70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım ya evet yazmıştın sen salgın var diye sanada canım geçti bitti işte seninkide
aslında çok üzülüyoz sanki hep öle kalcaklar diyede doktorumuz saolsun hep rahatlatıyo
canım rejimi bırakmış değilim sadece bugün için öle neyse olum çarıyooooo

aaa yine kimseler gelmemiş ya ne olcek kızlar bu topiğin hali ama bi cee diyin barii olmuyoki ama yaz geldi kimseler yok neyse bende çıkim bari

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin ne kadar dikkat etsende oluyor işte bir an önce geçer umarım

selam kızlar herkese iyi pazarlar kimsewcikler yok gerçi selam verip kaçıyorum yarın görüşürüzalkisalkisalkis

canım saol işte dikkat etsekte başkalarından geçer bu salgın kızlar yine kimseler yok bende çıkıyom oğlumu parka götürcez söz verdik iğnelerini vurulurken ateş hala devam ediyo ama en azından dışarlara çıkabilecek durumda keyfide yerine gelir herkese iyi pazarlar

soruma cevap yokmu

bence senin iradene kalmış bi durum haftada iki kilo veren arkadaşlar bile oluyo ama sağlıklı olanı ayda 4 yada 5 kilo vermek o zaman kalıcı oluyor hızla verilen kilolar aynı hızla geri geliyor kusura bakma bu aralar kimse gelmiyor buralara ondan cevap yazan olmamıştır malum yaz aylarında herkes geziyo haftasonlarıyerimseniben

herkeze meraba 18 yaşında 160 boyunda 75 kilo biri olarak aranıza katıldım
yarın isveç diyetine başlıyorum hadi bakalım

arkadaşlar kendimden çok utanıyorum dudaklarımı dikicem sonunda :1ninca:
annemlerin yanına gitmiştik ya bi pazar kahvaltısı yaptık sormayın verdiğim kiloyu aldım diye tartıya çıkamadım mafoldumben
yarından hiçbişey yemesem bile olur yani delikafadulden
memleketime özgü bişiler olunca kendimi tutamadım bayadır özlediğim ve kalorisi hesaplanamayacak kadar fazla olan yiyeceklerden yedim cokacimcoook
bütün oklavalar bana gelsin hakettim ben klava:klava:klava:

Selam fıstıkezmelerım ben tğrkıyedeyım ve hava burda cok sıcak..
Galıba kılo aldım göbegım sısmıssss..

Dua edınde geldıgımde kılo almıs olmıyayım..
Sız neler yapıyorsunuz...
Herkes ıyımı???
Özledım sızlerı

iyi geceler herkeze günün ilk mesajı benden olsun istedim sabah is bası yapıyorum tatil bitti yarın yoğun olurum büyük olasılık tatilde telefonla sürekli görüsünce ise gitmesemde sürekli is atmosferindeydim masamı isimi özledim yinede bu sene tatil istediğim gibi gecmedi zaten 2 gün erken geldim iyi oldu evdeki isleri bitirip dinlenme fırsatı buldum 2 kitap bitirdim tatilde en güzeli hic kg almadım sizleride cok özledim valla bağımlılık yaptı kk hepimize sanırım,özgecim tatile cıkmadan fırsatım olmadı sana söylemeyi ayvalığa gitmedim bu sene kısmet olmadı son 2 aydır ailevi sorunlarla stres cok olunca gözüm kesmedi o kadar uzağa gitmeye birde 2 sene üst üstte gidince aynı yere değisiklik olsun dedim kendi bölgemizdeydik akdeniz kıyılarında alanya tarafına gittim iste bir tatil daha bitti böylece iyi kötü uzun zamandan sonra bikini giydim kaydirigubbakcemile2 resimleri en kısa zamanda atacam bakarsınız cok uzattım gece gece umarım herkez iyidir öptüm hepinizi opuyorumnanaktan kankim nerelerdesin msn denklesemedik bir türlü merak ettim seni habersiz bırakma beni

canım ben 73.3 e inmiştim geçen hafta. bu haftad da 73.3 de kaldım.

haftaya inşallah incem...

DÜZELTTİM CANIM....
Kirazcığım seninkinide ekledim kusura bakma emi bir önceki sayfanın en altında kalmış mesajın ben girince hep okunmamış ilk mesaja git diyorum bazen son mesajları atlayabiliyor aslında kontrol ediyordum ama bu hafta dikkatimden kaçmış nooluuur kusura bakma tatlım hafta sonu yoktum anca girdim....

Caım minik paşana çok çoook geçmiş olsun inşallah daha iyidir şimdi haftasonu yoktum anca gördüm mesajını....

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNN
K.K NIN ÇITIR ADAYLARI HEPİNİZE GÜNAYDINLAR HERKESE KAÇAMAKSIZ STRESSİZ MUTLU VE HUZURLU BİİR HAFTAAA DİİİİLİİİİYOOOORUUUUMM......a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

SABAH KAHVELERİNİZ BENDEN OLSUN

bu kadar sıkma canını sıkı diyet yapıp üzgün olmaktansa arada kaçırmak doğal bence bu hafta sıkarsın kendini valla bende bir pazar kahvaltısı yaptım of of of bu hafta sıkıcam kendimi bence sende böyle yap bu hafta sık arada olur böyle şeyler ama arada :))))
hoşgelddin canım bi güzel tatil yap güneşin sıcağın tadını çıkar almanyada bulamazsın sonra :))) tatil bitince görüşürüz :)
günaydın canım iyi sabahlar tatilin adı güzel ha ayvalık ha alanya önemli bi soru yoktur inşallah tatil iyi gelmiştir kilo almamana ve 2 kitap bitirmene sevindim bende yeni kitabıma bugün başladım çok mutluyum çok sevdiğim hayranı olduğum yazarın yeni klitabı çıktı koşa koşa gittim aldım :)))
günaydın canım iyi sabahlar bendende sana gelsin sabah kahvesi izmir bugün şahane deme süper esio valla :)))

günaydın fıstıklar
sabah altıda ev mesaim başladı yine hafif bi kahvaltı yaptım şimdi de oğlanı uyuttum ev işleriyle uğraşıyorum
sizler nasılsınız
umarım güzel bi hafta geçiririz

dualarımız seninle şişkinliktir sadece hava su değişince olabiliyor bazen yerimseniben
yaa okuldan tatile geldim insan bu kadar mı kilo alır yaa 63 ten 1,5 ayda 70 e vurdumm. acil zayflamam lazım yaa harektsizlik ve durmadan yemek beni bu hale getirdi ağliicam yaa. ne kadar iradesizsmmm. :sinifsinif::sinifsinif:senağlama
evet hareketsizlik çok kötü normal tempoya geçince gider kilolar yeter ki sen biraz dikkat et kaydirigubbakcemile2
oh ne güzel dinlenebilmişsin hem de kitap okumuşsun bu aralar ben hiçbişey okuyamıyorm canım çekti çok fena :1rolleyes: resimlerini bekliyoruz sengözlerimebaksanab

günaydın sedacım inş canım :Saruboceq:

magrenta çok haklısın ben aslında bu aralar baya bi istikrarlıydım ama şımardım ailemin yanına gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…