çok geçmiş olsun kıymetcim allah acil şifalar versin bir ay kadar önce benimki de tam bir hafta ateş kusma ishal iştahsızlık belirtileri ile hasta oldu o zaman da salgın demişti doktor o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum rabbim bütün kuzulara ve annelere güç kuvvet sağlık sabır versin bence rejim konusunda da salıverme kendini çok sıkı diyet yapma bence bıktırıyor öylesi bi kaç gün herşeyden ama az az ye bence herşey normale döner Şeniz
herkese iyi haftasonları yarın giremeyebilirim annemlerin yanına gezmeye gidiyoruz opuyorumnanaktan
kızlar selam SEDACIM ellerine sağlık kilo veren fıstıklar tebrikler. benim moral sıfır oğluşum dün 17 de ateşlenmeye başladı geçer herhal dedim ve ateş düşürücülerle geçirdim.çünkü öyle diş çıktığında ateşlenmeler nedir bilmeyiz şükür en son 2 sene önce falan ateşlenip kusmaları olmuştu gece pek olmaz ama dün gece sabahladık ama gören bişey yokmuş gibi ağlamaları olmaz tv izler öyle ama ateş 39 .5 38 arası gidip geldi ben acile götürmedimki sabah doktoru geliyo 9 .30 gibi neyse gittim iğne vurdu akşama yine var bide yarın sabah akşam arkadaşın bebeğinden geçmiş geçen perşembe bizdeydiler ve kuzucuk çok rahatsızlandı 1 hafta sürekli doktordaydı daha 10 aylık bide dikkat edin bebişleri olan arkadaşlar salgınmış doktor dedi neyse şimdi içerde tv izliyo ateş var bizde doktordan geldikten sonra eşime kahvaltı hazırladım ve bende üzüntüden yedimde yedim ben üzülünce yerim sinirliğsem hiç yemem nasıl oluyo demeğin üzülmekle sinirlenmek ayrı oluyo işte neyse iyiyim şimdi ALLAHTAN kuzum öğle baygın yatmaz ağlamaz ondan rahatım sadece ateş nedir pek hatırlamıyom korkuyom o yüzden ya çocuk fena bişey sen diye bişey yok artık sadece kuzular oluyo hayatta ALLAH isteyen herkese versin başımızdan koynumuzdan eksik etmesin bebişlerimizi başka konulardan yazim dedim çünkü gelince tartılim dedim tartı çalışmıyo belki pil bitmiştir ama tartılmicam camaya kadar zaten moral sıfır sadece 500 gram görünce yapmim ben rejim diyom yani o kadar sık 500 gr olcak işmi zate dün pazarda kiraz yoktu bitmiş mevsimi pazartesi yapcaktım sözde ayyy çok yazmışım zaten kimseler yok meydanı boş buldum yazimde yazim sayfalar dolsun herkesi öptüm kendinize iyi bakın şekerler
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin ne kadar dikkat etsende oluyor işte bir an önce geçer umarım
selam kızlar herkese iyi pazarlar kimsewcikler yok gerçi selam verip kaçıyorum yarın görüşürüzalkisalkisalkis
kızlar haftada kaç kilo verebiliyonuz acaba 1.5 kilo verebilirmiyiz haftada
soruma cevap yokmu
İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
Z.E.Y.N.O...........75.8...73.6.....2.2:hooray:
ASUUUM.................69.4...67.3.....2.1:hooray:
LOXANDRA...........71.8....70.1.....1.7:hooray:
BAYRAV35...........71.5........70....1.5
DENİZM.............73.6....72.3.....1.3
xZEYNA............73......72.....1
GÜL_0663...........69.2.......68.4.....0.8
KİRAZ_Z..................73.6.....73.1......0.5
SEDAOZER....................66....65.5...0.5
KIYMET_AY.....................78.5....78.....0.5
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkis
MAGRENTA..............64
SAMYELİ26......73.3
BURSEFA.............68
WHITEHALL...........69.8
ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava: klava: klava:
ZEYNP................70.6....71.1.....0.5
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ a.s.a.s.a.s.
OLGUNVEDOLGUN.......76
ERTUĞRUL............74
PPUQQ..............77
BUNALIMDAYIM........78
KADİFE41............73
EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...
