Koşuşturmaktan temizlik yapmaktan kafam bi dünya...bugün benim evlilik yıldönümüm şimdi hatırladım.işin aksi tarafı eşiminde bu saate kadar bundan bahsetmemiş olmaması.aşkın ömrü 3 yıldır derlerdi de inanmazdım.bugün 3 yılı geride bıraktık.gerçi 2 gün önce aklımdaydı ama bugün unuttum.eşim ay sonu olduğu için çalışıyor.evde yalnızım.muhtemelen o geldiğinde ben ve oğlum uyumuş oluruz.garip biz ki tüm özel günleri hiç atlamaz paramız olmadığında dahi en azından bir kucaklaşma ve öpüşmeyle birbirimizi tebrik ederdik.uzun zamandan beri maddi olarak sıkıntıdayız .ama bu en güzel günümüzü kutlamamıza engel değil.bi öpücük yeterdi. ama o da yok. o klasik hayat çarkının içine mi düştük.bu evlilik ne garip.eşimi çok seviyorum allah razı olsun ondan ama bazen insan heyecan istiyor hatırlanmak sevgiliyken gibi kalbin pırpır çarpsın istiyor.off offf şarkı dinnleyip ağlayasım var..sigarayı bıraktım ama acayip içesim var.
Aklım başımda değil ki
Sebebini bilmiyorum
Bize nazar değdi inan
Adım gibi biliyorum
Yine bana haram geceler
Senin için ağlıyorum
Yar yine bana haram geceler
Senin için ağlıyorum
Yanıyorum yanıyorum
Ah yanıyorum yanıyorum
Senin için ağlıyorum
Hatıralar gözlerimde
Dalıp dalıp gidiyorum
Acımasız dertlerimle
Yapayalnız yaşıyorum
Yar yine başım belalarda
Senin için ağlıyorum
midem bulandı yaw haslanmıs patatesten( oglen bıde kacamak yaptım..arkdasla bulusmustuk bır dılım pızza yedım ısrarlara dayanamayıp ( ırademede sahıp olamadm )
neyse ıns. kacamaksız bıter bu aksam.gozu donmus canavar gıbıyım suan onume ne gecse yerım gıbı :))
adam bana tam liste vermedi fistik bi yasakli listem var birde yiyebilecegim liste miktari sinirsiz istedigin zaman istedigin kadar ye dedi :26:
dilegim kacmak sorundayim mesaim bitiyor sen yaz fikrini ben bakarim telefondan öptüm
faciaymmm inanılmazımmm kendime cokk kızıyorummmmne var da yediysem..neyse
bugün
sabah
1 dilim tam bugday 1 dilimde normal ekmek peynir 1 zeytin
ara
2 bayram çikolatalarından
öğlen
1 tabak yogurt çorbası, 1 servis kaşıgı pilav, 1 kepçeden az nohut
ara
1 elma 1 çikolata
akşam
1 servis kaşığı pilav, 1 servis kaşığı mantar
10 bardak anca, bitki çayı yok, bayram boyuncada içmedimnormal çay 5 6 kupa
moda giremedim bir türlü yaaa bu bayram çok kötü olduuu 400 gr almışımmmmçok çaabuk bozuldu motivasyonummm toparlayamadım 2 gündürrr kendimi dayaklıgım heee
Dökül beybi.
Çalışmak iyidir her ne kadar sızlansakta
Ailesi dün geldi canım bundan sonra artık bakalım neler olacak kışa isteyelim die muhabbet geçio ama bilemiyorum daha :26:
Ben korkuyorum o teranelerden.
