ayrıca sevindim düzene girer artık hayatın
hosgeldin ballikaymamhayirli geceler ..
ben geldim :105:
imdaaat yardim edin kötü durumdayim bi toparlayamadim kendimi yaaaaa Eki Görüntüle 542158
sizler nasilsiniz kizlar
kaynanayi atsin kazana gelsin biran önceKızlar neskuikle konuştum da kaynanası gelmiş.
Onlar gittikten sonra gelecekmiş bi daha da bizi hiç bırakmıcakmış.
olsun tatlim özür dileme canim benimcanım benim günlerdir gelemedim özür dilerim..
üzülme sen canım senin kardeşin de... sinirimi bozdu iyice..
bi hata yapmış olabilirsin ama bunu bi ömür çekmek zorunda mısın ki..
yani ben sana ayrıl da demiyorum yanlış anlama demem de zaten bu senin kararın..
ama bi şekilde mutlu ol artık sadece..
ayrılma kararı alıyorsan uygula ve mutlu ol artık.. devam etme kararı alıyorsan da kanaat göster ve mutlu ol..
hangisinin doğru olacağını sen daha iyi bilirsin
gececek betülcüm ilk zamanlar kötü oluyor ama gececek insallahçok şükür canım.. iyi gibiyim sayılır.. yani bilmiyorum karmaşık duygular içindeyim de toparlancam inşallah biliyorum geçecek bunlar..
ilerde mutlu olcam inşallah..
iyi geceler tatlım
hosgeldin canim tekrariyi gecelerrr istikrarsız bir insan daha dönüş yaptı :)
ne zaman bu azim gelcek ve hiç gitmicek çok merak ediyorum
gecmis olsun canim su icmek iyi birsey aslinda bütün vucutuna faydalisuyu cok severım ben ayrıca sevmesemde ıcmek zorundayım bobreklerımden rahatsızım..bır nevı mecbrum yanı..
hayir demeye basladiysan sen yakin zamanda tig gibi olursun yine dilekGünaydın kızlar
Kahvaltımı yapıyorum bi yandan size bakayım dedim kimse gelmemiş.
Kahvaltıda;
1 domates,
1 salatalık,
5 zeytin,
1 dilim peynir,
Çaykurun bergamotlu yeşil çayını gördüm dün ondan aldım demleme bardaklar var ona attım öyle demleyip içicem artık.
1 bardağım hazır bile.
Sabah arkadaşım kürt böreği deriz biz şekerli börek işte ondan almış 2-3 tane paket yaptırmış.
Al falan sana aldım dedi almadım.
Onu da redettiysem ciddi ciddi başlamış olduğumun göstergesidir diyorum. :119:
bende günaydin diycekdim gelemedimgünaydın milletttt...
ya nasıl kilo alıyosunuz bide ben alabilsem çok istiyorum :'(
gecmis olsun zerramsağol canım sanada
iyiyim diyeyim dileğim
bi baş ağrısı var
akşam daha kötüydüm..
iş çıkışı azdı başağrım. niyetlide olunca yemek yapasım gelmedi yoldan çıktım gözüm döndüeşime dürüm aldırdım
bi güzel yedim
sonra ağrım arttı bulantı başladı
ve dürümlere yazık oldu....
şimdi daha iyiyim şükür ağrı kesici aldım sabah tekrardan
iyi dayanmisve yıllar sonra tartımın pili bitti
heralde bi 8 sene olmuştur tartıyı alalı..
oda patates aslindagünaydın çıtırlar..patates dıyetının 2.gununden slmlar :)))) 2 patatesımı yedım şiştim oturuorum..sımdı cocukların beslenmesıne patates kızartılcak ve ben nasıl dayancam bılmıorumcıtır cıtır mis gıbı kokarlar sımdı (
cigköfteyi severim benim doktor izin verdi dedim yanina ekmek yemiyorum marullan bol acili ohhhselam kızlar nasılsınız?
