70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maydonoz suyu ıc cnm..odem attırıcı..

patatesten gına geldııııı (
sabah : 2 patates haslama
öğlen : 1 patates haslama,2 mercımeklı kofte (olmuo ya uyamıorum ben dıyete uymak ıcın evden hıc cıkmamam gerek dıe dusunuorum)
şimdi esım gelcek ve ben yıne patatese talim :)) belkı yogurt yerım 4 kasık kdr cok cnm cekıo ühüüüü ühüüüü
bol bol su ıctım ıcıorum ve 1 kupa yesılcay 1 saat spor..aksam bıde yururum 1 saat..
yarın sabah tartıda kac cıkcam meraktayım valla..gercı daha 3. gun

sabah : 2 bardak su

1 yumurta, 1 dilim ekmek, 4 zeytin, 1 dilim peynir, 1 domates

ara öğün : 1 elma

öğlen : kaşarlı tost, ayran

ara öğün : yarım paket form bisküvi

akşam : 2 kepçe mercimek çorbası, 4 yk yoğurt, salata

şimdilik bu kadar kızlar 1 saat sonra falan süt içicem. yeşilçay içemedim onu da içerim birazdan

kocaaaa bayram tatilinin ardından 1 saat pilates yaptım. ara verdiğimden baya yordu bugün beni.

Son düzenleme:
ooooo süper hemen hemen herkes diyet moduna tekrar dönmüş bende azcık döndüm :)
bugün
sabah
1.5 dilim tb ekmeği. 1.5 haşlanmış yumurta. yarım domates. 1 zeytin

ara
şkersiz türk kahvesi

öğlen
1.5 simit. 1 ayran ( dışardaydım en masumu bu gibi geldi :)

ara
1 mandalin

akşam
2 sarma. 1 elma

acıktım
1 ayva. 3 4 eti form
2 bardak 9 hayat çayı. su 10 bardak falan. bol siyah cay

bende platese gitmek istiyorum sıkılaşmam lazım fakat bebeğimi bırakcak yerim yok offf

ben de yeniyim sayılır 3 hafta oldu başlayalı. bakırköy'de bir yere gidiyorum. yani kasları baya çalıştırıyor gerçekten. çalışma bittiğinde minderi bile ıslatıcak kadar terlemiş oluyorum.
bebeğini 1 saatliğine annene ya da güvenebileceğin birisine bırakabilsen güzel olurmuş aslında güzel bir spor.

ben geldiim
nehaber kizlar
anamm hoşgeldin canım uzun zaman oldu özledim sizleri valla kilo durumları nasıl bakalım anlat accık
olsun elmada güzeldirr ohh bol bol vitamin evliye hergün bayram canım benim dediğin gibi huzurluysan hiç böyle günlerin önemi olmuyor takma sakın kafana ,eşine sımsıkı sarıl işte o yeter sana

geçmiş olsun canım benim ya Allah şifa verir inş, bir anca iyileşir umarım baban çok üzüldüm senin adına ,sabretmekten başka çare yok bazen ,hayatta herşey Allahtan gelir
aynısından bende istiyorum...
6 lı rakamları hiç bi zaman görmiyeyim istiyorum..
tokken,tatil dönüşleride tartı bidaha 6 lı rakamları göstermesin istiyorum..

çok şey mi istiyorummmmmmm...
BENNNNNNDEEEEEEEEEEEEEEEE

1,5 simit çok değilmi :44:canım

ayrıca akşamda sarma yerine çorba falan içseydin keşke :26:böle oluncada sanki gözüme az geldi akşam hem pirinç hem tam doyurucu değil en güzeli ekşili salata ve çorba içmekti cuma öncesi

ahhh kelin ilacı olsa kendine sürcek bende yarın tartıya çıkayım şu çizelgemi bir yenileyeyim ve sonra aranıza geleyim artık ,herşey yoluna girmeye başladı artık

kilo çizelgesini yenilemediğimden haline bakın bicik gülsemmi ağlasammı

Beni sallayan yok galiba.konuşun kızlar.

Topikte bazen kimse olmuyor cevap yazamıyor da doğal olarak
Dr a sorsaydın keşke ödem attırıcı karışımları en iyi onlar bilirler.
KK da da var çubuk tarçınlı, limonlu, elmalı, zencefill, karabiberli bi karışım içenler işe yarıyo diordu bi bakıver istersen.

Ya patatesin kilo verdireceğine inanmıyorum ben.:26:
Kendine işkence çektirme bence sağlıklı güzel seyler ye mideni tıka basa doldurma ana öğünlerinde ana yemegin yanında mutlaka salata ve yogurt olsun.
Bu şekilde daha çabuk kilo verirsin.
Ben 3 haftada 4 kilo falan vermiştim o şekilde :26:

,
Bence güzel canım.

Dışarda ızgara faln yiyebileceğin bişi yok muydu?:26:
1.5 simit çok gelmiş bence.
Akşam da az. :26: Hemde sarma var.

08:20

1 Domates,
1 dilim peynir,
5 tane zeytin,
Yeşil çay

11:30
3 tane ceviz,
Şekersiz Türk kahvesi
Yeşil çay

13:30
4 tane köfte,
Salata,
Ufak sarı biber

16:00
Şekersiz Türk kahvesi,
3 tane ceviz

19:00
1.5 kepçe şehriye çorbası,
2 yk yoğurt,
Ufak sarı biber

20:45
2 kupa siyah çay,
2 tane yulaflı diyet bisküvi,
Yarım diyetlik mısır patlağı,
Toto yumurta çikolatasının yarısı

sende durumlar nasıl dileğim

hani montla foto koycaktınn göreydik senin gül yüzünü özledik valla ne zamndır koymuyonuz foto

Allahım böyle menüye can kurbannnn vvvvvvvvvvvvvvuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv diyorummmmmmm MÜKEMMELATOOOOO DARISI BAŞIMA BİR BÖLE MENÜ GÖRÜNCE HEMEN YARIN BAŞLAYASIM GELDİİİİ

sende durumlar nasıl dileğim

hani montla foto koycaktınn göreydik senin gül yüzünü özledik valla ne zamndır koymuyonuz foto

Yarın sabah çekeyim yaa. Ablama uğradım yeğenim bıdığım hasta.
Geldim duş falan al saçımla havluyla sadrazam gibi yazıyorum bu satırları.
Yarın sabah işe giderken tekrar dener bi çekerim.

Yarın sabah çekeyim yaa. Ablama uğradım yeğenim bıdığım hasta.
Geldim duş falan al saçımla havluyla sadrazam gibi yazıyorum bu satırları.
Yarın sabah işe giderken tekrar dener bi çekerim.

geçmiş olsun canım umarım bıdığın iyileşir bir an önce havalar değişti tabi hemen etkileniyorlar

ehehe sadrazam tabirinede çok güldüm haniii

hadi o zaman seni fazla uğraştırmayalım bu gece yarın sabah giderken ilk iş foto çekinmek olsun

acilen çıtır hatunları görüp gaza gelmemiz lazım

hasretim sana da adın gibi hasret kaldık hadi çık artık geçmişten muhabbetin dibine vurak azcık gel kızçem sen yamacıma

Akşamki ara biraz fazla oldu ideal olan 2 bisküviydi ama tutamadım kendimi.

sus kız sus farkettimde bişi demedim o kadar bayram atlattık onlarda nazar boncuğu ben görmezden geldim onları sen bir kaç güne kalmaz onlarıda yok edersin menünden ahhhh ahh sen birde beni görsen yyediklerimiii saçımı başımı yolcannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…