70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr yasrıın bildirim günüüü ve bildirimler bana özel mesajla bildirilecek

özel mesaj hakkı olamayanlar sayfaya melojj un dikkatine diye belirtirlerse kabul edilecekk

başlangıç :
geçen hafta:
bu hafta:
gelen veya giden :
toplam giden:
hedef:

bildirimlerinizi bu şekilde yarın en geç gece 12 ye kadar özel msj halinde bekliyorummm
herkese bol eksili bildirimler

kizlar cok kotuyum,patates yiyeye bir hal oldum, ama bir gram bile gitmedi, cok morelim bozuldu ve bugun diyetimi bozdum,ne yapayim yaaevde misgibi yemekler piserken, esim ve cocuklar yerken ben kuru kuru patatesleri yiye yiye canim cikti, bende biraktim gitti, kalori hesabi yaparak daha guzel gidiyordu, bari benyine oyle yapayim, herseyden yiyeyim ama azyiyp kalori sayayim, ne olacak benim bu halimm yaaa vermem gereken 20 kiloyu nasil verecegim, enazindanbir 10 kilo gitseydi, cok uzgunum coookkkkkk,

Patatesin kb değeri çok oldugu için kilo verdirebileceğini düşünmediğimi yazmıştım.:26:
Bol salata, sebze yemekleri falanla dediğin gibi daha çok gidiyor.
Boşuna işkence çektirdin kendine.
Vücudun her vitamine ihtiyacı var sonuçta böyle şok diyetler insanları sadece diyetten sogutuyo.
Daha çok kilo verirsin inş. normal beslenmeyle.

2 ısırık börek ve ikramlar dışında bişi yok valla uzun zamandan beri en toparlanmış menün. 52:

2 haftadır gripti. Dr a götürdü boğazı tahriş olmuş. Kan testi, kaka testi falan istemişler.
Kanında mikrop çıkmış. İğne, ilaç falan vermişler. Bide dr bıngıldagı hala sertleşmemiş iyileştikten sonra getir test yaptıralım falan demiş.:26:
Özel hastaneler insanları yolmak içinde bi gittiğinde türlü türlü şey çıkarıyolar gene de götürcek tabi ama inşaallah sorun çıkmaz.
D vitamini eksikliğinden falan oluyormuş sanırm.:26:

zaten uyamıorum kı cnm hep kacamak hep kacamak..4 gun kaldı yarın zaten patates ısı son buluo en azından 1 ogun var..yarın meyve salata tavuk bısuru bısey var :)) agzım sulandı valla..

ahahah bugün senin günün desene.

Evet canım felaket çünkü son görüntüm bu böyle gitmez diye başladım bende.
Beraber toparlanıcaz inş. İlk bi hafta zor geçiyo ama sonra alışıyoruz işte.

Ana öğünlerde et + salata + yogurt yiyebilirsin tabi ölçüsünü bilmek kaydıyla etin.
Etten zarar gelmez ama yanında ekmek falan yeme bence. :26:
Zaten bol salata seni tıkar.

Günaydın kızlar.
Midem taş gibi bugün yaa. Bu gaz sorununa çare bulaydık iyidi.
Canım kahvaltı etmek istemiyor bugün. Gene de boş geçmemek için bizim bıdığın bebe bisküvilerinden 4 tane aldım yanıma.
Aklımdaki menümü yazayım.

Bide albüme resim ekledim bu sabah çektim. Size dediğim kabanla bide kendi yağmurluğumla işte.
Resimlere baktım da en çok bacaklardan almışım gene.
Resmen 2 tane kütüğüm var.:2:

Sabah:
2 kuru kayısı,
4 tane bebe bisküvisi,
1 tane ceviz

Ara:
1 mandalina,
Yeşil çay

Öğlen:
6 yk ıspanak,
2 yk yoğurt,
Bol salata ( z.yağlı, limonlu, göbek, k. lahana, maydanozlu )

Ara:
1 elma,
Yeşil çay

Akşam:
Meçhul

şimdilik memnunum canım sıkıntı yok yani.

İnşallah iyi gider devam eder de artık evlilik düğün falan para lazım valla :18::18:

Sen nasılsın görüşmeyeli ?
İyiyim ben de şükür, kilolarım ve göbüşümle burdayım, resmen göbek önden gitmeye başladı:18:

Slm canım, iyi yapmışın, buraya gelmeyince insan tamamen kopuyor.