günaydınlar cümleten
ben bugün diyet psikolojisine girdim
sabah sabah annem akşama çiğköfte yapacaz bizdesiniz dedi
hay benim şansıma
napcam ben
dün markete gittik müsli falan aldım 2 pakette patlamış mısır aldım
eve geldim 1 paketi bitirdim yanında coffelatteyle
eşimde diyorki
birazdanda müslini yersin yeşilçayını içersin
dalga geçiyor
sonrasındada koca bir tabak mayonezli ketçaplı makarnamı yedim
bugün diyetime başladım
sabah
1 ymurta
domates, salatalık
yarım kk beyaz peynir
3 tane zeytin
ara
1 armut
1 kupa yeşilçay
öğlen
8 yk kabak kavurması (ekmeğim yok diye 2 kaşık fazla koydum)
3 yk yoğurt
2-3 tane süs biberi
sonrası allah kerim
akşama içli köfte düşünüyordum kendime haşlama yapacaktım
ama çiğköfte çıktı
sanırım biraz kabak yerim yine
akşam çiğköfteyi az yiyeyim diye
arzumm tekrar hosgeldin allah anali babali büyütsün yavrunuSelam arkadaslar beni hatirlayan var mi bakalim
Tilkinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkaniymis ben de bismillah deyip geldim
Cok sukur kizimi kucagima aldim 12 gunluk oldu bile ve cook uykusuzum 2. Cocuk daha zormus valla esimle bolustuk cocuklari resmen ayni evin icinde oglumu ozluyorum diyebilirim
Neyse duygusallasmayim fazla hamilelikte bol bol hamur isi ve tatli yedim 13 kg aldim 67 ile hamile kalmistim su an 74 um fazla gitmeid dogumdan sonra hep kendme almisimsu an dikkat edemiyorum tabi ama firsat bulursam egzersizlere baslamak istiyorum dikkat etmeye nasil baslarim bilmem canim hala acayip tali istiyor heleki cikolata bebege gaz yapiyor diye biraz kestim ama bu sferde helva filan yiyorum neyse yavas yavas duzene girerim ins sizler nasilniz
evet canim adet olunca insanin daha cok sey cani istiyor :18:merhabaa kızlarrr.. bir kaç gün yazamadım maşallah sayfalar ilerlemişte ilerlemiş..
bugün 10 da kalktım normalde 8 de kalkardım hep bugün uyudum da uyudum ya 2 gündür ılık su içiyorum sabah aç karnına bugünde içtim ama daha kahvaltımı edemedim buraya takılıp kaldım.. şimdi hafif bir şeyler yicem ve bugün temizlik günüm temizliğe başlıcam... dün biraz fazla kaçırdım birde adet oldum bir çikolata yedim bayramda elimi bile sürmedim ama hastalanınca dayanamadım ki çikolatayı pek sevmem ama bu sefer dayanamadım..
gecmis olsun canimKendimi konuların akışına kaptırdım muhabbet sardı giriş amacımı unuttum:) Öhöm öhöm! kahvaltımı ettim e yazayım bari dedim
1 kocaman bardak yarım yağlı süt
2 dilim tahıl ekmeği
Dereotlu peynir yiyorum sınırlamam yok ekmekle ne kadar yersem
3-5 tuzsuz zeytin
1 haşlanmış yumurta
Şimdi de form çayımın suyu kaynıyor. Birazdan onu içeceğim. Bu arada ben 1.5 sene kadar önce ciddi bağırsak problemi yaşadım ve bu yüzden ameliyat bile oldum. Hiçbir şey fayda etmemişti 3 günde bir ya çıkıyordum yada 5 günü buluyordu. Ameliyattan sonra düzene girdi tabi ama ben yine de korkar oldum. 3 ay önce yine sorun yaşadım yemek yemedim tuvalete cıkmamak için o derece ama kendimce bana yarayan çözümü buldum:) A101 de 2 liraya alacağınız mest form cayı günde 1 yada 2 kere için ne bağırsak sorunu kalıyor ne başka birşey. Umarım sorunu olana yardımı dokunur.
benimde agzimin suyu akti söyle tavuk suyuyla yapilmis pilav offf anam yemede yaninda yatEkmeksizlik cok sorun değil benim için. :26:
Bayramda pilava alıştım o kötü ya canım sürekli pilav istio.
Etli pilav, nohutlu pilav, tavuklu pilav
Annem emekli oldu h. sonu Kuran okutcak daha önceden emekli olunca okutayım diordu.
Tavuklu pilav
Düşüncesi bile ağzımın syunu akıtıyo
Ben en son p.tesi yedim çiğköfte bu son diyerek.
Bozmıcam da inssss şu mevlütü de atlatabilirsem.
Yok be abla nerde
Kilo aldım öyle böyle değil hemde
Daha yeni toparlıcam işte geldim gene kürkçü dükkanına.
kızlarr aranıza hamıle bırı olarak katılıyorumm ona gore 70 kg ıle hamıs kaldım sanırım sabaha test yaptımm cızt cızgı cıktıııııııııııııııı soktayım dr gıtmedımm dahaaaaaaaa
cabuk gelen cabuk gider derler canim insallah geri verirsin hemen :26:kzılarrr mrb bu aralar pek uğrayamıyorum yaa
kızım fena huy değiştirdii hiç durmuyo hep bi mız mızlık yapio
ne güzel yanımda oynardıı artık bende oturmadan oynamıo
çok agresif inatçı sinirli oldu bacak kadar ama bizi parmağında oynatıoo
2 yaş sendromu dedikleri bu olsa gerek
ayrıca bayramın 2. gününe kdr çok iyiydim ama
sonra bir yeme bir yeme sormayın bide regl de oldum
oldumu iştah 2 katıı şimdide muzlu puding yiyiodumm
kızım sağolsun geldi aldı elimden
bu sabah tartıldım 63 gözlerim pörtledii 60.9 dum bayramdaa
herkes toparlanmaya geçmiş ben habire yiyorumm
bakalım nereye kdrr :26::26:
benimde yapasim var ama tam olarak nasil yapacam bi arastirmam lazimbu sefer abartmıcam sanırım:44::44::44::44::44:
o yüzden pzt salı yapıcam çrş per dikkat ederim diye düşünüyorum...