Bekliom bu akşam
salata yapmayacağım
1 tuzlu, 1 kurabiye yada sütlü tatlı 1 tatlı daha
3 çeşitle sınırlıyız onun için salata türü yapmayacağım
teşekkür ederim önerin için profiterolu düşünebilirim
Nasıl bisey canım bu börek
Bende misafir için denenmiş güzel tarifler istiyorum
1 kg yufkdan yapılıo cnm..kıymalı pıde ıcı hazrlıoruz..bırde süt yumurta ve yag karısımı hazırlıoruz yufka araları ıcın..
yaglanmıs kagıdı tepsıye serıorz 1. yufkayı kenarları dısarda kalcak sekılde tepsıye yayıyoruz(ılk yufka bu sekılde)
.hazırladıgımız karısımından dokuoruz (fazla dokme ılk yufkaya tepsıye gecmesın karısım,yoksa yapısıo zor oluo tepsıden cıkartmak)
dıger yufkalarıda serıp her serdıgımız kata karısımdan dokuoruz.en son yufakayada aynı ıslemı yapıoruz ılk yufkanın dısarda kalan kısımlarınıda
katlıoruz karısımdan dokuorz.en son hazırladıgımız pıde ıcını en uste yayıyoruz esıt sekılde..bu sekılde onceden ıstılmıs fırına verıorz..
piştikten sonra boregımızı sıcak halıyle tepsıden buyuk bır gazete kagıdının ustune alıoruz.rulo seklınde katlıoruz..o sekılde 15 dk dınlendıkten sonra
dılım dılım servıs yapabılırsınız...harıka oluo deneyın kızlar..
Koşuşturmaktan temizlik yapmaktan kafam bi dünya...bugün benim evlilik yıldönümüm şimdi hatırladım.işin aksi tarafı eşiminde bu saate kadar bundan bahsetmemiş olmaması.aşkın ömrü 3 yıldır derlerdi de inanmazdım.bugün 3 yılı geride bıraktık.gerçi 2 gün önce aklımdaydı ama bugün unuttum.eşim ay sonu olduğu için çalışıyor.evde yalnızım.muhtemelen o geldiğinde ben ve oğlum uyumuş oluruz.garip biz ki tüm özel günleri hiç atlamaz paramız olmadığında dahi en azından bir kucaklaşma ve öpüşmeyle birbirimizi tebrik ederdik.uzun zamandan beri maddi olarak sıkıntıdayız .ama bu en güzel günümüzü kutlamamıza engel değil.bi öpücük yeterdi. ama o da yok. o klasik hayat çarkının içine mi düştük.bu evlilik ne garip.eşimi çok seviyorum allah razı olsun ondan ama bazen insan heyecan istiyor hatırlanmak sevgiliyken gibi kalbin pırpır çarpsın istiyor.off offf şarkı dinnleyip ağlayasım var..sigarayı bıraktım ama acayip içesim var.
Aklım başımda değil ki
Sebebini bilmiyorum
Bize nazar değdi inan
Adım gibi biliyorum
Yine bana haram geceler
Senin için ağlıyorum
Senin için ağlıyorum
Yanıyorum yanıyorum
Ah yanıyorum yanıyorum
Senin için ağlıyorum
Hatıralar gözlerimde
Dalıp dalıp gidiyorum
Acımasız dertlerimle
Yapayalnız yaşıyorum
Yar yine başım belalarda
Senin için ağlıyorum
cnm benım evlılık yıldonumun kutlu olsun nıce senelere olsun ıns..üzülme cnm belkı bı suprız hazırlamıstır...
Faydasını gördün mü patates diyetinin?
Normalde kb değeri fazlaydı çünkü. :26:
Bilmem dr un dediği bişi varsa doğrudur canım.
Sabah ideal olan bol yeşillikli düzgün bi kahvaltı zaten. :26:
Hep diyorum önemli olan mideyi çalıştırmak.
Saçından çekebilirim sanırım.
henuz tartılmadım cnm ufak tefek kacamaklarda olsa devam edıoruz bakalım..cuma gunu bıldırım yapıcam..
ben geldiim
nehaber kizlar
hosgeldııııınnnnnn...
normalde cok sevdigim patatesten soguyorum resmen, zorla yiyorum, kuru kuru yemesi bence kotu, soyle bol limonlu zeytinyagli tuzlu bir salata yapsam ne yerdim :) ighhh...
normalde cok sevdigim patatesten soguyorum resmen, zorla yiyorum, kuru kuru yemesi bence kotu, soyle bol limonlu zeytinyagli tuzlu bir salata yapsam ne yerdim :) ighhh...