BU HAFTALIK İZİNLİ ARKADAŞIMIZ.....:smiley-cool::icecream:
MİNNA9595
canım ben 73.3 e inmiştim geçen hafta. bu haftad da 73.3 de kaldım.
haftaya inşallah incem...
kızlar selam SEDACIM ellerine sağlık kilo veren fıstıklar tebrikler. benim moral sıfır oğluşum dün 17 de ateşlenmeye başladı geçer herhal dedim ve ateş düşürücülerle geçirdim.çünkü öyle diş çıktığında ateşlenmeler nedir bilmeyiz şükür en son 2 sene önce falan ateşlenip kusmaları olmuştu gece pek olmaz ama dün gece sabahladık ama gören bişey yokmuş gibi ağlamaları olmaz tv izler öyle ama ateş 39 .5 38 arası gidip geldi ben acile götürmedimki sabah doktoru geliyo 9 .30 gibi neyse gittim iğne vurdu akşama yine var bide yarın sabah akşam arkadaşın bebeğinden geçmiş geçen perşembe bizdeydiler ve kuzucuk çok rahatsızlandı 1 hafta sürekli doktordaydı daha 10 aylık bide dikkat edin bebişleri olan arkadaşlar salgınmış doktor dedi neyse şimdi içerde tv izliyo ateş var bizde doktordan geldikten sonra eşime kahvaltı hazırladım ve bende üzüntüden yedimde yedim ben üzülünce yerim sinirliğsem hiç yemem nasıl oluyo demeğin üzülmekle sinirlenmek ayrı oluyo işte neyse iyiyim şimdi ALLAHTAN kuzum öğle baygın yatmaz ağlamaz ondan rahatım sadece ateş nedir pek hatırlamıyom korkuyom o yüzden ya çocuk fena bişey sen diye bişey yok artık sadece kuzular oluyo hayatta ALLAH isteyen herkese versin başımızdan koynumuzdan eksik etmesin bebişlerimizi başka konulardan yazim dedim çünkü gelince tartılim dedim tartı çalışmıyo belki pil bitmiştir ama tartılmicam camaya kadar zaten moral sıfır sadece 500 gram görünce yapmim ben rejim diyom yani o kadar sık 500 gr olcak işmi zate dün pazarda kiraz yoktu bitmiş mevsimi pazartesi yapcaktım sözde ayyy çok yazmışım zaten kimseler yok meydanı boş buldum yazimde yazim sayfalar dolsun herkesi öptüm kendinize iyi bakın şekerler
bu kadar sıkma canını sıkı diyet yapıp üzgün olmaktansa arada kaçırmak doğal bence bu hafta sıkarsın kendini valla bende bir pazar kahvaltısı yaptım of of of bu hafta sıkıcam kendimi bence sende böyle yap bu hafta sık arada olur böyle şeyler ama arada :))))arkadaşlar kendimden çok utanıyorum dudaklarımı dikicem sonunda :1ninca:
annemlerin yanına gitmiştik ya bi pazar kahvaltısı yaptık sormayın verdiğim kiloyu aldım diye tartıya çıkamadım mafoldumben
yarından hiçbişey yemesem bile olur yani delikafadulden
memleketime özgü bişiler olunca kendimi tutamadım bayadır özlediğim ve kalorisi hesaplanamayacak kadar fazla olan yiyeceklerden yedim cokacimcoook
bütün oklavalar bana gelsin hakettim benklava: klava: klava:
hoşgelddin canım bi güzel tatil yap güneşin sıcağın tadını çıkar almanyada bulamazsın sonra :))) tatil bitince görüşürüz :)Selam fıstıkezmelerım ben tğrkıyedeyım ve hava burda cok sıcak..
Galıba kılo aldım göbegım sısmıssss..
Dua edınde geldıgımde kılo almıs olmıyayım..
Sız neler yapıyorsunuz...
Herkes ıyımı???