herseyde bi hayir var betülüm belkide en iyisi böylesi ilerde cok güzel günlerin olacak insallahayrıldık canım biz
yok bebeğim pişman değilim
eğer devam etsem ilerde daha çok pişman olurdum..
babam da doğru buldu zaten kararımı onun da içine sinmemiş ama söyleyememiş
inşalah doğrudur cidden kararım
ama tabii kaç yıllık ilişki bitti hemen atlatamamam normal kolay değil ki.....
amin canım benim.. Allah razı olsun.
kolay olmadı bu kararı almak da ne yapalım hayırlısı buymuş diyorum artık..
gecmis olsun canim ya insallah cabuk gecer kizinin hastaligi havalardan olabilir üsütmüsdür belki :26:merhaba kızlarr
çok ama çok yorgunum, kızımm hasta dün gece hiç uymadı ateşide vardı sabah bakıcıya götürdüm işe gittim öğlen görmeye gittim iyidi biraz ateşi bayağı azalmuştı, ama pek keyfi yoktu, geldim şimdi yemek koydum pişsin gidip alacam kızımı
diyet falan klmadı bemde bu hafta çok kötüyüm, umarım haftaya toparlarımm
umay0110 bak madem moda girdin yeme akşam yada sadece tadımlık bir tane at ağzına, gerçi demesi kolay
suzannn çok sevindim yanlış hatıurlamıyorsam sen çok istiyordun bebeğin olmasını,i umarım kan testinde de çıkar
napim fistikNabıyoonn Suzii?
sagolunn kızlar dua edın ne olurrmerhaba kızlarr
çok ama çok yorgunum, kızımm hasta dün gece hiç uymadı ateşide vardı sabah bakıcıya götürdüm işe gittim öğlen görmeye gittim iyidi biraz ateşi bayağı azalmuştı, ama pek keyfi yoktu, geldim şimdi yemek koydum pişsin gidip alacam kızımı
umay0110 bak madem moda girdin yeme akşam yada sadece tadımlık bir tane at ağzına, gerçi demesi kolay
suzannn çok sevindim yanlış hatıurlamıyorsam sen çok istiyordun bebeğin olmasını,i umarım kan testinde de çıkar
Hakkında hayırlısı olur inşallah, bir de baban da istemediğine göre, büyüklere güvenmek lazım.ayrıldık canım biz
yok bebeğim pişman değilim
eğer devam etsem ilerde daha çok pişman olurdum..
babam da doğru buldu zaten kararımı onun da içine sinmemiş ama söyleyememiş
inşalah doğrudur cidden kararım
ama tabii kaç yıllık ilişki bitti hemen atlatamamam normal kolay değil ki.....
amin canım benim.. Allah razı olsun.
kolay olmadı bu kararı almak da ne yapalım hayırlısı buymuş diyorum artık..
Geçmiş olsun canım, kızın bi iyileşsin de, yaparsın yine diyetini, önce sağlık.merhaba kızlarr
İnşallah canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.sagolunn kızlar dua edın ne olurr
eşime daha solemedımm 6,5gıbı gelecek bebek emzıgı aldım onu verecegım anlarsa artıkk tepkısını cokk merak edıyorummmm ınsll sonrada gece acıle yada sabah dr gıderızz hayırlısıı artıkkkkkkkkk dua edın ne olur guzel sonuclar alayımmm yaaa
suzımmm sagoll tebrıgın ıcınn cnm darısı tum ısteyenlere ınsl
napim fistikyarin burda tatil cok sükür yarin evdeyim kafam dolu bu aralar is ev öbür türlü listenin disina cikmaya yeltenmedim daha orasi iyi gidiyor bakalim artik hergün tartilmiyorum pazartesini bekliycem belkide cumaya bakarim
korkuyorum vermediysem morelim bozulur koyuveririm diye
dileksenin müstakbel kaynanan gelecekdin nezamandin fistik unuttum yine
sagolunn kızlar dua edın ne olurr
eşime daha solemedımm 6,5gıbı gelecek bebek emzıgı aldım onu verecegım anlarsa artıkk tepkısını cokk merak edıyorummmm ınsll sonrada gece acıle yada sabah dr gıderızz hayırlısıı artıkkkkkkkkk dua edın ne olur guzel sonuclar alayımmm yaaa
suzımmm sagoll tebrıgın ıcınn cnm darısı tum ısteyenlere ınsl
Haftada 1 tartılmak en güzeli bence hem rahat oluyorsun bide vücut bu bazen hiç vermiyor.
Sen dikkat et elbet gidecek.
Dikkat etmezsen tabi kilo veremezsin.
Bu sefer bende başladım bak beraberiz beni tek bırakma.
Geldi dün canım aradım da bugün.
Görüşelim dedi her zaman ki gibi.
Bu tosun halimle görse hangi besili çiftlikten buldu diyebilir ogluna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?