dileek nereye kayboldun
daha beni yolacaktin bacim :26:
neyse ben yazayim yediklerimi :18:
sabah:
kahve
kahvalti (11 de :26:):
2 dilim ekmek
peynir
5 tane zeytin
salatalik,roka,domates
1 bardak ayran
kahve
öglen:
3 tane hurma
1 tatli kasigi bal ve 1 kasik yulafli yogurt
ara
kücük kase yogurt
kahve
tekrar ara (aciktim ama ne yapayim ya)
2 dilim ince ekmek
peynir ,roka
aksam:
1 kepce corba
4 5 kasik yogurtlu makarna
salata ve kücük kase yogurt
kahve
ay cokta kötü degil galiba ya :26: ne dersiniz
evet ya acaba yarın ufak bı degısıklık mı yapsak ıcıne az sogan marul falan koysak ??
yok yok bir gun daha idare edelim,kaldi bir gunumuz,sonraki gunler nasil olsa baska seyler var yaninda yememiz icin,
ben bugun yine kacamak yaptim
sabah bir tane patates ve bir akitma cok kucuktu
oglen bir tane patates
aksam bir tane patates
bir buyuk bardak biberiye cayi ve tum gun 2lt su spor yok ama doktorum vardi yuruyerek gidip geldim,
bakalim yarin nasil gececek...
Hadi bakalım hayırlısı canımKorkma hepsi geçiyor bi şekilde.
Eninde sonunda olacak o
Neyse kızlar okudum hepinizi ama alıntı yapamadım gözlerim kapanıyor resmen.
Bi iyi geceler diyim dedim ama takıldım baya bi.
İyi geceler canlarım
dileek nereye kayboldun
daha beni yolacaktin bacim :26:
neyse ben yazayim yediklerimi :18:
sabah:
kahve
kahvalti (11 de :26:):
2 dilim ekmek
peynir
5 tane zeytin
salatalik,roka,domates
1 bardak ayran
kahve
öglen:
3 tane hurma
1 tatli kasigi bal ve 1 kasik yulafli yogurt
ara
kücük kase yogurt
kahve
tekrar ara (aciktim ama ne yapayim ya)
2 dilim ince ekmek
peynir ,roka
aksam:
1 kepce corba
4 5 kasik yogurtlu makarna
salata ve kücük kase yogurt
kahve
rica ederim..
ideal kiloma ulaştığımda denemeliyim...1 kg yufkdan yapılıo cnm..kıymalı pıde ıcı hazrlıoruz..bırde süt yumurta ve yag karısımı hazırlıoruz yufka araları ıcın..
yaglanmıs kagıdı tepsıye serıorz 1. yufkayı kenarları dısarda kalcak sekılde tepsıye yayıyoruz(ılk yufka bu sekılde)
.hazırladıgımız karısımından dokuoruz (fazla dokme ılk yufkaya tepsıye gecmesın karısım,yoksa yapısıo zor oluo tepsıden cıkartmak)
dıger yufkalarıda serıp her serdıgımız kata karısımdan dokuoruz.en son yufakayada aynı ıslemı yapıoruz ılk yufkanın dısarda kalan kısımlarınıda
katlıoruz karısımdan dokuorz.en son hazırladıgımız pıde ıcını en uste yayıyoruz esıt sekılde..bu sekılde onceden ıstılmıs fırına verıorz..
piştikten sonra boregımızı sıcak halıyle tepsıden buyuk bır gazete kagıdının ustune alıoruz.rulo seklınde katlıoruz..o sekılde 15 dk dınlendıkten sonra
dılım dılım servıs yapabılırsınız...harıka oluo deneyın kızlar..
cnm benım evlılık yıldonumun kutlu olsun nıce senelere olsun ıns..üzülme cnm belkı bı suprız hazırlamıstır...
henuz tartılmadım cnm ufak tefek kacamaklarda olsa devam edıoruz bakalım..cuma gunu bıldırım yapıcam..
hosgeldııııınnnnnn...
bn kapuskadan soğudum şimdi bile aklıma gelince midem bulanıyor...evet ya acaba yarın ufak bı degısıklık mı yapsak ıcıne az sogan marul falan koysak ??
yok yok bir gun daha idare edelim,kaldi bir gunumuz,sonraki gunler nasil olsa baska seyler var yaninda yememiz icin,
ben bugun yine kacamak yaptim
sabah bir tane patates ve bir akitma cok kucuktu
oglen bir tane patates
aksam bir tane patates
bir buyuk bardak biberiye cayi ve tum gun 2lt su spor yok ama doktorum vardi yuruyerek gidip geldim,
bakalim yarin nasil gececek...