Özledım sızlerı
günaydın canım iyi sabahlar tatilin adı güzel ha ayvalık ha alanya önemli bi soru yoktur inşallah tatil iyi gelmiştir kilo almamana ve 2 kitap bitirmene sevindim bende yeni kitabıma bugün başladım çok mutluyum çok sevdiğim hayranı olduğum yazarın yeni klitabı çıktı koşa koşa gittim aldım :)))iyi geceler herkeze günün ilk mesajı benden olsun istedim sabah is bası yapıyorum tatil bitti yarın yoğun olurum büyük olasılık tatilde telefonla sürekli görüsünce ise gitmesemde sürekli is atmosferindeydim masamı isimi özledim yinede bu sene tatil istediğim gibi gecmedi zaten 2 gün erken geldim iyi oldu evdeki isleri bitirip dinlenme fırsatı buldum 2 kitap bitirdim tatilde en güzeli hic kg almadım sizleride cok özledim valla bağımlılık yaptı kk hepimize sanırım,özgecim tatile cıkmadan fırsatım olmadı sana söylemeyi ayvalığa gitmedim bu sene kısmet olmadı son 2 aydır ailevi sorunlarla stres cok olunca gözüm kesmedi o kadar uzağa gitmeye birde 2 sene üst üstte gidince aynı yere değisiklik olsun dedim kendi bölgemizdeydik akdeniz kıyılarında alanya tarafına gittim iste bir tatil daha bitti böylece iyi kötü uzun zamandan sonra bikini giydim kaydirigubbakcemile2 resimleri en kısa zamanda atacam bakarsınız cok uzattım gece gece umarım herkez iyidir öptüm hepinizi opuyorumnanaktan kankim nerelerdesin msn denklesemedik bir türlü merak ettim seni habersiz bırakma beni
günaydın canım iyi sabahlar bendende sana gelsin sabah kahvesi izmir bugün şahane deme süper esio valla :)))GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNN
K.K NIN ÇITIR ADAYLARI HEPİNİZE GÜNAYDINLAR HERKESE KAÇAMAKSIZ STRESSİZ MUTLU VE HUZURLU BİİR HAFTAAA DİİİİLİİİİYOOOORUUUUMM......a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
SABAH KAHVELERİNİZ BENDEN OLSUN
dualarımız seninle şişkinliktir sadece hava su değişince olabiliyor bazen yerimsenibenSelam fıstıkezmelerım ben tğrkıyedeyım ve hava burda cok sıcak..
Galıba kılo aldım göbegım sısmıssss..
Dua edınde geldıgımde kılo almıs olmıyayım..
Sız neler yapıyorsunuz...
Herkes ıyımı???
Özledım sızlerı
evet hareketsizlik çok kötü normal tempoya geçince gider kilolar yeter ki sen biraz dikkat et kaydirigubbakcemile2yaa okuldan tatile geldim insan bu kadar mı kilo alır yaa 63 ten 1,5 ayda 70 e vurdumm. acil zayflamam lazım yaaharektsizlik ve durmadan yemek beni bu hale getirdi ağliicam yaa. ne kadar iradesizsmmm. :sinifsinif::sinifsinif:senağlama
oh ne güzel dinlenebilmişsin hem de kitap okumuşsun bu aralar ben hiçbişey okuyamıyorm canım çekti çok fena :1rolleyes: resimlerini bekliyoruz sengözlerimebaksanabiyi geceler herkeze günün ilk mesajı benden olsun istedim sabah is bası yapıyorum tatil bitti yarın yoğun olurum büyük olasılık tatilde telefonla sürekli görüsünce ise gitmesemde sürekli is atmosferindeydim masamı isimi özledim yinede bu sene tatil istediğim gibi gecmedi zaten 2 gün erken geldim iyi oldu evdeki isleri bitirip dinlenme fırsatı buldum 2 kitap bitirdim tatilde en güzeli hic kg almadım sizleride cok özledim valla bağımlılık yaptı kk hepimize sanırım,özgecim tatile cıkmadan fırsatım olmadı sana söylemeyi ayvalığa gitmedim bu sene kısmet olmadı son 2 aydır ailevi sorunlarla stres cok olunca gözüm kesmedi o kadar uzağa gitmeye birde 2 sene üst üstte gidince aynı yere değisiklik olsun dedim kendi bölgemizdeydik akdeniz kıyılarında alanya tarafına gittim iste bir tatil daha bitti böylece iyi kötü uzun zamandan sonra bikini giydim kaydirigubbakcemile2 resimleri en kısa zamanda atacam bakarsınız cok uzattım gece gece umarım herkez iyidir öptüm hepinizi opuyorumnanaktan kankim nerelerdesin msn denklesemedik bir türlü merak ettim seni habersiz bırakma beni
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNN
K.K NIN ÇITIR ADAYLARI HEPİNİZE GÜNAYDINLAR HERKESE KAÇAMAKSIZ STRESSİZ MUTLU VE HUZURLU BİİR HAFTAAA DİİİİLİİİİYOOOORUUUUMM......a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
SABAH KAHVELERİNİZ BENDEN OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?