Dün ben de leslie yaptım 35 dk. 3 mil olandı sanırım, ama tabii öncesinde 2 pötibör bisküvili puding yemiştim, anca onu nötrledim sanırım, 100 gr. artıdayım. Çok şükür 63 olmamışımya.

kilo bildirimim;

başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 62,2 kg
bu hafta kilo :62,3 kg
gelen:100 gr.
toplamda giden :8,3 kg.
hedef kilo : 55 kg

Son düzenleme:
Herkese günaydınlarr,
Bayram haftasını +100 gr.la atlatmış bulunuyorum, bundan sonra hedefim 60'ı görmek olacak.
Bugün karatay usulü kahvaltı yaptım.

2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
2 ceviz
domates-salatalık

doğru yolu buldun nihayet canım...bu tarz diyetler hiç sağlıklı değil ve insanı bıktırıyor..

bende kalori hesabı yapıyorum bu hafta
herşeyden yiyorum
ama k.hidratı mümkün olduğunca az almaya çalışıyorum özellikle akşam alınan k.hidrat kilo oluyor
ve akşam 8 d e meyve dahil yeme işini bitiriyorum
zaten 10 gibide yatağa koşuyorum

günaydın canım bi bakayım albüme..

günaydın canım iyi atlatmışsın bayramı tebrikler...

bende bildirim yapıcamda neye göre bilemedim
iki hafta önce 62 dim çizelgemdeki
geçen haf bayram sabahı 63 tüm ama bildirim yapmadım zaten sayı az olunca listede yapılmadı sanırım..
şimdi ilk bildirim gibimi yapsam
geçen haftaya göremi yapsam

Papatya çayın falan yok mu onlar gaz giderici, rezene?

dilekcim 4-5 kilo versen kabanın süper olacak rengide çok güzelmiş...

2012-11-02 tarihli kaloricetveliniz

Miktar

Kalori

[1]

Salatalık (hıyar)

100 GRAM

12

[2]

Domates

100 GRAM

17.777
[3]

siyah zeytin

3 adet (3gr)

24

[4]

Köy Peyniri

20 GRAM

19.6
[5]

Yumurta (haşlanmış)

65 GRAM

102.7
[6]

Kızarmış Ekmek

3 DİLİM

105
[7]

Maydanoz

Son düzenleme:

sabah kahvaltım biraz kopyala yapıştırı becerdim bu sefer...

Ben geçen hafta unuttum tartılmadım bile, sağolasın, şimdi kaç kilosun?

Ben geçen hafta unuttum tartılmadım bile, sağolasın, şimdi kaç kilosun?
şimdi 60.9
akşam markete gittim ilk işim pil almak oldu
kocişe söylemiştim al diye o alasıya offfff
ben aldım zaten meraktaydım 3 gündür biraz dikkt ediyorum gitmişmi diye
Becermişin de, okumak için ufaltıcı lazım

evet yine tam olmamış
nasıl yapsamki bilemedim hiç anlamıyorum bu işlerden..

kızlarr benide alın aranıza... 33 yaşındayım, 2 tane çocuğum var, biri 4 yaşında biri 11 aylık. 76 kiloyum şu anda. 60 kiloyla hamile kalmıştım ilk çocuğuma, o sırada bile çok zayıf değildim hani düşünün artık her şeyi denedim, meksika biberi bile içtim o zaman 1 ayda 10 kilo vermiştim gerçekten, ama sonra kpss, klavye sınavı derken hep oturduğum yerde çalıştım, gelsin çerezler cipsler derken verdiğimi de aldım . üstüne de kızıma hamile kaldım, geldi mi üstüne 22 kilo daha:26:.
doğumdan sonra da 15 kilo falan verdim, yine aldım yine verdim.offfffff
isveç diyeti de yaptım, dukan da denedim. olmuyor olmuyor:2:
artık kendimden çok sıkıldım, hiçbir giydiğim yakışmıyor, zaten üzerime olan 3-5 kıyafetim var, yeni de almak istemiyorum, bu kilomu kabul etmiş oluyorum gibi geliyor,
hep dışardan okuyordum bu topiği, en son karar verdim, buraya katılayım da, bari sizden utanır da yemem belki

bildirim...
baş 62.8
geçen hf 63
bu haf 60.9
giden 2.1
top giden 1.9 kg
hedef 56 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…