Günaydın kızlar
Dün stradivarius'tan beğendiğim kabanı aldım. Tabi ki M aldım.
Dün bide regl olmuştum işteyken şişkinlik gırla gene aynı durdu gibi. :26:
Arkadaşım L pot dururdu M iyi bence falan dedi.
Babam da kaban sana dar değil mi dedi eve gelince.
Çok pis gaza geldim.
1 ay sonra o kaban bende normal duracak o kaaa.
günaydın canım eminim bir ay sonra o kaban sana rahat olacak
Mineeee, kaç tane çiğ köfte yedin dökül bakayım???
Dilekkk, foto bekliyoruz kabanınla birlikte, güle güle giy canım.
Esinturgay, yeni işin nasıl, alıştın mı, memnun musun canım? İnşallah iyi gider.
Urke, seninde yıldönümün kutlu mutlu olsun canım benim, üzülme, herşey yoluna girer, Allah sağlık sıhhat versin yeter ki.
Ben halaaa tartıma pil bulamadımYarın nasıl tartılcam bilmiyom?
çocuktan sonra özellikle çok değişiyor evlililerKoşuşturmaktan temizlik yapmaktan kafam bi dünya...bugün benim evlilik yıldönümüm şimdi hatırladım.işin aksi tarafı eşiminde bu saate kadar bundan bahsetmemiş olmaması.aşkın ömrü 3 yıldır derlerdi de inanmazdım.bugün 3 yılı geride bıraktık.gerçi 2 gün önce aklımdaydı ama bugün unuttum.eşim ay sonu olduğu için çalışıyor.evde yalnızım.muhtemelen o geldiğinde ben ve oğlum uyumuş oluruz.garip biz ki tüm özel günleri hiç atlamaz paramız olmadığında dahi en azından bir kucaklaşma ve öpüşmeyle birbirimizi tebrik ederdik.uzun zamandan beri maddi olarak sıkıntıdayız .ama bu en güzel günümüzü kutlamamıza engel değil.bi öpücük yeterdi. ama o da yok. o klasik hayat çarkının içine mi düştük.bu evlilik ne garip.eşimi çok seviyorum allah razı olsun ondan ama bazen insan heyecan istiyor hatırlanmak sevgiliyken gibi kalbin pırpır çarpsın istiyor.off offf şarkı dinnleyip ağlayasım var..sigarayı bıraktım ama acayip içesim var.
kesinlikle canımevet canım 3 yıl.. kolay değil elbet ama ilerde daha mutsuz olcaktım o yüzden sanırım doğru bi karar aldım
:18::18::18::18::18::18::18:Amin canımmm. Eee sen naptın bu akşam yendi mi çiğköfteler?
Benim menü değişti dışardaydım köri soslu tavuk 2-3 yk erişte yedim.
Yürüdüm gerçi 2 saat rahat.
Evet telefondan konuşuyoruz canım çok hoş dilli bi kadın.
Konuşmak kasmıyo seviyorum konuşmasını.
hepte gece geliyorsun balkaymak yaaaben geldiim
nehaber kizlar
bence okadar kötü değil
bende netten bişeyler almıştım dün geldiGünaydın kızlar
Dün stradivarius'tan beğendiğim kabanı aldım. Tabi ki M aldım.
Dün bide regl olmuştum işteyken şişkinlik gırla gene aynı durdu gibi. :26:
Arkadaşım L pot dururdu M iyi bence falan dedi.
Babam da kaban sana dar değil mi dedi eve gelince.
Çok pis gaza geldim.
1 ay sonra o kaban bende normal duracak o kaaa.
Mineeee, kaç tane çiğ köfte yedin dökül bakayım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?